Napikispest 2016.05.10.

 • Kemenes Szabi //  elbúcsúzott a Facebookon
 • Lanzafame // az ankéton hangzott el halkan a neve, a szokásos tízest keresünk szöveg keretében
 • Vida Kristopher // egy hosszabb interjú a csakfocin az akadémiánkról a holland egybe teleportált játékossal

“Napikispest 2016.05.10.” bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Székely György egy nagyon gyenge kapus.Többször láttam idén védeni.Bohózatba illik ahogy mozog, végtagjai rövidek.Még az NB2 is sok neki…
  Lanzának örülnék nagyon , minden hájjal megkent rafinált róka. Hadd lássák testközelből a fiatalok azt a rafinériát amit nem tanitanak sehol

    1. teljesen mértékben egyet értek veled, megbizható forrásból tudom, hogy kapcsolatai miatt van ott ahol….

    2. Húha,az a mozdulatsor tényleg csak a fiatalokra jellemző,de azt a Hidi löketet lehet ,hogy még Buffon se piszkálta volna ki a bal felső ficakból.

  1. Inkább rendkívül bosszantónak mondhatom. Kint voltam. 3-szor ment a Ferencváros a félpályán, abból egy üres kapust kihagyott Lazic, egy szabadot szépen bevart Lipcsei, majd a hosszabbítás 2. percében elszórakoztunk egy szitut és büntetett a paripaarcú. Átellenben meg kb. 2 millió helyzetet hagytunk ki sajnos. Még mindig vezetjük a tabellát, az Újpest csak 3-2-re nyert, azonos a pontszám, de 1-el jobb a gólarányunk, mint az Újpesté. Lesz még Újpest-FTC, tehát elvileg még a saját kezünkben a sorsunk :)

   1. Igen valóban bosszantó lehetett, miután kitettem olvastam a klubhonlapon a részletes tudósítást.
    Az első hely valóban megvan így is és tényleg rajtunk múlik a dolog, de újoncként azért ez nem semmi így sem.
    Milyen jó lett volna mondjuk ha úgy jött volna ki a sorsolás, hogy itthon játszunk és a családi nappal össze lehetett volna kötni egy meccset!
    Sokkal több nézőt érdemelnének ezek a fiúk!
    Hétfőn jön az MTK és nagyon jó lenne, ha a Center pályán tudnának játszani és sok néző lenne kint!
    Dragoner tényleg annyira őrült volt a meccsen mint amennyire a tudósításból kisejlett?
    Sok Kispesti szurkoló volt kint amúgy?

    1. Voltunk kint 150-200-an kb., és annak szerintem több, mint a fele volt honvédos. Vernes Ricsi is kint volt pl. Dragó meg sose volt a higgadtságáról híres, fogalmazzunk úgy, hogy érződött a presztízs jellege a meccsnek :) és a bíró meg… ahogy szoktak manapság egy FTC-Honvédot úgy vezette a srác. Valóban többet érdemelnének a fiúk, családi napon az ankéton elfeljtettem megjegyezni az Öregnek a témát :(

  1. Ami minket ebből jelenleg érint,Kamber (32) és Lovric (30).Szerencsére mindkettőjüknek hosszú távú szerződése van,egyaránt 2018.06.30.-ig,így tehát ők a következő 2 bajnokságban nem fognak légiósnak minősülni.

   1. Így van, de nem lennék meglepve, ha a bajnokság kezdetéig megoldanák, hogy már a következő szezonban is légiósnak számítsanak. Messze még a bajnokság kezdete. :)

  2. Sztm. nem létezhet kétféle állampolgár.
   Az állampolgárság megszerzésnek komoly jogi feltételei vannak. Ha valaki az uefa-hoz vagy jogvédőkhöz fordulna, akkor nem maradhatna a különbségtétel az állampolgárok között.

   1. Sztem mivel az MLSZ rendezi a bajnokságot, és a csapatok aláírják, hogy elfogadják az MLSZ szabályzatát/feltételeit hogy indulhassanak, ez esetben talán sajnos megteheti. Jogilag magyar (csak fociban nem :) ), de olyan szabályokat hoznak, amilyet akarnak, kénytelen vagy elfogadni.

 2. Szabi: http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/360468kemeneselvegzemazedzoit

  “Elköszönt a Honvéd-szurkolóktól, átigazolt Paksra, de nem igazán derült ki, miért döntött a váltás mellett.

  – Nagy extra nincs a történetben, egész egyszerűen lejárt a szerződésem. Tavaly nyáron volt egy egyszeri beszélgetés Hemingway úrral a jövőről, utána nem kerestük egymást. Nem tudom, mi az oka, hogy ők nem akartak hosszabbítani. De nem is különösebben fontos. Az elmúlt hat és fél év pozitívuma a fontos. Senkivel nem vesztem össze Kispesten, nem volt, ajtócsapkodás, tányértördelés, szépen elváltunk.”

 3. 2 nap és indul a Puskás–Suzuki kupa,nekünk rögtön a lehető legnagyobb mérkőzéssel,a tavalyi döntő visszavágójával.
  Péntek,13.00 HONVÉD–REAL MADRID
  Szombat ,13.00 Honvéd–Hagi Akadémia

  Hétfőn pedig a helyosztók,meccs az 5-6. helyért (12.00),bronzmeccs (14.00,TV- M4) és a döntő (16.00, TV–M4)

  A csoport mérkőzéseket élőben adja majd a puskassuzukicup.net oldal.

 4. Van valami konkrétabb hír Lanzáról? Nagyon szerettem, a csibészségét is, meg a technikailag top 3 volt itthon de kicsit félek, megint megtalálnak miatta minket! Bunda miatt! De AKKOR IS KELL !!! ;)

  1. Lanza hallatán sokan érdeklődőek lettek…Talán nézőszám növelő hatása is van!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.