Napikispest 2019.07.08.

keret az Európa-ligára // kicsit már b*ssza a csőröm, hogy sehol semmi információ, pedig csütörtökön meccs. Se nálunk, se az UEFA oldalán nincs semmi.

sőt // még új játékost, mondjuk egy erőcsatárt, egy irányítót és egy balhátvédet (igen, nem mai lemez, de jó újra feltenni) se jelentettünk be, pedig igény az pont lenne rá(juk).

és így lett // egészen semmitmondó ez a mai #napikispest

“Napikispest 2019.07.08.” bejegyzéshez 119 hozzászólás

 1. De örülök, hogy most Hantánál is érződik az elégedetlenség az – eddig – elmaradt igazolásokat illetően. Amikor meg mertem jegyezni az időbeni igazolások elmaradását sokan lehurrogtak! Nekem sajna van egy olyan érzésem, hogy “régi filmek mennek az új moziban” azaz várunk a szabadon igazolhatóakra, akik majd az utolsó pillanatban esnek be….talán a bajnokság. Szóval nem sok minden változott eddig…..
  Sztem az EL-t is beáldozzuk :(

  1. Szívesebben olvasnám a jogos (közmeg)elégedettséget! :(

  2. Amikor nyilatkozott az új tulaj megmondta, hogy az igazolásokkal a bajnokságra készülünk, nem az EL-re (jó, utóbbit talán nem mondta így ki, de szerintem egyértelmű volt). Én értem, hogy türelmetlen mindenki (kicsit én is az vagyok), de azért azt lássuk már be, hogy ha holnap idehoznának 5 kiemelkedő játékost magyar szinten, akkor sem lenne EL csoportkör a móka vége. Heminek szerintem igaza volt abban, hogy az EL-re úgy éri meg bevásárolni, hogyha biztos csoportkör lesz belőle, jelenleg a magyar csapatoknak ez nem opció… Megyünk 1, jó esetben 2 kört a nemzetközi porondon, ami egyébként tök jó dolog, de fogjuk már fel, hogy ez a realitás jelenleg.
   Felesleges azért kapkodni, vagy gyorsan leakasztani valakit, mert EL van. Igen ki lehet mondani, hogy ezt elengedtük, legyen ez egy jutalomjáték, és nincs is ezzel semmi baj.
   Am 3 hete tart az átigazolási időszak és igazoltunk 3 játékost (nálam mindhárom pozitív, persze ez majd szezon közben derül ki), ami teljesen korrekt. Vannak még hiányposztjaink ez tény, és kell még minőségi ember, de senki ne felejtse el, hogy napjaink focija (igen, a magyar is) 99%-ban a pénzről és az üzletről szól. Nem fognak júniusban idehozni 2-szer annyi pénzért játékost, mikor egy másfél hónap múlva aláír az elképzeléseknek megfelelő áron is…

   1. Miért lenne kapkodás, ha már igazoltunk volna kettő (nem öt) kiemelkedő tudású játékost? A klubot már hónapokkal ezelőtt megvették, lett volna idejük körbenézni és cselekedni (pl. Hangya). A bajnokságra legjobban az El-ben lehetett volna felkészülni, nem pár vereség után elkezdeni igazolni és csapatba építeni. Eddig hárman jöttek ingyen, akik lehetnek nagyon jók is, de akár nullák is. Szerintem mindenki többet várt. De legyen Neked igazad, érkezzen öt kiemelkedő tudású a bajnokságra!

   2. Hegylakóék szerint magasabb ligába léptünk, pénz van dögivel, vége a szegényháznak. Kicsit ellentmondást érzek, hiszen a nemzetközi szereplés egy felsőligás csapatnak érdem, s nem nyűg. (plusz ehhez persze kell a versenyképes keret júniusban, nem pedig aug-ban)

    1. A csoportkörre esélyes “versenyképes” kerethez kb. 9-10 további játékos igazolására lenne szükség, olyanokra, akik jóval magasabb gázsira tartanak igényt a jelenlegieknél. Szerintem ezt az új tulajok sem bírnák.

    2. Tévedtünk. Csóróbbak vagyunk mint a hotdogosnál. A Hangya nevezetű kispados f@sz után rinyáljunk, amíg élünk. Jöjjenek a”fiatalok”,hátha 50 meccsenként lőnek egy gólt. Prioritást élvezzen a kutyát sem érdeklő EL, essünk ki a picsába a bajnokbajnól.Uff

   3. Ok a bajnokságra készülünk.. De kevesebb mint 4 hét az első forduloig, 1 hónapja tart a felkészülés, már rég hazajöttünk az edzőtáborból, felkészülés meccsek is pipa…
    Tavaly ilyenkor már kórusban szidtátok Hemingwayt h adja el a klubot

   4. 3 és fél hét múlva lesz egy idegenbeli bajnoki majd egy hétre rá egy másik idegenbeli. Mikor fog beépülni a még meg sem vett 2-3 komolynak ígért erősítés?? Augusztus végéig lesz 5 bajnoki meccs, abból 3 idegenbeli, nem kellene csúnyán bentragadni. Tartok tőle, hogy az első 3 meccs így csúnya lesz ezért aug.20 után jönnek majd a (nem olcsó) pánikigazolások, de annak csak szeptemberre lehet pozitív hatása.

   5. Vagy most máshová.. ezt hívják kukázásnak, és Hemibá kedvenc fegyvere volt.

 2. Pedig lassan már több kommunikációs igazgatónk van, mint épkézláb csatárunk.

  1. 10%-át nem teszi ki a kommunikációs csapatunk a Fradi állományához képest.

   1. fujcsut állományt lesszives megnézni, megszámolni… Ágika, nincs több kérdésem.😉

  1. Majd a Scsepo-Futács tornyok konkurenciájaként fejlődik :-)

 3. Lehet, hogy megvan Supka kirúgásának oka?? :

  “Lehet egy klubnak akár a világ legjobb akadémiája, ha a a felnőtt csapat edzője csak tapasztalt futballistáknak szavaz bizalmat. Maradjunk annyiban, az akadémistáknak a felnőtt futballba történő integrálása attól is függ, hogy az egyesület teljes egésze azonos filozófiát képvisel és azt mindenki követi is egyúttal.”

  https://rangado.24.hu/magyar_foci/2019/07/08/sorban-allnak-a-kulfoldi-klubok-a-honved-akademistaiert/

  1. Ez alapján a jövőben jóval inkább fókuszálunk az akadémiára, mint eddig. Nehezebb, de az egyetlen értelmes út..

   1. Igen, ha megvan a tuti türelem az esetleg előadódó sikertelenségre a klubbvezetés és a szurkolók részéről is. Ha ez nincs meg, az edző kényszerpályán mozog. Most szóban úgy tűnik okés a helyzet, de ki tudja..

  2. Ha ezért rúgták ki, akkor jól tették.. Vicc, volt, hogy egy Bamba bekerülhetett a kezdőbe, vagy egy Tischler egy akadémista helyett.. .

   1. Én még emlékszem a Jászberény elleni mérhetetlenül gyenge produktumra. (Még szerencse, hogy N’Gog lesipuskásként az elején lőtt egyet.) Supka sokszor adott lehetőséget nagyon sok játékosnak, akik többségében nem tudtak élni a kapott lehetőséggel. Bár kétségtelen, hogy Tischler egyszer sem tudott olyat produkálni a pályán ami emlékezetes maradt volna, és Bamba meg sokszor a kiállítás határán focizott, nem fognak hiányozni a csapatból. Mindezzel együtt SA hozta a kitűzött célt (nemzetközi szereplés) a saját stílusából fakadó biztonságosabb/kiegyensúlyozottabb teljesítményt produkáló idősebbekkel. Meglátjuk, hogy az új vezetéssel milyen lesz a fiatalok beépítése, mennyit kockáztat az új edző.

    1. Supka akkor épp azért szerepeltetett annyi fiatalt, hogy ha nem jön be , akkor elmondhassa miért nem játszanak…

     1. Nehéz lenne eldönteni, hogy azért volt a mérhetetlenül gyenge játék és eredmény, mert nagyon felforgatott csapat volt vagy azért, mert az egyéni képességek voltak gyengék vagy mindkettő.

  1. Heh – a nemhonvédos hozzászólók nem bánnak olyan kedvesen vele mint mi:

   “Az elmúlt 20 évben végigjártam a ranglétrát, hogy aztán egy fideszes kakadut leszopva gyorsan egy jólfizető fingreszelő pozícióba kerüljek érdemtelenül és hatalmas pénzekből amik a klubon folynak keresztül pénzmosás céljából a leeső részből lophassak”

 4. Nézegettem a képeket,de Mzghranit nem láttam és Szendreit sem bár lehet őt nem ismerem föl.Láttam viszont egy magas vékony sötéthajú fiatalt akit nem tudom ki.Illene szólni a sérültek állapotáról is és a benevezett keretről.

 5. viszlát, Pölő!
  Sajnálom a srácot, sz.r lehet, hogy valaki még el sem tudja kezdeni a pályafutását… Jó lett volna nálunk egy ilyen középpályás, ha egészséges

 6. Negatív átigazolási hírünk azért van, ami a csatárposztot illeti: Priskinnek esze ágában sincs hozzánk igazolni.
  (Lanzának pláne nincs.)

  1. Az miért negatív, hogy Priskin nem akar hozzánk jönni?

   1. Valóban, miért is? Hogy egy válogatott játékos nem jön?
    Ennyire okos kérdésre nem lehet felkészülni…

   1. Tényleg, mi a fasznak is egy rutinos, kész játékos ..? Hát baromi jól állunk, nem?

    1. Hát, sok olyan rutinos, kész játékos van, akit inkább nem szeretnék a csapatban tudni, Priskin is ilyen. Ízlés dolga…

 7. Az a probléma dràga baràtaim, hogy vége van. Ha ezek akkora Kispestiek lennének màr régen hallottunk volna róluk, ha akkora Kispest szurkolók nem hazudtàk volna az első nyilatkozatok között hogy ennek a klubnak első sorban Kispest a neve és csak màsod sorban Honvéd. Ha ezek kicst is szeretnék ezt a klubot s szurkolóit nem engedték volna el a közönség kedvenc kapusunkat bàrmilyen ismétlem bàrmilyen ajànlat nélkül. Semmit sem kínàltak neki azon voltak h segítsék a zöldekhez igazolàsàt. Szàmomra akkor bizonyosodott be,ezek végezni jöttek ide imàdott csapatommal.

  1. Lentebb van egy rangadó – interjú az akadémia igazgatójával, abban sok minden érthetővé válik….

   Hanta valami miatt nem osztotta meg, pedig szerintem eléggé az jön át, hogy Scherr kifejezetten pozitív a jövőt illetően. Ebből az is kiszűrődik, mintha erősebben a nevelésre akarnánk ráállni.

   1. Persze azért hoztak lopott földről egy nevesincs kapust, mikor adva van egy kivàló ràadàsul sajàt nevelésü, fiatal.

    1. Kapusposzton lehet, hogy nincs. De más alternatíva a fiatalok beépítése helyett úgysincs, lévén, hogy Magyarországon még a Fradira és a Vidire sincs elég pénz.
     Harmadiknak meg amúgy is a dicső Felcsút jönne..

    2. “…lopott földről..”
     Az nem baj, ha tanulatlan vagy, de ne tedd közhírré. Inkább szép csendben próbáld pótolni a fogyatékosságaidat.

       1. Igen anyukàddal de ő nem sokat làt belőle màssal van elfoglalva

      1. Semmi közöm hozzájuk, de akik velük szórakoznak, azok magukat sorolják a társadalom aljához.

    3. Mondjuk a mutatói alapján elég jónak tűnik. Ha csak a legutóbbi számait hozza, máris hatalmas fogás. Igaz, az edzőmeccsek alapján mezőnyben, lábbal kifejezetten bizonytalannak láttuk többen is.

  2. Nekem elsősorban Honvéd, és csak utána Kispest.
   Honvédba szerettem bele a nyolcvanas évek végén, és ezen már nem fog változni.
   Nem ezen múlik, hogy ki milxyen nagy Gonvéd, vagy Kispest szurkoló!

  3. Azért nem értem ezt a hozzászólásodat, mert az érződik belőle, hogy azok között foglalsz helyet, akik eddig bőszen azt hírdették, hogy “Hemi takarodj”, most pedig kezdik belátni,hogy az az Öreg bolond – egy fociklub tulajhoz viszonyítva – szegénylegény volt, de legalább akart csinálni valamit..
   Most meg idejöttek csak viszonylag tehetősebb emberek, akik viszont rohadtul semmit nem akarnak majd csinálni…
   Legalábbis eddig az igazolásokon és az edzőcserén nem ez érződik…

  4. Gróf nem ér meg havi 5 millió Ft-ot, el kellett engedni.. Horváth Andris simán pótolja de a Robi gyerek is.. Nem kell a pénzt az ablakon kidobálni..

  5. nem akarlak összezavarni a tényekkel, de gróf barátod már akkor eladta magát zöldtkonynak, amikor még Hemi volt a főnök…
   Gazdival hosszabbítottak 3 évet.
   közönség kedvenc… :D
   b+…olvasod, miket nyilatkozik a nagy kedvenced?
   na látod, az a szégyen.

   1. Én sem szeretném összezavarni a magadról tévesen sokat gondoló pici tudatod,de én azt írtam közönség kedvenc nem az én kedvencem nekem nem volt szokàsom leszaladni a keritéshez jó pofizni vele. Egyszer mentem le hozzà akkor is a biztonsàgiak ràngattàk ki a kezemből. Azt meg hogy a baràtom lenne még csak nem is gondoltam soha. Próbálj meg a jövőben nem személyeskedni, mert nem lesz ennek jó vége!

    1. Megragadtad a lényeget, gratulálok…
     Itt temeted a csapatot és siratod az áruló grófot.
     Mi volt ebben a személyeskedés?
     Ne röhögtesd ki magad….

 8. Teljesen megértem azokat, akik már CR7-et szeretnék látni a Hidegkútiban, de legalábbis naponta leigazolt ultra szuper játékosokat, ám talán megvan pontosan az oka annak, hogy miért nem jöttek ezek az igazolások össze eddig. Megjegyzem, máshol sem listázzák azoknak a nevét, akik esetén nem sikerült a deal, lehet inkább örülni kellene annak, hogy zsoldosok nélkül megyünk tovább.. Türelem ;)

  1. Azért nyugodtabbak lennénk többen is, ha tudnánk, hogy “zsoldosok nélkül” /nem tudtam, hogy a Moutarai, Lefkovits és Meki az akadémia vagy a Kanyar neveltje🙃/ de főleg, ha látnánk, hogy MERRE?!🤔 “megyünk tovább”…
   Az egyetlen bizakodásra okot adó dolog, hogy épül a BOZSIK?! stadion

   1. szerintem csak az igazolási szezon végén értékelhetjük, hogy “merre megyünk tovább”.
    pontosabban milyen kerettel. :)

 9. Valakinek nincs infója, hogy hova lett /és ki volt/ a Hemy által beharangozott szuperszponzor aki/ami szőrén-szálán szublimált közvetlenül a bemutatás előtt?! Egyre kiváncsibb vagyok, hogy ki fia-borja volt? Mi volt a motivációja jövetelét illetőn, de méginķább a kámforrá válását tekintve?!🤔🤨

   1. Ok – ez felmerült anno. De miért léptek vissza? Végleg meggondolták magukat? A “Hemy miatt” jöttek volna? És az új tulaj (~”NER-esedés) miatt farolta ki? Vagy miért nem “jöttek vissza”? – Ha egyáltalán tényleg a Toyota volt…?!

  1. Azzal szimplàn àtbasztàk a vèn csirkeburgerest. Sosem volt a Toyota itt. Egy ügyes marketinges bussinese volt aki azòta köddè vàlt.

 10. Nem kell elkeseredni! Mi kell egy jó csapathoz? Kezdjük azzal, hogy megtartjuk az értékeinket. Ez részben nem jött be, de valószínű Gróf amúgy is ment volna és Holender már aláírta a svájci szerződést. Gazdag viszont hosszabbított. Fél siker…
  Tehát vegyünk egy jó edzőt. Sannini talán a legmagasabb szinten jegyzett edző az nb1-ben az utóbbi időben!
  Következő az, hogy fel kell mérni a lehetőségeket. A jelenlegi keret felmérése folyik. A koncepció és a lehetséges játékrendszer alapjainak letétele után lehet tovább lépni. Nem 8-10 külföldi játékossal kell középmezőnyben próbálkozni, hanem egy erős alapba beépíteni pár jó játékost.
  A kommunikáció viszont tényleg gyenge. A hírek hiánya bizonytalanságot szül. Viszont ha választanod kell egy Hangya most, vagy egy brazil 25éves gólerős játékos egy hónap múlva, valószínűleg utóbbit kérném.
  Ettől még mindkettő bejöhet, csak türelem! A kapkodás csak az ellenfeleinknek kedvezne!

  1. Bevallom nagyon tisztelem az optimista embereket. Azonban nem èrtek egyet.
   Elengedtünk egy vàlogatott gòlkiràlyt, egy vàlogatott kerettag kapust ès egy (ugyan gyengèbb formaban lèvő) , de gòlerős csatàrt (Danilo). Ezzel szemben megtartottunk egy Gazdagot, akinek egyèbkènt mèg 1 èvig szerződèse volt. Ez nem fèlsiker csak max. Negyed.
   Sanino a legmagasabban jegyzett edző jelenleg az nb1ben? Ezt mire alapozod? Nincsenek sikerei nem nyert soha semmit ès perem seria a-s csapatoknàl volt èvekkel ezelött.
   Bàr utàlom de ha csak a jegyzettsèget nèzem Rebrov es a kopasz mèszaros a vidobol is elotte van, sikerekben meg Herceg A. is.
   Ettől persze mèg lehet jò edző , de nem magasabban jegyzett senkinèl.
   A 25 èves brazil ès Hangya pèlda pedig màr csak azèrt sem igaz mert se Hangya se brazil nem jött , szòval az elmèletedre semmi bizonyìtèk. Azt meg el se merem mondani milyen embereket akarunk csatàrposztra!
   Türelem. Ez is èrdekes . Amennyiben feladjuk az el-t a csapatepìtèsèrt akkor màr mind a csapatban , mind a szurkolokban lesz egy massziv negativ kezdeti erzes ami nem lesz jò kezdet a bajnoksàgra. Ezen felül pedig ha a bajnoksàg közepère kèszül el a csapat , nagy a veszèlye a 12 csapat miatt , hogy behozhatatlan hàtrànyt szenvedünk ès akàr mèg egy 6. Is kieshet a mostani szoros versenyben.

   Sajnos èn nem làtom az optimizmus alapjàt , de inkàbb Neked legyen igazad.

   1. Azért mégis elmondhatnád, hogy kik a jelöltek a csatárposztokon!

    1. Fradi nemzetisegi vonal 2. Ligas 20on èves akiket èvente adnak kölcsön.
     De mèg ez sem nagyon akar összejönni.

 11. Meglepnek, ha a bajnokság kezdetéig nem jelentenének be egy komolyabb szponzort és vele egy új játékos leigazolását. Szijjártó pedig ott lesz a VIP-ben a csütörtöki mérkőzésen, ahol majd ott lesz jónéhány kormányközeli arc. Lovi majd lő pár képet, aztán mi játszunk ki kicsodát.

 12. Néhányan szégyelhetnék magukat, akik ok nélkül orrba-szájba szídták, közben amiken átment, amiatt tisztelni kellett volna…

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/szazbol-kilencvenkilenc-labdarugonak-konnyebb-ut-jut-poloskei-zsolt-befejezte-2710393

  Egyébként úgy tudom, hogy Eppel Marci is durván megorrolt a Honvéd-szurkolókra amiatt, ahogy a legjobb barátjával, Pölöskeivel bántak páran.. Volt, hogy nem is köszönt Kispest-szurkolóknak vissza még tavaly.

  1. Sajnálom a csávót, de nem a rossz lába miatt bírálták, hanem a játéka miatt..

  2. Ezt a döntest, mar 3-4 eve megkellett volna hoznia, es akkor sosem fajult volna ilyen szintre. Persze ebben annak a sportorvosnak is felelösege van, aki biztatta, hogy nincs baja, es alairta a papirjait. Nem is ertettem, hogy kerül hozzank ilyen serüleslistaval…..Sajnalom a sracot, mert latszik rajta, hogy elete a jatek, remelem megtalalja a helyet a civil eletben es teljes, nagyon boldog eletet fog majd elni!

   1. látva a hemi éra igazolásait, érdekes módon mehet az orvosi szűrés nálunk.
    1 sor olyan sérültet igazoltunk, akik igazán profi klubnál nem igen kaptak volna szerződést.

    de pl. Hatira top mutatói a terheléses vizsgálaton is mutatja, hogy ez sem sokat tükröz a valós fizikai állapotáról, legalábbis a pályán kevesett láttunk belőle.

    1. Hatiranal azt mondtak, hogy több mutatoja is jobb volt, mint a csapatbol nehany embernek. Ez nalam azt jelenit, hogy nehanyban jobb volt, nehanyban nem….masreszröl hasonlo serüles utan Batik visszatert, es aranylag serülesmentesen lehozta az evet (talan összel volt valami rövid serülese) nehez ügy ez….semmi sem fekete vagy feher…

     1. Szvsz kurvára nem ugyanaz a kettő. Batik kihagyott kb. 1,5 évet a műtét után, míg Pölő már az MTK bemutatkozása előtt túl volt vagy 4 extrakomly műtéten…

      1. csak azt akartam mondani, hogy lutri az egesz, Lisztesnek is egy nagy mütetje volt a serülese utan, de utana a jateka meg sem közelitette a regit. Geranak kettö is volt, megis visszatert, nehez ügy ez

   2. A vak is látta, hogy biceg, csak magának ártott vele, hogy nem hagyta abba minél előbb a versenysportot.

  3. ok nélkül? ő is beismeri, hogy képessége alatt játszott már.

  4. “közben amiken átment, amiatt tisztelni kellett volna…”
   Senki sem azért szidta őt, mert mondjuk azt feltételezték, hogy szimulál. Hanem azért, mert a pályán nem mutatott semmit.

   1. De, azért is szídták.. Még szinte pályára sem lépett nálunk, máris kapta az ívet a facebookon.

    1. Féltette a lábát, az egészségét, ezért nem tudott teljes erőbedobással mindent megtenni a csapat sikeréért. Az átlagos szurkolót nem érdekli a játékos kórképe, hanem az, amit a pályán lát, az viszont harmat kevés volt. Emiatt nem tudom 100%-osan elítélni a szurkolókat, akármennyire is jó gyereknek tűnik.
     Sajnálom a srácot, mert nagy tehetségnek indult, de nálunk többnyire csak a fizetési listát terhelte. Laszkával vagyok 100%-ig egy platformon: ezt a döntést már korábban meg kellett volna hoznia. Ilyen műtéti listával (Batik hozzá képest egészséges) az elsőosztályú fociról már nem álmodhat egy labdarúgó. Az pedig mindent elmond a magyar fociról, azon belül az alkalmasságik megadásáról, hogy ilyen állapotban le tudtuk igazolni.
     Remélem a civil életben megtalálja a boldogulását, szerencsére nem az agyatlan focista sztereotípiát erősítőnek tűnik.

     1. Ebben igazad van, de emberileg miért kell a személyiségében kritizálni valakit? Én sokszor nagyon lehúzós szövegeket olvastam róla még azelőtt, hogy egyáltalán elkezdődött volna a meccs :D :D

      1. Személyiségében valóban nem kell kritizálni, de a teljesítményét, illetve annak hiányát látva valóban indokolt lehetett némi kritika. Mondom úgy, hogy szerencsére nem használom azt a felületet, így nem láttam a konkrét hozzászólásokat, csak az ittenieket és persze Pölő harmatos produkcióját elég közelről.
       Facebookról annyit, hogy néhány kommentelő szerint ez a hely felüdülés ahhoz képest.
       Valószínűleg sem ő, sem a klub, sem pedig a szurkolók nem így képzelték az elmúlt pár évet.

  5. az elsődleges szégyen az, hogy hemi ilyen állapotú játékosokat igazolt a bajnokcsapatba. :/
   tényleg durva, hogy miken ment keresztül a csávó, de a lelátón nagyon kevesen tudhatták, hogy milyen sérülés lista van mögötte és milyen állapotban lehetett a térde…
   kb, mint Pintér Sanyi nálunk.
   ui.
   reméljük sikeresebb és szerencsésebb lesz az edzői vonalon!

   1. Sajnálatos, ami vele történt, de amikor hozzánk került, akkor is látszott a mozgásán, hogy gond van a lábával. A BL selejtező visszavágón VDM a kezdőbe tette, pedig még az egészséges játékosaink sem nagyon tudták velük tartani a lépést.

    1. én sokáig nem tudtam, h ennyire gáz a helyzet nála… :/
     a q.rva nagy gólokra emlékeztem, amiket láttam tőle régebben.

  6. Nekem is eszembe jutott ez a téma a cikk olvastán. Talán kicsit jobban is kommunikálhatta volna, mi mindenen ment át. Egy átlagszurkoló számára annyi volt meg róla: sokszor sérült és gyengén játszik. Nyilván nem javított volna a teljesítményén, ha tudjuk, milyen súlyos problémákon ment át, de a többség egészen máshogy állt volna hozzá.

 13. Lefkovits – Batik, Niba, Kamber– Mezga(Kovács), Gazdag, Nagy G., Banó-Szabó(Hatira), Uzoma – Moutari , Ngog
  ……………
  csütörtöki kezdő tipp…?

  1. Szvsz. csak olyan játékosok lesznek a kezdőben, akik az edzőtábort végignyomták.
   Robi-Batik,Kamber,Lovre-KovácsN(Mezga, Kálnoki),Gazdag,NagyG,Bánó,Uz-moutari,Ngog…
   Erre tippelek.

 14. Vélemények a Felipe ügyről???
  Szvsz megegyezett velünk, majd Révész jól keresztbe tett neki…

  1. Sose kereste meg kivèteles tehetsèggel megàldott tolmàcsunk Felipèt. Szòval ebben az ügyben a Honvèd nem jàtszott szerepet. Rèvèsz egy kapitàlis paraszt ès egy kiskiràly. Dajkàt is neki köszönhetően tettèk partvonalra.

   1. Mi bajotok a tolmács gyerekkel. Sokaknak bántja itt a szemét ahogy olvasom.

    1. Koràbban leirtam mi a bajom vele. A szakmai igazgatò az SZAKMAbeli legyen ne egy tolmàcs mert ehhez is èrteni kell.

     Plusz egy kis apròsàg. Azon kìvül , hogy eredmènyei sincsenek (Rossi ès Lanza idehozatalàhoz nincs köze), èn ismereme őt ès ùgy mondok vèlemènyt nem ismeretlenül mèltatom mintnitt pàran.

     1. Korábbidat nem olvastam sajnos….
      Tudtommal van valamilyen szakírányú végzettsége.
      Egyszer beszélgettem vele elég meggyöző volt. De nem ismerem.

   2. Dajkat nem is ertettem, hogy miert rugtak ki, azok utan amit Kondas otthagyott összerakott abbol semmiböl egy csapatot, ugy, hogy gondolom az öltözöben a tulynomoan legiosokkal tuti nehez volt hangot talalni. De volt olyan rutinja, hogy megoldotta. Mondjuk itt is volt valaki aki Dajkat karrierje elejen allo edzönek titulalta azert, mert 10-15 evig nem ült elsöosztalyu csapat padjan :D

     1. Ugy emlekszem, meg a Wiki is azt irja, hogy az utolso NB1-es klubja Kisvarda elött a ZTE volt 2005-ben. Utana Tatabanyan csak nevleg volt edzö 2008-09-ben ott Zambrano iranyitott, de neki nem volt pro licensze es ezert kellett melle Dajka. (Persze a 10-15 evbe meg igy is belefer, mert mar annak is 10 eve volt :))

    1. Nem Dajka, hanem valójában Révész irányított a kispadon.. Valószínűleg Felipének is ez volt a baja.
     Dajka kiszolgáltatott volt.

  2. lehet h Révész tényleg gáz, mint ahogy lentebb írják…de ez a brazilos tempó sem éppen csapatépítő mentalitás, még ha Felipe képességeivel nincs is gond… :)

   1. Nekem a tűzhöz közeli infóm volt, hogy a révész féle “stílus” miatt 4-5 embernek igazán mehetnéke volt várdáról.
    Eddig ~ 3-4 léptek önként saját kérésre, vagy csak “nem hosszabbítottak” vele(ük) Valószínű Felipe lehetett az egyik (ha nem akkor azóta biztosan)

  1. hát ez nem most derült ki, maga az öreg Hemingway is publikált pl. a magyar nemzetben, többször is kifejtette politikai álláspontját.

 15. Sajnos ez a poszt a mai nap sem vesztette érvényét…. :(

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.