Ma a Diósgyőrrel játszunk hétközit, ez pedig egy frissülgető poszt lesz, de nem élőzés

 • Botka Endi eltiltás miatt nem játszhat.
 • Iványi Zoltán sporttárs fújja majd a meccset.
  • Legutóbb a Paks elleni hazai 0-0-t és az idegenbeli, Vidi elleni 0-3-at fújta nekünk. Gól mondjuk egyiken sem lőttünk.
 • Elek és Eppel valószínűleg kihagyja a meccset sérülés miatt.
 • Van kezdőnk:
  • Horváth – King, Lovric, Bobál, Baráth – Nagy Geri, Kamber, Hidi – Vaszke – Holender, Vernes
  • padon: Nagy Sándor, Youla, Gazdag, Prosser, Constantinescu, Palmes, Kovács Dani

egy

Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy mi lesz a definíciója annak, hogy ki nem számít külföldi játékosnak, mert szó van arról is, hogy ez változhat, úgyhogy ha valaki megkapja a magyar állampolgárságot, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy hazai játékos lesz a szövetség premizálási rendszerében, (…)

Ezt a mondatot Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója nyilatkozta a boon.hu megyei portálnak. A lényeg, hogy Ivan Rados hamarosan megkapja a magyar állampolgárságot, de ez nem jelenti azt, hogy az MLSZ is magyarnak tekinti majd jövőre. Elképesztő, ugye?

kettő

Elek Ákos tutira, és nálunk Eppel Marci valószínűleg kimarad sérülés miatt. Ha tippelnem kéne egy kezdőt, akkor valami ilyesmit mondanák:

Horváth – King, Lovric, Bobál, Baráth – Kamber, Hidi, Nagy Geri – Vaszke – Holender, Youla

de nem lepne meg egy

Horváth – King, Lovric, Kamber Bobál, Baráth – Hidi, Vaszke, Nagy Geri – Holender, Youla megoldás sem, ami nevekben persze ugyanaz. Esetleg Filip helyén Vernes.

 • Pingback: Ma a Diósgyőrrel játszunk hétközit, ez pedig egy frissülgető poszt lesz, de nem élőzés | Zongoracipelő()

 • Csaba Horváth

  Ez a szabályozás megint csak annak lesz kedvező, aki az 5 légiós kategóriába tartozik….egyébként tényleg furcsa, hogy valaki magyar állampolgár, és mégis külföldinek van kezelve. Mindenesetre (és lehet, hogy ez csak az én paranoiám), de gyanítom az a szabályozás egy “orangeteam” érdekét sem fogja sérteni…vagy ha igen, akkor az gyorsan korrigálva lesz.

  • Escape

   az “orangeteam”-eket eddig sem érintett egyetlen szabályozás sem…

 • Döme Sanya

  Végül is tök mindegy mi a kezdő, mert mindannyian “bizonyítottak.

 • vass gábor

  “Vezetünk! King ment el a jobb oldalon, jól adott be, az érkező Holender
  pedig hat-hét méterről a kapu bal oldalába fejelt a léc alá, még
  felugrania sem kellett, 0-1!”

 • Kicsipest

  MTK leadja a pontokat? MTK leadja a pontokat!

  • Escape

   És most ezen csodálkozol???
   Mondtam nemrég, hogy millió dollárral kell lefogadni hogy a felcsút bennmarad!
   Szted hagynák, hogy a többmilliárdos stadionjukkal az NB2-ben focizzanak?? Világ szégyene lenne.
   Viktorka telefonált Dajcstominak, azt megbeszélték a dolgot…
   Nem bunda. Lobbi tevékenység ! Ők ezt így hívják.

  • Eriq

   Le bizony! Ritkán fogadok, de megfordult a fejembe h megteszem a felcsútiakat :-) Egyébként én jobban örülnék ha a vasas esne ki, felcsút meg vasas.

 • Eriq

  Már megint mikor kapjuk a gólt, végig fölényben játszunk. Annyira bosszantó!!!

  • cs cs

   Ráadásul rúgtunk egy kapufát, a gólt meg az első félidő utolsó percében kaptunk, hihetetlen, nagyon bosszant.

  • vass gábor

   46″ Vernes ment el a jobb oldalon, betört a 16-oson belülre és elesett Lipták lábában, de a játékvezető sípja néma maradt.

   Azért erre kíváncsi leszek,lehet hogy ezt is beírhatjuk majd a minket sújtó bírói hibák hosszú sorába.

 • vass gábor

  60′

  GÓÓÓL! King ment el
  ismét a jobb oldalon, Youlához passzolt, aki pár csel után Kamber elé
  tálalt, ő pedig 15 méterről nem hibázott, a jobb sarokba helyezett
  (1-2)!

  • vass gábor

   75′

   Helyzet! Gazdag tálalt Youla elé, aki lőtt is fordulásból, Rados nagy bravúrral mentett!

   Gyulának a gólpassz után,már összejöhetne egy gól is.Nagyon ráférne.l

   • vass gábor

    Kellett egy Horváth-bravúr is.most már húzzuk be a 3 pontot!

    89′

    Helyzet! Nikházi adott be egy szabadrúgást, Lipták lőtt, ám a kispesti kapus nagyot mentett!

 • Turbo

  “Az MTK négyes veretlenségi sorozatban van, tavaszi tizenegy bajnoki mérkőzéséből csak egyet veszített el, pályaválasztóként egyet sem. A kiesőjelölt ellen szakad meg a sorozat?”
  Biztos, hogy jelenleg nem vagyok beszámítható állapotban, de az alábbiakat sejtem: az mtk-felcsút meccset simán megbeszélhették, néző úgysincs, az összefoglalóba meg azt vágnak bele, amit akarnak. Ha fordítana az mtk, akkor pofánverem magam, hogy ilyen rosszindulatú hülyegyerek voltam.

 • Turbo

  Közben nyertünk Diósgyőrben, na, személy szerint erre nem számítottam. CSAK!

  • vass gábor

   Diósgyőrött nem sűrűn szoktunk nyerni,úgy hogy ez a mai győzelem bravúrnak számít.A szöveges tudósítások szerint jobban is játszottunk,több helyzetünk is volt,kapufa is,és talán egy tizit is megkaphattunk volna.

 • Darás Gábor

  Kötelező házi feladat: A Csabától ki kell kapni, a felcsútot meg kell verni!

  • vass gábor

   Mi az hogy a Csabától ki kell kapni…Milyen szurkoló vagy te??
   A Honvéd csak nyerjen minden meccsen,ha tud.Azt meg leszarom hogy ki esik ki.

   + amikor mi legutúbb kiestünk aznap pont a kiesésben akkor rivális Csaba, véletlenül bundával nyert Sopronban,mi meg sírhattunk Zalaegerszegen (hosszú volt a visszaút…)

   • zolee

    Hát ja, de azért nem fakadnék sírva ha fent leírtak szerint zajlana utolsó két forduló, mondjuk ha úgy lenne hogy csutnak nyerni kellene ellenünk uccsó fordulóban azt is elintéznék valahogy…

   • Darás Gábor

    Kispest szurkoló! :)

   • kgyula

    “Azt meg leszarom hogy ki esik ki.”
    Most már én is… de azért egy állandó esélyes csapat szurkolójaként maradok a kis arcnál. Mert jövőre is lesz bajnokság, ahol a Kispeset is indul, szegényes költségvetéssel, gyenge játékoskerettel. Mint az idén. Oszt hátha sikerül jövőre is… :)

    • vass gábor

     Kedves Gyula!A hozzászólásom ill. annak e beidézett része nem a kisarc-nagyarcról szólt.Hanem arról ,hogy a Honvéd ha pályára lép ha tud akkor mindig győzzön,győzelemre játsszon.Ne spekuláljunk azon,hogy a Honvéd adja le a pontokat a következő meccsen a Csabának (tehát bundázzon,nem is értem hogy írhat ilyet egy Kispest-szurkoló,és négyen még kedvelik is a hozzászólását….),mert az nekünk milyen jó lenne (Felcsúti kiesés,Csaba vagy Vasas bennmaradás).Mivel a Felcsút már 2 pont előnyben van a Csaba előtt,így ha szombaton veri a Vasast mindenképp bennmarad,miközben a fenti pontleadós verzióban az ugyanakkor kezdődő meccsen pedig a Honvéd direkt kikapna saját szurkolóink előtt (ezzel akik kimennek a csapatért őket jól le is szarva),hát szépen néznénk ki.
     Az meg,hogy a 3 kiesőjelölt közül ki esik ki ,szerintem nekünk amúgy is mindegy.A felcsúttal tán még szeretünk is játszani,jó az ellenük való mérlegünk,+ az ellenük való meccseken szurkoként hangot adhatunk a Puskás-féle névrablásnak is.A Vasas pedig szinte már mumussá vát,+ mivel sok a pesti csapat Csányi MLSZ-elnök szerint,hosszútávon nekünk az lenne jó,hogy ha a Vasas lenne nb2-es jó sokáig.A bírók jól láthatóan próbálták őket idén benntartani (sok emberfóros meccsük volt,jó pár 11-est is kaptak),miközben a Honvédot rengeteg bírói tévedés sújtotta (vagy 13 pontot vettek el konkrétan tőlünk),tehát lehetett egy ilyen szándék,hogy a Honvéd essen ki és a Vasas maradjon bent.Ezt azonban a mi viszonylag jó szereplésünk keresztül húzta.
     Én legjobban annak örülnék,hogy ha a Vasas–Felcsút páros esne most ki és a Csaba maradna benn,de ez utóbbi semmiképpen ne úgy legyen hogy mi szándékosan adjuk le a pontokat a Csabának.Erre már nincs sok esély.A tabella állása miatt a Csaba bennmaradása már kevéssé valószinű,az egyik kieső szinte biztosan ők lesznek.

  • kgyula

   Na, ez lenne az a vereség, amit cseppet sem bánnék. Márcsak azért sem, mert 1969 óta második számú ledvencek a csabaiak…

  • Csaba Horváth

   Ez szerintem így ebben a formában hülyeség.
   Egyrészt minden Kispest szurkoló megérdemli, hogy a Csapata győzzön független attól, hogy kivel játszik. A szurkolók ebben a bajnokságban már annyi pofont kaptak a Csapattól, hogy minimum, hogy az utolsó két meccsen győzelmi szándékkal menjen fel a pályára.
   Másfelől, pedig fordított esetben a Békéscsaba is nagyívbe szarná le, hogy mi vagy a felcsútiak maradunk be….arról meg nem is beszélve, hogy bármennyire is mindenki szeretné a felcsútiak kiesését, ha mi ejtenénk ki őket, gyanítom sok problémánk lenne hirtelenjébe….és még így sem lenne biztos, hogy a felcsútiak tényleg a másodosztályba kerülnének, és nem valamelyik másik csapat rovására tartanák benn őket…és valljuk be, az sokkal bosszantóbb lenne, mint hogy néhány ponttal megússzák a kiesést…

 • Granero

  Szivesen elcsereltem volna a mai gyozelmet egy felcsut veresegre… Most izgulhatunk a vegeig.

 • Kicsipest

  Szép győzelem! Kár a hazai Hali és Vasas meccsekért!