Hemibá a Digisporton

Benne //

 • a csatárigazolásokkal elégedett (Kabangu Zoli mellett Rossi döntött, értékelése: gólérzékeny, mindenképp erősítés, nagyon meg akartuk szerezni), még egy magyar balhátvédet szeretnének Szilágyi mellé, mert Sváb nem kapott szerződést.
 • Kemenes szerződése lejár nyáron, ezért kellett mindenképp kapust igazolni, mert van rá esély, hogy nem marad nálunk. // megjegyzés: Ignja, Youla és Vernes(?) szerződése is.
 • Ismét felhoztunk két-három fiatalt (ezt a részt nem fejti ki bővebben).
 • Prosser ára a magyar piaci körülmények között néhány százezer euró lehet.
 • építkezések //
  • az akadémia építése hamarosan kezdődik – én úgy gondolom (teszi hozzá)
  • utána rögtön jön a stadion, ami 2017 végére megvan (szintén úgy gondolja)
 • kemény tételmondata: nincs Magyarországon piaci alapú szponzoráció (pláne nem a nagy magyar cégek részéről)

“Hemibá a Digisporton” bejegyzéshez 22 hozzászólás

  1. Ha alsós tanítónéni lennék, helyesírásból olyan karót adnék az interjú legépelőjének, hogy kiszakad az ellenőrző hátsó fedlapja tőle.

   “Utána jött egy fél éves Holland időszak.” – innentől máris kettesről indul, jobb nem lehet.
   A leadben NB I, a normaszövegben NBI és NBII.
   A vesszőhibák tömkelege.

   Inkább hagyjuk, nem húzom fel magam rajta.

   1. ÉS akkor mit szólsz a mai Siófok elleni összefoglalóhoz a honlapon?:)
    Holendert konzekvensen is Holanderként említi, King a balhátvéd, Szilágyi a jobbközép, arról nem is beszélve, hogy tök más hadrendben játszottunk. Vaszke első góljánál Baráth adta be a szögletet!? Kint voltam, de nem tudom felidézni pontosan, szerintem Holender volt (vagy Holander?), de hogy Baráth még soha nem rúgott szögletet, az teljesen biztos!:)

  2. Dauddal a sérülését leszámítva az volt a gond ahogy az urban-legend tartja hogy : elnyelte a PEsti éjszaka varázsa… Picit túl jól érezte városunkban magát a srác… De ezen ne is csodálkozzunk. Például a nálunk is névként felmerült Máté János arról volt híres még siófoki játékosként hogy könyöklésért kiállították, majd a lefújást követő bő egy órán belül már Pesten tivornyázott nagyipari módon… :)
   Többek közt ezért is ilyen szar a focink…. Régi kapusunk Petry Zsolti lenyilatkozta hogy hétközben még egy dugás sem fér bele, nehogy elvonja a figyelmét a karrierjéről….

   1. Ezt nem is tudtam, ezért szeretek ide járni. ?Igaza volt Heminek, pletykarovat!????

    1. a címről azt hittem, Burgonyáról szól a cikk.. emlékszem, mikor edzések vége felé betipegett a Bozsikba a csaj, akit futtatott, hozta a napi bevételt :D

 1. Én úgy érzem, Hemibá itt már jelezte Kemenes távozását, csak nem akarta kimondani.

 2. Nem lesz itt stadion 2017-ben, de később sem (ne legyen igazam)!

 3. Más, esetleg kisebb csapatoknál (NB II-IIÍ) még lehet 3-4 jó éve levezetni, de itt az utóbbi 2-3 évben meccsek, helyezések, és a csapat presztízse is sok esetben elment a hibái következtében. Az, hogy jó srác volt e, vagy nem, az nem annyira releváns.. Azért a pár bravúros védéséért nem fogom visszasírni.

  1. Én még várnék a nekrológgal azért és nézzük meg először élesben ezt a Kárpátok Sándora című történetet……. :)

   1. Ez nem nekrológ, ha voltál már olyan helyzetben, hogy munkahelyen szarul teljesítettél, kibasztak mint macskár szarni. Kemenes Szabolcs viszont szabadon távozhat..

     1. Mindenki baztatja de szerintem ugy fog ö is hiányozni nekünk mint lanzafame. Nagy kár érte . Azért remélem ezt a szezont még becsületel végig védi .

      1. A szakvezetés már dolgozik Vezér Ádi reaktiválásán… ;)

 4. “Prosser százezer euros nagyságrend”
  Igen , de remelem van annyira realista hemingway hogy tudja hogy nagyjábol 2-300 ezer eurora számithat, (Kleinhieser is annyi volt, pedig ő felnött valogatott keret tag!)

 5. Van másik-mondhatná Kemenes Alfonzó után a potyákat tekintve. Sajnos az amúgy is gyenge lábakon álló védelem és csatársor nem egy esetben nem tudták korrigálni,és már a bravúrok sem használtak,mert túl későn érkeztek. Sajnálom a szerencsejáték zrtét,de inkább mégsem,mivel több maradhat a kasszában,merem remélni… a stadion építést!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.