Napikispest 2016.09.27.

 • Papablog // KIAKADT BERKE SPORTTÁRSRA! (via nb1.hu) Benne ilyen finom részletekkel:
  • “Juhász tevékenységét Gazdag Dani bokája, Koszta Márk egyik foga, és Djordje Kamber háta bánja.”
  • “nem adott meg egy kétségen kívüli szándékos kezezésért járó büntetőt a Videoton ellen”
  • “megengedte a Videoton vezető gólja előtt, hogy Juhász Roland leüsse védőjét, mielőtt a kapuba fejelt”
  • és a legerősebb: “a rendkívül jó játékosállománnyal rendelkező Videoton nem kíván ilyen mértékű játékvezetői segítséget”
  • Bár azt is elismeri, hogy nem egyértelmű, hogy egy, vagy három pontot buktunk, ha buktunk egyáltalán. A lényeg, hogy nem csak rajtunk és az ellenfélen múlt a mérkőzés kimenetele.

“Napikispest 2016.09.27.” bejegyzéshez 91 hozzászólás

 1. A “No Bajner, no party” üzenetküldések mintájára nem lehetne “bedugítani” az MLSZ központi email címét, FB oldalát az ominózus esetekről kikockázott fotók megküldésével?
  Ha pár ezren elküldenénk annak csak lenne valami visszhangja??
  Tudom, hogy a figyelemfelhíváson kívül sok eredményt nem lehetne elérni ezzel, de ha legalább “téma” lenne a következő három hét uborkaszezonos időszakában már az megérné.
  Eddig és netovább szerintem, itt már mindent meglehet tenni következmények nélkül, egyesek tevékenysége teljesen megkérdőjelezhetetlen, másoké pedig pellengérre állítandó…..Tisztelt MLSZ, Tisztelt Fegyelmi Bizottság, Tisztelt Játékvezetői Testület??

  1. Párezren? Mindannyian készítsünk fejenként száz e-mail fiókot? :) Nekem van öt, ennyit be tudok vállalni. :)

 2. Azért ne feledjük, hogy Hemingwayt ilyenkor valamilyen szinten a neve alatt lévő Klub bevételei is érintik. Vagyis egy szurkoló, egy fanatikus bosszankodik, hogy a bíró elvett a Csapattól ponto(ka)t, de ő neki a bosszankodáson túl nem folyik be a győzelemért a MLSZ lóvé, kevesebb pontot szerez a Csapat így nagyobb nyomás lesz a játékosokon, edzőkön, stb. Érthető ha kiborul…arról nem beszélve, hogy ő is gyakorló játékvezető, vagyis a hobbyjának a vastag szembeköpése történik az ilyen érezhetően befolyásolt mérkőzéseken….hozzáteszem nem pontosan értem, hogy ilyen egyértelmű gyenge játékvezetés után miért nem lehet a bírókat eltiltani…vagy legalábbis szankcionálni…

  1. Marha ocsmány lett, már bocsánat…….
   Szerintem ez az építészeti megoldás már-már Hungarikum kategória, sehol máshol nemlátni ilyet.
   A “Siratófalon” szétröhögtem magam :)
   Mondjuk a sikítófrász kap el a Győri Stadion látványától is, az egyik kapu mögött autóparkoló, a másik mögött meg szálloda, hasonlóan abszurd a gyirmóti pálya is!
   Kisvárda meg Mezőkövesd……mit mondjak, évszázados hagyományokkal rendelkező igazi tradicionális futball városok, milliárdos gnóm stadionokkal.
   Ami tetszik nagyon az a ZTE új stadionja, az kinéz valahogy.
   Mondjuk kár filózni arról, hogy nálunk mi lesz, mert már nincsenek illúzióim arról, hogy lesz itt valaha is valami.

    1. Az eredményt azonnal viszik az MTI be a postagalambok. Azoknak a ketrece.

    2. Tök mindegy, mi ez, mert csak Superman és Batman tudja megközelíteni. :)

    3. Oda teszik majd a DVD-t meg a média boxot, a tv alatt a helye ;)

       1. Vagy Betamaxot. :) Bár az manapság újra naprakész, mert van hasonló nevű szerszámgép szaküzlet-hálózat. :) Mondjuk pont én beszélek, aki annak idején képes volt venni a Sony és a minőségi zenehallgatás rajongójaként egy Minidisc asztali felvevőt, egy Minidiscet is lejátszó hifi-tornyot és két Minidisc walkmant… A technológiát tartalmazó lejátszókból a pár éves gyártási ciklus alatt alig pármilliót adtak el (az mp3-játszók elterjedése kinyírta ezt a technológiát), ebből én bexoptam négyet. Szerintem egész Európában nem volt még egy ilyen balek… :D

    4. Szerintem az az emléktábla tartója, a betonfalnál felkenődött játékosok emlékére… :D

    5. Szerintem elfogyott a pénz és ez nem is elektromos eredményjelző, hanem egy manuális….. és azon az izén fog állni a klubalkalmazott és kézzel egy hosszú bot segítségével fogja felakasztatni a számokat, amik az eredményt mutatják :)

    6. Angliában és több helyen nem véletlenül rakták az eredményjelzőket a sarokba…

   1. Most ez tényleg komoly, hogy egy első osztályú csapat stadionját úgy csinálták meg, hogy a kapu vonala mögött fél méterre már betonfal van???? Most elképzelek egy becsúszást, ahol a lendületből csúszó játékost a betonfal állít meg. Vagy szabadrúgás esetleg fölé rúgott 11-s a betonfalról pattan vissza a pályára. Milyen balesetveszélyes már egy ilyen betonfal a kaputól ilyen kis távolságra…könyörgöm mondjátok, hogy ez egy ordas nagy átverős cikk….

    1. Nem, ez tényleg ilyen. Valamiért elforgatták a stadiont 90 fokkal, és ennyi hely volt a telken…

     1. De bakker…ez így életveszélyes…egy becsúszás, egy erősebb visszpattanó labda, egy túlszaladás és nagyon durva sérüléseket szerezhet egy játékos…nem volt komplett aki ezt így megtervezte….

 3. Nem akarom elképzelni, hogy valakit kilöknek az alapvonalnál.
  Esetleg gólöröm után csattan a falon valaki.
  De mit várunk a politikusoktól. Nincs szakmájuk csak végzettségük, abból meg ennyire futja.

 4. Nekem leginkább a “Puskás Ferenc csapata” tüske tetszett a bejegyzésben. :D

 5. És csak félve kérdezem, egyebek mellett tatabányai múltunk tudatában, a pfla-ZTE meccsről írt “Vajon milyen gondolatok fordulnak meg az előnyt élvező csapat játékosainak fejében a 2:0-ás vezetés tudatában, ami alapvetően változtatja meg játékukat a második félidőben?” mondata nem egyértelműen bundagyanúra utal? :)

 6. Sziasztok, valakinek nincs meg véletlen a kontakt rádiós interjú?

 7. Hemingway lapszemle: http://www.goal.com/hu/news/21162/extr%C3%A1k/2016/09/26/27862952/hemingway-b%C3%BCszke-vagyok-a-csapatomra-%C3%A9s-a-magyar

  Benne többek között a stadion és az UP központ víziójának legújabb dátumai:

  “…..Ha már szóba került a korszerű stadion kérdése, a Honvéd tulajdonosa erre is kitért.

  – A tervek szerint 2017-ben elindul az új utánpótlásközpont építése, 2018 nyarára pedig elkészülhet az új stadion, amely 8200 fő befogadására lesz képes.”

  1. Februárban még azt nyilatkozta, szeptemberben kezdik el építeni az utánpótlásközpontot. Nem lesz itt semmi, de stadion biztosan nem (főleg, ha tovább cseszegeti az MLSZ-t)!

   1. Minden gecizés nélkül de ha olyan gyöngyszemet kapnánk csak mert olcsóbban jön ki. Mint az MTK stadion , akkor inkább szépen lassan, csak újítsunk a stadionon, de azért a mostani Bozsikot egy rakás szarra ne cseréljük csak azért mert új és másnak van és kell…

    1. Mi elvileg egy négy lelátós stadiont kapnánk. Én úgy gondolom, ha most nem lesz új stadionunk, akkor soha, pedig egy új, modern stadion nem csak a nézők miatt lenne fontos, hanem az esetleges későbbi új tulajdonosnál, szponzoroknál, játékosoknál is számít, milyenek a körülmények az adott csapatnál. De ez csak az én véleményem.

     1. Ez egyértelmű, pontosan ezért nem fognak ezek ide a büdös életben stadiont építeni.

     2. NEM az új stadion ellen beszélve, csak megjegyzem: az MTK-nak is 4 lelátó volt tervezve, ebből lett 2 + a két betonfal. Ennek ellenére medvepuszival értek egyet, ha ebből a körből kimaradunk, nekünk lehet, hogy annyi. De az is biztos, h ne a látványtervekből induljunk ki. A végén itt 4 betonfal lesz meg egy skybox a Papának azt’ csókolom.

      1. Nekem továbbra is az a teóriám, hogy a főlelátót meghagynám (szerkezetileg stabil, nosztalgia, stb.) úr oszlopok nélküli tetőszerkezet kellene az egészre és a maradék 3 oldalra (angol mintára, ZTE stadion) 3 önálló fedett lelátót kellene építeni. A hosszanti oldalon a lelátó alatt lehetnének az új öltözők, kiszolgáló egységek, skyboxok meg minden egyéb. Természetesen ez az egész futópálya nélkül. A teljesen zárt (nem szellőző) stadionban azért nagyon kényes a gyep mindenre, így a négy saroknál nyitott lenne.
       Nálam sem kérdés, hogy ha ebből most kimaradunk akkor ez mekkora hátrányt jelent. Habár ez a Fővárosi Közgyűléses Olimpia helyszínmódosítás nem kicsit lepett meg……Ha lesz is valami az új stadionból az az Olimpiai pályázat elnyerésének függvényében valósulhat meg szerintem csak, addig itt egy kapavágás nem lesz.
       Az Utánpótlás Központot pedig egyáltalán nem értem, hogy mi miatt áll, ki tett keresztbe, ez a legnagyobb talány számomra az egészben. Valamennyire képben vagyok, hogy nagy Budapesten milyen elszomorítóak az állapotok az utánpótlásképzés pályaellátottsága terén. A nagy optikai tuning ellenére sokan el sem hinnék, hogy mekkora zsúfoltság van a pályákon, egymást érik a különböző egyesületek a kölcsön pályákon, mert egyszerűen nincsenek megfelelő minőségű és darabszámú pályák!

   2. Lehet látta az MTK ékszerdobozát, és inkább nem kér ebből az “adományból”!

  2. Most ŐSZINTÉN!!!
   Mi fészkes fenének kellene nekünk új stadion???
   – a Bozsik kicsi? Nem férünk el benne? — nem. Mikor volt nálunk teltház?
   – a Bozsik rossz minőségü? – nem! ugyanazok a székek vannak mint máshol, a wc is teljesen rendben van
   – a világítás a kijelző nem megfelelő? – semmi baj velük

   Akkor minek építsenek újat, – amivel az üzemeltetési költségeink megduplázódnának?
   Felesleges

   Majd ha nemzetközi kupákban- több egymást követő éven keresztül jól megyünk, és a 30 bajnoki meccsből legalább 15 teltházas lesz – na akkor szükség lesz rá.
   Legyunk végre őszínték önmagunkkal, ne ámítsuk egymást.

   1. Mert ha ebből most kimaradunk, akkor soha nem is lesz új. Az a klub halálos ítélete lenne, amin ov-ék 98 és 2002 között már nagyon dolgoztak. Amúgy miért duplázódna meg a kezelési költség? Honnan tudod, milyen állapotban van pl. statikailag a Bozsik?

    1. A fenntartási költség duplázódna meg. Azt ki fogja kifizetni? Ki fogja kitermelni? ( mi biztos nem)
     A klub halálos ítélete? Milyen szempontból? Tényeket írjatok, ne az érzelmi szálakat pengessük.
     Várom a gazdasági tényeket, hogy miért “halna meg” a Honvéd, ha nem kap új stadiont?
     Ha lenne új stadion, akkor a bevételeink ennyivel nőnének:     Ha lenne új stadion, akkor a kiadásaink ennyivel nőnének:     Ha nem lesz új stadion, akkor a bevételeink ennyivel csökkennek:     Ha nem lesz új stadion, akkor a kiadások ennyivel csökkennek:


     1. Nem a költségek jelentik a gondot. A tulajdonos 70 felett van……az örökösök rühellik a futballt…….egyenes ágon következik hogy ahogy megöröklik eladják az akadémiát mondjuk a fradinak mert. Ekik úgy is gyerekcipöben jár az up képzés……..tehát rövidesen adott egy Honvéd akadémia nélkül,rogyadozo stadionnal…..csak a megszünésre várva. Viszont egy csili vili stadionnal lényegesen könnyebb lenne befektetöt találni.

       1. Magyarországon az elmúlt 25 évben sem fektett be SENKI pénzt a fociba. Ezután sem fog.
        Miért tenné?
        Csak bukhat rajta. Ha üzlet lenne itt a foci, már rég itt lennének a kapitalista üzletemberek.

     2. Valahogy csak működik a grupama és a Loki stadion is és nem zárták még be…..
      Ha a távoli jövőbe nézek és nagyon optimista vagyok, Én nem biztos, hogy szeretnék a Fradi pályára menni nemzetközi kupás meccseket nézni!
      Miért növekedne drasztikus mértékben egy kisebb méretű új stadion fenntartási költsége mint a mostani? A korszerűbb világítás, fűtés következtében pld. ez a kiadási rész biztos, hogy csökkenne? Több biztonsági Őr kellene az Őrzésére? Több pénztáros? Több víz kell a locsoláshoz?
      Biztos lennének sokan akik a kulturáltabb körülmények miatt (parkolók, fedett lelátó, elszeparáltság) kijárnának a mérkőzésekre!

       1. Ott egy 5-6 ezres nézőszám apadt le 2 ezerre. Szerinted a mi sztenderd 1500 mazochista nézőnkből az új stadionban is végbe menne ez a folyamat ?
        A Lokinal teljesen más problémák vannak szerintem.

        1. utoljára az nb2 ben volt stabil 3000 fölötti nézősz
         munk. még a 3. hely miatt se nőtt a nézőszám! amíg nincsenek látványosan vállalkozó játékosok, ne várjunk emelkedést! miért lenne több az új stadionban? ott is szar lenne amit látunk.
         MOst talán van valami, egz két emberünk nem csak alibizik, nem csak a bekorlátozott játékot nyújtja, lásd Koszta, Prosser, Bobál néha előretör… amíg nem ez a jellemző, addig ne várjunk csodát!

     3. Én is a tények kedvéért kérdeztem: honnan veszed, hogy megduplázódna a fenntartás? Vagy akár csak nőne? Ez tény?
      Nem kötözködésből tettem fel a kérdést, csak érdekel, ez vhol megjelent-e, vagy esetleg te végeztél számításokat szakemberként?
      Én tényleg csak józan ésszel gondolkodva arra jutottam, hogy egy modern, új stadion fenntartásának olcsóbbnak kell lennie, és több bevételt kell generálnia. Mindez nyilván akkor igaz, ha hozzáértően építik meg, és hozzáértően üzemeltetik. Az már más kérdés, hogy ez így lesz-e.

      A Fradi- meg a Loki-stadion teljesen rossz példa, szurkolói (nézőszám-) szempontból a legrosszabbkor épültek, a zöldeknél áll a bál, Debrecenben meg éppen hozzászoktak a fene nagy jóhoz, erre most vége az aranykornak. A régi stadionjaikban is ugyanez a pangás lenne (vagy inkább még rosszabb).

      Fentebb a Kollégák már pedzegették a témát, amitől én is félek, és a klub halálát vizionálom. Ha építenek ide egy többmilliárdos stadiont, akkor az garancia a jövőnkre. Az ott marad egy ideig.
      Ha viszont ez a mai Bozsik marad, az értéke csak számunkra felbecsülhetetlen, amúgy meg egyenlő a telekárral. Mellette valószínűleg lesz egy működő akadémia, a cég neve: Magyar Futball Akadémia, a létesítményé: Dél-Pesti Utánpótlás-nevelési Centrum – ugye érzed, mi hiányzik bármelyikből is?
      Mellesleg a Fradinak pl. nincs akadémiája… De ne fessük a zöld dögöt a falra, ha emlékszel, 98 és 2002 közötti kormányunk D-kategóriás sportminisztere idején az volt a terv a Kispesttel, hogy legfeljebb harmadosztúlyú kis klubbá sorvasszák, amely az utánpótlást neveli a nagyoknak.
      És akkor mindezt fejeljük meg azzal, hogy GFH nyilván közelgő lelépése után milyen pozícióban lesz a Honvéd a piacon, még ebben a magyar mezőnyben is egyedüliként egy ősrégi, korszerűtlen stadionnal?

      Nem tudom, mennyire emlékszel, pár éve hányszor álltunk egy hajszálnyira attól, hogy az MLSZ ne adjon engedélyt a meccsekre a Bozsikban. Volt, hogy csak az ellenőrök jóindulata miatt nem zárt be egy évre (vagy végleg?), volt, hogy csak a szurkolói önkéntes szemétszedésünkkel hatottuk meg őket.
      Azóta Hemi csináltatott rajta egy tisztasági festést, kipofozta, kirakta gyerekek súlya alatt törő műanyag székekkel, berendezte a lépcsőfordulókban bőrkanapékkal. De ez kb. olyan, mint egy komfort nélküli omladozó bérházi lakást toldozni-foldozni.

      Oké, nyilván rossz hasonlat, de a lényeg: pl. tudod, miket írhat elő az MLSZ akár még NB II-es licenszhez is jövőre, 2, 5 vagy 10 év múlva? Mert a versenykiírást már az új, korszerű létesítményekre fogják szabni. A fűthető pályától a rokik számára akadálymentesített mindenig. Biztos, hogy ezeket pl. jobban megéri toldozva-foldozva teljesíteni (ha egyáltalán lehetséges mindet, mert szerintem nem)?

      Hány/mekkora/milyen vécét, vendégöltözőt, jvezetői vagy éppen orvosi helyiséget? Milyen előírásokat kell majd teljesíteni a tévéközvetítésekhez? Hány parkolóhelyet kell biztosítani, ezekből hányat elkülönítve, más bejárattal, szurkolóknak/médiának/vendégeknek?
      Ezeket meg még száz hasonlót biztos meg lehet oldani a mai Bozsikban? És ha meg is lehet némelyiket, az gazdaságos lenne?

      Vagy mi van azokkal az alapvető statikai problémákkal, amikről a 2006/07-es ráncfelvarráskor hallani lehetett a tribünnel kapcsolatban. Akkor nyilván orvosolták a problémát, de mennyire tartósan, mennyire megnyugtatóan?

      Az általad emlegetett tények kedvéért: én ezekre a kérdésekre nem tudom a választ, de érdekelne, hogy aki nem örülne az új stadionnak, az tudja-e. Ha igen, akkor légyszi nyugtass meg a válaszokkal, én örülnék ennek a legjobban.

      Értem én, van, akik szerint az éhező-fázó gyerekeket, vagy a kórházakat kell mérlegre tenni a stadionépítésekkel. Amíg nem épültek stadionok (sőt, még csak az állagukat sem óvták meg, elég sokáig…), addig bezzeg mindenki jóllakott volt, és annyi lélegeztetőgép volt, amennyi csak kellett. Ugyan már, ez egy pénzcsap állam bácsi zsebén, ha nem ezen keresztül lopnák el a milliárdokat, akkor autópályát építenének Felcsúttól Mezőkövesdig, pár alagúttal és völgyhíddal megspékelve, hogy legyen mivel megbízni a haverok cégeit. Örüljünk, ha melléktermékként kapunk végre egy új stadiont, ami évtizedekig a második otthonunk lesz! (Ha egyáltalán kapunk)

      1. Gratulálok!
       Minden sorával egyetértek, nálam ez a téma legjobb hozzászólása, véleménye!

      2. Értem már.
       Azért kell a stadion ( “élet-halál kérdése”) mert ha megépítik, akkor már nem lehet megszüntetni a klubot mivel van egy több milliárdos stadionja.
       Szóval nem azért kell a stadion mert ténylegesen szükség lenne rá, hanem azért, mert igy nehezebben lennénk kiradírozhatóak a Magyar fociból.
       Ezt akkor értem.
       Bár megjegyzem hogy Akasztón is volt/van egy stadion, ami az enyészeté. Vagyis egy nagy beton építmény, nem feltétlen garancia az életbenmaradásra…

       1. Bocs, ha hosszan írtam, ezek szerint nem olvastad végig. Nem csak ezért kell, ez csak egy ok a sokból.
        Mellesleg a garanciát úgy értem, hogy akkor a fiúk nem akarják tönkretenni a Honvédot.
        Amúgy Akasztón a semmibe (akár a pusztát, akár a klub múltját nézzük) épített stadiont egy bűnöző, aki aztán kiesett a lepénzelt politikusok kegyéből. A Bozsik állami tulajdon, állambá fizetné az újat, és az érdekében állna a fenntartása is.

       2. Az magántőkéből épült és az egy teljesen más story, Hemingway nem hiszem, hogy benne lenne Utolsó vacsorás bizniszben és hasonlókban :)

        1. Az öreget ( és kisebbségi komplexussal súlyosbított egyéb mániáit) ismerve tuti lenne egy festmény róla a bejàratnál!

     4. Azért azt se felejtsük el, hogy micsoda akusztikája lenne egy új stadionnak! Valódi oroszlánbarlang lenne, akkár 1500 nézővel is! Debrecenben 100 kispesti is óriási hangulatot tud csinálni.
      A fenntartása csak olcsóbb lehet, ez nem kérdés.
      Igen több lesz a bevétel is, mert lepattant stadionba nem járnak olyan szívesen azok akik nem fanatikusok.
      Remélem ezt legalább megcsinálják.
      Ha lenne egy normális, a kerület, vagy ha úgy tetszik egész dél-pest érdekét néző képviselő, akkor már régen megkérdezték volna a parlamentben a Sesztákot, hogy miért késik az utánpótlás központ építése?
      A csúcs az, hogy én a múlt héten is láttam ogy. képviselőt a meccsen, pedig nem okat járok oda. Legközelebb leszólítom, és megkérdezem, hogy ha szereti a kispestet akkor kérdezzen, már rá csak a szurkolók tájékoztatása érdekében, hogy mi várható up. központ és stadion ügyben. A képviselői kérdésekre a miniszterek kötelesek válaszolni.
      Miért nem jut ez senkinek sem eszébe?
      Hemi sztm. tisztességes ezen a téren, nem pénzel politikusokat, ezért nem kellünk senkinek!
      Ami nem biztos, hogy baj.

      1. Burány meg Hiller urak miért hallgatnak ilyenkor? Ha érdekelné Őket a logika szerint nekik kellene verni az asztalt! Nem stadion ügyben mert az kiemelt politikai kérdés, de az Utánpótlás Központ ügyében miért nem ereszteni meg egy interpellációt, kérdést, azonnal kérdést vagy legalább egy írásbeli kérdést? Lenne választási lehetőségük, mint helyi érintett országgyűlési képviselőknek! Nem a kampány időszakban kell jópofizva kilátogatni a sleppel a nép közé megmutatni magunkat, hogy mi is közületek valók vagyunk! (Saját tapasztalás 2014-és kampányidőszak )

  3. ” A tervek szerint 2017-ben elindul az új utánpótlásközpont építése, 2018 nyarára pedig elkészülhet az új stadion,”. A tervek szerint már az új Bozsikban kellene meccseket néznünk.

  1. …..bakker mi meg itt ekézzük a dolgokat, közben meg már a nagyok lezsírozták, hogy talán a Bozsikban legyen az egyik elődöntő……szégyenlem is magam

   1. Kezdek félni, hogy a kispesti arénát, függőlegesen 180° -ban fordítják el mert úgy kisebb helyet foglalna el.

  1. Nagyon jo anyag,de hianyolom belole tobbek kozott,h melyik korosztalyban vegzett Czuczi,Vereckei,Szemeredi es meg biztos,masok is kimaradtak,de igy is nagyon szuper!

  1. A Juhász nem mondta el, de a K-1 re tréningezik. Jól halad a parasz.

  1. Teljesen igaza van mindenben amit leírt!
   Azt hiszem veszíteni való már nincs, eddig sem voltunk benne a kedvezményezettek ligájában, amolyan minden-mindegy alapon egyedül Ő meri csak felvállalni a sok lapuló tulajdonos közül a véleményét!

   1. Ezt egyszerűen nem is lehet szó nélkül hagyni. Néha adnak egy mecsett, hogy befogják a pofánkat, hogy elmondhassák, hogy az is volt és kész, de alapjában véve nem akarják. A bírókról meg ne is beszéljünk. Ellenünk kézi labdáznak az ellenfelek lásd: Haladás, Vasas, Mezőkövesd, Videoton. Mondjuk kétségkívűl ha nem adja a TV akkor könnyebb csalni.

  2. Nem okt. 22-én lesz a Fradi elleni meccs? Az Öreg mintha 27-ét írt volna!

 8. a csakfocin van egy cikk az új MTK stadionról, itt az érdekes rész számomra a jegyár volt.
  a vendég jegyek 2400Ft-ba fognak kerülni :( Ez szerintem sok!
  Ugyanakkor közel sem annyira, mintha valaki a hazaiból szeretne megtekinteni egy-egy érdekesebb meccset, akkor akár 8990Ft is lehet egy jegy! Ez meg már RABLÁS!

  Szóval nálunk inkább NE legyen új stadion!

  1. Szerintem 2400 egy fedett ülőhelyes stadionban reális. Nálunk is ennyi kB. A tribünre. Hogy ez miatt ne legyen uj stadion….?

   1. 2400Ft-ért, természetesen okés lenne! De 4-5eFt-ot sajnos én biztosan nem fogok tudni adni egyetlen jegyért!

 9. A szünetben legalább 1-2 edzőmeccset játszhatnánk !!! Csak a háttérben titokban játszogatnak így nem lesz előrelépés !!

 10. Kötelező program!

  Október 6-án újra közönségtalálkozó a Kispesti Futball Házban! Vendégek: Kovács Kálmán és Eppel Márton.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.