• Pingback: Napikispest 2017.11.06. | Zongoracipelő()

 • István Hereb

  Kérdés, hogy azért edz a csapattól külön Geri, mert sérült, vagy mert nem edzhet a csapattal. Én hiszem és remélem, hogy az előbbi…

  • Sanzi

   Sérült, a múlt héten összerúgott Baráttal edzésen…

   • István Hereb

    köszi, ez megnyugtató!

    • Pelso

     látszik nem rúgtál még össze Botival… :D :/
     gyors jobbulást GERINEK!! :)

     • István Hereb

      :-D

 • 58914020 .

  Jó, hogy vannak ilyen videók.
  A minőség gondolom folyamatosan fejlődni fog.

  Nagy Geri jó lenne ha maradna, ahogy Bobál is

  • Pelso

   ALAP!!
   kellene, hogy legyen.

 • 58914020 .

  Kikerülhetnének videók az egymás elleni játékokról is, ott csinálják a legszebb dolgokat a srácok

 • 58914020 .

  Hemi lövése Rossi felé az új blogban:
  “Az elmúlt héten volt vezetőedzőnk, Marco Rossi kifejtette, hogy miért nem lát maga előtt hosszú jövőt Dunaszerdahelyen, és hogy miért Kispest a világ legjobb helye egy futballedzőnek. Aztán mára már megjelent egy közlemény, amiből megtudtuk, hogy meg fogja ő szeretni a Felvidéket is. Mindkét sajtóanyagot érdeklődéssel olvastam. Az anyagokból nem derült ki, hogy miért nem hosszabbított klubunkkal. Ettől függetlenül mi sok sikert kívánunk neki további karrierjéhez, mint a DAC vezetőedzője.”

  • Latabár

   Tisztelt Hemingway Úr!
   Azért nem derül ki, miért nem hosszabbított klubunkkal Rossi, mert Ő egy ízig vérig úriember!
   Nem piszkít oda, ahonnan korábban enni kapott! Pedig gondolom, komoly halmot prezentálhatna, erőlködés nélkül is…

   • 58914020 .

    Szerintem az utolsó mondat egy elég egyértelmű kijelentés Hemitől arra, hogy Rossinak nincs jövője Kispesten.

    • Pelso

     szabó 1 politikus : soha nem mondd, hogy soha

  • Granero

   Mondjuk Marco tobbet szerepelt az az utobbi fel evben a kulonfele mediakban mint tavaly egesz evben amikor bajnok lett.

  • Escape

   Volt pofája ezt leírni?????
   “Nem derult ki miert nem hosszabbított”

   Hát MIATTAD!!
   azért kedves hemi bácsi mert TE, igen TE nem voltál hajlandó “normális szintű” fizetést ajánlani neki!!
   Rossi baja az volt hogy konkrétan SEMMIVEL sem honoráltad az elért eredményeit.
   Pedig a 180 millio amit az MLSZ től kaptál, részben neki is koszonhető…
   Nem beszélve arrol hogy ezt ugy erte el hogy figyelt arra, hogy egesz évben teletömködje a zsebed meccsenként 6 millioval a fiatalszabály betartásával

   Nem folytatom mert még felbosszantom magam az álszentségeden

   Az álszentség/pofátlanság netovábbja hogy hemingway
   -elvárja hogy a szponzorok europai szintu támogatást adjanak
   -elvárja hogy nemzetkozi kupában induljon a csapata
   -magától persze nem várja el hogy europai szintu fizetést adjon az embereinek

 • Pelso

  jó látni a 2 törpét együtt mozogni :)
  azért rendben lesz a keret, ha visszatérnek Bobállal együtt!!

 • Csaba Horváth

  http://honvedfc.hu/hirek/a-selejt-bosszuja/2017-11-06

  Hát akkor nézzük:

  “Múlt szombat a magyar labdarúgás sötét napja volt.”
  Tökéletesen egyetértek. Kérdés, hogy az MLSZ elmaszatolja az ügyet, vagy példás módon megbüntetik a fradit, ahogy sokkal kevesebbért más klubokat. Félek nem.

  “Az anyagokból nem derült ki, hogy miért nem hosszabbított klubunkkal. ”
  Na pont ezekre a mondatokra nem lenne szükség. Mindenki tudja, hogy a megalázó (emelés nélküli, egy éves hosszabbítás) szerződés tett be Rossinak, de ennek tudatában is bajnoki címig tolta a Csapatot…az ilyen odaszólogatások csak elmérgesítik a helyzetet, aminek a vége az lesz, hogy szerelem ide, szerelem oda, ha lehetősége lenne sem fog jönni. :(

  ” Nem külső, hanem belső erősítésre van szükségünk. Ezt az erősítést már két hét múlva az Újpest ellen szeretném látni minden szinten.”
  Úgy látom valaki nagyon elő lett véve….vagy Meer lett szőnyeg szélére állítva, vagy néhány játékossal lett elbeszélgetve. Legalábbis Heminél így tudok elképzelni egy belső erősítést. :D
  De ha van valaki bennfentes érdeklődve hallgatnám, hogy mit takar Hemingwaynél a belső erősítés. :)

  “Néha kritikát kapunk, hogy nem teszünk eleget a klub marketing tevékenységének megerősítése érdekében. Garantálom, hogy nincs még egy olyan klub Magyarországon, amely körülményeihez képest akkora erőfeszítést tesz ebbe az irányba, mint a Budapest Honvéd. De ezt az erőfeszítést is szeretnénk tovább fokozni.”
  Okés, a meccsek újabban ki vannak plakátolva BKV buszon, illetve a környékbeli hirdetőtáblákon. És? Valaki kifejtené a további erőfeszítést? Olcsóbb jegy? Esetleg más csatornákon (email, sms, stb.) történő értesítés a meccsekről? Vagy mire gondolt a posztíró? :)

  • Pelso

   igen…lassan össze kellene állítani 1 szabó-magyar szótárat, hogy könnyebben lehetne értelmezni mire is gondolhat hemi papa, amikor blogba önti a lelkét…

   • Granero

    Aa, igy sokkal erdekesebb az eletunk, talalgatunk, elmeleteket gyartunk :) Olyan ez mintha a felcsut meccs 1:0-as felido utan 1:0-ra vegzodott volna – kedden mar senki se emlekezne ra, igy pedig… :)

  • 58914020 .

   Szerintem nincs baj a marketinggel.
   Van insta, facebook oldalunk, az nb1.hu, csakfoci-n sem véletlenül jelennek meg cikkek rólunk, nekünk van a legjobb tolmácsunk, van online chat, voltak a srácok egy-két iskolába is, van nyereményjáték, stb.

   Sajnos, nem a marketing hiánya miatt nincsen 10 ezer ember a lelátón, de még 3 ezer sem…

   Ma az nb1.hu-n például Meert és Eppelt fényező cikk jelent meg:

   http://nb1.hu/m/otp-bank-liga/eppel-nelkul-nem-szerezte-volna-meg-a-honved-a-gyoztes-golt-a-93-percben—video

   • Csaba Horváth

    – A facebook oldalon fenn vannak képek, de semmi infó.
    – Nb1.hu, Csakfoci.hu-n semmivel sem több cikk jelenik meg a Kispestről, mint bármelyik budapesti csapatról.
    – Csodás, hogy van jó tolmácsunk. És?
    – Öszintén örülök az online chatnek, de az szinte a kezdetektől volt.
    – Örülök annak, hogy a Csapat általános iskolákat, középiskolákat látogat. Ezt szerintem mindegyik normális vezetésű csapat megteszi.
    – Egy ilyen győzelem után fényezzék is a Csapatot! :)

    De szerintem egy marketing tevékenység nem erről szól, illetve a fenti dolgok alapok, de nem gondolom, hogy ezt nem lehetne fokozni.

    pl.

    – Lehetne a honlapon csinálni egy hírlevél regisztrációt. Simán szerezhetne a Klub több ezer email címet, ahova heti rendszerességgel lehetne küldeni a Klubot, Csapatot érintő híreket küldeni, esetleg péntekenként egy “emlékeztetőt” küldeni, hogy másnap hánykor játszik a Csapat, ki ellen. Az emailszolgáltatás ingyenes, szóval szinte ingyen tudna egy-egy mérkőzés előtt mozgosítani.

    – Lehetne a belépőjegyre rányomtatni, hogy a felmutatója 10% kedezményt kap az Ajándékshopba 10.000 forintos vásárlás felett.

    – Már most lehetne a Stadiont felparcellázni, és ha elkezdik a bontást, már kiárusítani a gyepet, egy-egy betondarabot a stadionból, esetleg a műanyag székeket egy névre szóló Honvédos matricával ellátva. Persze mindezt valami igényes csomagolásba. Aki a gyerekkora óta kijár meccsekre, annak fontos emlék lehetne (mint a befőttesüvegnyi kagyló a görög tengerpartról).

    – Esetleg a belépőjegyek, bérletek sorszámaiból lehetne tombolát csinálni, és meccsek szünetében kispesti relikviákat kisorsolni.

    Stb., stb…..még csak meg sem erőltettem magam.
    Na ez marketing. Amit felsoroltál, az pedig alap dolgok a XXI. században.

    • A69W

     Csatlakozva és teljesen egyetértve a Csaba által írtakkal, azért marketing ügyben messze még a Kánaán!

     Tény, hogy van javulás! Talán betudható ez mondjuk lehet a “nép hangjaként” aposztrofálható itteni cseszegetéseinknek és megemlített ötelteinknek is! Legyünk optimisták!
     Insta, facebook oldal szerintem olyan szinten alap dolog ma már, hogy a Bázarekettyei TSZ SK. focicsapatának is van már ilyen.
     Az iskolalátogatás megszervezésének ódiumát,azért ne vegyük el szerintem a KLTE-től!! Borítékolom, hogy a saját marketingnek ez nem jutott volna az eszébe!
     Tényleg nem szeretnék is ismétlésekbe bocsájtkozni ötletek terén, de ha Hemingway úgy gondolja,hogy ez a létező marketingek legjobbika, azt nagyon tudom sajnálni :(
     Persze hozzá tette,hogy a “körülményeihez képest” és lehet, hogy itt van a kutya elásva! Nem tudom mennyit fordítunk marketingre, de sajnos tény, hogy …..-ból nem lehet várat építeni :(
     Nem tudtam mosoly nélkül elmenni szombaton az erőteljes fogyókúrán átesett Kabalaoroszlán mellett a Korzón. Nem tudom LEO fogyókúrába kezdett-e, de hogy XL-es méretről összment M-esre az tény :(
     Tény, hogy kezdőrúgás értékesítésben jók vagyunk, de ez is inkább hozza, mint viszi a marketing büdzsét!
     Elfogadva, hogy “szegény az eklézsia” ezer millió olyan ötlet lenne, ami nem kerülne horribilis tételbe és hiszem,hogy duplán megtérülne a bevételi oldalon!
     Azért a marketinggel elégedettek, ha belegondolnak abba, hogy nem lenne a Csakblog, nem lenne a Babar Művek, nem lenne a KLTE, a Futball Ház, akkor azért elég csupasz lenne” az 1 óriásplakát a bejáratnál, a honlap, az arcfestés és a hihetetlenül izgalmas meccsújság marketing gyanánt!

     • 58914020 .

      “a Bázarekettyei TSZ SK. focicsapatának is van már ilyen”

      Régóta keresem, de nem találtam :)

     • A69W

      Lehet,hogy időközben fuzionált, Makkospusztaújfaluval :)
      Boritékolom viszont, hogy ha megnézel 10 bármelyik megyei bajnokságban szereplő csapatot a döntő többségének van FB oldala:)

  • SZabó Tibor

   Nagyon kíváncsi vagyok az MLSZ fegyelmi bizottság döntésére.

  • Laszka

   Amint mond a marketingröl igaz: “Garantálom, hogy nincs még egy olyan klub Magyarországon, amely körülményeihez képest akkora erőfeszítést tesz ebbe az irányba, mint a Budapest Honvéd.” ez teljesen igaz, hogy ez megfelelö mennyiseg e azon lehet vitatkozni, de ha összehasonlitjuk mas klubokkal, akkor sokkal jobb…

   • Csaba Horváth

    Bemész egy étterembe, ahol van 5 pincér. Ebből 2 folyamatosan bunkó a vendégekkel, 2 ugyan nem bunkó, de úgy kell könyörögni neki, hogy szolgáljon ki, egy pedig odajön ugyan, felveszi a rendelést, de lassan hozza ki a kaját, vannak pincérre emlékeztető megnyilvánulásai, de alapjába véve még messze van attól, hogy maximálisan elégedett legyél vele. Akkor elmondhatjuk, ez utóbbi pincér tett meg messze a legtöbbet azért, hogy jól érezzed magad, de összességében azért nem érzed azt, hogy maradéktalanul elégedett lennél mindennel abban az étterembe kiszolgálás terén. Na valami ilyesmi a felállás jelen esetben is.

    • Laszka

     mondom, hogy lehet azon vitatkozni, hogy jo e, sok e, de azon nem, hogy a többi klubhoz merten probalnak valamit tenni… Egyebkent egy pincer mindig sales es nem marketing :) A pincer mar a betert vendeggel talalkozik a marketinges a potencialis vendeget keresi :)

     • Csaba Horváth

      Jó rendben, talán a példa nem volt a legjobb, de azért remélem átment a lényeg. Kétségtelen, hogy a Kispest teszi a legtöbb erőfeszítést a magyar (budapesti) klubok közül, én csak Hemingwaynek azon szavaira szerettem volna reflektálni, hogy lehet az erőfesztítés maximális, de messze nem az a kategória (még így se), amit ne lehetne egy kis kreatívitással tovább fokozni.

 • Sztefo

  Ha már Nagy Geri és King épülget fel, őszintén remélem, h se Gazdag, se Lanza nem sérült bele a meccs végi felcsúti ámokfutásba. Gazdag lerúgásáért kapta Mevongou a második sárgát/pirosat, plusz Márkvárt számomra érthetetlenül a pályán maradhatott, miután dühből belerúgott Lanzába. Mindkettő olyan megmozdulás volt, amibe simán bele lehet sérülni, sőt egyszer azért sérültem le két hónapra, mert ilyen rúgást kaptam a térdemre, amit Mevongou csinált Gazdi ellen.

  Egyébként az MLSZ-nek valamit kezdenie kellene már ezzel. Lanzára sokszor szabályosan vadásznak. Ha nem kezdik el pirossal kiszórni ezeket a mészárosokat, akkor mégis hogy várjuk el, h hosszútávon nézhető futball legyen itthon, jöjjenek penge, közönségszórakoztató focisták?
  Nem volt a viselkedése miatt a ferencvárosi Leonardo a szívem csücske, de abban a srácban benne volt a szép foci, őt is széthentelték. Anno teljesen jogos volt a fradisták felháborodása. Meg kell várnunk, amíg Lanzának ugyanúgy eltöri valami állat a lábát???

  • Ez egy eltévesztett taktika. Lanza sokszor bebizonyította, hogy akárhányszor rúgják csípik, lökik, reklamál, felkel és rohan tovább…

 • 58914020 .
  • 58914020 .

   Holender interjú

   • Thibby

    Le a kalappal Filip elött

  • szentike

   Botkának, Prossernak a figyelmébe kellene ajánlani a Filip mondatait.