Terjed a pletyi, hogy a Fradi ellen a Fradi tábora lesz a vendégben

Mármint a klasszikus. Ezzel szemben a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül oldal, vagyis a kintmaradók hivatalos közlönye szerint egyelőre semmiféle bejelentés nincs, hogy mikor térnek vissza, tehát arról sem, hogy pont Kispesten – vagy majd otthon, a Diósgyőr ellen.

Jelen állás (csütörtök, délelőtt tíz óra) szerint 325 jegy elérhető még a vendégbe az MLSZ jegyértékesítő oldalán, de azzal legyünk tisztában, hogy ebben benne vannak a hazai, tehát az Üllői útra szánt értékesítésre félretett jegyek. Vagy valami hasonló. Tehát valószínűtlen, hogy elment volna mintegy 800 zsuga, de persze simán lehet, hogy ennyi szkenneres megjelenik, ami persze elég fura lenne az elmúlt évek 50-200 fős tábora után.

Egyelőre a korzón az F-be is alig ment el jegy, vagyis per pillanat úgy néz ki nem lesznek fradisták a hazaiba ékelődve. Innentől pedig minden csak rajtunk múlik, legyünk sokan és hangosak, legyen valóban hazai pálya a Bozsik.

 • Sztefo

  Anno valaki írta még a bajnoki döntővel kapcsolatban, h a vendég álló 1700 fős hivatalosan. Nos oda már csak 280 jegy van az mlsz oldala szerint. Ha el is küldtek valamennyit az Üllőire helyben történő értékesítésre, akkor is gyanús, h lesznek legalább ezren, márpedig akkor bejönnek a zöld ultrák. Online meg egyfolytában fogynak a jegyek a vendégbe. Majd szombaton kiderül, de ha így van, akkor minél nagyobb létszámban kell jelen lennünk, h hazai pályán nehogy durván leszurkoljanak minket…

  • Laszka

   A vendeg allo 2300 hazai allo 2700 feröhelyes, ha jol tudom a vendeg alloba altalaban 1800 jegyet tesznek be az elso körben. kerestem a az mlszjegy. hu-n a következö hazai meccset, de meg nincs fent hogy megnezem, hogy jol emlekszem e :). de a ket allo szektor hasonlo meretü, a vendeg csak egy haszalnyival kisebb, mint a kanyar…

   • Sztefo

    Ez nekem új info.
    Valaki itt tutira állította a bajnoki döntő idején, h a vendég álló 1700, a hazai álló 2300 fős.

    • Laszka

     igaza volt annak aki mondta, megneztem a bajonki döntöre keszitett excel fajlomban :D es tenyleg Hazai allo 2300 vendeg 1700. egyebkent szerintem akkor is en mondam :) töröltem is az elözö bejegyzest, mert semmi ertelme nem volt mar :)

     • Sztefo

      Lehet tényleg te írtad, mert nekem is azóta ez van az én Excel fájlomban. :)

  • Én ezt nem tudom, mindenféle legenda van a vendég befogadóképességét illetően. 800 fő ugye a kötelező (10%), ezt általában be szoktuk tartani.
   Amúgy az elmúlt két órában 19 jegy ment el oda – de ez nem tudom mit jelent :)

   • Sztefo

    A bajnoki döntőre valahol megjelent, hogy mind a 8800 jegy elment.
    Az csak úgy jön ki, ha tényleg kb 2300 a hazai álló, és 1700 a vendég álló, mert a vendég mellett lezárt szektorokat kivonva az én Excelemben 8916 jegy adható el, ami nagyságrendileg a 8800-nak felel meg. Annak a 10%-a 880.
    A Vidisták elmondása szerint ők több mint 1500-an voltak a bajnoki döntőn (egy kollégám fehérvári Vidi szurkoló).
    Na majd meglátjuk. :) Csak legyünk mi is legalább 4-5 ezren, ha a zöldek esetleg tényleg megtöltik a vendéget 1500-2000 szurkolóval ultrákkal kiegészülve.

    • http://csak.taccs.hu/2017/05/22/830-jegy-maradt-szombatra/
     a Videoton tényleg 1500 jegyről beszélt, és az volt a csurig tele

     • Sztefo

      Kösz a linket.
      Írják is, h ha igényli a fehérvári klub, akkor még tudunk adni nekik jegyet, mindezt ugye 5 nappal a bajnoki döntő előtt, és valami rémlik, h végül adtunk még jegyet nekik. Lehet, tényleg az 1700 lesz a max kapacitás a vendég állóba.

     • József Lénárt

      amikor a mlsz jegyen megnézed a jegyeladás kezdetén 1650 állo+ 200 ülő eladó a vendégbe

  • prison miki

   elképzelhető hogy nem volt a teljes szektor elérhető, a bajnoki döntő előtt is fokozatosan szabadídgatták fel a helyeket, ahogy fogytak a jegyek.

 • 58914020 .

  Utolsó meccsünk a Bozsikban a Fradi ellen???

 • Sanzi

  A Honvéd család szurkolói oldalán miért is foglalkoztok a szarf…uakkal???
  Rohadjon meg az összes az én véleményem szerint!
  Amióta gyerekként téglával dobáltak, köztük engem is, azóta nem nagyon tud érdekelni a 9. keri csapat, főleg nem a szurkolói!

  • Sztefo

   Senki se szereti őket megnyugodhatsz.
   A kérdés onnan jön, ha bejöhetnek a zöld ultrák, és mondjuk lesznek 1500-2000-en, akkor bizony nagyon meg fogják nyomni a szurkolást, tehát sokan kellene, h kimenjünk, h leszurkoljuk őket hazai pályán!
   CSAK!

 • októberes

  A következő 2 bajnoki előtt nem vagyok optimista…Ha ezalatt szereznénk minimum 5 pontot, akkor már maximálisan elégedett lennék!

  • Csaba Horváth

   Elmagyarázod, hogy két forduló alatt, hogyan lehet 5 pontot szerezni? :D

   • Sztefo

    Minimum 5 pontot írt, tehát 6-ot vár két győzelemmel, mert az 5 pont matematikai képtelenség ugyebár :)

   • Carpethy

    6 pont a 2 győzelemért
    és -1 pont levonás mert megkergettük a botkát

    • Csaba Horváth

     Botka megkergetése megérne egy bajnoki pontot? Azt valahogy okosba kéne elintézni… :D

    • Granero

     Jot nevettem, de remelem csak vicc volt! :)

   • októberes

    Minimum 5-öt írtam. 2*3, és már meg is van.

    • Csaba Horváth

     Ha két győzelem a nem optimista tipped, akkor Te vagy legoptimistább pesszimista. :D

     • októberes

      Nem tipp, csak úgy érzem ez esetben nem lenne okom elégedetlenkedni.

 • RW

  Én nem tudom melyik a rosszabb, a régi horda, vagy az új kubatovi parvenük. Erről nem is írok posztot, mert örökre kitiltanak a magyar online térből.

  • Csaba Horváth

   Bódog után szabadon… :D

  • áfonya bácsi

   A legideálisabb az lenne, ha mindkét bagázs jönne, és a vereségük után egymást vernék agyon.

   • medvepuszi

    Inkább előtte, hogy ne óbégassanak

 • 58914020 .

  http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/stadionbumm-szollosi-gyorgy-jegyzete-2591871

  Olvasta valaki a mai sportot? Ha igen, írnak valamit benne a Bozsikról a stadionfejlesztések kapcsán?

 • Sztefo

  Ahogy Hanta is írja, nagyon úgy néz ki, tényleg nem az Családi F-be jönnek a zöld ultrák, hanem a vendég állóba, vagyis valszeg most lesz a scanner nélküli teszt. Ez alapján nagyjából 1500 jegy elment már a vendégbe, ha tényleg 1700 a kapacitás.
  A mi szektorainkba eddig majd 1900 jegy ment el elővételben egy nappal a meccs előtt, ami összehasonlítva az Újpest meccsel egy nappal a mérkőzés előtt akkor kb 1000 jegy ment el, nem is olyan rossz. Plusz ha hozzáadom, h a hazai álló Fradi ellen meg szokott telni, és oda még több mint 1700 jegy van, akkor bizakodó vagyok. :) Remélem, hazai oldalon csak összejövünk egy 5 ezren. Aki tud, az mozdítsa meg a valagát, és irány a Bozsik holnap! :) CSAK!

  • 58914020 .

   Az Újpest ellen nem voltunk elegen, messze voltunk az 5 ezertől, szóval az az 1900 db előváltott jegy nem sok, sajnos…

   • Sztefo

    Akkor nem értetted, amit írtam.
    Az Újpest meccs előtt egy nappal kb ezer jegy ment el a hazaiba elővételben, és így is kb 3 ezren voltunk.
    Most már elment kb 1900 és még nincs vége a napnak, este a Bozsikban is nyitva lesz a pénztár, online is lehet még ma venni, plusz még az állóba van 1700 jegy, ami egy Fradi ellen meg szokott telni, ráadásul nagyon sokan még manapság is a meccs előtt veszik meg sorban állva.
    Arányában ez nálam azt jelenti, h kb a hazai 4 ezer szurkoló mindenképpen meglesz, és ahogy írtam, remélem, h ebből 5 ezer lesz. Nem fixre mondom nyilván, csak reménykedem. :)

  • ogy

   https://www.facebook.com/1534366760129178/photos/a.1535253613373826.1073741827.1534366760129178/2028871457345370/?type=3&theater

   Kezdem elveszteni a fonalat. Eddig azt hittem, hogy már egymás tenyerébe csaptak az ellenérdekelt felek.

 • Sztefo

  Jelen állás szerint majd 4 ezer jegy elment, ebből majdnem 1600 a Fradinak, bár ténylegesen ugye nem tudjuk, hányan jönnek. Egy valami biztosnak tűnik, a Családi F-be most nem jönnek a zöld ultrák, mert oda eddig csak 64 jegy ment el. Tehát ha jönnek, akkor a vendég állóba, vagyis ez esetben tényleg most tesztelik a scanner mentes szurkolást Kubatovék.

  A mi oldalunkon eddig majdnem 2400 jegy ment el elővételben, ha hozzáteszem, h még majdnem 1600 jegy van a Kanyarba, és az meg szokott telni a zöld horda ellen (remélem, most is megtelik), akkor az már 4 ezer hazai szurkoló. Én még mindig reménykedem, h lesz ebből 5 ezer is vagy még több. :)

  Hey azok az idők a 80-as években, amikor 8 ezren kimentünk egy Honvéd-Siófokra (0 vendégszurkoló), és azon bosszankodtunk, milyen kevesen vagyunk …