Napikispest 2019.01.21.

 • Mezghrani, Mohameddel // fél plusz kettő éves szerződést kötöttünk.(via honvedfc.hu)
  • Kissé fura nekem, mert a klubhonlapon már kint van a fotója (ami valószínűleg még utazás előtt, az új akadémián készült), miközben a srácot egy félidős próbajáték után, az edzőtáborban jelentjük be fél plusz két évre. Nem mondom, hogy #nemértem, csak azt, hogy fura.
  • A lényeg, hogy a nyáron kölcsönadott Erdélyi Botond, majd a most kölcsönadott Kovács Nikó hiányában legalább lesz versenytársa Hefflernek.

“Napikispest 2019.01.21.” bejegyzéshez 28 hozzászólás

 1. Van már fent scout videó a 16 éves tehetségünkről, Molnár Rajmundról is, tényleg ügyesnek tűnik. Gondolom, dobbant ő is külföldre, ha már most reklámozzák.

  1. Nem ismerem a kiscsàvót, de ha azt mondod hogy jó, akkor basszuk be a grupipa egyből a kezdőbe,hogy tudja miről van szó, mielőtt az öreg hot-dog árus elkótyavetyéli őt is.

   1. Szerintem inkább rimánykodjunk felfelé, hogy szakadjon a hó február 1-2án, mert a redblak fenti időjárási képét nézve a csapat egyáltalán nem fog tudni készülni a héten…

     1. Hát mindenki, a Kispest-szurkolók! Ha nem tudunk edzeni holnap se (jövő héten van a meccs), akkor talán jobb, ha elmarad a fratyi elleni meccs, hogy ne ázzunk el nagyon.. (képletesen)
      a fradi lenyomott már vagy 3-4 edzőmeccset, mi egynél tartunk.

   1. Most jobb lenne a hazai felkészülés, plána még ha 4 napig esik.

 2. Szerintem a korábban sokszor hiányolt profizmus jele, hogy utazás előtt
  lőttek Mezghraniról egy fotót, hogy ha leigazoljuk, szépen lehessen
  bejelenteni (ha végül mégse igazoltuk volna le, nyilván nem nagy veszteség egy kidobott fotó). Gondolom a stáb szerette volna látni edzéseken és egy felkészülési meccsen, mielőtt rábólint. Látta, bólintott, ment a fotó a honlapra.

 3. Ma hibátlanul játszott, egyszer sem futottak le, ezért igazoltuk le! :-)

 4. Isten hozott Minálunk, KISPESTEN Mohamed,
  Remélem a Grupiban Majd megtanulom a Neved,
  Ha az áruló taljánt ott hátul a játékból kiveszed,
  Szergej! Hiába a sok rubel, mit sem ér a terved!

  😎❤📣⚽🎇🙋😜😈💀👊👏😁😃

 5. gyöngyörű gól!! NGog
  Eddig helyenként kifejezetten jól játszunk…bár az oroszok nagyon harmatosan állnak a meccshez, nem erőszakosak.

 6. Most másik szponzor van xD úgy néz ki nem komoly a múltkori :/

 7. Supka: “Tisi, Tisi! Ne sétálgassál nekem, mert haza fogsz sétálni!”

 8. ma jobban játszunk az ellenfélnél, NGog kifejezetten jó, tapad hozzá a labda, nagyon élesnek tűnik.

  a grúz gyereknek is volt 1-2 kisebb villanása, de egyelőre nagyon nem találja a helyét a csapatban, alig van nála a labda, szerintem ez a srác inkább a támadó mögötti 10-es játékos, semmint egy középpályás a hármas alakzatból középen

  kár, hogy lejár a szerződése nyáron majd a fél csapatnak… NGog, Holender, új grúz és arab gyerek, Danilo, Gróf… Kemény lesz…

 9. Supka: “Kambi! Mondd már neki, hogy ésszel játsszon!” Miután Küllő előre nyújtott lábbal becsúszva letarolta a grozniji srácot.

 10. Csak a 2. félidőt követtem. Egy hasonlóan gyenge csapattal találkoztunk. A támadójátékunk továbbra is impotens, nincs aki egy jó döntést hozna 25 méterre a kaputól, nincsenek kulcspasszok. Ez pedig kellene a gólhoz, gólokhoz.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.