Vécsei a tévében!

Hapoel Beér-Seva – Lugano @ 21:05, Digisport 3

Ha van Digisport 3-ad, akkor este kilenctől a Hapoel Beér-Seva (Korhut, ugye velük játszottunk a Bajnokok Ligájában) a svájci Luganót fogadja, ahol Vécsei Bálint játszik épp kölcsönben a Bolognától. Évek óta nem láttuk Bálót meccsen, épp ezért én kíváncsi vagyok rá, hogy Strokk vajon miért mellőzi ilyen látványosan?

 • Pingback: Vécsei a tévében! | Zongoracipelő()

 • 58914020 .

  REméljük, kezdő lesz Bálint, mert azért ez egyáltalán nem biztos, sajnos…

 • Latabár

  Sajnos, azért ha nagyon őszinték akarunk lenni, Vécse bizony jelen pillanatban epizodista a Luganoban.
  Ennek okát nem tudom, de a transfer szerint, az eltelt 7 bajnokin alig 160 percet játszott. Kétszer nem is nevezték, ill. van egy 1, és egy 2 perces pályán töltött “meccse”!
  Persze, azért hajrá Bálint!!

 • Szakáll

  A keretben sincs…

  • 58914020 .

   Gondolom, a Lugano a saját játékosait akarja áruba bocsátani, nem egy a Bologna játékosát (Vécsei a Bologna kölcsönjátékosaként játszik a Lugano-nál)

   Tehát ők úgy vannak ezzel, hogy az EL (amolyan kirakatk-lehetőségként) arra jó, hogy a saját játékosait befuttassa…

   Biztos, hogy ez játszik főszerepet ebben, mert Vécsei a képességei alapján bőven ott kéne, hogy legyen…

   • László Papp

    Néztem egy 20 percig a meccset,aztán rájöttem,hogy nem érdekel.Korhutra nem vagyok kíváncsi,a válogatottban rosszabbnál rosszabb meccsei vannak,legutoljára a letteknek adott gólpasszt csodálhattuk,bezzeg ellenünk anno élete meccsét játszotta.Vécseire nagyon kíváncsi lettem volna!

   • Szakáll

    Egyáltalán nem biztos, ez csak egy feltételezés, ezer más oka lehet.
    Valószínűbbnek tartom, hogy sérült, vagy az edzője szerint nincs elég jó formában ahhoz, hogy bekerüljön a csapatba. Sőt, még az is lehet, hogy egyszerűen vannak nála jobb képességű labdarúgók a keretben és azért nem fér be.

    • 58914020 .

     Csodálkoznék, ha nem ez lenne a fő ok.

     Amikor tavaly tavasszal odakerült, ömlengtek róla, rögtön bekerült párszor a forduló válogatottjában is.
     Nem hinném, hogy azóta hirtelen rosszabbá vált volna, vagy, hogy a Luganoba igazoltak volna hirtelen akkor tehetségek…

     • Szakáll

      Hogy te, vagy én mit hiszünk, az nem több a találgatásnál.

      Tény az, hogy a Lugano 5 új játékost igazolt csak a középpályára, ebből 3 pályára lépett, 1 a padon ült a HBS ellen, Vécsei pedig nem volt a keretben és a sérültek között sem említették, ha minden igaz. (Az ötödik új középpályás 18 éves és sérült.)

      Ja, és azt hiszem, nem tavaly tavasszal került oda, hanem 2016 őszén…

     • 58914020 .

      Persze, hogy 2016 őszén, ez világos.
      Te tényleg azt gondolod, hogy egy klubnál nem játszik szerepet a játékosok megítélésében, hogy milyen szerződéses státuszban vannak?
      Főleg fiatal játékosok esetében?
      Na ne viccelj!

      Szar a futballunk, de hidd el, hogy a magyar játékosokat messze-messze alulkezelik a legtöbb esetben. Vécseinél még pluszban szerepet játszik most, hogy kölcsönben van.

     • Szakáll

      Nem viccelek. Valószínűtlennek tartom, hogy a Luganoban Vécsei azért nem ülhetett le még a padra sem, hogy nehogy rá figyeljenek fel valamelyik csapattársa helyett, akik persze mind rosszabbak nála. :D

     • Latabár

      Bálint játéka itthon is igen hektikus volt. Nagyon “hangulatjátékos”!
      És már korábban is beszéltünk itt erről; 1 jó bal láb, jó fizikum, 1 jó menedzser, és a Honvédtól való távozási szándék…. Sajnos ennyi kb. az Ő története.
      Pedig én is nagyon szurkolok neki.

   • prison miki

    hagyjuk már, szerinted egy EL csoportmeccs győzelem + későbbi továbbjutás nem érné meg jobban, mint bárkit is áruba bocsátani? az edzőnek talán nem az az érdeke, hogy minél több meccset megnyerjenek, és ezzel bebiztosítsa magát + több legyen a bónusza? ne essünk abba a hibába hogy mindig úgy csavarjuk a dolgokat, hogy az jöjjön ki belőle, amit mi szeretnénk hinni…

 • Thibby

  Van egy friss cikk az nso-n…..a jelenlegi stadion épitési láz aktuális helyzetét taglalja és az ország összes futó vagy tervezett stadion projektjét végig veszi…..egy büdös szó nem esik rolunk….

  • Czibulyás Dániel Pál

   Nagyon úgy fest, hogy valóban hitegetnek Minket, bele ültettek abba a bizonyos hintába, de rendesen… 😒 és ezzel a szituval az Öreg sem tud mit kezdeni! Valóban igaz a tavaszi szlogenje: Egy kerület a világ ellen!!!

   • Blaser Ferenc

    Legutóbb ezt a választ küldte kérdésemre a Nemzeti Sportközpontok: (részlet) …Tájékoztatjuk,
    hogy a Bozsik Stadion labdarúgó sportlétesítmény-fejlesztésére nyílt,
    uniós közbeszerzési eljárás került kiírásra. Jelenleg a beérkezett
    ajánlatok érvényességének vizsgálata zajlik, erre a törvény 120 napot
    biztosít az ajánlatkérőnek…..
    …. új
    Bozsik stadion építése együtt jár a környezet rendezésével, a
    kapcsolódó közlekedés- és közműfejlesztési beruházások megvalósításával
    az új aréna üde színfoltja lesz a kerületnek, egyaránt szolgálja majd
    Budapest és Kispest gyarapodását….
    Bullshit

  • Blaser Ferenc

   Tudnál egy linket adni, köszi

 • Blaser Ferenc
  • Czibulyás Dániel Pál

   Mondjuk, a Kacsamesékből Dagobert bácsi sokkal találóbb lett volna, főleg amikor fürdik a pénzben… 😜 Szerintem ez a szint nagyon dedós, bár nincsenek könnyű helyzetben, az igaz!!! “…Gá…gá…gá…”

  • Granero

   Megsuvegelendo ironia. :)Sokkal jobb mintha a egy sarkannyal allnak elo :) (plusz pont a Surda kalapert)

 • CS.A.K.

  Mai Lanza interjú:

  „Még egy évet maradok. Legalább egy évet. Kétéves szerződésem van, az száz százalék, hogy egy évet maradok. Aztán persze lehet, hogy öt-hat évet is, ezt nem lehet tudni. Soha nem a pénz motivált a döntésemben, pályafutásom alatt nem egyszer döntöttem úgy, hogy nem ez az elsődleges szempont” – mondta Lanzafame.

  Az olaszt megkérdezték, keresték-e a magyar válogatottól, azt mondta nem, de nem is tudja a szabályokat, hogy lehetne a nemzeti csapatunk tagja. Mint mondta, Magyarországon örökbe fogadták, jobban szeret itt élni, mint Olaszországban, és nem zárja ki a lehetőséget…

 • Pelso

  Davideee Lanzafameee….Davideee Lanzafameee…. :)
  http://www.digisport.hu/news/28408

  • 58914020 .

   Két héttel ezelőtt én írtam a DigiSportnak, hogy készítsenek vele interjút a ReggeliStartban…:)

   • 58914020 .
  • Csaba Horváth

   Imádom őt…nagyon kultúráltan, választékosan, önfényezés nélkül nyilatkozott. Remélem tényleg sokáig itt marad nálunk. Kár, hogy mindig ilyen komor arca van. :)

   • 58914020 .

    8:17-nél ki rúgja azt a rohadt nagy gólt egymás közötti játékon??

    • Csaba Horváth

     Szerintem Holender….de lehet Ő a korábban jelzett új igazolás egyike.. :D Ki tudja?

     • 58914020 .

      Szerintem ez még nyári felvétel volt.

   • Pelso

    és ami még fontos (és ritka nb1ben), reális képe van önmagáról.

 • prison miki

  hát most sem láthatta a nagyérdemű Vécseit játszani, ha jól látom, a keretben se volt. Lehet, hogy arra is megvan a válasz, hogy miért mellőzi őt Storck :/

  • 58914020 .

   Akkor is mellőzte, amikor kezdő volt a Lugano-ban…

   Ahogy lentebb írtam, a Lugano fiatalokat felfuttató egyesület, a mellőzésében nagy szerepet játszhatott, hogy Vécsei kölcsönjátékos, ezért az EL-ben elsősorban azokat a játékosokat akarják befuttatni, akiket a Lugano saját jogon, saját kasszára tud eladni később.

   Felesleges kritizálni Vécseit, már a hazai meccsein lehetett látni, hogy egy Eleknél, Varga Józsinál, stb. mindenképpen sokkal jobb. Ha a Fradiban játszott volna, rég válogatott lenne.

   • prison miki

    Válaszoltam a lentidre, lehet, hogy túl rég volt, vagy túl sokat iszom, de én nem emlékszem, hogy sokkal jobb lett volna Eleknél, sokszor még a Honvédból sem emelkedett ki. Sőt, utolsó szezonjában teljesen szürke volt. Én sose értettem, hogy mire hype-oljuk ennyire, a fogalmatlan sintér behívta két barátságos meccsre a válogatottba, és ennyi.

    • 58914020 .

     19-20 évesen már akkora gólokat rúgott, hogy más országban azért szobrot állítottak volna már neki… Pedig sokszor visszavont középpályás volt. Egy idő után nem tudott előrelépni, mert a csapat olyan volt, amilyen…

     • prison miki

      sajnos a mai nemzetközi fociban az édeskevés, ha egy középpályás nagy gólokat rúg… főleg, ha az nb1-ben. Pont ez a baj a magyar utánpótlással, hogy valaki rúg pár bombagólt és már sztárolják, közben a játék többi elemében le van maradva.

     • 58914020 .

      Ha olvastad volna a hozzászólásaimat Vécseit illetően eddig (bár nyilván nem kötelező művek:) nem írnád ezt.
      Nekem éppenhogy a játéka miatt tűnt ki!

      Már a legelső mérkőzésén, amikor Supka betette a Szűcs Lali féle Pápa ellen, feltűnt nekem, ott lehetett látni, hogy kiemelkedő, nemzetközi szintű tehetség, pedig csak 18 volt.
      Ezt senki másról nem mondtam, írtam eddig, aki tőlünk jött ki, sajnos.
      Bobál Dávid és Gazdag szerintem még jók,de egyik sincs Vécsei szintjén. (Azért ne feledjük, hogy Vécsei megvolt annó választva a korosztálya tehetségének is…)

      Amúgy elárulom, hogy streamen én tavaly is néztem már Vécseit a Luganoban, hiszen kedvenc játékosom, folyamatosan követem. Annó a magyar utánpótlás válogatottban is néztem, amikor pl. Kovács Istvánnal játszott együtt. Tehát tudom, milyen teljesítményt nyújtott.

      Áruld már el, hogy lehet az, hogy rögtön a bemutatkozásakor a mezőny legjobbjának választják, folyamatosan alapember 2016 őszén, aztán váltanak edzőt télen és kiszorul?? Rosszabb játékost lett 23-24 évesen??
      Aligha hinném….

     • Latabár

      Nem lett rosszabb játékos, de jobb sem!
      És bizony ezt külföldön nem díjazzák!
      Ráadásul roppant érzékeny lelkületű, hangulat-játékos.
      Sajnos prison miki-vel értek egyet: Sokszor nálunk sem emelkedett ki a csapatból!
      Annak okait, hogy miért van külföldön, lentebb felsoroltam. Az, hogy egyből kölcsönadással indított, ill. már ott is csak epizódszereplő, azért az sokat elárul…
      Kívánom neki, hogy kiteljesedjen a karrierje, de attól tartok, hogy nemsokára látjuk az nb1-ben.
      Bár, elmondása szerint nem akar haza jönni. Inkább padozik kint sok pénzért, mint játszik itthon kevésért. A mai világban viszont ezt is meg tudom érteni, nem tudok haragudni rá emiatt!
      Mi a francnak akarjon valaki itthon legendává válni?! A kutya nem becsüli meg őket…

     • 58914020 .

      Azért álljon meg a menet, nem Modric és Xavi a két mérce!!

      Hanem Elek, Varga Józsi, Pátkai – egyikőjük sem felelt meg külföldön… Velük hasonlítsuk össze, mert ez a téma, hogy miért nem válogatott.

      A másik meg, hogyha nem láttad még játszani külföldön, akkor nem értem, milyen alapon kritizálod?

     • Latabár

      Te láttad külföldön játszani? Bizonyára voltak jó meccsei, de ezek szerint több volt a rossz. De tökmindegy. Ha valaki nincs nevezve egy meccsre, az még jelentheti azt, hogy sérült, de az ő esetében ez nem így történt. / Ráadásul le is nyilatkozta, hogy felépült a korábbi sérüléséből. / + ha valakit 1, ill. 2 percre cserélnek be a végén, az az én értelmezésem szerint nem azt jelenti, hogy jelenleg Ő a legjobb a csapatban.
      Varga Józsi ilyen idősen sokkal jobb volt Bálintnál, a Pátkai pedig most jobb!
      De nem kell ezen vitázni! Szerinted Bálint a number one, szerintünk meg nem több, mint aki el akart menni innen! Ahhoz pedig, hogy külföldre tudjon igazolni valaki, csak ilyen jellegű szándék kell, meg 1 jó menedzser. / Lásd. Hidi Patya! A kutya nem érdeklődött iránta, míg élő szerződése volt. Sőt! És láss csodát! /
      Aztán, hogy mit hoz számukra kint a jövő, az már 1 más kérdés. Hogy sok pénzt az tuti. És nem is tudom emiatt bántani őket! Szemen köpné magát 50 évesen a családja előtt, ha most ilyen lehetőséget kihagy, akkor meg ételkihordósdit kell neki “játszani” a megélhetésért, mint pl. ma Plókainak

     • Sztefo

      Engem főleg ez a Pátkai vs Vécsei vonal bosszant.
      Pátkai fél év múlva 30 éves, sosem játszott külföldön, mert a kutyának se kellett külföldre, van még max 3-4 jó éve a posztján szerintem.
      Bálintunknak volt egy egész jónak mondható tavasza Luganoban idén, a svájci bajnokságban, ami sajnos két szinttel a magyar felett van (lásd Basel pl), bronzérmes lett, és EL-ben is indul a csapata. Bálint meg 24 éves, akár 10 évre is megoldhatja a box-to-box pozit, amit képes játszani.
      Vajon milyen szempontból élvez ekkora előnyt Pátkai Vécseivel szemben?

     • Latabár

      Sajnos olyan szempontból élvez előnyt a Pátkai, hogy jelen pillanatban remek formában van!
      A korukkal kapcsolatos érvelésed teljen állja a helyét, viszont, ha a pillanatnyi formát nézzük / persze Vörös-Fekete szemüveg nélkül /, akkor egyértelműen a Pátkai..

     • 58914020 .

      Vécsei Magyarországon egy Videotonban szintén remek formában lenne és rugdosná a gólokat…
      Pátkai rosszabb, mint Vécsei

     • Latabár

      Naaa! Szóval úgy látod, a Vidi jobb csapat, mint a Lugano?! Egy jobb csapatban jobban teljesítene?
      Merthogy ott közel sincs remek formában!

     • Zs.

      Azert ha akkora spiler lenne akkor a Bolognaban jatszik, nem kolcsonben…

 • 58914020 .

  De várom már a holnapi meccset. Egy klasszikus győzelmünk, egy pazar találattal:

  • Czibulyás Dániel Pál

   Igen, igen… DE azért az Alves-tripla sem volt kutya, na! ;)
   Emlékképeim: Helyszínen meglepően kevés zöldike, KANYAR OFF, Mi túloldalt egész izmosan, ReTekkLub vasárnapi lehetetlen időpontja, léderer klasszik + Kovács Kálmán szakért (???), kezdőben Iván, Dobos, Dancs, Genito, Vadócz, Taki, Alves…nem volt az rossz Csapat! Sőt…
   Szponzor is volt, ha minden igaz: Hőterminál, Cool Túra Utazási Iroda! :) és persze MAESTRO ALDO!!!
   Széljegyzetben még annyit Genito szépen verte Laczkó barátunkat a szélen a 2. Gól előtt ügyebár…
   Mindenki a Bozsikba Szombaton, és tegyük oda Magunkat!!! ;)

   • 58914020 .

    Az volt a prime Genito…. :D :D

    • Czibulyás Dániel Pál

     “…CS.A.K. a Genito, a többi f@****óóó…” ;)

   • Zs.

    De a legnagyobb az az amikor Vaccaro beollozta a tizenegyest. Sajnos meltatlanul keves helyen talalhato meg a neten, pedig ha azt vki egy topbajnoksagban csinalja, akkor az evezred golja kb.

   • papparam

    + 1 bónusz ezen a meccsen: kezdőrúgás by me. :)