“Állítólag Del Piero Indiába megy, bár a Delhi Dynamos még nem jelentette be.” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Szoval ez a del piero sztori visszanezve nem tett mast, mint megforgatta a Honved nevet a kulfoldi portalokon. Na bumm. Igy maradt Gyula, Mancini meg a tobbiek…

 2. A Honvéd neve “szerepelt” a világsajtóban. És???
  Honvédosként sajnos ki kell mondjam a tényt, hogy a világ lakkosságának 99%-ának a HONVÉD és a DELHI DYNAMOS ugyanúgy SEMMIT sem mond.
  Attól hogy sok helyen leírták a klub nevét, a HONVÉD semmit sem profitál.

 3. Továbbra is azt vallom, hogy a Honvéd helyzetében, a jövőjét illetően nem ez a helyes út, hogy kiöregedett sztárokat próbálunk ide hozni!

  Azonban a konkrét eset végkövetkeztetése, hogy a piszkos anyagiak mindenek felett!!! Ez a világ erről szól sajnos! Nem mondom, hogy nem esett egy kicsit/nagyon Nálam DP nimbusza ezáltal…… Ausztráliában nagyon jól keresett, az USA-ban nagyon jól fog keresni, valahogy Nekem annyira abszurd, hogy ennyire a pénzről szól Nála minden. Feltételezem a Givova elment egy összeghatárig, de úgy látszik ez kevés volt és család közelsége, a Honvéd nimbusza, az olasz edző/játékosok/miliő nála semmit sem jelentett. Fura nekem ez nagyon, három hónapról lett volna szó összesen. Most akkor azt gondolom legyen boldog a krikett és a szent tehenek hazájában és népszerűsítse a labdarúgást egy olyan országban ahol semmi hagyománya nincs és számolgassa a szálloda szobában a kiharcolt dollár kötegeket.

  1. Nem tudjuk, hogy pontosan mi volt az ok, de azt több helyen leírták, hogy garanciákat kér a vállalások teljesítésére (érthető módon olyan helyzetben, mikor a vásárló klub kijelenti, hogy nincs saját kerete a transzferre). Könnyen el tudom képzelni, hogy ezek a “garanciák” nem voltak elég meggyőzőek.

   1. Ez az amit soha nem fogunk megtudni, hogy mennyit ajánlott (mennyire volt bank garanciája) a Givovának és mi volt az indiaiak tétje.

    Nem tudom egyébként, hogy mekkora híre, elismertsége, bizalmi indexe, anyagi-erkölcsi háttere van Olaszországban a Givovának, de azt hiszem, hogy más olasz sportszergyártók mint a Lotto, Macron, Kappa, Errea, Diadora és talán még a Legea is jóval előrébb tartanak minden tekintetben.

   2. Én is ezt akartam írni, de már nem érdekelt a dolog inkább hagytam…
    Összegtől függetlenül az lehetett, hogy az indiaiak átutalták az összeget előre egyben, míg a Givova banki garancia papírokat lengetett. Ezek után nincs mit csodálkozni a választásán.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.