Napikispest 2019.01.25.

 • meccsjegy // megnyílt az online rendszer, lehet jegyet venni a Fradi ellen
  • az online zsuga ára pofátlanul 2850, vagyis a vendégbe nincs elővásárlási kedvezmény, mint a hazaiba. Nyilván a Nemzet Csapata rá van szorulva a mi párszáz forintunka.
  • aki inkább személyesen vásárolná meg, az kénytelen lesz kifáradni a Hungáriára (vendégpénztárak!) ma 16 és 19 óra között, valamint szombaton 10 és 14 óra között.
  • természetesen lesz elővétel a jövő héten is, egyelőre azonban nem tudni mikor.
  • ha az elővétel után még marad jegy, akkor azokat az Üllőin is be lehet majd szerezni kezdés előtt.
 • edzőmeccs // magyar idő szerint 13:00-kor játszunk az ukrajnai Olimpik Donyeck ellen. Stremről egyelőre nem tudunk, mert skandalum, az ellenfelünk valószínáleg nem közvetít.

“Napikispest 2019.01.25.” bejegyzéshez 131 hozzászólás

 1. Ez már a legalja hogy nso fradi b- craiova b meccset adja élő tudósításban…Úristen hol élünk?

  1. Nyugi, nagyon túltolja ezt az nso, már az ottani kommentelők is anyáznak, hogy ez kit érdekel :D

 2. Második félidő:

  Gróf – Batik, Lovric, Dino – Mezghrani, Banó-Szabó, Kálnoki-Kis, Gazdag, Kukoc – Holender, N’Gog

  Érdekes Kálnoki-Kis a középpálya közepén :D

 3. A honlapon 13:00 a kezdési időpont,itt pedig 13:30 ?????
  Kaposvár edzőmérkőzéseiről eltünt a b.hátvéd Hadaró !?? Azt remélem hogy jön hozzánk,jó a kapcsolat a klubbal,kölcsönben van Tömösvári .

  1. Áhh… esélytelen, van oda két ember is, Uzoma és Kukoc személyében, szerintem szóba sem került, Supka sem tett említést a baloldal megerősítéséről.

    1. Hirtelen azt hittem a donyeckiek is hozzászóltak. :D Hát mondom ez durva, hogy még ott is figyelik a blogotokat…

 4. A honlapon nincs semmi új a mérkőzéssel kapcsolatban,nincs fenn a közvetítés kezdete ??? Legalább annyit tennének fel,hogy elnézést 13:30 kor lesz ???!!!

 5. Alapvetően a kezdőcsapat jól néz ki :) csak Tischler helyére tenném be Holendert és kész is a csapat a fradi elleni meccsre :D

  Gróf – Batik, Lovric, Kálnoki-Kis – Mezghrani, Beglarishvili, Fousseni, Gazdag, Uzoma – Danilo, Tischler

  1. szerintem egyelőre inkább csak Nagy Gerinek lesz esélye bekerülni, ha felgyógyul. Per pill. egy saját nevelésű játékosunk fér be…

   1. Igen, ezt a faktort pompásan leépítettük a 2017-es döntő óta, szét is vet a kedv, hogy végre mehetek meccsre.

    1. …miközben olyanokat nyilatkozik az MFA-igazgató, hogy a cél a teljes saját nevelésű tizenegy. Ja, mondjuk cél lehet a BL-döntő is. Engem elsősorban a végtermék érdekel, ha csupa eszkimóval lenne jó csapatunk, legyen (persze a legjobb a színkispesti, de ez másodlagos), de az utóbbi két év tendenciája eléggé elgondolkodtató a 13. éve követett klubmodell tekintetében.

   2. Nagyon bírom Nagy Gerit, de a fradi ellen ütköző tank kell középre, hogy megállítsa a gyors támadókat, sajna Geri nem nagyon szokott ütközni, legalábbis ebben a szezonban elég ritka volt :/

 6. A mérkőzés támogatója: Dimer Kft.

  Hulladékkezelő, újrahasznosító cég a 18. kerületből.

  1. :D Épületgépész cég, már 20 éve vásárolnak nálunk.

       1. Egyébként simán el tudom képzelni, hogy ők viszik el a hulladékot a stadionból, műanyag székeket pl. Ha már a szomszéd kerületben vannak :D egyáltalán nem biztos, de logikusnak tűnhet :D

        1. Simán elképzelhető. :) Majd rákérdezek vásárlónknál, mondjuk ez nektek kevésbé lényeges infó, én viszont a jövőben kedvezőbb ajánlatokat adok nekik, ha tényleg Ők támogatják a csapatot. :)

        2. Egyébként ha a hulladékosok fizettek, vevőnk lesz a legboldogabb, hogy micsoda ingyen hirdetést kapott egy ilyen lényeges, senki által nem látott meccsen. :)
         UPDATE: Valóban ez történt, vásárlónk ezúton is köszöni az ingyenreklámot. :)

         1. Majd a BL-ben // EL-ben a nyáron milyen büszkék lesznek a “megszerzett felületre”… ;) XD

       1. Bamba barátunk büdös, hogy mindenki ilyen távol próbál állni tőle? :)

    1. Igen, én rájuk gondoltam, víz- gáz- fűtés- és klímaszereléssel foglalkoznak. Jelenleg a hulladékos céggel Ők ketten lehetnek esélyesek, még egy oroszlányi fémszerkezet gyártó cég használja jelenleg ezt a nevet, de Ők már kényszertörlés alatt állnak, kötve hinném hogy szponzorálnának bárkit is.

 7. ööö.. a honlap és más nem kedvelt portál szerint is 1-0-ra mi nyertünk, és nem döntetlen lett. (itt fent 1-1 van írva)

 8. Az milyen má’, hogy az ukránok elleni edzőmérkőzésünket 3 belorusz vezeti; Az első félidőben CS.A.K. 2 gólunkat ítélték “lesre” a sporik, kedves… :(

 9. Kálnoki-Kis kapott sárga lapott, az esetnél azonban ő is rúgást kapott, így Szendrei érkezett a helyére, míg az ellenfélnél Teixeira lépett pályára.

  Ha ő is megsérült, akkor ki lesz a védelemben a fradi ellen? Vagy 2-6-2-ben állunk föl Batikkal és Lovriccsal hátul? :D

  1. Budáék ” helyre pakolják ” Őket a fegyencek ellen, bízd ide!!! ;)

  1. 79. perc: N’Gog csípett el remekül egy keresztpasszt, kiugratta Holendert, aki elsőre még a kapusba lőtte a ziccert, a kipattanóból viszont a hálóba emelte a labdát. 0–1

    1. Ha Daniló csípte volna el még mindig cselezgetne 8 védővel a hátán.

     1. Majd ha Holendert nyáron nem a Felcsút, vagy a Mezőkövesd igazolja le, hanem az FC Sion, vagy valamelyik orosz-ukrán első osztályú csapat, akkor érdemes lesz őket összehasonlítani… Addig agyonsztárolt Holenderünk inkább gyakorolja a labdaátvételeket és egyszerű passzokat…

      1. Ne haragudj, de az kit érdekel, hogy Danilot ki igazolta le a múltban? Ebben a szezonban legalább 6-7-8 góllal többünk lehetne, ha nem tekeredik rá a labdára, és hajlandó passzolni. Úgyhogy semmit nem ér a nagy tudománya, ha a csapat érdekét teljesen figyelmen kívül hagyja. Lanzafamét is fel tudtam volna rúgni, amikor a saját csapattársától elvette a labdát, hogy majd ő megoldja. Ha Danilo ennyire cselezni akar, menjen ketrecfocizni 3v3-ban. Holender ilyen szempontból igenis hasznosabb. Mellesleg ugyanannyi gólt rúgott, mint Danilo.

       1. Egyrészt ízlések és pofonok, én jobban szeretem a cselezős játékosokat, másrészt konkrétan a Niedercorn ellen Holender miatt estünk ki, aki tisztán 3 ziccert cseszett el a luxemburgiak ellen, mégis mindenki Danilot szídta, hogy miután kicselezett két védőt egymaga és helyzetben volt, miért nem passzolta le a labdát a mögüle érkező Holendernek…
        A futball nem sakk, itt a játékosok egyéni megmozdulásai ugyanannyira a játék élvezetéhez tartoznak, mint maga, az eredmény. Valóban ugyanannyi gólt lőttek, de úgy, hogy Danilo a Felcsút elleni meccstől többször volt – szerintem hibásan – azonnal lecserélve, vagy kezdett a padon és a végén sérült is volt, tehát kevesebbet játszott.
        Az pedig de, nagyon is számít ilyen szempontból, hogy a múltban ki meddig jutott el, mutat egy kis különbséget a játékosok között…

     2. Én itt a labdaszerzésre, és a gólpasszra gondoltam N’Goog- nál, de Filip se mindig önzetlen.

   1. Csodálom hogy a balfék beloruszok megadták a 3. gólunkat!!! :) XD

    1. a fogadoirodak az utolso 15 percre adtak a legnagyobb odds-ot, nem kell csodalkozni

 10. Teljesen viccet félretéve az edzőmeccsek alapján ilyen kezdőt kellene a pályára küldeni a fradi ellen:

  Gróf – Batik, Lovric, Kálnoki-Kis (ha nem sérült le) – Mezghrani, Bamba, Beglarisvili, Gazdag, Kukoc (tudom-tudom, de csak akkor jön értelmezhető beadás a szélről, ha ő játszik) – Holender, N’Gog.

  1. Vili mi jót művelt, hogy automatikus kezdő nálad? Két meccsen láttuk, két meccsen nem, de a leírásokból nem úgy tűnik, hogy megrengette a világot.
   Még Cipf is többször feltűnt a hivatalos lap kommentálásában.

   1. Lentebb írtam, hogy ezt a fradit le kell ütközni. Nagyon szeretem, ahogy Geri hajt, példamutató, de a fradi ellen most egy Bamba-féle fault-gép kell, hogy ne fussák szét a védelmünket :/ aztán a félidőben, hogy nehogy kipirosozzák Bambát, jöhet a friss Nagy Geri :)

    (magánvélemény) :D

     1. A szurkoló a Clubhoz hű és nem a jàtékoshoz! Es a Clubnak most az az érdeke, hogy a magasabb, gyorsabb, keményebb, erősebb, jobban fejelő jatszon a pont ezek ellen a grupiban! Te szerencsétlen!, fogalmad sincs a footballról!

      1. Összetett ez… Attól is függ, mennyire kompatibilis a játékosok játéka egymással. Hiába rambóskodik középen Bamba, ha a többiekkel nem tudnak olyan mezőnyjátékot felépíteni, mint Nagy Gerivel.
       De most – mivel Geri amúgy is beteg – nálam is kezdő lenne Bambinho.

       1. Egyetértünk, Gerinél szerintem az is sokat számít, hogy a jelenléte/hozzáállása pozitív hatással van a többiekre is
        ui: mármint Nagy Gerinél :)

        1. Az eredeti hsz az:Bamba a kezdőben nálunk is.Pont.Ennyi.Legalàbb olvasnàtok el!

   2. Nagy Geri valszeg nem épül fel teljesen köv hétre, de majd meglátjuk

 11. Szóval, 12 pontbóll 5 pont- 4:5-ös gólkülönbség. – Hát? Az igaz, hogy felfelé ívelő a tendencia.

  1. Nyáron az első négy felkészülésin 0 pontot szereztünk, ha jól emlékszem. Ahhoz képest nem is rossz. Ha a bajnoki rajt is ennyivel jobb lesz, mint fél éve, akkor elkezdek bizakodni.

   1. Semmit nem számítanak a felkészülési meccsek eredményei.
    Engem inkább az zavar, hogy NGogon látom azt, mintha egyik meccsről másik meccsre változna a formája.
    Az oroszok ellen néztem az első félidőt és kimondottan jól futballozott, a gólja is szép volt.
    Az azóta lejátszott két meccsen pedig a beszámolók szerint inkább csak helyzeteket hagyott ki.
    Ugyanez volt a bajnokságban is, egyik meccsen azt lehetett hinni, hogy ő lesz a futballmegváltónk, a következőn viszont szürke teljesítményt hozott le.

    Kíváncsi lettem volna mondjuk, hogy egy Lanzafame – N’Gog páros mit tud, kár, hogy az olasz a fényt és csillogást választotta a hűség helyett.

   2. A soronkövetkező négy meccsből jó eredmény lenne ez az 5 pont.

 12. Végül is félig-meddig ukrán csapattal játszunk köv héten Mordorban, szóval nem is rossz ez az 1:0 idegenben… 😎

 13. Korrekt a vezetőségtől, hogy Lovricot nem zavarták el, hanem az érdemeire tekintettel adtak neki újra lehetőséget.
  Én nem bánnám, ha jövő héten ő kezdene a zöldek ellen, mégha baromi lassú is már, de vannak védők, akik hasonló stílusban minőséget produkálnak ennyi idősen is és nem a gyorsaságukra alapoznak.
  (pl. Chiellini 35 lesz idén, Godin 33 – Lovric 34.)

  1. Nincs bajom Lovriccsal, de sztem. a sebessége miatt bohócot csinálnának belőle a zöldek.

   1. Osztom. Nekem Lovriccsal kapcsolatban a debreceni “remeklése” az utolsó emlékem. Remélem, Kamber (és Kálnoki is) egészséges lesz jövő héten! A két öreg lassan nyugdíjba megy, vissza kellett volna Bobált hozni!

    1. Akkor aztán végképp nem lesz egyszerű.. Lovresz a kapu elé állított buszos taktikánál még megoldja, csak futnia ne kelljen. Kíváncsi leszek, milyen a Kiskukac (a szokásos lekettyent igazolásunk, akiben a lehetőség/tudás megvan, csak kérdés, mikor kerül jó formába), Batik pedig a teljes felkészüléssel a lábában remélem, meggyőzőbb lesz tavasszal. Kaptam itt hideget-meleget, mert szerintem ősszel borzalmasan sokat hibázott, és bár tényleg fejlődött, volt egy-két jó meccse is, még nem bízom benne teljesen.

   2. Lovricnak nem a fradi, vidi dózsa ellen kell játszani a többi csapat ellen jó lehet

   3. Írtam, hogy Godin sem a leggyorsabb már, vagy Chiellini sem, mégis sztárcsapatokban játszanak.
    Ha jól helyezkedik, jól osztogat és nem követ el olyan hibákat, mint tavaly, akkor hasznos lehet.

  1. Ez a megoldás arra jó, hogy akár félidőnként is lehet mezszponzort cserélni. Ez azért újdonság lenne.

   1. Van mááásik, cak-cak :)
    Vagy esetleg egymásra ragaszthatnának 4-5 feliratot

   2. Ez arra jó hogy ledegradáljanak egy ilyen patinás klubot…Gagyi kategória szarrágás…

  2. Gondolom ket oldalu celluxot vagy olcso stift ragasztot hasznalnak

 14. Amúgy jól láttam, hogy klubkártya nélkül is meg lehet venni a vendégbe a jegyet a fradi ellen? :D

  na végre :D

  1. talán az elmúlt évek egyik legfontosabb cikke.
   akik Hemit ekézik, azoknak meg főleg.

   1. Ráadásul a születési dátum sem stimmel… 😉

 15. A gól alapján N’GOOG lát a pályán, és oda is tudja rúgni a labdát ahova gondolta.

  1. Ez az őszi szezon alapján is megállapítható, függetlenűl attól, hogy éppen ment neki a játék, vagy nem.

  1. Nincs erről mit vitatkozni, Orbika már megmondta, hogy így jó a népnek.

   1. Azért a fegyencváros még a ” Szívós-Érában ” is megfontoltabban igazolt, komoly eredményekkel, jó nemzetközi szerepléssel. Most meg a listán van nékik az első 20-ba vagy 10-12 focistájuk, és lósz@art se ér az egész bagázsuk!!! Mindezt a Mi pénzünkből… 😒

   2. No és akinek nem tetszik az elmehet szurkolni a Bayernek vagy a Manchesternek. Helyi lakosként.

 16. Hol van a csapatunk ?? Tegnap délután óta semmi hír ?! Tegnap reggel óta a reptéren vannak 10 órakor indult volna a gép,majd 8 órás késést jeleztek az 18 óra,azóta nincs ujabb információ ! Elindultak valamikor 18 óra után,az éjjel,ma reggel ….Hol aludtak,visszamentek a szállodába,a reptéren aludtak,hol étkeztek …. !!!??

  1. A szóvivőnk a csapattal volt, mivel hajnalban érkeztek meg, valószínűleg délután fog felkelni… :-)
   Addig ne várjunk híreket.

 17. A jegyek az árhoz képest gorsan fogynak, már csak 658 van az 1270-ből az mlsz jegyrendszere szerint :)

  1. Téves. az mlsz-en 700 valamennyiről indulnak és ha az elfogyott akkor dobják fel a többit. az üllői út 129.hu órára pontosan látni. Sajnos a feldobott jegyekből 300-at vettünk meg, még van 1000

 18. Ez vicc, Supka még egy védőt akár igazolni, de a Bobált nem hoztuk vissza..

  1. Supka akarta Bobált, Hemi mondta azt állítólag, hogy hátul megvagyunk..

  2. Supka akarta Bobált, Hemi volt, aki állítólag azt mondta, hogy megvagyunk hátul..

    1. Azt azért hozzátenném (rímel a Bobál-ügyre), hogy Supka korábban is gyakran nyilatkozott ilyesmikről, de Hemingwayt nem mindig hatotta meg. Többször volt olyan is az előző időszakában, hogy nem azt a próbajátékost igazolta le a klub, akit akart, hanem akit (jellemzően Cordella-bébit) elküldött volna. Talán ez is közrejátszott abban, amikor lelépett.

  3. Kell is még legalább egy védő,középen is és a bal oldalra is !

   1. már szombaton nagy égés lehet, ha Lovrics , Kukac vagy Dino kerül olyan helyzetbe, hogy sprintben érkeznek a ződmakik.. .:/
    ha teret adunk nekik, szétfutják a védelmünket, az tuti.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.