Simán lehet Gyula-Zoltán csatársorunk a tavasszal!

kadima_kabangu_honvedfchu

A klub bejelentette, hogy leigazoltuk a demokrata kongói Dark Kadima Kabangut (a haveroknak csak Zoli), és megtudtuk, hogy a Dark csak a beceneve. 21 év után tehát újra lesz Fekete Zoltán az NB I-ben. (fotó: honvedfc.hu)

22 éves, és korábban olyan neves klubokban játszott, mint az AS Boss, az FC SSM és az FC MK. A játékos múltjáról itt írtunk, bár ezen csapatok egyikét sem találtuk sehol és semmilyen életrajzában, viszont mást igen, ami simán lehet, hogy ezek egyikének kifejtése.

“Simán lehet Gyula-Zoltán csatársorunk a tavasszal!” bejegyzéshez 29 hozzászólás

  1. Enyire örülsz, vagy ennyire röhelyes? :D
   inkább örülsz! vagy nem? :D
   Ilyen múlt nélküli játékos utoljára kb. Mano Mano volt… ott kb. kínomban röhögtem, hogy azt a grundon nem választotta volna senki, de ő elmondhatja, hogy a MI csapatunkban pályára léphetett NB1es mérkőzésen… Puskás nyomdokain…

    1. Abraham szerintem teljesen rendben volt :-) a közelmúlt egyik legjobb csatára volt Kispesten, persze nem Lanzafame de teljesen oké volt.

     1. Fogalmazzunk úgy, hogy vállalható figura volt. Én is csíptem, de a három meccsenkénti egy góljával azért nem írta be magát a futball történelembe. ?

       1. Azért a franciák rendesen megtollasodtak belőle, mi 300 ezer Euro-ért adtuk el nekik és nem sokkal később 1.5 millió Euro-ért adták tovább ?

        1. Csak egyszer megélném, hogy mi tudunk ilyen üzletet csinálni! (lsd. Loki-Palermo-Balogh)
         Mondjuk még lehet, hogy valami visszacsörgött a 300 ezer Eurón felűl, mert az Öreg általában úgy köti a szerződéseket, hogy tovább értékesítés esetén még X % jár nekünk.

         1. Általában 10%-ot dobnak még ki ilyenesetben, azt el tudom én is képzepni. Ami viszont biztos, hogy ide ingyen jött és 300.ezer euróért távozott. Ezen felül pedig sok örömet okozott nekünk, a majd 100 bajnokin. Nem volt azért olyan rossz üzlet.

     2. Abraham mérlege Kispesten: 95 meccs, 29 gól és 12 gólpassz. Összesen 6.780′ percet játszott, vagyis átlagosan 233 percenként szerzett gólt. Mindenki döntse el maga, hogy ez mire elég. Én minden esetre szerettem az agilis, gyors elfutásait….és most is nagy szükség lenne egy ilyen csatárra, az biztos. Ennek ellenére még most is azt mondom, hogy megszépültek az emlékeid!?

 1. próbajáték nélkül? hááát vannak fenntartásaim. Pláne, hogy már a 2. heti edzéseknél megsérült…

 2. tudomásom szerint ő neki csak egy kisebb húzódása volt semmi komoly, meg azért nem 35 éves mint Keita

 3. Előre azért ne írjuk le.A srác volt az Anderlechtnél is tesztelésen,ha Rossinak kellett akkor remélhetőleg jó képességű játékosról van szó.

  1. Hol lehet olvasni az Anderlechtet?

   Rossinak nem hiszem, hogy van ezekbe beleszólása, ez az öreg nünükéje és kincskereső gyüjtőszenvedéjének az eredménye. ( a sasszem kudarca illetve a potya bosszúja)
   Rossi egy éve ott feszített a sajtótájékoztatón a 9 leigazolt fenomeno között és játszatott is valakit közülük érdemben?

    1. Akkor lehet hogy kifogtuk az aranyhalat és ezek a belgák ennyire balgák? :)
     Bár ne legyen igazam, de Én meglepődnék – Anderlecht próbajáték ide vagy oda – ha megérné Kispesten a nyarat.

   1. A kilenceket még Cordella hozta,ami Csábinak nem is tetszett,mármint hogy nem az övé mint az edzőé az utolsó szó az igazolásokkor.Rossi amikor váltotta Csábit az új emberek már le voltak igazolva.Rossi viszont tavasszal csak azt játszatta aki valamennyit tudott segíteni.Elez jó volt,Punosevacnak csak az első tavaszi fordulókban ment,Morgan amikor játszott nem volt rossz (akadt bombagólja is).Még Mezában lehetett volna fantázia,de kevés percet kapott.

    Nyáron már teljes körű jogkörrel Rossi igazolt,nem zsákbamacskákat–csak 4-en jöttek Lovric,Kamber,Vasiljevic,Szilágyi.Most télen sincs népvándorlás,posztokra igazol Rossi—Nagy tapasztalt ukrán első osztályú kapus,Eppel szerintem jó képességű csatár,Dark Kadima nyílván még sötét ló számunkra,Rossi úgy 15 edzésen feltérképezhette,bízzunk benne hogy jól döntött.

 4. Cordella ténykedése bosszúból a háttérből, kiket nem uszít még erre a patinás klubra? :)

 5. Az új bónaZoli dark kiadásban?

  Persze ne prejudikáljak előre de Én ezt már annyira unom…..
  Azért sz@r érzés lehet egy fiatal magyar csatár akadémistának azt megélni, hogy betoppan valaki a KongóBongói AS BOSS FC SSM FC MK mozaikszavas csapatból és két edzés után szerződést kap……. valahogy dejavu érzésem van. Nem ezt játszuk félévente? Aztán meg majd jön a “könnyes” búcsú.
  Keressük az olcsón kapható csiszolatlan gyémántot aztán kicsit megkapargatjuk a csillogó felszínt és kiderűl , hogy ez már megint csak barnaszén amit ránksóztak.

  1. 2016 május: Kabungu további pályafutásához sok sikert kívánunk…

 6. Szép a szekrény a háttérben és milyen csinos Simon Gabi bár utóda! Valahogy nagyon elmentünk az esztétikum iranyába :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.