Mastodon

Rólunk

Csakblog a taccson

Úgy írod: Honvéd, de úgy ejted: Kispest.

Független szurkolói blog a Bp. Honvéd múltjáról, jelenéről, jövőjéről, a csapatról, a klubról, a kispestiségről, Puskásról, Hidi Patrikról, utánpótlásról, túrákról és úgy általában mindenről, valamint az életérzésről.

Alapítva /// 2010. november 4.


Így támogathatod az oldalt


Licenc

Creative Commons Licenc
A Csakblog tartalmai a Creative Commons Nevezd meg! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően vehetőek át.

A CC BY 4.0 Neved meg!-től eltérő jogkezelésű tartalmakat az adott posztokban külön jelöljük.

Amennyiben további kérdéseid lennének az oldalon megjelent anyagok átvételével kapcsolatban, írj a csak@taccs.hu címre, vagy használd a kapcsolatfelvételi űrlapunkat.


Sajtóbesorolás

Az MLSZ Biztonsági Szabályzata (BSZ 1/2016) szerinti szurkolói közösséget képviselő oldal.

20. § A média tevékenységének szabályozása
(6) Az NB I-es mérkőzésekre a média munkatársain kívül akkreditálhat minden NBI-es sportszervezet egy média feladatot ellátó személyt (sajtóst vagy fotóst), valamint a szurkolói közösség – amennyiben saját önálló internetes oldala(i) van(nak) – egy személyt.

Korábban: Az MLSZ ELN-150/2014 (07.22.) számú elnökségi határozata szerint értelmezett szurkolói oldal.

4. A BSZ 21. § (6) a pontja az alábbiak szerint módosul
Az NB I-es mérkőzésekre a média munkatársain kívül akkreditálhat minden NBI-es sportszervezet egy média feladatot ellátó személyt (sajtóst vagy fotóst), valamint a szurkolói közösség – amennyiben saját önálló internetes oldala(i) van(nak) – egy személyt.


Felelősség

A Csakblog a blogon és annak kommentjeiben (amennyiben azok megfeleltek a blog moderálási elveinek), valamint a csatolt facebook- és twitter-oldalán saját maga által megjelenített – szerkesztőségi – tartalmakért vállal kizárólag felelősséget. A másodközlésekért, ajánlókért, egyéb figyelemfelkeltő és az oldalra mutató linkek tartalmáért, szövegezéséért a kérdéses tartalmat kihelyező szerző, vagy szolgáltatója a felelős, nekünk ezeken a felületeken semmilyen szerkesztési jogunk nincs, így felelősségünk sem lehet. [Gazsó István – végh hanta]


Kapcsolat:

Szerkesztőség:

Köszönjük:

  • KrysWarzycha (design)
  • lovi (fotó)

Korábban:

Kiemelt partnerek:

1909foto