Annyit szeretnék mondani az új stadionról, hogy: stipi-stop!

Ezennel kijelölöm a Korzó helyét, és egyben le is foglalom saját magunk számára.

“Annyit szeretnék mondani az új stadionról, hogy: stipi-stop!” bejegyzéshez 24 hozzászólás

  1. ui: Hanta Úr, látom a fotókon, te is ott voltál a nagy eseményen, piszkosul irigyellek (és nem a pöri miatt)

 1. Azt akartam éppen mondani vala, hogy a mai képeken végre látszik a lényeg: körbe a lelátó tetején (a főépület kivételével, mert ott nem látok ilyet), ott a korzónk. Ha csinálnának elé az utolsó sör fölé korlátot, maga lesz a tökély.

   1. Már akkor tudtam, mikor a maiak még pajzán álmok se voltak.

 2. A főépülettel szemben jobbra most nincs lelátó rész, ott lesz a későbbiekben? Vagy ott lesz bejárat a pályára?

   1. Igen, erre gondoltam. Nem láttam ezt a képet. Köszi, így már világos.

 3. Sokáig úgy voltam vele, hogy tök jók a tervek…de majd hiszem, ha látom,
  Ahogy egyre jobban rajzolódik ki a valóságban is, ami a tervekben, maketten látszott, ez nagyon faxa lesz, gyerekek…! https://streamable.com/m96g0
  Korábban, mikor csak vita szinten ment itt, hogy kell-e új stadion, az volt a véleményem, hogy nem a stadion határozza meg a csapat minőségét, nem éreztem annyirs fontosnak ill. nem elsődlegesnek.
  De már az up. központ átadása óta is látszik 1 minőségi különbség a korábbi közeghez képest, tuti, hogy kihat a srácok mindennapjaira, a munkára is.
  Az új Bozsik pedig felveszi a versenyt bármelyik másik újjal és nekünk nyilván a legszebb, legjobb lesz.
  A keret alakulása miatt is optimista vagyok, ha kicsit későn is lendültek bele az új tulajok, azért korszakos igazolásokat toltak ebben az évben:Robi,Tujvel, Lanza, King, Vadócz, Muti(Ő nem korszakos, de fontos…:) ).
  Az új stadionnal talán könnyebb lesz tartani ezt a szintet vagy hasonló minőséget idecsábítani.
  szóval…én bizakodó vagyok! CSAK!!
  ui. ez is 1 jó ötlet:

  „A támfalakra a Honvéd korábbi nagy játékosai közül tizenhatnak kerül fel a neve, például az én gyerekkoromból Détári Lajosé, de ugyanúgy ott lesz például Puskás, Bozsik, vagy éppen Tichy is – folytatta Mészáros György. – Ezek a támfalak a keleti lelátó előtt lesznek elhelyezve, és ha valaki gyalog végigmegy a Puskás Ferenc utcán, akkor is találkozik a nevekkel. Be se kell jönnie a stadionba, s láthatja, kik voltak azok a klasszisok, akik méltók arra, hogy felkerüljön a nevük a támfalra.”

  1. Az UP központ tényleg fontos volt (a stadion is az), ez valóban így van, a mai korban ez a minimum, hogy ilyen körülmények között és ilyen színvonalon lehessen dolgozni (mint írtam régebben is nekem két gyerekem focizik itt), még így is nehezen vesszük fel a versenyt a külföldi focival hát még e nélkül.
   A korszakos igazolásokat viszont nem osztom, ezek több mint messze vannak attól, talán Lanza, de az is igazából az első két idejövetele korszakos, nem most öregen már (az tény, hogy nagyon kell, mert nélküle még mindig a kieső zónában lennénk).
   Ezek pont olyan igazolások mint Heminél, nekem pont ez a bajom.

   1. lehet hogy a korszakos így nem volt pontos… egyrészt megindított a látvány :) + bizonyos szempontokból korszakváltós volt.
    így egyben Lanza, King, Vadócz + 2ilyen kapus és Muti, Kesztyű, Alig is jók!
    egyedül ez az Egereszegi tűnik melllényúlásnak, szóval 9ből 8 nem rossz arány, szerintem.
    főleg h 2 bajnok…! megfordult végre a szabó bácsinál megszokott folyamat.
    összegezve, emiatt még talán a korszakos jelző sem túlzás. :)

 4. Monddja már meg, aki volt a helyszínen :az elforditas után hogy’, van a tájolás?

 5. Az lenne még jó ha nem árnyalatváltós megoldással raknák le a székeket mint mondjuk Debrecenben vagy gyakorlatilag bármelyik új stadionban hanem piros székek lennének és fekete székekkel kirakott feliratok mint a régi Bozsikban

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.