Napikispest 2016.03.14.

 • négy sárgánál tart // Bobál, Botka, Ignjatovic, Kamber, Vernes
 • lokiblog // ha érdekes a másik fél véleménye szombatról, akkor azt itt olvashatod el.
 • m4 sport heti műsorrend //
 • 24. forduló // az MLSZ továbbra sem tud elszámolni a hétközi forduló összefoglalóival. Természetesen az m4-en sem volt külön GÓÓÓL! c. esztrádműsor a témában, szóval amennyire csak lehet, fantomizáljuk a bajnokságot.
  • amúgy a mediaklikken van már egy összefoglaló (és egy teljes meccs) az MTK-Honvédról, amit meg lehet nézni, ha de persze előtte egy fél perces, átugorhatatlan reklámot is el kell viselned a közszolgálatiság jegyében. Persze a 48. perces gólunk vagy nem gólunk viszonylag perdöntő oldalsó ismétlése innen is kimaradt. (Vajon ezt miért nem veszi át az MLSZ???)
  • ugyanitt // ha valaki le tudná kapni a vágott anyagot, akkor szívesen várjuk a videót, vagy a linkjét a csak@taccs.hu címre, hogy kitehessük a többi közé a meccsgyűjtő lapunkra.
  • update // közben megoldottam, felkerült az MTK elleni összefoglaló hozzánk is.

“Napikispest 2016.03.14.” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Elmondtam korabban hogy nem véletlenul kerult videkre a meccs ( kevesebb szemtanu)
  Es az osszefoglalo sem veletlenul marad el

  1. Ha az MTK a helyzeteinek a felét berúgja, csúnya zakót kaptunk volna. Viszont Gyula ollózása zseniális volt!

  1. Lazán gyerhettek volna! ha jól tudom a 9 pontból 8-at megszereztek a vidi ellen :) Nem lesz könnyű ellenük nekünk sem! Megérdemelnék, hogy bent maradjanak és nem bánnám, ha a Vasas és a Felsőcsút lenne a két kiseső!

   1. A Góóóól!-ban a nemzeti sportos kolléga ki merte mondani, hogy a Csaba jobban néz ki, mint a Vasas vagy a Puskás Akadémia. Nem tudom meddig van még ott állása… :)

 2. Érdekes volt a Loki blog!

  Nem irigylem Őket sem!

  Van egy gyönyörű stadionjuk és bántó,hogy ennyire kong az ürességtől, illetve megtudtuk, miért volt indiszponált a védelmük :) “Mindkét szélső védőnk úgy játszott ma, mintha lónyugtatót kevertek volna a reggeli narancslevükbe.” :)

  Érdekes megállapítás ez is!:
  “Fontos még megjegyezni, hogy az MLSZ Tv összefoglalójába nem került be (a mienkbe se, mert az ő anyagjukból dolgozunk), de a Honvéd kétszer is kaphatott volna büntetőt a második félidőben, de Kassai sípja mindkétszer néma maradt.”

  1. Korrekt beszámoló. Úgy látszik az új stadionokon átok ül. Amikor Loki a BL-ben játszott, talán 3-szor ekkora stadion is kicsi lett volna, most meg kong az ürességtől.

   Ami pedig a 11-esek összefoglalóból való kimaradását illeti… Ez vajon tudatos, vagy hülyék ülnek ott?

 3. Melyik mit jelent?
  „Az összeset nem szeretném elmondani, de vannak tetoválásaim, amiket akkor csináltattam, amikor a gyerekeim születtek. A csuklómon a volt feleségem nevének kezdőbetűje volt, ebből két éve csináltattam egy kört. A XIX. pedig Kispestet jelzi.”
  Hogyhogy Kispest?
  „Édesapám kispesti születésű volt, én pedig ha egy évben egyszer van rá időm, kimegyek egy rettenet minőségű futballmérkőzésre, hogy kivetkőzzek ott a művészi mivoltomból és ordítozzak.”
  Apáti Bence balettművész

  Most olvastam a neten, örülök ha ismert emberek beszélnek Kispest kötödésükröl.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.