“Napikispest 2019.11.21.” bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. Megmondta hogy egyelőre nem akar visszajönni, őszintén szólva meg is értem. Van még három-négy jó éve hogy megpróbáljon külföldön alkotni, és tudja hogy ha annak vége bármikor visszajöhet Kispestre közönségkedvencnek.

 2. Szia Bajnok! Kívánom, hogy találj magadnak egy jó csapatot egy színvonalas nyugati bajnokságban. Aztán irány a válogatott. Ha meg majd elég lesz a pénzből, meg a színvonalból, szeretettel várunk haza.

  1. Hát azért Mi nem valami menedékház vagyunk,ezt már jó lenne ha mindenki megértené. Aki tud segíteni,az jöhet.Aki itt akar bohóckodni pályafutása utolsó éveiben ,az nem kell. Azért(már úgyis rég volt) ez mégis csak a Kibaszott Bp.Honvéd!

   1. “Hát azért Mi nem valami menedékház vagyunk,ezt már jó lenne ha mindenki megértené.”
    Akkor ezt tolmácsolhatnád Vadi Úr felé is, hátha befejezné a pályán való poroszkálást :DDD

    Egyébként egyet értek.

 3. Ahogyan Kovács Kálmi (annó) esetében, mostanság Vadócz után – szabadon – kimondottan üdítőleg hatna “Mindenkitudjamár” Eppi hazatérése Hozzánk!!! Hátha, ki tudja… #Kispest-KeepTheFaith!!!! 🏆

   1. Ááááá,mi szegényház vagyunk.Éhező mezítlábas játékosok szaladgálnak edzés gyanánt az Auchan parkolóban.Istenem!

    1. Még meg is vettük+fizetjük+ aláíráipénzt is kap. A Marcinál a legnagyobb tétel,a kivásárlás,kimarad. Az úgy cirka 750k(Lanzánál) €. Amúgyis hozunk a Kulacs helyére embert,de nem gondolnám hogy az ő lenne,mert filipovics pénzéhségével nehéz megbirkózni.

      1. Tényleg?!”Marcinál a legnagyobb tétel,a kivásárlás,kimarad”. Ennek melyik része nem világos? Márpedig ötezredjére már nem fogom elmagyarázni,hogy jön ki ,és milyen tényezőkből áll egy lejárt szerződésű játékos megszerzése.

       1. Tegnap a szövegértésen viccelődött itt pár ember…
        Tényleg nem ártana!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.