Napikispest 2017.09.13.

 • Holender // is hosszabbított, és 2018 helyett már 2019-ig él velünk a szerződése.
  • Lovric és Kamber (2020) után egy újabb 2018-as játékos vállalt még legalább egy évet.
  • Akik még hátra vannak // Bobál Dávid, Ikenne-King, Villám, Csábi, Nagy Gergő, Latifu, valamint Laczkó, aki idén télig van kölcsönben.
 • változás a keretben // Carpethy bökte ki, hogy Gergényi és Bobál Geri átkerült a klubhonlapon a nagycsapat keretéből a fakóéba.
  • Maradt tehát 3 kapus, 8 védő, 7 középpályás (Banó-Szabóval, Csábival, Pölöskeivel és a visszatérés határán lévő Gazdaggal és Holenderrel) és 7 csatár (Tömösvárival, Bíró Ákossal, Herjeczkivel).
  • én ezt a huszonötöt – ebben az összetételben – szűkösnek nevezném.

“Napikispest 2017.09.13.” bejegyzéshez 34 hozzászólás

  1. a paksiak eddig is használtak ilyen matricás VW-ket (vasárnap tele volt velük egy lekerített parkoló), most csak újakra cserélték a “régi” kocsikat

 1. A besült csula! Részlet a legujabb FB határozatból: “Simor András (Csorna) az ellenfél leköpésének kísérlete miatt 3, Iványi Martin Sándor (Papa) 1 és Balázs Bálint József (Vecsés) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.”

  Én mar nem tudom sírjak vagy nevessek ezen….3 meccs egy köpés kísérlet miatt:) vajon saját magát köpte le?

  1. “Simor András (Csorna) az ellenfél leköpésének kísérlete miatt 3”
   Na jó, de lehet, hogy előtte felrúgta, megtaposta, és amikor köpni akart, akkor pirossal kiállították… :) Az FB meg az előzményeket nem írta le. :D Csak ezt tudom elképzelni….
   Illetve képzelem ahogy Simor próbálja megmagyarázni: Nade Spori bazmeg! Dehogy akartam köpni…csak a sláejm akadt meg a torkomon… :D

   1. Felrúgás, megtaposás nem volt :) az Andráshida-Csorna vérbeli rangadón történt a sztory, a házigazdák honlapja ennyit említ:

    “A 90. percben Simon kakaskodott Horváth Marcival és reklamált, amiért a játékvezető piros lappal jutalmazta.”
    Mindenesetre ebből az a tanulság, hogy kakaskodás közepette ne kiséreljünk meg köpni, mert pórul járhatunk :)

 2. A hétvégi meccs előtt a fradi ikonja nyilatkozott…
  1 szavazat = 1 kalapácsütés a kezére amivel aláírta a szerződését a fradihoz :)

  1. két kérdés lemaradt.
   – milyen érzés, hogy elmentél és bajnok lett a volt csapatod? hogyan viseled, hogy eközben te egyre inkább a kispadra szorulsz? :D

   szánalmas amúgy, még ennyi kommentet sem érdemelt a cucc

 3. Vécseire nem csak Storck nem számít, de elég rossz a sajtója itthon.
  Mai EL meccsek beharangozója: Kádárék és Korhuték az EL-ben.
  Azt valahogy pont elfelejtik megemlíteni, h Korhut csapata a Lugano ellen játszik, ami ugye Vécsei jelenlegi klubja. Nem tudom, h esetleg sérült-e Bálint, és ezért nem játszhat ma, de ettől még egy magyar sportoldal miért nem említi őt meg, ha a másik magyart kiemeli, és akár egymással szemben is összekerülhetnek a pályán?
  http://www.csakfoci.hu/tv-musor/ma-tv-ben-kadarek-es-korhutek-az-europa-ligaban

  1. Mert ennyire szerencsétlen amatőr a magyar sajtómunkás felhozatal (tisztelet a kevés kivételnek). Mancika vagy Bécike elvégezte az aktuális fizetős sportujságírói iskolát (tanfolyamot) és innentől hatalmas egóval felvértezve írja a trendi cikkeit zéró alázattal, hozzáértés és szakmai érdeklődés hiányában, gondolom átvéve valami külföldi sportoldal kész anyagát és ezt használva mankónak a cikkéhez.
   Bűzlik itt minden a dilettantizmustól, az egész bajnokság szervezése, a játékvezetői kar, az mlsz, a kommunikáció, a marketing, a tv közvetítések, miért ne maradjanak ki ebből a bértollnokok.

   1. Ha úgy írna Mancika vagy Bécike, ahogy egy átlag Kispest szurkoló elvárná, gyorsan lapátra kerülnének, vagy megcsömörlene az “újságírói” pályafutásuk.
    Ha Vécsei a fradiból vagy felcsútból ment volna Luganoba (vagy ezekben a csapatokban nevelkedett volna), akkor most magyar rangadóról beszélne a sajtó. :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.