Napikispest 2016.02.09.

 • labdabiztos // vérfarkas kollega megírta odaát a Balhátvéd keringőt Hemingwayre és nyilatkozatokra. Olvassuk hát együtt.
 • index // kis összefoglaló a szezon előtti esélylatolgatás jegyében. Rólunk nyilván két mondat mindösszesen. “A nyolcadik helyezett Honvédnál (24 pont) a már szokásos jövés-menés volt, télen hatan mentek, hárman jöttek. Meglepő lenne, ha a középmezőnynél előrébb végezne Marco Rossi csapata.” A szokásos jövés-menés durva benézésén túl sajnos alapvetően igaz a verdikt, de sokszor az ilyen, alapból tájékozatlan, generalizált vélemény-nyilvánítások után kívánom, hogy mégis legyünk dobogósok… A teljes cikk, ha valakit még érdekel ezután, itten vala. (RW)

“Napikispest 2016.02.09.” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Most néztem az Eppel interjút. Egyre szimpatikusabb a srác. Nem a beszari fajta.Ravasz furfangos és nem a sablonokat nyilatkozza…Az ilyen játékosok a pályán is meccseket tudnak eldönteni impovizatív játékukkal és huncutságukkal. https://www.youtube.com/watch?v=R1VenmqKIaU

   1. de még lehet belőle 1 támadó szellemű balhátvéd. :) végül is tud érkezni a kapu elé…majd balról érkezik.
    főleg ha Kabangu Zoli papír-sérülése is rendbe jön, akkor már centertöbblet mutatkozik… ilyen is régen volt nálunk.

 2. Istenem csak jönne még 4-5 balhátvéd, és akkor lassan kiállhatnánk 11 balhátvéddel. Végre Hemi papa happy lenne , meg mindenki happy lenne. Baromira happy lenne.

 3. Index-cikk: Baráth közelebb kerülhet Franciaországhoz? nem Botkára gondol?

  1. Ahhoz belső védőként éne játszania Botinak. Tény, hogy nem áll jól Storck azokon a posztokon, nem véletlenül próbálkoznak Willi Orbannál is

 4. Hemingway sajtófigyelő:)http://www.borsonline.hu/20160209_hemingway_pocsek_otlet_a_szuperliga

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.