Napikispest 2017.09.01.

 • játékoskeringő // kikerült a klubhonlapra egy anyag, amiben felsorolják, hogy kik távoztak az akadémiáról és az NB III-as csapatból. A korábban már ismerteken kívül mindössze két új név volt a listán: Erdős az NB III-as Pécshez igazolt, míg Soóst nem árulták el hova. Érdekesség, hogy mindketten 2018 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkeztek.
 • játékoskeringő // eladóként végül kimaradtunk az augusztus 31-i átigazolási hajrából, így ha minden igaz, legfeljebb annyi változás lehet, hogy hozunk még védőt meg középpályást – gondosan a szerződéssel nem rendelkezők közül válogatva. Az aktuális keretünk végül 26 fős, ami áll 13 akadémistából, 5 légiósból és 8 magyarból.

“Napikispest 2017.09.01.” bejegyzéshez 33 hozzászólás

 1. Ebből a keretből ha jól néztem, 9 embernek jár le a szerződése 2018 júniusában. Ebből Nagy Geri, Lovric, Kamber, King, Holender, Bobál Dávid az akivel szívem szerint hosszabbítanék.

  1. azért a nálunk listázott dátumok erősen tájékoztató jellegűek. ha véletlen valakiről közlik, akkor azzal frissítjük, és csak reménykedünk, hogy nagyjából az is a valóság, tehát menet közben nem módosítanak, stb.

 2. úgy néz ki, hogy januárig mindenképpen maradnak – itthon máshol már nem tudnak pályára lépni (januárig)

  1. Elvileg eredetileg innen származik:
   “K András – Török Péter: A magyar futball anekdotakincse. Budapest, 1988. 188.”

 3. Még a bajnokság befejezése előtt szóba került ,hogy ki lesz a két fiatal a keretben és ekkor Hemi kijelentette,hogy ha nem tudunk megfelelőt felhozni az akadémiáról akkor hozunk valahonnan.Ő is mondta hogy a 97-es korosztály valamiért vékonyka nálunk és 98-ast kell próbálnunk.Sajnos ez nem lett elég jól előkészítve ezért nem tudunk érettebb fiatalt játszatni azaz nem tudnak a csapat segítségére lenni.Kosztát nem kellett volna eladni,mert most nagyon kevesen vagyunk középen.Mi történt Holenderrel,mikor és milyen sérülése van ???? Mi történt Gazdaggal,milyen sérülése van ??? Mi van Pölöskeivel mikor sérült meg és milyen sérülése van ????

  1. Pölöskeiről azt mondták a vidisták, hogy évek óta sérült…

 4. Czibort csak ’53-ban igazolták át a Csepelből. Az MTK sikereinek az oka meg az, hogy ők is tele voltak világklasszissokkal.

  1. Az egy dolog, nem ezt vitatom, de ezekben a cikkekben nagyon kilóg a lóláb. Cordella mondott tollba ilyeneket, ha vkit el akart passzolni. A kutya se kereste, de bedobjuk, hogy két klub érdeklődik, persze azért más is szóba jöhet, és csak azért nem a Bundesligába tart, mert vannak fontosabb szempontok is a pénznél :)))

 5. “Már nem a pénz, nem az anyagiak számítanak elsősorban, hanem sokkal inkább a szakmai okok, ezek alapján fogok majd dönteni..”

  Vajon milyen szakmaiságot lát egy olyan akadémiai csapatnál, ahol egyetlen utánpótláskorú játékos nincs, és egy olyan edzőnél, aki minden évben lecseréli a fél csapatát? :)
  Ezt a mondatot egy Lanzafamánénál respektálom, hisz Ő biztos nem kizárólag a pénz miatt jött Kispestre, egy Mitrovics esetében, azért erős kétségeim vannak…

  1. Itt mit kell látni? Hogy meccs után is volt kiszolgálás?

   1. Lehet, hogy semmit, de én rácsok mögötti büfét utoljára valamelyik brazil börtönfilmben láttam. :D De persze lehet, hogy mindenütt ilyen, csak ritkán járok büfébe. :)

  2. Legalább nem kell 25-35 percet várni egy korsó sörért, nincsen nagy sor… Mondjuk abból az 50-60 lokistából, akik vállalták a túrát Hozzánk! 😜

 6. Jobban örültem volna, ha a lettek ellen (is) kap játéklehetőséget, akkor lett volna sikerélménye.

 7. “Eppel, Eppel, Eppel, Eppel, Eppel, Eppel, Eppel, Eppel, Eppel, Epppeeel… Lá lá, Lá lá, Lá…” Na Marci: Most mutasd meg, ami a csövön kifér!!! 😉❤😈📣😈😎 Mindent bele!!!

 8. Félig off a válogatott kapcsán: Hidi kezdő volt ma az Oviedoban, egy félidőt végigjátszott, 3-0-ra nyertek. Pátkai helyett azért megnézném, ahogy osztja a zsugákat Marcinak a válogatottban…

  1. Ezt irhatjuk úgy is, hoy egy félidö után lecserélték. Azt meg nem a jól játszóakkal szokták tenni. Ezért legyen válogatott? Tudom, elfogultak vagyunk, de azért na…

  2. Hát igen, Vécsei nyilatkozta is, h másfél éve nem látta őt a kapitány. Mintha csak úgy dúskálnánk a magyarnál magasabban jegyzett bajnokságokban játszó futballistákban…
   Tényleg nem értem, a svájci bronzérmes, Európa-Liga főtáblás csapatban játszó labdarúgót miért nem lehet legalább egyszer kipróbálni?

  3. Teljesen egyet értek veled!
   Hidit nagyon sokan ajnározzák, visszasírják. Én is szerettem, hiszen mégiscsak a mi kutyánk kölyke, ill. letett valamit nálunk, de! Írták itt korábban, hogy a “….Nagygerire a Rossi sem számított kezdőként…”
   Addig viszont már nem terjedt ki a “szakmai rálátás” az írogató/k/ részéről, hogy a Nagygerire pont akkortól számított a Tar mester 90 perceken keresztül, amikortól élessé vált a szitu a bajnoki cím szempontjából. / Kb. az utolsó 5 meccsen. Vajon miért?! És, ugye ez idő tájt volt felmentve Rossi a fiatal szabály betartása alól is. / Ki maradt ki hirtelen a csapatból, a honlap által sérülést kommunikálva felénk?! És ezt sokan be is vették!!! / Hát Hidi Patrik. Bizony tényleg hülyén jött volna ki, ha a úgy tálalják; “A Csk. nem fér be abba a 11-be, akiket a legjobbnak tartunk jelen esetben arra, hogy a dobogó tetejére állhassunk néhány forduló múlva…”
   Sok sikert kívánok neki jelenlegi klubjában! Reméljük, nem Bajner Bálint 2 lesz belőle!
   Nem válogatott szint! Vécsivel ellentétben..

   1. Hidi fontos tagja volt a csapatnak, itt volt 10 évig, sok-sok jó meccse és fontos góljai voltak.. Elismertségét a csk pozi is jelzi.
    Szerintem jár neki a maxi riszpekt.

    Sérülés miatt jött le a Kövesd- Honvéd meccs 39. percében, Vasiljevic váltotta. https://www.youtube.com/watch?v=ztoD6hhSuf0
    Utána került be Nagygeri a csapatba, aki kiváló formát nyomott (pl. gólpassza a loki meccsen).
    Ki tudja, mi lett volna ha köveseden nem kell lehozni Hidit…
    Kár ezen filózni: A bajnokságot megnyertük!

 9. Ez megint egy olyan válogatott meccs volt, ahol Marcink egyetlen értelmes labdát sem kapott. Háromból kettő ilyen volt neki, egyik meccsen se rúgtunk gólt. Egyedül Andorrában hozták helyzetbe, de azt kivédte a kapus, illetve jobban helyeznie kellett volna, de a másik két meccsen az oroszok és a portugálok ellen zéró értékelhető labdát kapott. Így azért nehéz gólt lőni…

  1. En is azt neztem, hogy senki sem kereste labdaval, mintha nem lenne meg a bizalom, vagy meg szokjak, hogy merre mozog…de, ha lehetek öszinte, en a kiallitas utan lehoztam volna, hiszen egyszemelyes csatarsornak, sajnos nem eleg jo. Az alap felallas, ket csatarral, viszont tetszett es ahhoz nem is lett volna rossz Eppel. Lesz meg Marci valogatott ebben biztos vagyok…

 10. Részlet a meccs utáni Eppel Marcival készített interjúból:
  “Csalódott, amiért nem sikerült külföldre igazolnia a nyáron?

  Ezt úgy fogom fel, hogy tovább kell küzdenem. Nem titok, hogy szeretnék minél hamarabb külföldre igazolni, hogy tovább tudjak fejlődni, remélem, hogy a következő átigazolási időszakban ez meg fog valósulni. Azonban addig is mindent meg fogok tenni a Honvédért.”

  Hát úgy néz ki,ha Marcin múlik,a tavaszi szezont már nem nálunk kezdi.

  1. Hát, ha a realitásokat nézzük, akkor esetleg másodosztályba, vagy vmi szláv bajnokság 1. osztálya lehet ahova befér. Bírom, meg minden, de néha amilyeneket hibázik azt mutatja, hogy ez a valóság.

  2. Azért tegnap ismét meglátszott az “NB1 ereje”, Marci ezen a szinten nem tud úgy “beállni” védőknek és megtartani labdákat, rendre megelőzték nagyobb sebességgel közlekednek védők.Neki valami köztes állomás kellene, maximum talán a lengyel bajnokság, hogy felvegye a ritmust, sajnos nagyobb szintet nem lehet lépni mert félő hogy megégne.De igaza van fejlődéshez el kell igazolnia…De csak okosan…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.