Mi a fenéket csináljak ma amúgy a kismillió kötelezettségem mellett?

sw7_droidBevásárlás, hozz virágföldet is, kösd be az új csillárt, de ne váltókapcsolósra, hanem mindegyik égjen, másik lakásban konyhabútort falra, internetet beállítani, közben főzz ebédet, de maradjon holnapra is, sok lesz a dolgunk. Ha a vesszőhibát nem vesszük figyelembe, akkor valami ilyesmi a szombatom, és azon belül is a kegyetlen délelőttöm. Mindezt irtózatos fejfájással kísérve, paradicsomlét szürcsölgetve valami zsírossal. Amúgy már simán 11 az óra, nem kicsit vagyok megcsúszva.

A többiek lassan indulnak Pécsre, nézem a rendszerben, nincs másik beharang, vagy bármi felvezető, szóval nekem kéne valamit összekaparni, de inkább hagyom, hogy elérjen a kétfős miniszerkesztőségek átka, a totális kapacitáshiány. Enni, lakni, blogolni/szurkolni kell, ahogy némileg józanodni is.

Speciel még azt sem tudom, hogy hol nézem egyáltalán a délutáni meccset, ha már nem Pécsett a stadionban. Lassan jöhet a körbekérdezés, ki az a cimbi, aki Pesten, és nézné, talán az sem baj, ha nem honvédos, csak értse a magyarfocit (egyeírva!).

/// ennyire le vagyok maradva, most volt két percem a második előzetesre. kurvajó, ahogy a végén benéz han solo, bár kicsit ősz, miközben csuwi haja még mindig tart, gondolom taftos. (a wookiepedia szerint a wookiek nagyjából 400 évig élnek)

Most esik le, hogy stornó az egész, nem is adja a tévé a meccsünket. Basszus. Évek óta az első bajnokink lesz, amit semmilyen módon sem láthatok. Lett egy szabad délutánom.

Szétestem, bocsi, ezek ilyen napok. Dumcsizzunk itt látatlanban Pécsről, mert az MLSZ legújabb hülyesége, hogy ha nincs tévés közvetítés, akkor majd többen járnak a meccsekre, visszatérnek a kártya meg miegymás miatt hőbörgők. Baromság.

És látom, az öreg is írt valamit. Majd útközben elolvasom.

Aztán lehet, kiszagolok az MTK-Győrre, hogy legalább valami meccsen legyek, vagy a Rácskertbe egy Arsenal-Readingre Útwengerékkel.

 • Kicsipest

  Sajnálhatod, hogy nem jösz (olyan érzésem van, mint a Hali meccs előtt), nyerni fogunk!

  • Pelso

   úgy legyen! pls. írd majd le, hogy milyennek láttad a meccset, csapatot ! kössssz!

   • Kicsipest

    Jól kezdtünk, úraltuk a meccset (helyzetek nélkül), aztán érthetetlenül visszaestünk. Pécs nyomot, helyzetek alakított ki, kapufát szerzett, Szabi többször is bravúrral védett. Baráth gyenge volt, folyamatosan átjátszottak. Mezza nagyon jól mozgott, de a félidő vége előtt leütközték, bele is sérült a hatvan kilójával. Nem voltak támadásaink, egész meccsen ívelgettük előre a labdákat a támadóknak, hátha eltudnak menni (nem tudtak). Második félidőben fölső kapufa belső éléről a gólvonalunk elé pattant a labda, az ellentámadásból egy szép fejessel vezetünk. Utána a szokásos visszaállás, bár két kontrálból volt két jó lövésünk, de sajnos a kapus védte őket. Amikor már nagyon rménykedtünk a győzelemben (minimum a pontszerzésben) egy szabadrúgás utáni beívelésre fölöslegesen és rosszul jött ki Szabi, a védők nem tudtak felszabadítani, három méterről az üres kapuba lőtt a pécsi csatár. Utána egy percre már jött a második is. Kátékunk nulla volt, nem tudom kit is játszottunk, és most eredmény sem volt.

    • Pelso

     köszi… :/

 • Kertész Péter

  Adja az ég (ha már a tévé nem), hogy káromkodjunk, hogy ezt miért nem láthattuk. Nehogy az legyen a vége, hogy jobb is, hogy nem láttuk…

 • Pelso

  71″Vezetünk! A másik oldalon Holender nem hibázott: kilenc méterről a kapus felett a hálóba bólintotta a jobb oldalról kapott labdát! Nagyon okos gól volt, 1-0 ide!

 • Kertész Péter

  Csak sikerült bebukni…

  • Blobov

   S állítólag megint egy Kemenes lepke.

 • Kertész Péter

  Szerencsére kikapott a Dunaferr és a Haladás is. Szombathelyen talán nagyobb a baj, mint nálunk. Már csak a Pápának kéne buknia, és akkor olyan lesz ez a forduló részünkről, mintha nem is lett volna :)

  • Pelso

   most már lassan nehéz lesz eldönteni mi a rosszabb : ha maradunk(és folytatódik ez a sz@r) vagy ha kiesünk…