Napikispest 2017.03.14.

 • fegyelmi bizottság # Rossi // Marco Rossi vezetőedző (Honvéd), mert a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott 100.000 Ft pénzbüntetést kapott. (via MLSZ)
  • hahahha, múlt héten majd lecsapta Andó-Szabót, ha nem fogják le, azért semmi.
 • fegyelmi bizottság # szurkolók //  A FEB az Újpest – Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az MLSZ szidalmazása), továbbá szurkolóinak rasszista megnyilvánulásáért („huhogás”) 500.000 Ft, a Honvédot, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 250.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. (via MLSZ)

“Napikispest 2017.03.14.” bejegyzéshez 55 hozzászólás

 1. Biztos nehezményezte kassai, hogy számon kérték. Szégyelhetné magát, ilyen hiba után lapokúszásban kellene közlekednie. A világon nincs még egy tevékenység ahol nincs következménye a hibáknak.

  1. A kishazánkban csak ilyen tevékenység létezik, ha rendelkezik az illető felsőbbrendűségi alürökkel, és hordoz bizonyos jellegzetességeket.

 2. Az MLSZ Fegyelmi Bizottságát, mint visszaeső gittegyletet, döntéseinek szurkolókat megbotránkoztató magatartásáért (részlehajlás, fafejűség, a valós szurkolói léttől való elrugaszkodás), továbbá tagjainak folyamatos dilettáns megnyilvánulásáért (folyamatos abszurd és nevetséges elfogult döntések meghozatala) Dosztojevszkij Bűn és Bűnhődés című színdarabjából készűlt balett változat sportszerű megtekintésére kötelezi.

 3. Kicsit off, de : Hova tünt…. ? Na nem Daemon Hill, hanem Kemenes Szabi ?? Az őszi szezon legjobb kapusa ( a haver újságírók szavazatai alapján.Alapvetően olyan gyenge volt hogy Paksról szűk fél év után elzavarták.
  Nem kapkodnak érte még még az NB2-es csapatok sem….szóval jelenleg itt van :

  1. Azért Én személy szerint ezt a helyzetet kicsit másképp látom…..szerintem felesleges az ekézése, csapatkapitány volt, Lanza-Eppel-Prosszi előtt csak az Ő nevét skandálta a tábor, azért letett sokmindent ezért a klubbért, a legjobb kapuskorban van, engem nem zavar, hogy képes összefüggő értelmes mondatok hagyják el a száját, ráadásul olyanok, aminek értelmük is van. Semmi bajom Gróffal és Horváthtal de Nálam még mindig Ő lenne a kapuban, ha a keretben lenne :)

   A legújabb SportPluszban van vele egyébként egy egész oldalas interjú, ha érdekelnek a részletek.

   1. Az utolsó fél évében nálunk néha úgy nézte a meccset mint egy UFO. Nem volt motivációja. Ennek ellenére elismerem a Kispesten eltöltött teljesítményét.

   2. Na pont erről szólt a Kemenes imidzs.Még most is 4-en belájkolták az őt elismerő kommentet :) Erről szólt az ő tevékenyége : ikonizálni saját magát, énekeltetni a nevét a Táborral.Rock-indulót írni a csapatról, jókat nyilatkozgatni.Ez szép is de ez a sportigazgató vagy marketingigazgató feladatköre. Egy játékost a teljesítménye alapján itélünk meg.Az első Honvédos éveiben erős közepes ( néhány jobb meccs-néhány rosszabb, néhány bravúr-néhány potya), az utolsó két év pedig egyszerűen pocsék volt! Tonnaszám mentek el a pontok rajta !!
    Aztán Paksra igazolt, ahol a haver bértollnokok kihozták őt az őszi szezon kapusának :)))))))
    Pedig minden szurkoló láthatta hogy védett az ősszel.Csetőiben volt annyi vér hogy a sajtó propagálásával ellentétben lapátra tette.
    Szabi egy jó srác.Nagyon drukkolok neki hogy kommentátorként valamelyik sporttévén helyet kapjon (Sokkal jobb mint a Korsós,Pető,Simek,stb “hozzáértők”)
    De kapusnak nem való….
    Alapvetően nem őt ostorozom, hanem az állandó vesszőparipám a teljesítmény nélküli agyonmanagelt-sztárolt játékosok fikázása.
    Ilyen nálunk : Bobál Geri, Jelena, Prosszer , és minden olyan játékos aki nem lett kulcsember a csapatban de sokra tartja magát és hatalmas igényei vannak.

    1. Jaj mar :) Annyi tortent hogy o volt az aki felfele logott ki – hosszu idon at – az amugy balas legiost masik balasra cserelo csapatbol, pont ahogy Miki mondta fennt.
     Mar reg elment de te meg mindig uldozod ussuk inkabb a fagyit meg a felcsutot :)

   3. Mondjuk a skandálásban az is közrejátszott, hogy ő volt kvázi az egyetlen (talán Hidi a másik) aki fixen helyet kapott a kezdőben több szezonon át, és mellette magyar volt, szóval igazából nem nagyon lett volna mást skandálni. Meg eleve kapus, szóval egy jó védésnél adja magát hogy élteted, mondjuk Hidinél (akire még egyedüliként illik a fenti meghatározás) posztjából adódóan kevesebb a látványos momentum.

    1. Egy hibánál meg ment a keresztre feszítés:) Amíg egy mezőnyjátékosnál egy hibázás nem jár feltétlenül góllal, addig egy kapusnál ez végzetes dolog.

 4. Sportszerűtlenül tiltakozott???? Dél Amerikában lelövik és annyi. Ezzel az mlsz-el arrafelé süllyedünk.

  1. Nem tudom, mennyiben felel meg a versenysemlegességnek a jelenlegi légiósszabàly. Szép, hogy kupainduló ellen nyugodtan játszathat bárki 3 helyett 5 légióst. Azaz kb. a meccsek harmadán. Életszerű, hogy jellemzően a szegènyebb klubok ezért fizessenek egész évben minőséget emelő külföldieket (ugye ez a cél)

   1. Alapból vicc, hogy a “kupaindulókra” külön szabály vonatkozik, mert most már gyakorlatilag évek óta nemhogy az őszt, de az augusztust sem érik el “kupacsapataink” a selejtezőkben.

  2. Hemingway – csakfoci

   “George H. Hemingway is megerősítette, döntés még nem született, ám a Honvéd tulajdonosa reméli, az elnökség nem is megy szembe a klubok álláspontjával.
   – Klubunk információja szerint az MLSZ elnöksége nem hozott olyan döntést, amely csökkentené az NB I-es klubok támogatási pénzét vagy kevesebbet adna a fiatalok szerepelteté­séért. Az MLSZ elnöksége nem hozhat olyan jogszerű döntést, amely nem egyezik a klubok álláspontjával. Minden más eljárás totális gittegyletté minősítené az NB I-es bizottságot – fogalmazott George F. Hemingway kispesti tulajdonos a Blikknek”

   1. Naná hogy keményen beszól, –“Minden más eljárás totális gittegyletté minősítené az NB I-es bizottságot” —-
    mivel hemingway tulajdonképpen ebből él. Meccsenként 6millio az havi 24 MILLIO!
    Ha ennyit kapnék havonta, és ezt elvennék tőlem, én is ideges lennék.
    ( mondjuk a szomoru a sztoriban az, hogy ha azért járna pénz hogy csak négerek játszanak a cspatban, akkor mi annak is megfelelnénk. Mindegy mi, csak pénz legyen..)

 5. Szintén off: Debreceni 2x elcselezte magát uccsó emberként a hali ellen 1-3 a 80′-ben. Nincs jobb hely Szombathely :)

  1. Megnézve az összefoglalót, egészen elképesztő amit összehozott mind a két esetben. Szerintem kiírta magát ezzel a csapatból.

   1. Szerintem nagyjából an nb-1-ből is. Érdekes, én mindig aggódtam, aminkor nálunk játszott, szerintem már akkor is sokat bizonytalankodott. Mennyivel jobb volt Ignja és Tandia középen!

   2. Marad a szokásos nagy tehetség volt kategóriában, és szép lassan süllyed az NBII-be.

 6. Bizonyos Prosser nevű felcsúti játékos kettőt rúgott a B.Csabának, de ami nekem sokkal örömtelibb, hogy Bobál Geri is kettő vágott a Ceglédnek! Nagyon termeli a gólokat Zalaegerszegen, nagyon bízom benne, hogy ez a kölcsönadás meghozza az eredményét és visszatérve végre Honvéd mezben is átszakad az a bizonyos gát nála, ami a góllövést illeti!

   1. A Honvédban is az volt — amikor játszatták…
    Ha megnézzük a pályán eltöltött percek / gólok arányát, akkor eléggé ott volt a top-on!

    1. az a bizonyos arány elég jó, de azért árnyalnám a képet annyival, hogy:
     – kezdőként koránt sem nyújtott meggyőző teljesítményt
     – amikor beállt, akkor már rendszeresen 3-4-3-ban, mindent a gólszerzésre feltéve rohamoztunk

     1. Most az összes meccset végig tolja, az elejétől a végéig, és így is eredményes.
      De ahogy írtam korábban Rossi nem szerette, ( szíve joga, ő az edző ) nem játszatta. Így jártunk, most máshol rúgja a gólokat. Ennyi

      1. A fujcsút folyamatosan presszing alatt tartja az ellenfelét, fölényben játszik (pénz beszél), ami ránk nem igaz, Proszinak ez fekszik, de ez egyben a gyengesége is!
       Nálunk amikor kezdett, szinte észrevehetetlen volt.

       1. Hogy nem játszottunk támadó focit az a játékos “gyengesége”? Prosser egy gyors támadó. Ezt kell vele játszatni azt annyi. Persze ha bekkelős a taktika akkor nincs haszna.
        De nálam a focit még a mai napig gólra játsszák, nem 10 védővel beállva

        1. Félreérted. Az a gyengeség, hogy egy olyan csapatban, amely nem tud mindig dominálni, impotensen viselkedik…
         Egyébként meg, semmi köze nem volt ahhoz, hogy mennyit játszik! Ő már egy éve is menni akart.

      2. Azért a Felcsút egy jó NBI-es kerettel tolja az NBII-ben, nem túl nehéz kitűnni gyengébb ellenfelekkel szemben. Ettől függetlenül Prosser jó játékos, aki jól belelépett a Kispest szurkolók lelkivilágába.
       Mindenfajta személyeskedés nélkül, de annyira véded minden hozzászólásban, Neked rokonod, vagy ismerősöd?

       1. Nem vagyunk egyformán összerakva . En elég racionális tipus vagyok.
        Csak nem tetszett amikor anyázásba kezdett mindenki vele kapcsolatban, miközben amig itt volt, segítségére volt a csapatnak.
        Én a teljesítmeny, és hozzáállás alapján minősítek, és abban jó volt sztem.
        ( az meg hogy elment -ő dolga- neki kell “elszámolnia” magával)

      3. Ez a lényeg, ennyi. Lehet, nem vagyok elég szemét módon hűséges, de én az egyéni sikereinek örülök, drukkolok neki. Viszont a csapatának annál kevésbbé.

  1. Ha Őt is elengedjük, akkor Daru, Prosser után ő lenne a harmadik, aki a góllövő cipőjét máshol bontakoztatja ki. :( Én azért hiszek benne, hogy jővőre a nagycsapatnál is megállja a helyét…

   1. Szerintem Rossinak Bobal nem hianyzik egy csoppet sem es akarmilyen szezont fog futni iden,szerintem ot mar reg leirta,de ne legyen igazam!

  1. Az semmi, de az a higgadt, úriemberi magatartás, ahogy odarohan és beáll a reklamáló játékos elé! :)

   1. Ripacs, akinél az ukrán-angol meccstől kezdődően már lefőtt a kávé….

  1. Ő már elbotkázta magát! Hagyátok már abba ezt a botkázást…
   EPPEL!!!

  2. Mondjuk nem minositem az esetet Botkával, de ez a honositott Vicinius vagy mi, aki egy szót se beszél Magyarul de mégis állampolgár lett, szóval ez nekem kicsit erős…

   1. Továbbra sem értek egyet!
    Hogy a fenébe lehet ugy valaki Magyar állampolgár, hogy nem beszél magyarul???????( a jelenleg hatályos törvény értelmében sehogy!)
    Ha pedig már “a gyerekei is itt születtek” akkor az azt jelenti hogy több éve itt él, vagyis lehetősége lett volna megtanulni… csak a szándék ugye, az hiányzott. De akkor minek kért állampolgárságot?

    1. Államérdek :)
     Mondjuk elnézve ezt a keretet a portugálok ellen, kinéz egy jó nagy zakó akár Viniciussal, akár nélküle.

    2. Tényleg gáz hogy nem tud magyarul…..de hogy botka egy gerinctelen tag az is biztos….az ilyen ne legyen válogatott

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.