Mastodon

Január 31-gyel bezár a ‪#‎Népsport‬. Béke poraira

Az előbb jött egy mail:

Tisztelt Népsport Blog felhasználó!
Sajnálattal értesítjük, hogy a Mediaworks Kiadó és Nyomda Kft. mint a blog.nepsport.hu üzemeltetője, 2016. január 31-én bezárja a blog.nepsport.hu és az admin.blog.nepsport.hu weboldalakat, azok minden szolgáltatásával együtt. A weboldalak – az ott megjelenő adatokkal, blogokkal és szolgáltatásokkal együtt –, ettől a naptól kezdve nem lesznek sem a blog.nepsport.hu webcímen, sem annak aloldalain keresztül elérhetőek. (…)


A lényeg, hogy végleg megszűnik korábbi állomáshelyünk, és a csak.blog.nepsport.hu oldalon felgyűlt mintegy három évnyi anyagunk elérhetetlenné válik. Valamit ki fogunk találni a lementésükre, és legalább statikus tartalomként való átvitelére valahova, mert többet nem remélhetek. A Népsport a Freeblogtól örökölt őskori blogmotort használta, amelyik bár támogatja az export funkciót, amit nyújt, az mégis édeskevés manapság. (Részben ezért is nem hoztuk át ide az elmúlt két évben a korábbi posztokat.)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||