Meccsarc: szokás szerint

haliarcUgyan tegnap sem sziporkázták rojtosra magukat a játékosaink, de -ahogy azt már megszoktuk- a hajtással nem volt gond, és alapjáraton kb. mindenki lehozta a kötelező kűrjét, így nagy hibákat se láthattunk, ami örömteli. Valahogy pozitívabb az összkép, mint a Rossi szerint is bőven leggyengébb idei teljesítményt hozó Vasas elleni meccsen. Így most mi is osztunk díjat.

Sőt, jó szokásunk szerint hármas holtversennyel érzékeltetve, hogy senki se magaslott ki világítótorony-szerűen, ám a sok jó értelemben véve vett átlagos teljesítmény mellett volt pár átlag-pluszos is.

 • Endire nem mondom, hogy szárnyalt, de rengeteget vállal előre is, amikor látja, hogy akadozik a kreatív gépezet támadásban. Ez ma sem volt másképp. Viszont a végjáték passzain illene kalibrálni kicsit, hogy a hatékonyság elöl is felnőjön a védőjáték klasszisához.
 • Kamber Gyuri szokása szerint hátra-hátrazárt amolyan harmadik középső védőnek, sőt, többször is, mint szokott, így előre fele sok energiája most nem maradt, viszont a szombathelyi támadások haloványsága nagyrészt az ő érdeme. Ezért érdemel kiemelést.
 • Boti tegnap dettó, mint Endi. hátul alig hiba, előre fele egyre több vállalkozó szellem, ha pontosabb labdákkal kínálják meg bajtársai, még győztes gól is jöhetett volna a kivarrt balszelestől.

Életérzés-különdíj: a melegítő cseréink között sokáig tanakodtam, ki lehet az a fura frizkós, melegítőgatyás arc. Igazi kövérmelegítőgatyás, borostás, lepusztult harcos, kit takarhat ez a maskara? Aztán mikor Rossi hívta, hogy beáll, ismertem csak föl előttünk elfutva, hogy ez bíz’ a derék Vaszke!

Czukk
Czukk

Nos, első kispesti pályára lépése pont olyan volt, mint anno nagy kedvencemé, Zelenkáé: kereste az ütemet és a helyét a pályán (szerencsére Rossi eléggé előre küldte, így nem Vécseihez hasonlóan védekezőközépben vagy szélen kell égnie… bár most talán túlontúl is előre tolta őt az olasz…), de a helyezkedése, labdakérése Pelenkát idézte (sajnos a sebessége is, hehe). Az van, hogy ebből még bármi lehet, új Zelenka, illetve kamberi/botisi módon méltó pályafutás-folytatás, de sajnos Schultzlevis, Hrutkás, Zomborizalános, Miriutás kispesti besülés is. Én drukkolok neki.

“Meccsarc: szokás szerint” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Az NB3 csapatban van egy Tóth Barna nevezetű 20 éves középcsatár, akit régóta figyelek! Tehetséges és 198 cm magas és gólképes . Szerintem jobb mint Dél, Vernes, stb.

  1. Látatlanban beállítanám a Diók ellen helyettük!
   Erdélyit viszont mindenképpen kipróbálnám, nem tudom mikor ébred már fel Rossi??

   1. Szerintem is ideje lenne Erdélyinek is szerepet osztani. Délczeg semmi olyat nem mutatott eddig, ami indokolná a helyét.

  2. Tóth Barna egyelőre nem igazán megoldás. Előbb lógjon ki felfelé a tarcsiból, de még az se megy neki :(

 2. Senkinek nem tűnt fel hogy a meccsarc az Gazdag Dani volt ? Egyedül neki voltak momentumai a középpályán. Jó ki s játékos lesz belőle már idén !

  1. Sztm ő lehet az akadémia első igazi tehetsége!
   Nagyon régen figyelem van benne spiritusz és alázat is. Ez a kettő csak ritkán találkozik.
   Vernesből sosem lesz komoly játékos nincs benne meg az alázat hallatlan nagyképű, nagyon feltűnő, hogy a veterán Gyulabá mennyit és hogyan hajt egy meccsen hozzá képest. A legnagyobb gáz az, hogy mindezt úgy teszi, hogy még a bohócban sem tudott túl sokat letenni az asztalra.

 3. “Az olasz harmadosztály (Lega Pro) C-csoportjának harmadik fordulójában Vécsei Bálint csapata, a Lecce hazai környezetben 1-1-et játszott a Casertana ellen. A magyar játékos a 85. percben lépett pályára csereként.’

  A legrosszabb választás volt szerintem Olaszország :(…….ezért, minek??

  1. Nagyon kedveltem, a hozzáállásával, akaratával nem volt sosem baj, tehetséges volt és most is az. Ő kifejezetten egy szerencsétlen sorsú labdarúgó, akit a hozzá nem értők b@sztak el, pedig a saját posztján brillírozott. Az utóbbi időben már csak dacból focizott, valószínüleg megérezte, hogy másképp néz ki a jövendő, mint ahogy Ő szerette volna. Ha két éven belül nem kerül haza, el fog sikkadni.

 4. Ezt a nyesedék Vernest én nem szeretném a csapatban látni, el kéne küldeni kölcsönbe Délczeggel együtt a Zetéhez, Daru meg repülhet vissza. Gyula helyett rúghatta volna Kamber vagy Hidi a büntetőt. Most megint úgy jártunk, hogy nem nem jártunk sehogy. A Haladás meg röhög a markába. Maestro te egy nudli vagy, az eszedet is kéne használni nemcsak a torkodat..

 5. Kérdezem miért nem játszott Holender és miért volt most a Lovric – Ignjatovic csere ?

  1. Ignja szerintem nagyon kellett, Én sokkal nyugodtabb vagyok, ha a pályán van!

 6. Minden bejegyzés, hozzászólás 5 évre visszamenőleg is megállja a helyét. Amivel csak azt akarom jelezni, hogy a Honvéd 5 éve szinte változatlan, csak részben mások a szereplők. Egy szóval dagonya.

  1. talán két hétig. a felkészülés során egy meccsen összekapott az edzővel, lecserélte, majd távozott is.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.