A hét legérdektelenebb sporthíre

Nem bírom megállni, hogy ki ne tegyem ide: világszínvonalú pétanque-golyókat kapott a pécsi Vörös Meteor pétanque szakosztálya!!!

Tudjátok, ez az a sport, amit a francia filmekben lehet látni. Öregek dobálnak vasgolyókat egy homokozóba, és az nyer, akié közelebb áll meg a kis piros labdához.

Hajrá, magyar pétanque-sport!

“A hét legérdektelenebb sporthíre” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. A hét leggyomorforgatóbb MLSZ döntése:

  “A Magyar Labdarúgó Szövetség a Twitteren tette közzé a Magyar Kupa
  döntőjének időpontját. A finálét a Groupama Arénában rendezik, de nem a
  hazai környezetben szereplő Ferencváros, hanem az Újpest lesz a
  pályaválasztó. A kezdési időpont május 7., szombat, 20.30.”

  1. Ezt most nem értem..mi jelentősége van annak, hogy az Újpest a pályaválasztó és mégis a Groupamába lesz a meccs? Újpesté a rendezési költség? Vagy mi?

  1. Vannak ott most fak? Nekem csak egy ures placc remlik. A Telekom nagyon ragerjedt a fradira…

   1. A ligetben sem a fákról szól ez a cirkusz:) egyébként itt zöld gyep a terület nagyrésze.

 2. Olvastam Hemingway legújabb bloggját.
  Legutolsó bekezdése megragadt bennem:

  “Tudom, hogy naponta több ezren olvassák ezt a blogot. Hátha van valakinek még valami nyerő gondolata. Szívesen veszünk minden pozitív javaslatot. Marketingigazgatónk, aki a dudas@bhfc.hu email címen található meg, minden javaslatot elolvas, és ha kivitelezhetőnek tartja, megvalósítja. Minden használható javaslatot külön meg is köszönünk. Hagy halljuk azokat, akik mindig panaszkodnak, hogy az ő jó gondolataik nem jutnak el a menedzsmenthez. Tessék billentyűt ragadni!”

  Nos én írtam nekik néhány ötletet…nagyon kiváncsi vagyok, hogy kapok-e valami visszajelzést, illetve hogy bármi megvalósul belőle.
  Mindenesetre szórjuk meg ötletekkel Hemingwayéket, esetleg a jobb ötletekről készülhetne valami lista és legalább láthatjuk, hogy mennyire működik a marketing szekció a Klubnál… :P

  http://honvedfc.hu/hirek/mult-heten/2016-04-12

  1. Az új stadion kapcsán is eljátszottuk ezt a történetet. Oda írtam vagy 6 oldalt javaslatok,ötletek gyanánt de egy visszajelzést sem kaptam.

   1. Nos igen…válasz eddig nekem sem jött…pedig úgy gondolom az azért alap lenne egy ilyen szakmában (is). Főleg, hogy ők kérik a véleményünket. :)

    1. Ha csak annyi jött volna, hogy “levelét köszönjük” már bentebb vagyunk.

     Stadion ügyben anno még azt is mondták, hogy a véleményeket összegyűjtik és megjelentetik, de ebből sem lett semmi.

     Persze valószínűleg írok én is Dudás úrnak, de az ötletek előtt az első mondat az lesz, hogy azért ezt az egészet kicsit komolyabban kellene venni.

     Mondjuk, ha meghirdetnek egy “versenyt” hogy “Öltözz vörös-feketébe” és azt megnyeri két 10 éves gyerek a szavazatok alapján, akkor ne az legyen már, hogy a szülőknek kell emailokat írogatni Dudás úrnak, hogy ugyan mikor és milyen módon lehetne átvenni a “nyeremény”. Aztán pedig egy idő után már válasz sem érkezik és elfelejtődik az egész a részéről…….

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.