Mastodon

Játékoskeringő @ 2018/19 nyár

[korábbiak // 2011/12 nyár, tél | 2012/13 nyár, tél | 2013/14 nyár, tél | 2014/15  nyár, tél | 2015/16  nyár, tél | 2016/17 nyár, tél | 2017/18 nyár, tél | aktuális keretünk]

távozott // Dark Kabangu (Shirak, Örményország), Bobál Dávid (Dukla Praha, Csehország), George Ikenne-King (MTK), Mark de Vries (pályaedző, ?), Eppel Márton (Kajrat Almati, Kazahsztán), Kosút, Tomás (?), Lanzafame, Davide (FTC), Mátyás Zsolt (Vác, NB II.), Kovács Dániel (ESMTK, NB III.), Bora György (Balmazújváros, NB II.), Cseh Gergő, Falusy Bálint (Csákvár, NB II.), Nagy II Gergő, Varga Márkó (Putnok, NB III.), Göblyös Dániel (Komárom, NB III.), Nemes Barna, Bodrogi János, Fehér Imre (Gyöngyös, NB III.), Vajda Dániel, Vadócz Krisztián

kölcsönbe került // Gergényi Bence (ZTE, NB II.), Hegedűs Márk (Dorog, NB II.), Herjeczki Kristóf (Gyirmót, NB II.), Erdélyi Botond (Dorog, NB II.), Stoiacovici Dávid (Tiszakécske, NB II.), Bíró Ákos (Balmazújváros, NB II.), Raul Palmes (Kazincbarcika, NB II.), Tömösvári Bálint (Kaposvár, NB II.)

érkezett // Holdampf Gergő (Nyíregyháza), Uzoma, Eke (Balmazújváros), Híres Gábor (pályaedző, Csákvár), Fousseni N’Ganon Bamba (Chernomorets Odessa, Ukrajna), Batik Bence (klub nélkül, legutóbb: FTC), Skvorc, Dino (Alashkert Yerevan, Örményország), Vadócz Krisztián (klub nélkül, legutóbb: Kitchee, Hongkong), Rózsahegyi Dominik (Szeged, NB II., kölcsönből vissza), Tomás Pilík (Brno, Csehország), N’Gog, David (francia), Tischler Patrik (Újpest, egy évre kölcsönbe), Adayilo, Daniel Stephen (?), Kálnoki Kis Dávid (szerződés nélkül, előtte Újpest), Musa Saleh Abdullah (Dallas Texans), Hidi Patrik (szerződés nélül, előtte Real Oviedo)

hosszabbított // Kukoc, Tonci (2020);


05.10. // az első pletyka, hogy Bobál Dávid Olaszországba kerülhet.

05.18. // videócset az Öreggel, amiből kiderült, hogy:

  • Bobál és King távozik;
  • Kukoc marad;
  • Kabangunak élő szerződése van;
  • Mark de Vries (edző) nyáron távozik;
  • öt és nyolc közötti játékost igazolnánk, többek között: két belsővédőt, egy baloldali védőt, egy irányítót, egy tartalék védőt és egy csatárt, amennyiben az utóbbi posztról lesz távozónk.

05.27. // Kukoc a nyilvános Facebook-oldalára tette ki, hogy 2020-ig marad Kispesten. Vélhetően fél+2 éves szerződést köthettünk vele a télen, és azóta meggyőzte a szakvezetést az alkalmasságáról.

06.02. // Dark az instagramon jelentette be, hogy távozik.

06.02. // Ikenne-King is az instagramon köszönt el a szurkolóktól.

https://www.instagram.com/p/Bjiio6inaA0/

06.04. // Kinget hivatalosan bejelentette az MTK is.

06.04. // Uzoma neve a csakfocihoz is eljutott, mint az egyik lehetséges igazolásunk. Állítólag, ahogy állítólag a Kövesd is keresi.

06.07. // Uzomával állítólag nem sikerült megállapodni. (via csakfoci)

06.08. // Szétesőben a Dorog. Schindler Szabi edzővel nem hosszabbítanak, és az egyéb távozók mellett, a kölcsönben lélvő Kovács Dani, Bora, Göblyös és Vajda Dani is visszatér hozzánk. (via NSO)

06.09. // Egy külföldi és egy magyar játékossal is megállapodtunk, azonban neveket nem mondott GFH a 24-nek adott interjújában.

06.11. // A Nyíregyháza elárulta, hogy Holdampf Gergőt elengedték a Honvédhoz.

06.14. // A klub bejelenti, hogy leigazoltuk Holdampf Gergőt és Eke Uzomát.

06.15. // Csákváron úgy tudják, hogy Híres Gábor a Honvédhoz igazol pályaedzőnek.

06.18. // Ahogy az várható volt, Supka szegedi pályaedzője, Híres Gábor nálunk folytatja. (via honvedfc.hu)

06.19. // Egy magyar, egy horvát és egy boszniai próbajátékos is velünk tartott a milánói edzőmeccsre. Természetesen egyelőre név nélkül.

06.19. // Hemingway megerősítette, hogy Kukoc hosszabbított, és hogy Dark Kabangu távozott.

06.19. // Két próbajátékost is bejelentett a klub: Igor Cukovic és Lippai Tibor. Bővebben itt írtunk róluk.

06.20. // Gergényi Bence a ZTE-hez került kölcsönbe.

06.20. // Felkészülési meccs a kínai Jiangsu Suning ellen: Cukovic és Lippai próbajátékosként lépett pályára.

06.22. // Megjelent egy anyag a Honvéd honlapján 06.14. dátummal, és a tartalma szerint Kabanguval szerződést bontottunk. Esküszöm, ez valami antedatált anyag lehet, mert 06.21-én napközben még nem volt fent, és olyan tényleg előfordulhat, hogy a nem túl szószátyár oldalon elkallódik, fel sem tűnik egy ilyen fajsúlyos kontent egy egész héten keresztül?

Érdekesség: “közös megegyezéssel szerződést bontott” – így fogalmaz a klubhonlap, miközben Dark Eppellel azonos átigazolási időszakban érkezett, és Epinek már csak fél év van hátra a szerződéséből (nagyjából három évre írt alá). Költői kérdés, hogy vajon Darkkal milyen hosszú távra tervezhettünk?

06.24. // Eppel egyre közelebb a kazah Kajrat Almatihoz.

06.25. // Újabb próbajátékosok a Partizan ellenSilvio Rodrigues Pereira és Guttiner Heider Fernando. Cukovic és Lippai még mindig velünk készül.

Bízom abban, hogy rövid időn belül megtaláljuk azokat a játékosokat, akikre szükségünk van, mert most még csak tapogatózunk. Voltak most is egy páran próbajátékon, de nem igazán azt a színvonalat képviselték, amit szeretnénk látni a csapatban. – Supka a meccs után.

06.26. // Hegedűs Márk az NB II-es Doroghoz került kölcsönbe.

06.28. // Eppel @ Kajrat Almati. (honvedfc.hu)

06.28. // Új igazolásFousseni N’Ganon Bamba. (honvedfc.hu, transfermarkt, wikipedia)

  • 28 éves, guineai-francia kettős állampolgár,
    • de a két guineai válogatottsága előtt Elefántcsontpart U20-és és U23-as válogatottjában is szerepelt.
  •  védekező középpályás, védő
  • “Bamba egy plusz kétéves szerződést kötött a Honvéddal.”

06.28. // Csak ma vettük észre, hogy Kosútot már nem sorolja fel a klubhonlap a játékosaink között.

06.28. // Herjeczki egy évre az NB II-es Gyirmóthoz került kölcsönbe.

06.28. // Új próbajátékosok tűntek fel az Orenburg elleni meccsen: Mendy, Sambo és Abraw.

06.30. // Újabb próbajátékosok a Beitar ellen: Fabiano Santacroce, Tomas Pilik.

07.01. // Lanzafame @ Fradi.

https://www.instagram.com/p/BksLv4RDKsZ/?taken-by=lanzadavi7official

07.03. // Batik Bence aláírt.

07.04. // Mátyás Zsolt @ Vác.

07.05. // A csakfoci információi szerint Vadócz marad Kispesten. Azt nem írják, hogy mennyi időre. (Mi úgy hallottuk, hogy három hónapra, ha marad.)

07.05. // Skvorc, Dino horvát védő 2+1 évre írt alá.

07.05. // Bobál Dávid három évre a cseh Dukla Praha csapatához szerződött. (via fkdukla.cz)

07.05. // Vadócz egy évre aláírt.

07.07. // Erdélyi Botond és Hegedűs Márk egy évre az NB II-es Doroghoz került kölcsönbe.

07.15. // megjelent egy összefoglaló a Honvéd oldalán a fakó nyári távozóiról:

A 20 esztendős Herjeczki Kristóf az előző idényben 9 NB I-es meccsen lépett pályára, míg az NB III-as együttesben tizennyolc mérkőzés és négy gól volt a mérlege. A két és fél éve agydaganattal műtött és a betegségből teljesen felépülő támadó fontos tagja a Honvédnak, ezért is döntött úgy a vezetés, hogy a több játéklehetőség reményében egy évre kölcsönadja a másodosztályban szereplő Gyirmótnak. Remélhetőleg sokat játszik majd, a klub pedig továbbra is figyelemmel kíséri a labdarúgót.

Az előző szezonban négy futballista szerepelt kölcsönben a Honvéd együttműködő partnerénél az NB II-es Dorognál, a mostani idényben két játékost ad kölcsön a klub. A 19 éves Erdélyi Botond és a 20 esztendős Hegedűs Márk is megfordult már a felnőttcsapat közelében, mindkét futballista iránt több klub is érdeklődött, minden bizonnyal ők is hasznos tapasztalatokkal és jobb játékosként térnek majd vissza.

A legutóbbi idényben Szegeden szereplő Gergényi Bence ezúttal a Zalaegerszeg játékosa lesz, a 20 esztendős, utánpótlás-válogatott balhátvéd is egy évre kerül kölcsönbe az NB II-es együtteshez.

Az eddig említett játékosok mellett a klub további labdarúgót ad kölcsön: Stoiacovici Dávid a Duna Aszfalt TVSE, Bíró Ákos a Balmazújváros, míg Raul Palmes a Kazinbarcika játékosa lesz a következő idényben.

Szintén Balmazújvárosban folytatja Bora György, akit megvásárolt a Honvédtól a hajdúsági együttes, rajta kívül pedig az alábbi játékosok távoznak klubunktól: Cseh Gergő, Kovács Dániel. Falussy Bálint, Nagy II Gergő, Varga Márkó, Göblyös Dániel, Nemes Barna, Bodrogi János, Fehér Imre, Mátyás Zsolt és Vajda Dániel. Egy érkezőről tudunk még beszámolni, az előző szezont a Szeged kölcsönjátékosaként töltő 20 esztendős Rózsahegyi Dominik visszatért a Honvédhoz.

07.31. // Tomás Pilík 1+1 évre írt alá.

08.10. // David N’Gog két évre írt alá.

08.20. // A nyári távozók új csapatai (akiknél még nem volt jelölve):

08.28. // Vadócz közös megegyezéssel távozott.

08.29. // Tischler egy évre kölcsönbe érkezett.

08.30. // Bedobták Kálnoki Kis nevét.

08.31. // Új balhátvédAdayilo, Daniel Stephen (?)

08.31. // Tömösvári egy évre Kaposvárra került kölcsönbe.

09.18.// Kálnoki Kis két évre írt alá, míg a 19 éves amerikai-magyar állampolgár, Musa Saleh Abdullah egy plusz két évre.

09.20. // Hidi visszatért egy évre.