A Fradi alatt inkább itt kommenteljetek, mint a puskásos posztnál

Ahogy látom, különösebb beharang most nem lesz a Fradi ellen, mert minek. Max a kérdések:

 • Ötből öt a Fradinak, vagy végre behúzunk egyet idén?
 • Puskás kilencvenedik szülinapja alkalmából vajon a Puskás-ügyi nagykövet úr kilátogat Puskás egyetlen magyar klubjának stadionjába, ahol egész véletlenül NB I-es meccset rendeznek? Vagy annyira nem nagykövet? (Bónusz, ugye mi április 2-át ünnepeltük éveken át, mert Puskás is ezt a dátumot használta, csak a Nagyonanagyonnagykövet úr derítette ki, hogy az igazából elseje, és azt kéne inkább.)

“A Fradi alatt inkább itt kommenteljetek, mint a puskásos posztnál” bejegyzéshez 39 hozzászólás

  1. Remélem az, csak nem véletlenül írnák úgy elég feltűnően, hogy “április elseje…”

  2. Botkát is itt írták először az igazolása előtt vagy 2 héttel!
   szomorú, de mi vagyunk az NB1 legszegényebb csapata jelenleg…

 1. Lehet, hogy ez is áprilisi tréfa:

  “Szijjártó emlékzetet rá, hogy maga Puskás Ferenc is utazó nagykövet lett, amikor 1999-ben Orbán Viktor felkérésére elfogadta a tisztet. Adja magát a párhuzam, hogy mostantól az ő méltó örökébe lép majd Szöllősi.” /jndex/

  (A Peti meg a Gyurka vicces fiúk. )

 2. Sajnos a Nagy Geri lesz a következő aki elmegy a csapatból.Nem kap lehetőséget,szerintem teljesen érdemtelenül ,sok csapat szivesen venné !!! Koszta és Bobál is méltatlanul van a háttérben !!! Hol van Laczkó Zsolt ?? Miért nem írják meg ha sérült ?? Vagy más miatt nem játszik ?? Nincs szerencsénk a balhátvéd poszttal évek óta nem találunk használható játékost,meg kellene már oldani ezt a dolgot !!!

  1. Holender ma a mezőny legjobbja volt mint balbekk! annyit futott, hogy arra szavak nincsenek! Lovrencsics éhenhalt mellette, de a végén a néger is!!!
   Szép volt Filip!

  2. Valószínűleg Hidi elmegy jövőre (amit nagyon sajnálok), és akkor Geri pótolhatja, szóval ha a jövőt nézzük, akkor nem úgy tűnik, hogy ő távozna :)

   1. Sajnos a Hidit aGeri nem tudja pótolni,mert a játék minden elemében gyengébb lássuk be.

    1. Más a feladatuk, teljesen más karakter, Geri rengeteget fut, lezárja a területeket, labdát szerez. Hidi inkább megtartja, indít és használja a fizikai erejét :)

 3. Kezdő: Gróf – Lovric, Kamber, Baráth – King, Hidi, Gazdag, Zsótér – Holender, Eppel, Lanzafame.
  (Az emelesz szerint.)

 4. M4: Öcsi bácsiról egy Kispest meccs előtt emlékeznek meg. Ez szép (mondjuk a Felcsúti kicsiket nem értem, mindegy). Aztán hirtelen eljő egy köcsög, szarházi (aki nem látta: szgy). Hihetetlen.

 5. Bűn gyenge a Fradi, és mégis visszahozzuk őket. Ezt a meccset be kell húzni. Muszáj! CSAK!

 6. Holender hozhatta volna a 3:0-át, helyette 2:1 és izgulhatunk, nehogy megkapja a második sárgáját. Kambernek hány hibát kell még elkövetnie, hogy Bobál játszhasson a helyén?

  1. 15. percben mikor Holender besargult,nem mertem volna nagyban tenni arra,h nem allitjak ki kesobb.Kambernek viszont tenyleg egyre idegesitobbek a hibai,mert mar nem eloszor kapunk belole golt nehany het alatt es valoszinuleg nem is utoljara.Jovo heten Williams ellen kivancsi vagyok,mire fog menni.

 7. CSAK azt kell hozni, mint az első félidőben, jobb helyzetkihasználással. És meglesz ez.

  1. szvsz. a szezon végén kb, ha 3 ember marad a kezdőből!
   – Hidi, Bobál, …za? fagyi
   – King, Gazdag fideszoton
   – Eppel… ? szvsz fagyi
   – Zsótér nyilván megy (nem tudunk versenyezni a kb. 7, 8 szoros fujpesti pénzzel)
   ez már 7! és még ki tudja, hogy ki!
   És Holenderről még nem is írtam! A mezőny legjobbja volt ma!!!

 8. Szép volt Fiúk! CS.A.K. igy tovább! Felrémlett a második félidőben az Újpest meccs, de most szerencsére nem bosszúlta meg magát, hogy teljesen visszaálltunk. Sokat szapulam Grófot a kijövetelei miatt, ma viszont nagyon jól együtt élt a játékkal, magabiztos volt.

 9. Grat a csapatnak! A kapott gólunk egy vicc volt, az ilyene hibákat kéne elkerülni, mert minden meccsen ‘öngólképesek’ vagyunk.
  Zsótér nagy veszteség lesz nyáron.

  1. Az újpest elleni meccsen, mikor szolid gólöröméről kérdezték, olyasmit váladzolt, hogy az ute ellen nem akart látványosan ünnepelni és ez a jövőben is így fog maradni.

   Vagy valami hasonló tartalmút. Nekem elszólás-gyanús volt.

   1. nem kell ezt túl spilázni, ő a fujpest játékosa, miért is cselekedne másként. kb. esélytelen a megtartása…

 10. Na néhány szóban a mérkőzésről : Egy közönség által a győzelembe hajszolt csapat szerzett végtelenül fontos 3 pontot.Az első félidőben annyira lefociztuk a fagyit hogy Doll nem várta meg a cserével a szünetet.A második félidőben taktikusan tartottuk az eredményt.A fradi ugyanolyan szar formában volt mint mi bő két hete.
  Látszott hogy külön készültek a 16-oson belüli játékunkból.NEm mertek szabálytalankodni, nehogy 11-es fújjanak a javunkra.
  A játékosok : Gróf ma nagyon magabiztos volt, nem pörögte túl a meccset és nagyon jók voltak a kijövetelei!Ha minden meccsen így védene….A hátvédsor vezére Boti volt ma.Egyre jobb formában van sérülése után, hiba nélkül játszott!Meg kell említeni Holender nagyszerű játékát a balon, kár hogy nagy helyztét kihagyta.Középpályán Danitól és Patriktól többet vártam, bár az az indítás a 2. gól előtt zseniális volt!Lanza ma nem játszott nagyot, de látni hogy ő fogja össze a csapatot, a legfontosabb láncszem.Marci gólj zseniális volt, ahogy kizárta a védőt.
  Zsótér : hetek óta kiabáljuk be hogy maradjon még legalább egy évet.Ő lett a meglepetésfaktor ami kellett a játékunkba.Rettenetesen robbanékony, irgalmatlanul sokat fut, remek a hozzáállás, és jóféle ágyú van a bal lábában.Őt mindenron meg kéne valahogy tartani!
  a cserék : Kozsta formánkívül hetek óta, Tömösvári picit le van most vékonyodva, de szélvész:)
  Az általam nem nagyon kedvelt Villámnál viszont meg kell említeni nagyon agilisan állt be, jól zárta le a szélit, nagy vehemenciával vetette be magát a harcba.
  botka endre (áruló) pedig jókat, flegmákat nyilatkozgat , szinte fradi ikonként :) a jó k….anyádat endi…..

  1. Végre jobban játszott Filip, mint szokott, de ha így dobálja el magát, sok sárgája lesz. A bírók rásütik a bélyeget (mint Dombira). Hidi gólpassza zseniális volt, Gazdag kicsit halványabb volt, vagy csak eltűnt a küzdelmekben. King egész jó volt, mindenütt feltűnt, csak megtaníthatnák jól beadni… Boti a védelem oszlopaként gólt hárított. Kamber Gyuri kicsit lemaradt, és már túl volt rajta a labda… A kis Zsótér remek volt,
   Azt nagyon komáltam, hogy mindig volt egy láb, vagy egy fej a védelemben, amelyik hárított. Néha kifejezetten szépen passzoltunk..

  2. holender??Pontatlan passzok ,labda elvesztések,alibi esések,a kaput el nem találja, de az igaz hogy többet volt játékba(mint mindenki a csapatból)

  3. King, Zsótér, Gróf, Eppel, Lanza volt tegnap a Csapat legjobbjai.
   Egy-két érdekes dolog, ami Lassie beszámolóját kiegészíteném:
   – Holender játéka sokat javult az őszihez képest, de a passzolás még mindig nem az erőssége. A nagy helyzeténél kb. 2 játékos is ott állt mellette, akinek passzolhatta volna (szerintem).
   – Kambernek ez már a sokadik olyan eladott vagy elbénázott labdája, amiből gólt lett….ezzel valamit cisnálnia kéne.
   – A fradi gólja után megijedtem, hogy megint rágörcsölünk a dolgokra, és a fradit magunkra húzzuk, de szerencsére a Csapat nagyon stabilan álta a fradi támadásait…jó volt látni, hogy túlléptünk az árnyékunkon.
   – King játéka egyre jobban tetszik…védő létére nagyon agilisen veszi ki a részét a támadójétékból.

   Összességében hatalmas gratuláció a Csapatnak, mert taktikába, akarerőbe messze a fradi fölé nőttünk…és tegnap este Fortuna asszony is a kedvünkben járt. (pl. fradi utolsó nagy helyzete).

   Apropó! Szőlősi kinn volt? :)

  4. Melyik Botka-nyilatkozatra gondolsz? Lehet valahol olvasni, látni?

  5. Grófnál nem találom jónak,hogy kijön a kaputól messzire ,oldalra is szabadot rugni,a kapunk meg ott tátong !!!!Mér muszáj neki rúgni a szabadot ????

 11. Egyébként azt vettem észre, hogy a meccs utáni értékelésben az agyhalott Doll is azt mondta, hogy megérdemeltem nyertünk, nem bírózott, nem mondta, hogy hétközi meccset játszottak, hogy magas volt a fű, hogy elcsalják a bajnokságot, egyszerűen kijelentette, hogy jobbak voltunk :D érdekes :D

 12. Gratulálók a csapatunknak és a táborunknak.Csodálatos este volt,szuper jól éreztem magam,végig hittem a győzelemben.Nagyon rég volt,most újból zenget a csak a Kispest és az ünneppel az egész város …….örök életű dal az egész Ady Endre út és Határ út között.

 13. Nem tudom ki hogy van vele, de én a 80 -as években kezdtem kispestre járni apámmal és a bátyámmal. Gyakorlatilag a csapat bearanyozta a gyermek koromat a sorozatos bajnoki címekkel. Én azóta minden idény elején szentül hiszem hogy bajnokok leszünk mert ebben szocializálodtam…..a Honvéd bajnokságra termett!!! Most is hiszem hogy a vidit begyürjük a végére….

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.