Napikispest 2017.04.28.

 • Vasiljevic // Hidi, Zsótér eddig is megvolt, most úgy néz ki, bővül a lista Vaszkéval. Semmi meglepetés. (via NSO)
 • Hungária körút // ha bontanak minket, akkor az MTK-nál vendégeskedünk átmenetileg. (via honvedfc.hu)
  • közben a világ vicce, hogy a Vasas és az Újpest azért nem kapott klublicencet, mert a Megyeri út – a pályafűtés hiányában – nem lesz alkalmas a következő szezontól az NB I-re (a Vasas állítólag Győrbe, az Újpest pedig Szolnokra mehet, a hasonló gondokkal küzdő soproni Haladás meg a fene tudja hova, mert ott csak szeptember környékén tervezik átadni az új stadiont). (via csakfoci)
  • mindezt ugye úgy, hogy a Megyerit most újították fel csaknem egy milliárdért, de persze pályafűtést nem csináltak, ami pedig az MLSZ félhülye szabályozása miatt kötelező lenne 2017/18-tól. Az most mindegy, hogy ahol van, ott sem nagyon kapcsolják be, mert drága, és az is mindegy, hogy nálunk sincs, viszont ősszel még otthon tolhatjuk.
  • az NB I-es klubok amúgy ellenzik ezt a szabályrészletet, hiszen ne feledjük, jelenleg épül, valamint a közeljövőben épülni fog a Vasas, a Kispest, a Haladás, alkalmatlan az Újpest, szóval van bőven gond.
  • ha minden összejön, akkor az öt budapesti csapatra két budapesti stadion jut a Nagy Stadionépítési Láz közepén. Bravúr.

“Napikispest 2017.04.28.” bejegyzéshez 16 hozzászólás

   1. Szerintem a szakmai kvalitásai miatt nyert, gondolom megpályazta és ő volt a legjobb:) van ilyen! :)
    Germán Hungarikum:)

  1. Zsötér jövőre nem felel meg a fiatal szabálynak,ne feledjétek ha minden jól megy 5 idegen légióssal állhatunk ki plusz a két fiatal a kapus és és marad 3 magyar labdarúgó és a cserék.Nem hiszem hogy ezt bevállalná a fizetésről a meccspénzről nem is beszélek!

 1. Egyetértek!
  A magyar foci legnagyobb rákfenéje a fűthető pályák hiánya!
  Ennél már csak a jégpályák hiánya égetőbb!!!
  Van baj!

   1. Én nem nagyon bánom :) Karakó sporttarsnak Jobbulást.
    Alaptalanul szerintem nem utalunk senkit, azt ki kell érdemelni es azért valljuk be Karakó ezért tett is rendesen.
    Már leirtam, de szerintem +10 ponttal többünk lehetne, ha nincsenek a kis stiklik. Erre persze lehet mondani, hogy hosszútávon kiegyenlitik egymást a bírói hibák, de kötve hiszem, hogy kaptunk 10 pontot a bírók iranyunkba tett “pozitiv tévedései” miatt. Persze lehet, hogy tévedek……

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.