Napikispest 2015.10.21.

 • Öregfiúk // Bp. Honvéd – FTC 4-3 (4-0)
  • Honvéd: Kurucz – Dubecz, Hamar (Sára), Bárányos (2), Schrancz, Plókai, Budovinszky, Bábik, Czipper (2), Móra, Szamosi // pad: Bakó
  • FTC: Ulicska – Milovanovic (Tolner), Telek, Keller, Szkukalek, Szekeres, Lisztes, Bubcsó, Scheinder (Serényi), Lipcsei (3) // pad: Steer, Horváth Peti, Szeiler, Zsivóczky-Pandel, Holló
  • Vesztett pontokat nézve másodikak vagyunk a tabellán az Újpest mögött, és ha nincs a pontszámban velünk azonosan álló Budafok elleni létszámfiaskó (10 játékos ért rá), akkor akár vezethetnénk is. Pláne, ha a tavalyi másodosztályban 19 meccsen 52 gólt(!!!) lövő Faresz újra is játszana idén.
 • Szilágyi magyar állampolgár lett, és ezzel kikerült a légióskóvátból.
 • Kinget neveztük – a klub is bejelentette.
 • Pantoviccsal szerződést bontottunk. (utóbbi három via honvedfc.hu)

“Napikispest 2015.10.21.” bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Pantovicsról tud valaki valamit? Hogy miért pont most? Egyébként ő milyen játékerőt képviselt?

  1. Én sajnálom, nekem egy nagyon jó fizikumú, ügyes játékos jut eszembe róla, kár érte (is).
   Az a baj ezzel a játékoskeltetőnek is nevezhető Akadémia működésével, hogy felnevelik Őket, kiképezik, de az igazi esélyt a bizonyításra – tisztelet a kivételnek – nem kapják meg és jöhet az ingyen el balra és sok siker a további pályafutásukhoz című megalázó befejezés.
   Aki esetleg pedig mégis megkapja és él vele (lsd. Daru Bence) azt meg elkótyavetyéljük.
   Talán tényleg ideje lenne elgondolkodni egy fiókcsapat (lsd. Mtk-Kecskemét, Vasas-Siófok, Fradi-Soroksár) létrehozásán.

  2. Pantovic, Erdélyi, Daru…3 olyan fiatal srác, akik a legrosszabb formájukban is többre képesek, mint szegény Dél… ezek nagyon bosszantó folyamatok a játékos keretnél..valaki erre is rákérdezhetne egyszer a Szabó-Rossi párosnál .

  1. Igazából a nagy fradi szív ide, fradi szív oda, a fradiba csupa nb1-t, válogatottat megjárt játékos játszott, szinte az összes poszton, a Honvédba pedig olyan nevek – remélem megbocsájtanak nekem – akiről nem is igazán emlékszem, hogy mikor játszhatot nálunk, nemhogy az nb1-be vagy a válogatottban. Gondolok itt: Kurucz, Szamosi Z, Sára, Móra, Czipper (na jó utóbbi kettő a 90-s évek elején talán játszottak pár meccen).
   Szóval nem lebecsülve őket, úgy gondolom ez a vereség inkább a fradinak volt megalázó, mintsem nekünk kéne mentegetőzni a bírók miatt. :)

   1. Kifogáskeresésért soha nem mentek a szomszédba a Fradinál!
    L(ló)ipcseinek. a kapusuknak, Milovanovicnak, Szekeresnek, Szkukaleknek fort is az agyvize az egész meccs alatt :) végig hisztiztek és dumáltak a bírónak, partjelzőnek!
    Bizonyára nem erre számítottak,hogy a bajnokság újonca lefocizza Őket!
    Egyébként külön élmény, hogy itt a korlátnak támaszkodva lehet meccset nézni, nem úgy mint az edzőmeccseken, ahol 2-3 méterre kell lenni a korláttól, mert egy íróasztal mögött ülő mlsz alkalmazott úgy döntött, hogy ez a “megoldás” a legjobb.

  2. szánalmas 1 társulat…a nagy arc+ arrogáns viselkedés mindig megvolt és úgy tűnik meg is maradt.

   1. a 3 “E” betű mára már szerintem lesilányúlt az Erkölcstelen Elpuhúlt Egylet jelentéstartalomra!

 2. “Tudni lehet önről, hogy kispesti – mióta is?
  – Nem tudom az idejét, sem az okát – mondta Harsányi Levente műsorvezető, közismert futballszurkoló. – Talán édesapám lehet a magyarázat, ő szerette a klubot még Puskásék óta. A nyolcvanas években voltam tinédzser, a Garaba Imre, Gyimesi László, Détári Lajos fémjelezte társaság rengeteg élményt adott. Ráadásul Zuglóban nevelkedtem, néha bemásztunk focizni a Népstadionba, és még ott lehettem több kettős rangadón is… Amikor pedig Gujdár Sándorral találkoztam, az időutazás volt számomra: mondtam neki, egy pillanatra álljunk meg, mert amikor kissrácként gombfociztam, csakis ő állhatott a kapuba. Hihetetlen volt találkozni, beszélgetni vele. Ha manapság ritkábban is járok meccsre, és az érzés halványodik, el azért nem múlik. A Bozsik-stadionba belépve máig azt érzem, otthon vagyok.”

  1. Vajon, ha fradi drukker lenne Levi, akkor is a fél cikk a Barcelonáról szólt volna? :D

   1. Elnézve ezt a gagyi sportlapot Én már annak is örűlök, hogy ennyit is lehoztak:)
    Ha megnézzük a testvérlapjukat a Képes Sportot (névbitorlók ezek is) abban kb 98% a külföldi foci és egyéb sport aránya, magyar játékos, csapat (pláne a Honvéd) mintha nem is létezne! Megy az egyeduralkodó trendi globális bizniszfutball dicsőítése minden szinten.

    Levi előtt pedig le a kalappal, ha teheti megemlíti mindenhol, hogy nála Csak a Kispest létezik!

  2. nagyon jó arc..! :) és szerencsére mindig elmondja a Honvéd kötődéseit, ha szóba kerülhet ez a téma!
   csoda, hogy még képernyőn van ilyen “rendszeridegen” szemlélettel….

 3. Magyar Kupa, Kozármisleny ellen, Bozsik, október 28., 17 óra.

  Csak azt tudnám, mi a faszért kell akkor állandóan nyilatkozni, hogy cél a stadion megtöltése. Nem cél. Az a cél, hogy 300-an legyenek. Be is fog jönni. Aki ezt az időpontot kitalálta, az… Itt több variáció is eszembe jutott, pl. a magyar foci/Kispest ellensége, dilettáns, seggfej, vagy csak szimplán menjen a jó k… Válassza ki mindenki a legjobban ide illőt.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.