“Napikispest 2017.04.24.” bejegyzéshez 32 hozzászólás

  1. ne aggodj, nem moderaltak ki, már lathato a kommented. csupan a 444-en jovahagyas utan jelennek csak meg a kommentek, ami eltarthat egy darabig.

   1. kisse atszerkesztettem es utana mar nem talaltam egyaltalan, de koszi az infot, akkor megsincs sztalini cenzura :D

 1. Az utolsó fordulóban 20.45-kor (!) kezdődik minden meccs… …
  Szerintem nálam nincs valami rendben, mert nem értem, hogy ez miért jó igy……

  1. ha jó idő van szerintem jó választás. Az már más kérdés, hogy aki messzebb lakik az pórul járhat

 2. A bérleteseket ilyenkor vajon automatikusan hozzászámolják az eladott jegyek által kalkulált nézőszámhoz, vagy sem?

  1. Tuti, hogy beszámolják! Szerintem nálunk is egyébként, de ez meg igy is abszurd. Habár a Vasas hazai nézőszáma a Fay utcában nagyon imponáló volt!

  2. soha nem voltam bérletes… de én úgy tudom, hogy amikor megveszed a bérletet, akkor kijelölnek neked egy helyet egész szezonra, ami onnantól kezdve foglaltnak lesz számolva az összes meccse (ezt fradista ismerősöm mesélte, lehet, hogy máshol máshogy működik)

 3. Juhééeé!
  Szombaton Karakó újra a Bozsikban!
  Megtiszteltetés, hogy a magyar játekvezetés ifjú titánját, Kassai Viktor örökösi címére palyázó virtúózt újra vendégül láthatjuk!

     1. Azért a kritikai realizmusomnak annyi alapja szerintem van, hogy ha ebben a bajnokságban az egyértelmű bírói tévedéseket, (amiket a csapat kárára követtek el) pontszámban mérnénk bőven kétszámjegyű lenne a végeredmény!

      Ezért nem tudok én másként viszonyulni ehhez a jól fizetett “profi” státuszú és fizetésű, de hihetetlenűl elfogúlt és amatőr társasághoz, amit magyar bírói karnak neveznek! Beleértve természetesen mind a hatukat akik részt vesznek ebben a néha már botrányos színjátékban. Természetesen elfogadva azt a tényt is, hogy sok esetben a kollegák impotenciája miatt szív a játékvezető!
      Biztos az én memóriám szelektív, de amikor csak hárman voltak a pályán, nem volt wokitoki, borotvahab, rózsaszín sportszár, stb. sokkal tisztább volt ez a szakma!

      1. Nekem is a régi rendszer a szimpatikusabb, nekem belefér hogy néha nekünk tévednek néha az ellenfélnek. Szerintem ettől is annyira szerethető a foci. Ráadásul az egyik kedvenc rigmusom volt a “három hülye,három hülye”…. :)

   1. Pont ezt akartam kérdezni, vicces lenne visszaolvasni a bíróküldések utáni kommenteket. Nem csalnak, csak erősen korlátozottak a képességeik szegényeknek.

    1. Én is inkább erre hajlok, de az az igazság, hogy régen láttam élőben meccset még tévén is nemhogy a Bozsikban, lehet aki kijár az jobban látja :)

  1. Az egyik legnagyobb csaló volt a tavalyi szezonban is. Érdekesség róla hogy faterja az egyik felső szál volt a nagy eltussolt bundaügyben…

  1. Egy ideig ne is szamitson senki a magyar futball felemelkedesere, hacsak ugy nem, hogy adunk a fradinak meg 20 milliardot hogy osszavasaroljanak par jobb kulfoldit. :( :(

   1. 20 milliárdból? Az még mindíg aprópénz.
    Lingard keres heti 60000 angol Fontot… és ő egy kvázi SENKI

    1. Jo legyen tobb, plane hogy az idei szezonjuk nem ugy sikerult ahogy kellett volna..

 4. Vasas – Kövesd…
  Tessék észrevenni a Vasas kapusát! Egy bizonyos Póser… Nem kicsit jobb és főleg magabiztosabb mint a mi első számú kapusunk… No Comment.

 5. Meg nem kezdett el dolgozni igazán a nemet up führer nálunk! Fél év múlva hidd el más lesz:)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.