Napikispest 2019.11.14.

Pini, tévés ismétlés

 • meg vagyunk áldva a VOLT tulajdonosokkal //
 • itt nézhető meg online az Arany Oroszlánok 4. része // (természetesen Médiaklikk, és természetesen köztévé, TEHÁT nem beágyazható tartalom)

“Napikispest 2019.11.14.” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. nincs jol promotalva ez az aranyoroszlanok….mindig az utolso pillanatban tudom meg, hogy 15 perc mulva kezdödik….mi az oka, hogy nincs fix idöpontban, vagy miert nem tudhatom a het elejen elöre, hogy mikor lesz a heten? amugy a müsor maga tetszik….

 2. 1 érdekes Rossi vélemény Hangyáról…

  „Vannak olyan hiányosságok, amiket ti nem láttok, nem tudtok. Volt egy olyan eset, ami miatt úgy döntöttem, hogy nem hívom be a válogatottba Hangya Szilvesztert. Amíg én itt vagyok mint szövetségi kapitány, elvárásom, hogy egy játékos legalább annyira motivált legyen, mint én – vagy akár még motiváltabb. Ezért jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy Hangya válogatott kerettag legyen, amíg én vagyok Magyarország nemzeti csapata élén. Technikai okok miatt is Nagy a jobb megoldás, hiszen azt kellett megnéznem, ki az, aki képes lehet felvenni a versenyt Gareth Bale-lel vagy Harry Wilsonnal, és én úgy ítéltem meg, hogy Nagy Zsolt az alkalmasabb erre a feladatra” – fogalmazott kritikusan a szövetségi kapitány.

  1. Ilyen ez.Amikor meg beírod,hogy mutat ez a számítógépen,akkor jön a siserahad,hogy nem értesz hozzá,meg minek az. :-)

   1. a vasasban még jó volt ez a gyerek, az olajosoknál ment félre.
    azért is érdekes a helyzet, mert Rossi nem szokott ilyen keményen fogalmazni

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.