Napikispest 2017.01.09.

 • a csapat ma megkezdi a felkészülést,
 • az Öreg pedig a tévés szerepléseit. A Reggeli Startban a következőkről beszélt:
  • a cél maradt a nemzetközi szereplés elérése.
  • az utánpótlásközpontnál is elkezdődik az építkezés (vagyis még nem kezdődött el).
  • egyelőre nem biztos, hogy ősszel elkezdődik a stadion építése, így még az albérletről sem tudunk semmit. FONTOS, hogy nem csak budapesti lehetőségekről van szó, mert fontos a bérleti díj mértéke.
  • “a magyar élvonalbeli játékvezetés színvonala nagyon magas” (Szabót, Kassait, Solymosit, Vad II-t külön kiemelte, valamint támogatná a Fradi ötletét, hogy egy-két bíróról klubok le tudjanak iratkozni.)
  • két játékos távozik, és valószínűleg két játékos jön, ami még a héten eldől minden valószínűség szerint. Gyengülni nem fogunk, tehát tippelni ér! (Mellékmondatban elhangzik, hogy a két játékost “eladjuk”.)
  • Lanzafame kb. érinthetetlen, ahhoz nagyon komoly ajánlatnak kéne jönnie.
  • Kemenes nem jön vissza, az akadémiáról viszont jönnek fel néhányan. Schön Szabolcs a Honvéd részéről mehet az Ajaxba, a szerződés itthoni részről már alá van írva.
  • külföldi edzőtábort nem tervezünk, kivéve ha borzalmasan hideg lesz (a hőmérséklet jelenleg Budapesten: -9 celsius, az elkövetkező egy-két hétben pedig úgy néz ki tartósan fagypont körül alakul. Mondjuk tél van.).
  • abban egyetértünk, hogy a tavasz első három-négy meccse után eldől, hogy mennyi esélyünk van a komolyabb eredményekre év végén.
 • az egyik távozó úgy néz ki meg is van: Botka @ Fradi

“Napikispest 2017.01.09.” bejegyzéshez 31 hozzászólás

   1. addig hallottam a sztorit, hogy kért érte az öreg valamennyit, Pali rábólintott, aztán az öreg emelt az áron (500k €, ha igaz), arra is bólintott OP, aztán Hemi visszakozott. Nem tudom, hogy lesz-e még fordulat, ti tudjátok jobban, ki lehet a 2 “eladott” játékos.

 1. Kinek jar le a szerzodese nyaron? ök az eselyes palyazok a tavozasra…

   1. Hidi egyertelmunek tünik…sajnalom. Botka szerintem marad, nyaron lesz nagy jatekos mozgas, akkor megy majd Ö is. Valogatott szintu jobbhatvedet nem könnyü ma leakasztani (a valogatottban sincs ilyen szerintem :) ). Prosser nekem is gyanus, nem is nagyon fert be, es menni is akart.

  1. Hemi eladásról beszélt. Hidinek év végén lejár a szerződése, ki lenne az a hülye, aki fizetne érte? Szerintem inkább megvárják, míg szabadon igazolható nem lesz. Annyira ő azért nem nagy szám, hogy fizessenek érte.

 2. Szerintem Botkát és Prossert fogjuk eladni, viszont arra igazán kiváncsi vagyok, hogy ki lehet a két érkező.

 3. Lehozta a sport, hogy Botka megy a Fradiba, már csak elköszönni megy a Bozsikba :-(

  1. Hát akkor ez így sz@r ügy…… :(

   Gratulálok Endinek a további sportpályafutásához!

   Ne legyen igazam, de nem fog neki bejönni ez a ződ játékostemető!

   1. Egyszer csak hoznak majd a posztjára egy hússzoros válogatott cseh, albán vagy akármilyen vetélytársat, küzdjön csak… Sajnálom, nagy kedvencem volt, de Fradi ide, Fradi oda, nem tudok haragudni. Azért elnézhetne a kupameccsen egy-egy beadást -)

   1. Sajnálom de nincs bocsánat… Nem igazolunk a fradihoz…főleg nem erőnk tejében… Még Sasunak sem bocsátottam meg pedig az sem ma volt….

    1. ennyi…Hemi is visszalép a fax kategóriába, ha azt mondja, hogy nem erősítjük az ellenfeleket majd eladja ezeknek Endit!!
     komolyan fájna ezt a csávót zöldben látni!!!!!

 4. Lehet itt korektségről meg pénzről beszélni de akkor is az én szememben aki felveszi ennek a foss fradinak a mezét az szar alak . Ennyi! Ez a nagy magyar valóság szerintem jobban őszevagyunk rakva mint a fradi erre az egyik legjobbunk oda megy hozzájuk pusztán csak a pénzért . Bár dzsudszák óta tudhatjuk a magyar focisták a legbutábbak a földön. Na de sebaj van KING eddig is feleslegen volt jegelve szegény. Na meg boti is ott van . Remélem az öreg nem bolondul meg és lanzát is elpasszolja még a télen.

  1. az elejével egyet kell értsek… :(
   King 1 kedvelni való kis futógép, de alkalmatlan Botka szerepének átvételére, ezt számtalanszor láttuk… :/
   ha Boti a jobb bekk, ki a bal?? :/

     1. Kérdés, hogy szereti-e a kolbászt?? :)

      “Két játékos fog érkezni a télen. Kizárólag a védekező posztokra hozzuk
      őket, hiszen nagyon sok jó támadónk van, főleg úgy, hogy most már
      bevetésre készen áll a titkos fegyverünk, Kabangu is, valamint Tömösvári
      Bálint is már a felnőtt kerettel edz. Magyar játékosokat igazolunk és
      csakis olyanokat, akik szeretik a száraz kolbászt. Ez egy nagyon fontos
      szempont nálunk az átigazolásoknál – nyilatkozta sajátos stílusában
      Hemningway”

 5. Na jó ha tényleg eligazol akkor nálam már csak Vég re=End re ….Konyha angol.. Na mindegy… De az is lehet hogy ő lesz a beépített emberünk. Edzésen lerúgja Bödét,Djuricint és a szezonban még lő 5 öngólt… ha ezekkel a feltételekkel engedtük el plusz 800e euro na az korrekt…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.