Napikispest 2016.01.17.

 • játékoskeringő //
  • Göblyös // tegnap ismét pályára lépett az NB II-es Szigetszentmiklósban, de ha jól értjük a tudósítást, akkor Vágó Attila edző nem tart igényt rá. Vagy igen, mert kicsit zagyva a cikk, és négy játékosról írnak, ebből hármat megtartanának, viszont Göblyös neve nincs a felsorolásban, tehát logikai úton az is kikövetkeztethető, hogy ő már a keret tagja. (via sztkfutball.hu)
 • merjük ajánlani // az egykor remek kezdeményezésként indult nepsport.hu sportblogszolgáltató január 31-el végleg bezár, és így az utolsó ottani aktív mohikánok egyike, a DVSC Lokiblogja is elköltözik. A továbbiakban a lokiblog.eu címen lesz elérhető.

“Napikispest 2016.01.17.” bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Pedig szerintem a kis kölyök jól mozgott nagy kár lenne érte. Sváb tényleg kell nekünk? Eddig nem alkotott sehol semmi maradandót nálunk miért lenne jó? Miért nem jó a botka ingja bobál baráth négyes ? Minek igazoltuk le szilágyit akkor? Kabungu? Biztos hogy ők kellenek nekünk? A szar vasashoz meg görög utánpotlás válogatottak jönnek a békéscsabához szlovák góllövő lista vezetö ide meg kabungu. Ronaldinhonak meg még mindig nincs csapata.

  1. Szilágyi sérült egy jó ideje.
   (A Csaba azért kicsit túlzás. Egy szlovák másodosztályban hét gólt lőtt játékost hoztak.)

   1. Oké a békéscsaba igaz és azért titkon reménykedem hogy kabungu az új abraham lesz vagy youla de akkor se értem minek a sokk védő . Vadócz vajon megint velünk edz halottam el akarja hagyni a csapatát.

 2. A kopasz taljánnak csak a pillanatnyi eredmények lennének fontosak? Pedig a kis Göblyös,Kapacina,Lőrinczy mind olyan játékosok akikre 2-3 éven belül igenis lehetne számítani.Már csak azért is mert technikailag jól képzettek.Megy a fejetlenség még mindig…
  Addig is fusson Gyula bá és Holender,no meg a Vernes,akiknél az ész-erő úgy dominál mint a marháknál.Na de ezen a tulaj is elgondolkozhatna,hogy kiknek perkázik folyamatosan. Nagyon-nagy bukta lehet még ebből…

 3. Egy huszon éves lányka lett Simon Gábor utódja a Technikai vezetői székben……….. Hemi bá úgy látom van lejjebb…… :(

   1. Pusztán annyi hogy ez egy olyan pozicíó amit elsősorban foci világában jártas dörzsölt férfiak szoktak ellátni nem pedig huszon-hat-hét éves hölgyek. Mindezek ellenére nem vonom kétségbe a hölgy képességeit de ez nem az a munkakőr amire ő alkalmas. Szerinted egy jól menedzselt-vezetett magyar klubnál (Vidi,Debrecen,fradi) szóba jöhetne???

     1. Igen szerintem is csinos! :) És mondom azt sem kétlem hogy képzett, de elképesztően tájidegen ebben a pozicíóban. Mint mondjuk én 42 évesen borostásan kopaszon mondjuk ovóbácsiként…..vagy valami ilyesmi.
      Ha egy erős élcsapat lennénk rendszeres kupaindulással akkor azt mondom lehet elfogadom….legyünk úttörők!! De itt a spórolás döntött, és az olcsó jánosság.

      1. Pont így nézek ki én is, csak 38 évesen ;)! Adjunk neki esélyt! Nekem akkor is élcsapat lenne a Kispest, ha kiesnénk!

  1. Elméletileg a végzettsége megvan hozzá, fél éve tanulja, és évek óta csinálja más szinten. Nem értem mi ezzel a probléma.

 4. A sötét kabungu a facebook oldalára feltett video szerint jó rugókal rendelkezik remélem egy igazi fekete gyöngyszemet találtunk. Off de elképesztö hogy tehetséges magyar gyerek muithai földre igazol gondolok csikire az mtk focistájára a sokk kis fociribi hazája vagyunk.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.