“Interjú a legkisebb királlyal” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. KING KING KING KING!!!! Nagyon bírom igazi csupa szív játékos! És tényleg jobbak lettek a beadásai ahogy láthattuk is a bajnoki döntőn.

 2. Valaki pár hete írta itt a blog kommentek között, abszolút egyetértek vele: Genito óta nem szerettünk ennyire fekete játékost. :)

 3. nem vagyok benne biztos, hogy erti, hogy a legkisebb a magassaganak szol :)

 4. Kezdetektől bírom ezt a kis energiabombát :) amikor olyan kedve van vagy a taktika engedi akkor nagyon pimasz cseleket meg mer húzni .Rafkós, gyors és már beadni is tud. Termete és posztja miatt én fekete Sallai Sanyinak hívom :)
  Számomra a legnagyobb mozzanata : Amikor a Videoton ellen győztes gólpasszt adott Pereának a 91. percben.
  LEgmókásabb jelente : Amikor a 2015-2016-os szezonban otthon nyögvenyelősen vezettünk valami erős csapat ellen akkor taktikusan úgy húzta az időt hogy lecserélésekor minden játékossal elkezdett kezetfogni :) miután ezzel elment vagy másfél perc és rászólt abíró akkor annak a kezét is gyorsan megszorongatta :)
  Szépen lebaktatott, de még vagy 15-20 másodpercet ellopoptt azzal hogy megtapsoltatta magát a tribünnel :)

  Az ilyen tipusú huncutságot, csibészséget hiányolom az akadémiáról kijött játékosokból. Bobál Dávidan azonban már látni hogy pislákol a kisördög :)

 5. tessek ezen mar tullepni. nincs is kesz! abbol kell megoldani ami van! masreszröl pozitivan nyilatkozik a hollandrol.

 6. Kinget az évek folyamán én is megszerettem….kezdetbe a tucat afrikai kategóriának tűnt, de aztán szép lassan biztos pont lett a Csapatnál. Iszonyatos sebességgel és erőszakossággal tud megfutni a széleken, és meccsről-meccsre pontosabbak a beadásai. Tekintettel arra, hogy jó humorú, de ugyanakkor csendesen visszahúzódó, vagyis nem az a nagypofájú játékos, én úgy gondolom, hogy egy olyan játékos, aki légiósként még hosszú ideig szolgálhatja a Kispestet…remélem egy edző se fogja kipiszkálni őt (mint anno a szintén közönségkedvenc Genitót).

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.