Ha addig nem lesz más, akkor a végre tévés meccsünk alatt itt lehet kidumálni a Haladást

after_darkNálunk Kemenes, náluk Ugrai, Martínez és Iszlai mindenképp hiányozni fog, vagyis nem lesz egyszerű az épp második és negyedik meccse. Mondjuk egy Hali-Honvéd sosem egyszerű az elmúlt évtizedekben. Illetve pontosabban nekünk nem egyszerű semmilyen ellenfél az elmúlt évtizedekben, a Halinál pedig ez a normális állapot, vagyis lenőttünk hozzájuk, ha lehet így mondani.

A vaol.hu újságírója ezt a kezdőt várja az altatót nyilatkozó Rossinak tisztességgel benyaló kisMészölytől:

Király – Angyal, S. Wils, Jagodics, Bosnjak – T. Wils, Nagy P., Németh M. – Gosztonyi, Popin, Halmosi

Nálunk szerintem most lesz meglepetés, de azt még nem tudom, hogy pontosan mi, csak érzek valami olyasmit, hogy Hidi kikerül, talán Gazdag be és Lőrinczy a padra. Mondjuk egy ilyesmi:

Horváth – Botka, Lovric, Bobál, Baráth – Nagy Geri, Gazdag, Kamber – Prosser/Vernes, Gyula, Holender

A szép pedig az lesz, hogy két, alapvetően kontrára játszó, nem igazán labdát dédelgető meccsén vajon hogyan fog kialakulni az ún. játék? Valami olyasmit várok, mint a Börtönvilágbajnokság verdalói selejtezőcsoportjának nyitómeccse Moldova méltán legendás Börtönválogatottjában:

A stadionnál persze jobban érdekelt minket a Mexikó–Franciaország mérkőzés. A franciák élénk, színes dresszben futottak ki, hátukon reklámfelirattal: „A Coca-Cola rabjai vagyunk”, a mexikóiak a hagyományos kaktusszal és két keresztbe tett lábszárcsonttal díszített mezüket viselték.

Mind a francia, mind a mexikói csapatot a legszigorúbb védekező taktikára utasíthatták az edzők, mert a középkezdés után mindkét csapat otthagyta a labdát, és rohant hátra a saját kapujához. Colstokot vettek elő, a tizenhatos vonala mentén kimérték azt a helyet, melyet az edző meghatározott számukra, és nem voltak hajlandók elmozdulni onnan.

A labda a mérkőzés végéig ott feküdt a középkörben anélkül, hogy bárki is hozzáért volna, mindkét oldalról egy-egy ügyeletes hátvéd figyelte látcsővel, hogy szükség esetén riassza társait. A bíró eleinte próbálta akcióra bírni a csapatokat, de látva, hogy hiábavaló, felhagyott vele, és leült ultizni a két partjelzővel. Ötvenezer néző feszült csendje követte, mikor kezében három kis pirossal megkontrázta ellenfele negyvenszáz ultimóját.

A mérkőzés, mint gondolni lehet, gól nélküli döntetlennel végződött, Paprikás elismerően bólogatott:

– Ez a két csapat játssza jelenleg a legkorszerűbb futballt a világon. Nekünk még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy utolérjük őket.

Vajon a Hali bevállalja a támadást hazai pályán? Németh Márió sorra lövi mostanság a gólokat, a Gosztonyi-Halmosi szélsőpáros kimondottan veretes a neve alapján, bennük bármikor benne lehet, hogy játszanak egy jó meccset. Közben a középpályájuk ugyanúgy átjáróház, ahogy a miénk, ők is inkább a gyors támadásokra rendezkedtek be, mintsem a labdatartós-kigurigázós stílusra, ami kicsit olyan, mint a Forma 1-ben a körözgetés, csak közben nem a motorzúgásra, hanem a kisKnézy hangjára alszik el az ember.Részemről Gyulától várok sokat, mert Gézuka nagyon összerakta a Hali védelmét, azt megbontani a Fradinak sikerült kétszer még az első fordulóban, azóta viszont összesen háromszor a többi hét csapatnak. Ez azért elég jó mutató, ide kell egy ötletes, kiszámíthatatlan, és legfőképp mázlista Gyula. Itt most nincs helye a statikus Délczegnek, őt bedarálják. Viszont lenne helye a kezdőben egy Vernesnek, és a váratlan, de pontos vernesi megmozdulásoknak, ami bőven benne van, csak épp mutatóba is alig villantott belőle valamit az utóbbi években. Most nagyon kéne, mert ezek azok a meccsek, ahol különösen hasznos lehet, és ahol visszajátszhatja magát a kezdőbe, sőt, a keretbe, ha komolyabban átgondoljuk a jelenlegi státuszát.

Szóval Gyula és Vernes lehet a két kulcsember ezen a meccsen, esetleg Proszi vagy Holender, de valljuk be, ők sokkal kevésbé kalkulálhatók (jó, Vernes még kevésbé, de az alapskilljei közelebb állnak a ma és előzetesen általam szükségesnek vélt skillekhez), így marad a tapasztalatba és a rögzítettekbe vetett hit. Zavaros persze, zavaros, de milyen legyen egy jó kezdést követő góltalan Felcsút és Vasas után, miközben még mindig mi lőttük a második legtöbb gólt a bajnokságban?

Idén rohadtul kalkulálhatatlan Rossi csapata, egyelőre fogalmam sincs, hogy hova helyezzem a mentális tabellámon. Persze kell az is, hogy mindenki más ugyanúgy hektikus legyen, ha nem a Fradiról van éppen szó, még jobban bonyolítva a mennyit érünk kikalkulálhatatlanságát. Így aztán érdemes lenne verni a Halit, és nem csak az idegenben minden pont jó alapján, hanem hogy valamivel közelebb kerüljünk a saját magunk megértéséhez.

Ja, és bónuszként az se lenne rossz, ha mondjuk Vaszkéról megtudnánk valamit, legyen az padra ültetés, becserélés, vagy esetleg kezdetés, bár kérdés, utóbbi kinek a helyén történhetne? (Ismerve Rossit és a bekattanásait, valamint a furcsa haragtartását, azon se lepődnék meg, hogy Gyula padon ülne, vagy még ott se, Vaszke kezdene és elől Vernes vagy Ihrig-Farkas startolna középcsatárban. Bármennyire is hülyeség, simán benne van egy ilyen szcenárió.)

((kismatek)) // (Ugye a légióskóvta betartásáért kapható fix hárommillió az hárommillió, arról nem mondunk le, még akkor sem, ha egy győzelem hatmisi, a döntetlen kettő, vagyis a különbség négy, tehát eggyel több, mint a légióskvótából kiszedhető. Ergo a nulla-kettő-hat pontfüggő lutriba nem megyünk bele hárommilliós alapon, mert lehet bukta, és lehet kis eséllyel duplázás. Így hiába lenne esetleg jobb a négy légiósos felállás, szóba sem jöhet.)

illusztráció_ lifelongfiction

 • Escape

  Amit a végén írtál az a legszomorúbb .
  “Kis matek”
  Mi a f..szom az, hogy kismatek???

  Most focizni akarunk, nyerni, vagy Hemingway nyugdíjára gyűjtünk ?????

  Ahhhh

  • persze, hogy szomorú. a Loki és az Újpest ellen is az utolsó percekben ment el a meccs döntetlenre (6 -> 2 millió), mert nem mertünk normálisan cserélni, hiszen akkor bukjuk mondjuk a légióskvótát. nem mondom, hogy úgy meglettek volna a meccsek, de egy próbát simán megér.
   így most néggyel kevesebb pontunk, és kettővel kevesebb milliónk van. bravó!!!

   • A69W

    Előbb-utóbb megéljük, hogy egy könyvelő ül le a padra:)

 • A69W
  • Escape

   Hajrá!
   Sok sikert neki!!!!
   (Nem tudom miért csak most jelentették be, amikor már szerdán kiment.)

 • szilárd

  Mióta fizet az Mlsz hat milkót a győzelemért? Valamiről lemaradtam? Akkor így már érthető az ,hogy a másik kezével egyre sűrűbben visszavesz.
  És ha három légióssal van meg a három pont akkor kilenc? Na ezt kétlem.

 • Cha-b

  Csakfoci szerint

  Horváth A.

  Botka
  Bobál D.
  Ignjatovics
  Baráth

  Gazdag
  Hidi
  Kamber
  Nagy G.

  Vernes
  Youla

  Pad:

  Vajda (k), Lovric, Vasziljevics, Délczeg, Ihrig-Farkas, Prosser, Erdős

  • National Hiphop

   De hova tűnt Holender?

 • György Lassu

  na, az idei első tv-s meccsem, lássuk hogy telik egy meccs itt a kommentek között :D

 • Pelso

  PLS valaki 1 streamet…?

 • György Lassu

  vezet a retek fradi, és megint az a büdös tahó böde lőtt gólt

  • thpreg

   Rá kell gyúrnunk majd a zöldek elleni meccsre, addig tán pontot se veszítenek…

 • SeeZo976

  Tényleg les volt Gyulánál..a franc olyan miért nincs hogy ‘benézik” egyszer nekünk?!

 • Pelso

  mi a büdösq…. életért nem a Kamber lövi ????

 • György Lassu

  tényleg egy vernesnek kell odaállni királlyal szemben???

 • Thibby

  Nem volt les …egyvonal. A fradi 10 ilyet lő egy bajnokságban.
  Vernes a 11-töl függetlenül annyira flegmán játszik….elképesztő. Üvöltőttem amikor odaállt rúgni.

  • Escape

   Azt nem értem hogy Vernes mi a f..szt csinál még itt???
   A bajnokság első vagy második meccsén annyira flegmán állt be, hogy Rossi azt mondta nem jatszik nála tobbet!
   Ehhez képest …
   Pffff

  • Cha-b

   De les volt sajnos…
   Be vagyunk oltva gól ellen, de még normális helyzetkidolgozás ellen is.
   Vernes 11esét inkább nem is jellemzem.

 • Thibby

  Bobál… :)

  • György Lassu

   laza mint a rigalánc… :D

   • Thibby

    Brutál hidegvérű…versenyző alkat

 • thpreg

  Egyre több pont megy el a kihagyott büntetők miatt…bár a mait még várjuk ki.

 • misike

  A fotelben ültem és megmondtam hogy nem lövi be a kis telibe vert köcsög az egész meccsen egy értelmes mozdulata nem volt miért löveti ezzel a fasszal rossi. Eddig imádtam rossit de ezzel hogy ezt a kis köcsögöt berakja a csapatba és nem cseréli le mikor 20 perc alatt kétszer kontráztak meg miatta inkább valami fiatal játszon helyette vagy álljunk ki 10 emberrel.

 • Kicsipest

  Amikor Flegma Ricsi lerakta a labdát, már tudtam, hogy kihagyja. Előtte egyetlen pontrugása sem ment emberhez, a bűntetőt is nagyképűen végezte el. Felőlem mehetne oda, ahova akar! Miért nem Hidi rúgja a bűntetőket? Ne legyen igazam, de a Hali majd egyszer fog kapura rúgni, az gól lesz, mi meg rúgunk egy-két kapufát.

  • Pelso

   vagy Kamber, vagy bármelyik védő, izomból!! a lof..szt kell itt technikázni 11esnél!!!

 • maroscup

  Nincs senki, aki 11 méterről el talàja a kaput???
  Ha emiatt ugrik a 3 pont én Hemi helyében kifizettetnék Ricsivel 6 milliót :D :D

 • misike

  Vernes Délczeg takarodjatok el kispeströl

  • VirágPeti

   Sajnos egyet kell értsek. Régen azt hittem nagy ígéret lesz, de besült a gyerek. Naggyá tette királyt, most majd a csapból is ez fog folyni, hogy mekkora kapus, meg forduló válogatottjába berakják, főleg ha kikapunk. Mentális gondok vannak megint úgy érzem. Na meg a keretünk is elég középszerű.

   • Sanzi

    ezzel nem értek egyet, hogy középszerű keretünk lenne. az a csapat, ahol a középső védő fordulóról fordulóra meg meri ahúzni a csellt, az a csapat minimum nem középszerű! Gazdag, Nagy Geri, Kambi tudnak focizni, sőt tovább megyek, ha egy MFA-s meccset nézel, úgy nyomják a kicsik a rövidpasszos játékot, hogy öröm nézni!
    Sajna Rossi korlátozza le őket…

    • Thibby

     Rossi egy jó képességű megye 1-es edző……

     • Sanzi

      bárcsak igazad lenne, nem itt tartana a honi labdarúgás…
      Mai kedvencem, kis Mészöly nyilatkozata… szerinte uralták a 2. félidőt és nekik voltak nagyobb lehetőségeik… itt tart a magyar edzői kar… a duma az már Premier Liga szint!

 • VirágPeti

  Vernes egy vicc sajnos. Most kellett volna önbizalom, meg lazaság, de tele volt a gatyája mikor rúgta. Kamberrel kellett rúgatni. Nem igaz hogy Rossi ilyen szarul jelöli ki a 11 rúgókat. Ha Youla gólja les volt, akkor berosálok! Kábé 1 centit volt előrébb a cipője ha egyáltalán. Faxság az egész les szabály.

  • Cha-b

   1 centi is 1 centi,de inkább volt az 10-20 centi sajnos.
   Nincs azzal gond, ha egy szabálytalan gólt nem kapunk meg, CSAK vegyék majd észre ellenünk is. :)
   Hali kapni fog egy tizit a másodikban, Youla meg majd megy korábban zuhanyozni, a vehemenciájában / erősebb testfelépítésében mindig benne van a sárga.

   • VirágPeti

    Éljen a támadó foci segítése igaz? Szar az egész les szabály. Felesleges, de minimum valami újításra szorul.

  • Player

   Nem is értem, hogy a faszba nem Kamber a 11-es rúgónk?

 • SeeZo976

  Meggyőződésem hogy ha bármelyik külföldi focistánk rúgja a tizit , akkor bemegy.Illetve bárkié bement volna Ricsién kívül…ki se jöjjön a másodikra

  • Cha-b

   Ne is, Prosser jön sztem a szünetben.

   Kamber helyett meg Vaszke fog bemutatkozni ma sztem.

  • thpreg

   Youla kivételével :)

   • SeeZo976

    Mindenesetre Király nagyobbat védett volna ;)

 • VirágPeti

  Pedig verhető ez a hali.

 • Thibby

  3-4 GÓLLAL VEZETHETNÉNK…..DÖBBENET

 • Escape

  Vernes fölé b..szta 6 méterről ..
  Cseréljük már le. De most tényleg. Mire várunk? Hogy a 90 perc végére megtanul focizni? Ha 20evig nem jött össze akkor nem hiszem hogy sikerülni fog

 • maroscup

  Neee, NEEEEEEEE

  • Escape

   Ezt magyarázza már meg valaki. Érthetetlen

   Ha az ellenfél nem ver meg minket magátol, majd mi jól elcseréljük magunkat -azt szarabbak leszunk.

   • Pelso

    nem valaki… ROSSI… :(

 • SeeZo976

  És zmeg Dél jön beszarok…..

 • maroscup

  Làttàtok ezt? Mert én ilyet még nem :D :D

 • Escape

  Delczeg te ostoba. Milyen volt már ez a lerántás???

  • VirágPeti

   Esküszöm délceg egy szabotőr. Azért jött, hogy eggyel kevesebben legyünk a pályán. Jaa, meg hogy 5 perc után mindig kapjon egy sárgát. Na megy királygabi fényezése.

   • Sanzi

    Délczeg lerántása… fogadott s srác. egyszer volt esélye keresztezni a 20 perc alatt, le is rántotta ellenfelét… fogadott ő maga ellen sárgára… tuti!
    Egyébként meg ha Kamber bátyó megkapja az állampolgárságot, szerintem elfelejthetjük,mert Vaszil fogja inkább kapni ezeket a 20 perceket.

    • VirágPeti

     Úgy rugnám ki a csapatból ha ez igaz, hogy öröm lenne nézni. kíváncsi vagyok meddig ronthatja még itt a levegőt.

     • Sanzi

      biztos, hogy így volt. nem is értem Rossit… Vaszilon a kb. 8 perc alatt látszott, hogy van benne sok, Délczegben… remélem rövid időn belül lapát!

    • István Hereb

     Hát, remélem, hogy kikerül. Szerintem mondjuk ilyen témára nem lehet sehol fogadni, hogy Délczeg sárgát kap, nem? ;-) Mondjuk ilyen nyaknál fogva lerántást ritkán látni focipályán, főleg ilyen értelmetlenül, tök ártatlan helyzetben,

     • Sanzi

      hogyne lehetne!
      De olyan is van, hogy a 75-85 perc között lesz e sárga…

  • VirágPeti

   Hol volt ma Proszi és Filip? Nem láttam, a cserék közt ott voltak?

 • immortalis blog

  Istenem, de szar meccs volt. :(

 • SeeZo976

  Ezt a semmirevaló halit nem tudtuk lenyomni…

 • Thibby

  Sok emberrel vitatkoztam már Kemenessel kapcsolatban. Ez a Horváth gyerek egy középszerű képességekkel megáldott kapus de teljesen más volt a játék képe mert ki tud jönni magabiztosan a kapuból. Nagyságrendekkel jobb játékos mint a rocker gyerek.
  A másik botrány nekem Rossi aki szintén sokak kedvence közöttünk……..dacára annak hogy odaállítja Vernest büntetőt rúgni!!!!! Vagy annak hogy fordulórol fordulóra játszatja ezt a szerencsétlen Délczeget………

  • maroscup

   Hali :)

   Az első felét adom :) Andris valami hihetetlen stabilitást ad Kemeneshez képest, pedig tényleg nem annyira ász! :)

   • Sanzi

    Nagy Gergő játéka már már Edgar Davidshoz hasonlít. Ahogy leradírozta a Hali egyetlen veszélyforrását az gyönyörű volt.
    Horváthon látszik, hogy még bizonytalan, inkább izgul, de Kemivel már most simány legalább pariban van, az hogy meg nem vonalkapus, sokkal nagyobb biztonságot ad a védelemnek, néha mintha söprögetőt játszana, olyan magabiztos a kijöveteleknél!
    Délczeg számomra érthetetlen!!! már a kerettagsága is…
    Vaszil szerintem jólszállt be,volt egy két biztató megmozdulása előrefelé!
    A tizinél meg Vernes olyan bizonytalan volt, hogy arra szavakat is nehéz találnom! oda rúgta volna, ahováakarja, Király olyan hamar dobta magát, hogy a kapu jobb oldala tátongott…
    szerintem az X reális, bár nagy fölényben játszottunk!

    • A69W

     szerintem is mi domináltunk, de ez a primitív sajtómunkás kisKnézy mondjuk egy teljesen más meccset látott és mondott folyamatosan.

     • Sanzi

      egyetértek. a duma az volt, hogy a hali, hali, hali… kb. nem volt náluk a labda!

     • VirágPeti

      Ja, meg hogy a honvéd az 1 pontra megy, nem akar többet és ettől gyenge a meccs. Azt nem vette észre hogy a haladásnak szinte helyzete sem volt. Gyökér és ostoba.

     • A69W

      Mondjuk ha a Fradi-B.csabát kellett volna közvetíteni szerintem elélvezett volna az gyönyörtől, hogy a BöszmeBödeBusz megint gólt rúgott.

    • István Hereb

     …bár Knézy szerint megelégedtünk a döntetlennel és kontrára játszottunk. Nem láttunk labdabirtoklási adatot, de nekem is az volt az érzésem, hogy inkább mi irányítottunk. Király kurva jó kapus még mindig…

    • Döme Sanya

     Radirozni tudunk, már csak a focit kéne eröltetni, de azt feltétlenül.

  • VirágPeti

   Horváthtal kapcsolatban teljesen egyetértek veled. Remélem megragad a kezdőben. Ami Rossit illeti, én azok közül való vagyok, akik kedvelik. Viszont 1-2 meccs óta kezd bennem motoszkálni, hogy igaza van azoknak, akik szerint egysíkú a repertoárja. Bár ez függ a kerettől is, hogy mire alkalmas. Rossival masszívak vagyunk, de vlhogy azt érzem, hogy a fegyelem oltárán feláldozzuk a kreativitást és még az ügyesebb embereink is csak a minimál megoldásokat, a biztonsági játékot merik megengedni maguknak. Rossinál vlhogy minen ígéretünk beleszürkül egy brusztolós, szűrő kp szerepkörbe. Pont azt a pluszt fojtja le a gyerekekben, amivel meccset lehetne nyerni. A legtöbb meccsünk képe a foggal-körömmel küzdésben kimerül a középpályán, széttördelt játékkal, sok szabálytalansággal (ellenünk is!) és szinte semmi trükk, semmi finesz, semmi szélső játék. Én ezeket nagyon hiányolom. Ahogy a pontos és veszélyes beadásokat, jól sikerült szögiket, szabadokat. Az első 3 fordulóban pont ezek működgettek jobban, azért is volt élvezetesebb a játékunk és jöttek a pontok is.

   • Sanzi

    most is volt széljáték, de a beadások… kb.mind ment a levesbe. vagy hosszú, vagy mély, vagy rövid, de mind pontatlan… kedvencem Baráth kapu mögé ívelése volt…

    • VirágPeti

     Hát nem tudom, nekem kevés ez a szélső játék. Nem is volt fenn szélső a csapatban, hacsak ricsikét nem annak vesszük. Se Proszi, se Filip. Bennem most is csak a küzdés maradt meg és sok pontatlan indítás. Nincs területünk, nem futjuk meg a széleket, kevés a szép labdakihozatal, kevés amegindulás, kevés a váratlan. A rúgótechnika meg siralmas a legtöbb játékosnál. Pedig ha vlmit azt igazán lehetne gyakorolni. Nem tudom mit csinálnak ezek edzésen.

     • Sanzi

      sokat beszélgetnek, kártyáznak :)
      egyetértek!
      vendégként játszottunk,kb 3 védekező középpályással, ez szerint beáldoztuk az általad hiányolt embereket. kb. mindent a hali golvágójának semlegesítésére tettünk fel…

     • István Hereb

      Mondjuk a Vasas ellen Filippel, Prosserrel sem volt túl élvezetes az a szélső játék…

 • Cha-b

  Ez egy fostalicska volt! :)
  Megkockáztatom, hogy a bajnokság legrosszabb meccse

 • VirágPeti

  Lassan lecsúszunk a tabellán a minket “megillető” helyre. Idén sem érdemes álmodozni.

  • Kicsipest

   Én már azzal is elégedett lennék, ha stabil játék mellett nyugodt szezonunk lenne, nem kellene izgulnunk a kiesés miatt.

   • Sanzi

    A stabil játék megvan,kb a fagyi ellen sem féltem a csapatot…
    mi fogunk először pontot, pontokat csenni!

    • VirágPeti

     Ezt vlhogy én is így érzem hetek óta! Vagy csak remélem ? :) nem érdekel az se ha utána csak vereségünk lesz már, de a fradit verjük meg!

     • Kicsipest

      Verjük meg a Fradit és utána csak győzelmünk legyen! Amúgy, bennem is van egy olyan titkos gondolat, hogy mi fogjuk megállítani a ződeket.

     • Döme Sanya

      Miért, bevásároltunk baseball. ütőket, mert másképp kész csoda lenne.

     • István Hereb

      Várjál, még van utána 22 kör, csúnyán kiesnénk ;-)

 • A69W

  Egy korrekt értékelés az Öreg Halmositól!
  ” Rangadó.hu szakértője, Halmosi Zoltán, a Haladás egykori válogatott játékosa. – Már a meccs közben is mondtam, hogy tipikus egygólos találkozót látunk, amelyik csapat talál egy gólt, az megnyeri a meccset, de végül nem született érvényes találat. Ha belövik a büntetőt a kispestiek, nyernek, de semmi játék nem volt a pályán, csak taktikai csata és küzdelem. Mindenki úgy játszik, ahogyan az ellenfél engedi, márpedig a Honvéd ma nem engedte a Haladásnak, hogy kapura rúgjon. Gosztonyi Andrásnak volt a második félidőben egy helyzete, de többre nem nagyon emlékszem. A győzelem a Honvéd kezében volt.”

  Rossi mea culpázott a Vasas elleni kihagyott tizi miatt, hogy az Ő felelősége, Ő jelölte ki a rúgót.
  Nem tudom most mit fog nyilatkozni, de Én egy ilyen mentalitású nagyképű játékossal mint Vernes ha vezetnénk 5:0-ra akkor sem rúgatnék 11-est.
  Délczegnek olyan szerződése van, hogy minden meccsen pályára kell lépnie? Mert különben el nem tudom képzelni az okot, hogy mi miatt történik mindez. Elakarjuk adni és kell a játékperc? Tisztára olyan érzésem van mint Job esetében volt.

  • Thibby

   Igen nekem is mindig Job jut az eszembe erről a szerencsétlenről.

 • Döme Sanya

  Nálunk anno, az uttörőben, ilyen 11-es után letépték a lábadat, a hátadba szurták és végleg hazazavartak.

  • Manolo

   Végig “szaladtál” az oldalon, és telenyavajogtad megint!
   Az ilyen hisztist mint te, labda közelébe sem engedtük anno, nemhogy büntetőt rúghatott volna…

   • Döme Sanya

    Ki kérdezett? Azt meg hogy ki a hisztis ne várd meg hogy leírjam, de talán az akik bögicsélnek az öltözőben, vagy az aki a zsepit hordozza.

    • Manolo

     Minden vélemény számít! ;)
     A lélektanhoz sem értesz, akárcsak a focihoz! Az, hogy valaki bőgicsél / akárhol /, az még nem feltétlen jelenti azt, hogy hisztizik!
     Gondolom, neked nem sokat kellett nézned a földet; az oldalvonal melletti lócáról nem okozott gondot a labdavezetés, ill. a “radírozás” sem! Te “ÁSZ”!!! :))

     • Döme Sanya

      Igazad van, csak az a bökkenő, hogy a csapat teljesítménye az én véleményemet igazolja vissza. De ne fáradj a válaszokkal neked adok igazat, a régi szamaras közmondás szerint.

     • Manolo

      Hidd el, nem érdekel, hogy igazat adsz-e vagy sem! Te hiteltelen vagy számomra! Nem bírom a csak síránkozni képes embereket! ;)

     • Döme Sanya

      Csak 20 évig fociztam, biztos nem értek hozzá.Ti értetek meg is látszik a csapaton.
      Most már tudom azért gyengék, mert ilyen olyan emberek veszik körül őket.
      Gyalázatos, hogy ezt produkálják a Honvéd mezben. Helyedben szégyellném magam.
      Mindenki hülye csak aki képtelen megfelelni az elvárásoknak az nem. A keret minimum, fele kuka.

     • Manolo

      Az, hogy futballozott valaki, az még nem garancia arra, hogy ért is hozzá! Ismered ugye, a messziről jött ember szindrómát? Bár, szerintem te csak gombfociztál 20 évig! ;)
      Tudod ki a szégyen? Az a valaki, aki olyanokat kritizál, akik szintjét soha el nem érte!!!
      Tehát nem más, mint egy szájhős! ;)

     • Döme Sanya

      Te ezt honnan veszed.

     • Manolo

      Kérdezel, vagy kijelentesz?
      Ha kérdezel / több állítást is eszközöltem a “publikációmban” /, melyikre szeretnél választ kapni?! :)