“Napikispest 2016.05.06” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. A Honvéd honlap mondani sem kell nem közvetíti ! MIÉRT ??!!
  A DVTK honlapja közvetíti !!!

 2. Kemenes – Ikenne,Palmes,Bobál,Botka – Gazdag,Kamber,Hidi,Holender – Eppel,Youla a kezdő.30 perc után csere Kemenes helyett Horváth,Youla helyett Prosser. Félidő után ujabb cserék,Prosszer lövéséből 1:0

 3. DVTK-nál csere Lipták helyett Mahalek,aki MFA-n nevelkedett és már két éve ment a DVTK-hoz.Közben DVTK egyenlített

  1. Bíró Tamás,kettő gólpassz,egész jó.(nemcsak a 3.,hanem a 2.gólunk előtt is ő húzta meg a jobb szélt és adott jól középre)

  1. Edzői nyilatkozatok

   Marco Rossi: – A mai mérkőzésen ki tudtam próbálni
   néhány fiatalt, ezért tökéletesen szolgálta a felkészülést a találkozó,
   amely jó lezárása volt a szezonnak.

   Egervári Sándor: – Kifejezetten jó iramú mérkőzést játszottunk. A védekezésbe néhányszor
   belehibáztunk, viszont a másik oldalon megvoltak a helyzeteink. A
   pályán lévő játékosok jól álltak a mérkőzéshez, a fiatalok pedig
   kifejezetten örömteli játékot mutattak.

  2. Hát a védekezésünk az meglehetősen aggasztó, mint volt a felcsút ellen is … lesz min dolgozni a következő hónapokban.
   Amúgy bár rühellem az apját, de ez a Bognár gyerek egészen jó lenne 10-esnek ide. Többször néztem már, szerintem brutál jól lát a pályán, csak lehet nem fér bele a fizuja Heminek (fizetni nem fog játékosért), így mind1 is, maradunk ötlettelenek jövőre is.

  1. A kapus posztot hosszú évekig nem tudtam elképzelni Szabi nélkül…De az utóbbi években annyi potyája volt, amin nem egy meccsünk ment el. Vagyis úgy érzem, hogy lehet per pillanat a Kispest és Szabi szempontjából is jó a váltás. Hozzáteszem Szabi legnagyobb veszte szerintem az volt, hogy nem volt a posztján igazi rivális…és a végére – szerintem – nagyon belekényelmesedett az egészbe.
   Ignját viszont tiszta szívből sajnálom, mert Ő tényleg egy ikonikus védő, mégha néha voltak is érdekes mérkőzései. Youla meg hasonló, mint Szabi….nagyon tetszetős kezdés, majd szépen elszürkült a mezőnybe..pedig az ő lendületes játéka nagyon fog hiányozni. Remélem sikerül pótolni őt.

   1. Sok igazság van abban amit írtál! A kapus poszt nagyon speciális, ha egyszer hibázik egy portás, az nagyot szól és ez nem annyira látványos mint a hátvédek esetében, mert mögöttük azért ott van valaki, aki korrigálhat. Erre is volt jó pár példa azt hiszem. Az pedig, hogy nem volt riválisa valóban igaz, de ez vajon kinek a bűne? Ki “spórolt” ezen is?? :)
    Ignját Én is nagyon sajnálom, de biztos vagyok benne, hogyegy jobb csapatba fog igazolni! Megható volt tegnap a kisfiával:)! Sok sikert nekik! Youlának, ha pedig összejön ez az MLS akkor az nem kis szenzáció lesz!

 4. Az összefoglaló alapján egész komoly kis edzőmeccs lehetett. A 80-as srác lendületesnek tűnik, Prosziban mindig meg van a villanás lehetősége, legnagyobb “szerelmem” Nagy Geri pedig szép találattal zárta a szezont. :)

 5. A kispestiek ismét szerződtetnék az olasz Davide Lanzafamét. A 29 éves támadó 2013 tavaszán, kölcsönben már szerepelt a Honvédban, akkor tíz élvonalbeli bajnokin öt gólt szerzett. (Nemzeti Sport)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.