Moderálási elveink

A blog küldetése: Szurkolói vélemény megfogalmazása az oldal szerkesztőinek saját, valamit a beküldött, és az oldal szerkesztői által láttamozott, elfogadott bejegyzéseken, illetve a bejegyzésekhez társuló, olvasóktól és szerkesztőkől érkező hozzászólásokon keresztül.

A blog tematikája: A Budapest Honvéd Futball Club hagyományainak tisztelete, mérkőzésbeharangozók, -összefoglalók, kritikák, szurkolói élmények, valamint esetlegesen a magyar labdarúgással kapcsolatos általános írások megjelenítése az online térben.

A blog kommentelési alapelve egyszerű: mindent szabad, amit nem tilos.

A blogon a kommentelés szabad, nincs regisztrációhoz kötve. A blog egy harmadik fél, a Disqus által üzemeltetett kommentkiszolgáló használatát részesíti előnyben.

  1. A harmadik féltől származó kommentkiszolgáló választásával a blog szerkesztői fenntartják maguknak a jogot arra, hogy mindazon hozzászólásokat (kommenteket), amelyet a blog olvasóira, alapelveire nézve sértőnek, nem kívánatosnak tartanak, úgy azokat minden értesítés nélkül teljesen, vagy részben töröljék. Ide tartoznak a rasszista hangvételű megnyilvánulások; a Bp. Honvédot, vagy egyéb futballcsapatokat, illetve szurkolóit, alkalmazottait, játékosait a közbeszédben elfogadhatatlan hangnemben szidalmazó megnyilvánulások; a blog szerkesztőit, olvasóit, vagy bármilyen beazonosítható személyt szidalmazó megnyilvánulások; a blog szerkesztői által a jóízlésbe ütköző, és az általános emberi normák megsértésébe tartozó megnyilvánulások; valamint a közlővel nem azonos félnek minősülő személy személyes adatait tartalmazó bejegyzések.
    1. A blog szerkesztői a saját közlésüket (posztokat) és a kommenteket közös tartalmi egységnek tekintik, így fenntartják maguknak a jogot, hogy saját hatáskörükben döntsenek az 1. pontban felsoroltak megvalósulását illetően.
    2. A blog szerkesztői a kommentek tartalmáért nem, csak azok megjelenítéséért vállalnak felelősséget. A szerkesztők nem feltétlenül olvasnak el minden kommentet, de amint egy kifogásolható tartalomról tudomást szereznek, úgy záros határidőn belül kísérletet tesznek mind a törvényi elvárásoknak, mind a saját feltételrendszerüknek való megfelelésre, illetve e kettő közül arra, amelyik megkötése erősebbnek bizonyul.
    3. Mivel nincs lehetőségünk minden kommentet betűről-betűre átvizsgálni, így amennyiben az oldalon, vagy a kommentek között kifogásolt tartalmat fedezne fel, úgy kérjük, értesítse a blog szerkesztőit a csak@taccs.hu email-címen, vagy az ezen oldal alján található űrlapon keresztül a kifogásolt tartalom megnevezésével, valamint a kifogásolt tartalomra vonatkozó panasz bemutatásával. Segítségét ezúton is köszönjük.
  2. A blog hozzászólói közül a kéretlen üzenetek (spamek) küldőin kívül senkit nem áll szándékunkban hosszabb, vagy rövidebb időre általánosan kitiltani, a nem kívánatos hozzászólások törlése minden esetben egyedi elbírálás alá esik.
A blogon használatos moderálási elvek egyoldalú megváltoztatásának jogát a blog szerkesztői fenntartják maguknak.

A Csakblog szerkesztői


Amennyiben olyan kényes tartalommal találkozol, amiről úgy érzed, hogy nincs helye az oldalon, akkor azt az alábbi űrlapon keresztül jelentheted be. Minden panaszt kivizsgálunk.