Mit tippeltek: most akkor van vagy nincs

sportigazgatónk nemzetközi igazgatónk Cordellánk?

Ami biztos, hogy eddig ment Traore, Job, Mancini, Alcibiade és Portilla az emberei közül, érkezni pedig csak saját nevelések jöttek kölcsönből vissza. Plusz az egyetlen bejelentett próbázónk is az MTK-ból, majd ment is vissza néhány nap után.

A kérdés azért kérdés, mert már csak másfél hónap a bajnoki és alig öt hét a ligakupás rajtig, és még nem látszik körvonalazódni a keresett irányító (belső/támadó középpályás), csatár és esetleg balhátvéd.

“Mit tippeltek: most akkor van vagy nincs” bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. nem hiszem hogy ilyen könnyen megszabadultunk tőle… de azért remélem a legjobbakat. (tehát hogy elhúzta/elhúzza a csíkot.)

 2. majd ha az öreg ír róla egy blogbejegyzést amiben kifejti hogy milyen beteg ember ez a cordella, akkor megnyugszom hogy végképp megszabadultunk tőle… :D (nem volt szép foci, de moralesért azért kár volt…)

   1. ja..hát utólag könnyebb…:).mint a sztálin viccben, amikor utasította a filmeseket, hogy ezentúl, minden évben csak a legjobb 5 filmet forgassák majd le… :D

   2. Moralesről azért előtte is lehetett sejteni: amikor edzőként dolgozott, átlag 3-4 havonta váltott csapatot?

  1. Hú, az még nézhetetlenebb foci volt, mint VW csapatáé . Brrrrr…

 3. gondolom, a szerdai edzőmeccsen már lesz pár próbázó/új igazolás (szerbek, feketék)

 4. én nem vagyok optimista, nincsenek itt letisztázva a viszonyok. simán itt van még a pohos. attól félek Hemy úr talonban tartja, hogyha besül a Csábi projekt akkor gyorsan hozzon április elején valami olasz edzőt és 3 csokkót raktárról Casablancából, akikkel talán bennmaradunk. NE LEGYEN IGAZAM!!!!

 5. kedves szurker társak! talán elhúzott a talján…. DE vegyétek észre, hogy nem kordé a fejlődés alapvető gátja. Kordé már “csak” 1 következménye a Hemi féle spórolós (sz@rból is várat) koncepciónak, a szakmaiatlanságnak, a 3000res fizu sapkának, az ikonjaink tudatos hanyagolásának……. egyetlen esélyünk, ha az akadémiások megtáltosodnak, mert ez a vén … nem fog költeni igazolásra.

  1. Pontosan.
   Nincs Cordellával semmi baj, ha nincs befolyása van olyan dolgokra, amikre nem kell, pl. csapat/keret összeállítása, edző kinevezése. Ha nem csinál mást, csak szállítja a játékosokat, azzal nincs gond. A munkáját pedig minősíti a hozott játékosok által elért eredmények, az edzőtől kapott játékpercek (de ismétlem, nem az általa hozott edzőtől…), stb.
   Még azt is elfogadom, ha csak rossz játékosokat tud hozni, mert ennyi pénzért csak ilyet lehet. Erről sem ő tehet. Igaz, akkor meg minek.

   Egyébként nyilvánvaló, hogy itt van, csak (remélhetőleg) immár korlátozott jogkörrel.

 6. Én őszintén megmondom, inkább megnézném azt, hogy nem igazolunk senkit, max 1-2 játékost, és a rengeteg fiatal akadémistát játszatjuk, megnézzük mit érnek el az nb1-ben, ha elérjük a 10. hely környékét, akkor már megérte, ha meg a rengeteg fiatallal a bentmaradás se lenne meg, akkor meg meg is érdemelnénk az egész akadémiai rendszerrel együtt. Tényleg röhejes, hogy az első éves akadémisták, Nagy, Baráth, Vécsei, stb, már 21-22 évesek, ma volt épp egy cikk a fradis Holmannról, hogy 22 évesen az öregekhez tartozik a lengyeleknél és tele 18 évessel a keret. Ha a 20-21 éves “tehetségeinkkel” nem tudunk ebben a sz*r nb1-ben 2 csapatot magunk mögé utasítani, akkor kár az egész akadémiai rendszer. Ez a véleményem.

  Ilyen vidovicsokkal, kosznicsokkal, bobál gerikkel semmit nem érünk el ezt szerintem a szurkolók 90%-a látja, a többit kell megpróbálni, a gyenge akadémistákat meg tényleg nem kölcsönadogatni az 5. csapatba(pl vólent) hanem elküldeni. Az mondjuk megint egy másik kérdés, hogy hogy van az, hogy egy ember 17 évesen rúg 56 gólt, 23 évesen meg egy nb2-es Békéscsabába nem fér be…

  1. Baráth középen szerinem életveszély. Érdekes, én még mindig nem tudom magamban leírni Bobálgerit, pedig már rég megérdemelné. Még reménykedek…

   1. 19 évesen még korai lenne leírni Bobál Gerit,a képességei jók,egy kicsit gyorsulnia kellene,az első nb1-s gólja is nagy lökést adhatna neki.Összehasonlításul,Kabát Peti nálunk 20-21 évesen kezdett valamit mutatni,aztán mégis később igen jó játékos lett.

  2. van benne valami… és amit mindig szoktam hangsúlyozni : minél több fiatal játszik egyszerre, annál inkább érvényesül az a többlet a játékukban, hogy ismerik 1mást, néhányan már 6-8 éve együtt játszanak.

  3. “fradis Holmannról, hogy 22 évesen az öregekhez tartozik a lengyeleknél és tele 18 évessel a keret”

   Azért ez nem teljesen így van,a 27-es keretből 16-an idősebbek Holmannál (21),jellemzően 23-33 éves kor közöttiek.(5 fő a 18-19 éves a keretben)

   Vólentet 2013 nyarán kellett volna visszahozni az NB1-es keretünkbe,akkor lendületben volt, elég jó évet produkált,a 2012-2013-as nb2-es évben 15 gólt szerzett.
   Baráth nálam balhátvéd lenne,és Godoyt nem hagynám ki a középpályáról.

 7. Közben Bende-Bende is el lett hajtva, Mano-Mano sorsára jutott. Már a Milan játékosmegfigyelőiben sem bízhatunk…

 8. Szerintem a kutyát sem érdekli Cordella,amíg nem tud megfelelő igazolásokat lebonyolítani.Azt mindenféleképp rosszúl tette,hogy Traoret elküldte,főleg úgy,hogy Bobálból még korbáccsal sem lehet kihajtani a maximumot.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.