Tegnapikispest 2020.07.23.

nyilván szabit vettem ki az ajkai meccsre, és a szabadnapomon az utolsó gondolatom lenne, hogy posztot írjak minden más pihentető dolog helyett.

 • Nagy Sanyit // bejelentették. Azt nem árulták el, hogy mennyi időre.
 • elutazott a csapat // Győrbe edzőtáborozni, mégpedig a következő kerettel:
  • Megyeri Gábor, Nagy Sándor, Tomás Tujvel, Naser Aliji, Moutari Amadou, Baráth Botond, Batik Bence, Bocskay Bertalan, Traoré Boubacar, Buna Gábor, Cipf Dominik, Uzoma Eke, Eppel Márton, Thierry Gale, Gazdag Dániel, Hidi Patrik, Djordje Kamber, Kálnoki-Kis Dávid, Kesztyűs Barna, László Dávid, Ivan Lovric, Mohamed Mezghrani, Németh Dániel, Abacha Sani, Szendrei Norbert, Tamás Krisztián, Tóth-Gábor Kristóf, Ugrai Roland, Zsótér Donát
  • Eppel van, Traoré Boubacar új név, Németh Dániel alig 16 éves, Lanzfame egyénileg készül az akadémián, Nagy Geri lábadozik.

“Tegnapikispest 2020.07.23.” bejegyzéshez 90 hozzászólás

 1. Németh Dániel az a srác, aki Trezivel melegített a második félidőben?

   1. Egész nyugat-európai a felépítése és a mozgása. Játszani sajnos még nem láttam.

    1. Nem hittetek a hivatalos klub kommunikációnak? Tegnap írták, hogy elkezdte az egyéni edzéseket az akadémián. És úgy is van!

     1. az ok, de rég láttam Honvéd mezben ilyen jókedvűen. :)
      nem hiszem hogy van köztünk bárki, aki ne örülne, ha ez a lökött visszazökkenne valami normális kerékvágásba és újra hasznára lenne a csapatnak.

       1. Zsótér polojan sincs, Barathen se, és Eppelen se.
        Már semmit nem gyártanak le a jelenlegi cimerrel.

      1. Én is baromira örülnék. De szerintem ez csak egy marketing fotó a részéről, hogy lássák, hogy ő kegyetlenül edz. Sajnos azt rebesgetik, hogy baromira nem akar maradni és vár a tuti ajánlatra.

      2. hogy öszinte legyek, Ha közte es Ugrai között kene valasztanom, akkor Ra szavaznek…hiaba a kor, meg az esz ervek ellene…legjobb lenne egy harmadik….

  1. A gólerősségünk szempontjából én sem bánnám ha végre leesett volna ennek a töknek, hogy magával is ki fog baszni, ha lelép innen. Hogy az öltözőre milyen hatással lesz, azt meg eldönti a jövő.
   Ha és amennyiben ez a poszt jelent bármit is :)

   1. Most sok rosszat mondanak írnak Lanzáról,nemrég még egekig ajnároztuk.Olasz,hisztis,egész pályafutásában mindig csinált ökörséget.Meg is bünhődött.Azért azt ne felejtsük el,hogy focizni nagyon tud,Détári óta nem volt ilyen kvalitásu játékosunk,ő saját nevelés volt,elvette a Komora lányát is és mégis elment a Fradiba.
    Ki kell békülni Lanzával,szükségünk van rá,ő segítségével lettünk harmadikak és utána bajnokok.Gólkirály volt,Eppelből gólkirályt csinált,óriasi érdemek ezek ! Persze ő is sokat köszönhet nekünk szurkolóknak és a Honvédnek is nem tudom lett volna valahol is NB I-es focista,bajnok,gólkirály !
    Meg kell békélni vele,szükségünk van rá,szeretnénk még szép focit,gólokat látni,Honvéd győzelmeket !Én kiállok mellette. mellette

    1. Aki nem akar a Honvédban focizni, az nyugodtan elmehet a p.csába. Te is megirtad a lényeget, volt, csinált. Utolsó fél évben lefelé lógott ki a csapatból, Bódog stilusába nem hiszem, hogy beleférne. Vagy el tudod öt képzelni, ahogy letámadja 90 persen keresztül az ellenfél védöit? Magam elött látom a tellegö, csapattársait szidó, 90 percen át lötyögö olaszt. Azért itt tartani, hogy 7-8 meccsenként beverjen egy tizenegyest, felesleges.Szerintem egyértelmü, jelenleg csapatot keres. Ha nem talál, marad. Igy is kiállsz mellette?El kell engedni. 34 évesen már nem akkora spiler ö, hogy mindenki a kegyeit keresse és hozzá alkalmazkodjon.

  2. Önmarketing! Ennek a képnek Győrben kellett volna elkészülnie és a honvéd hivatalos oldalán kellene szerepelni! Ha nálunk tervezne, akkor nem itt róná a köröket ki tudja milyen intenzitással. Nagygy reményeket ne fűzünk hozzá.

  3. Nem akart egyutt lenni 0-24-ben Ugraival, ezert maradt itthon. Belso info :)
   Ugrai lep decemberben ezt megbeszeltek Bodoggal es ezert Lanza addig mar kibirja, sot felajanlottak hogy a visszavonulasat kovetoen a fiatalokat edzheti. Ezekre figyeljetek mert nagyon forro belso infok :)))))))))))

   1. Ugrai hová lépne? Addig meg nem passzolnak egymásnak vagy mi lesz?

 2. Az elutazott csapat felsorolásában nincs benne Szabó Alex,aki tegnap játszott a második félidőben ! Buna G. úgy volt hogy Siófokra lesz kölcsönben és mégis itt játszott az első félidőben !

  1. Na igen, a várdai vitézeket legyőzte a sárkány, micsoda mitológia…🤪

 3. @Hanta láttad, hogy a Kisvárdának új címere lett? Úgy látszik ez lesz a trend. Talán nem véletlen, hogy nálunk is most merült fel ez a kérdés és ezek szerint a facebookos szavazás a vélemény szondázása lehetett, mennyire nyitott a nép az újításra. Van biztos egy grafikus, akit el kell látni munkával….
  Egyébként címertan szempontjából egy ilyen koncepció rendben van? Úgy látom mindennek megvan a maga jogosultsága a címeren. Szerintem jobb irány, mint az UTE WC deszkája vagy a felcsúti förmedvény. Remélem nem korbácsolom fel vele az indulatokat, ha igen kérlek töröld a hozzászólásomat.

  via:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kisvarda-lecsereltek-a-cimert-bemutattak-az-ujat-kep-video-2774293
  https://uploads.disquscdn.com/images/3643213a1a2269759afd77437a3be22edebf1b68ffb1443eab5ea8635d9589b7.jpg

  1. Szerintem (nem vagyok heraldikai szakértő csak design közeli ember) rendben van. Csak az a két döccenés az íven zavar egy kicsit, meg mintha függőlegesen összenyomták volna egy a pajzsot de ez minden.
   Nem puccos, nem kamu, korrekt.

  2. Szerintem ez nem sarkany, inkább egy horgasfeju galandfereg… (de viccen kivul, egesz jol nez ki).

 4. Én örülök, hogy maradt Lanzafame, ő a klub szimbólikus jelentőségű alakja, a szánalmas hülyeségeivel együtt is.
  Gratulálok a vezetőségnek ehhez!

  Bódog személyében egy Supka felfogásához nagyon hasonló embert találtak, ezt is jónak értékelem és eddig Urbányi egy-egy megnyilvánulása is tetszik, talán klubigazgatóként jobban kijönnek a pozitív vonásai.

  Szerintem nagyon komoly fiatalok játszanak most nálunk, Szendrei, Gale, Sani, Cipf kiemelkedő tehetségek, sajnos, rövidtávú szerződéssel. Ha őket sikerülne megtartani, kb. 2 év múlva vernénk a mezőnyt nagyon simán.

   1. Zagreus kommentjére reagáltam csak, semmi belső infóm nincs, 0-24-ben dolgozok már hónapok óta sajnos, egy meccset nem láttam élőben a lockdown után sem :(

    1. Meg már a Kisvárda fórumát követed inkább :D Bódog egyébként százszor jobb edző,mint Supka . Ráadásul nem vevő a bábszerepre,egy határozott,kemény jellem. amit most végre meg is mutathat,mert nem egy kiesés ellen menekülő csapatot kell edzenie.

  1. Cipfekkel a mezőnyt verni? Ugye, viccelsz? Vagy az NB3-as mezőnyre gondolsz?

 5. Hantának üzenem, hogy a kisvárdaiaknak már sárkányos címerük van, lásd NSO hír.

     1. Akkor minek jött:) Azt hittem,hogy ezt az időszakot lezàrtuk,hogy az ilyen próbàzók megjelennek nàlunk.

      1. azért nem mind1, hogy bizonytalan afrikai próbázó mellett ott van 1 Eppel Marci és a szombathelyi srác is ügyesnek tűnik…szóval kicsit árnyaltabb a kép, talán :)

       1. Eppel még nem írta alá, a szombathelyi fiatal és ő a jövő nem hiszem, hogy van már annyi rutinja, ami elég lenne az NB1-ben. Nagyon kellene még egy csatár.

        1. ez egyértelmű…csak tudnánk mi a fax lesz az olasszal, gondolom ennek a függvénye a további költés

         1. Ezért is mondom, hogy az olasz viselkedése komoly károkat okoz a csapatnak, morálisan és annak építése céljából. Ha maradni akar maradjon és álljon be sorba. Ha menni akar menjen, ne foglalja a bérkeretet. De ne nálunk várja már ki, hogy befut egy jó ajánlat. mert így nem tudunk lépni egy esetleges komolyabb igazolás esetében. Illetve nekem a “jajj mi lesz Lanzafaméval ” dologgal elegem van. Kérdezem, hogy melyik másik játékosunk kap ennyi engedményt mint ez?

          1. Lanza megmondta, hogy ő mindent csak a csapat érdekeit figyelembe véve tesz, mert tiszteli a klubot. Ez látszik minden lépésén. :-)

 6. tényleg jó mozgása van ennek a fiatal gyereknek..főleg a gólöröme tetszik. :)

 7. Tamás Krisztián sincs ott az edzotaborban, elvileg beteg lett.

  1. A névsorban ott van Tamás Krisztián,viszont nincs ott a második félidőben játszó Szabó Alex ??? Buna Gábor is játszott az első félidőben,őt azt írták Siófokon lesz kölcsönben ?? Úgy látom egy kicsit keverik a dolgokat.
   Nem beszéltek eddig Temesvári Attiláról,akit kellene a középső védőink között bejátszatni,hogy fejlődjön,legyen rutinja.Valaki mintha írta volna,hogy Temesvári Győrbe megy de a honlap nem írt semmit.A junior válogatott Horváth Milán középső védőről is azt írták Siófokon lesz kölcsönben.Lukács Dánielről sincs szó,mi lesz vele,nem igaz hogy valamelyik vidéki csapatban v. Budafokon nem férne be ?

   1. Temesvárit?
    Játszatták a Tiszakécske védelmében. Ki is estek vele a harmadik osztályba. Nyugtass meg, hogy vicceltél.
    Nem mellesleg Per pill. 5 játékosunk van 2 pozira.

      1. Én emelem neki a tétet, hadd képzelődjön tovább. Nálam Szendrei sem kezd a kp-n az idén. 😉

        1. Na igen! A mostani keretből dafke Moutari , Hidi,George vagy Kesztyűs. Mivel már meguntam a meccsre járást,a balhét meg az egyebeket,azóta hogy komoly kapcsolatom van(azt hiszi a liba😉),olyanokban keresem a pozitivumokat, akiket a legtöbbet szídják. És bizony találok bennük. Meg ugye általában előbb látom, hogy kiből nem lesz komoly pali, mint Majer, Krisu,Tömő, Cipf,Temesvári és még sokan mások. Banó viszont ha, teljesen fel tud épülni,jó lesz, most szóltam. Kabangu for president!😊😉

         1. Raktároztuk, Highlanders (László1978, valaki, Fogado, stb.) ;)

          Tehát szerinted Cipf, Májer, Temesvári és még sokan mások nem komolyak.

        2. nezzenek oda, mindenki egyszerre kapott gepet a dilihazban? :) ha jol körbeneztek en is ott vagyok :D

  1. hova süllyed amúgy még a Pogiszörny a saját magáról íratott PR cikkekkel?

   1. Lehet enyhén mazochista, és szereti olvasni az ilyen cikkek után a hozzászólásokat. :)

    1. az ns-en azt hiszem egyedül a pogimonster cikkeit nem lehet kommentelni (+ a “publicisztikákat”)
     de itt legaláb rájuk oktrojálták a maszkot, ha már a tulajdonos urunk pár hete végigturnézta anélkül és boldog boldogtalannal parolázva a ‘sztánokat Keleten…

     1. Ezt szerencsére lehetett, volt is egy pár gyöngyszem. :) Én a magam részéről remélem, hogy a rabbi róla is leveszi az átkot, és nem fog tovább hízni a napi 20 pogitól…

     2. Mindegy lehet e kommentelni mert ha nem azt írod amit a nemzet köcsö… Akarom mondani sajtósa hallani akar akkor letiltanak 100 évre abban a pillanatban.

  2. Tudnám kommentálni, de nem teszem. Ezt most milyen ország képviseletében és pénzén követték el?

  3. Néha olyan érzésem van, hogy a 18. századi felvilágosodásnak és racionalizmusnak mostanra lassan elfogyott minden eszmei erőtartaléka…

   1. A valosag ennél szörnyebb: a felvilagosodas kora véget ért.

 8. Első 3 forduló:

  2020. augusztus 16., vasárnap 19:00 Puskás Akadémia FC – Budapest Honvéd (Tv.: M4 Sport)

  2020. augusztus 21., péntek 19:00 Budapest Honvéd – MTK Budapest (Tv.: M4 Sport)

  2020. augusztus 30., vasárnap 20:00 Budapest Honvéd – Kisvárda Master Good (Tv.: M4 Sport)

     1. Nem igaz, hogy nem lehet felcserélni – hátha addigra meglesz a Bozsik.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.