Két éves minden idők egyik legtartalmasabb sportcikke az internetekről

Követelem, hogy január 16-át nyilvánítsák a Magyar Sportújságírás Napjának!

Korabeli képernyőkép

Pakson játszottunk felkészülési meccset 2016. január 16-án, és nyertünk 3-1-re. Ennyi és gongosan csak ennyi derült ki a Nemzeti Sport anyagából, ahol nem szaroztak, és tisztán a pőre tényekre szorítkoztak, igaz, arra a lehetséges szerkesztődobozok mindegyikében. Gyakorlatilag ugyanaz a cím, a lead és maga a kontent is: Honvéd három – Pakson, bár így utólag visszanézve, talán a cím kissé kattintásvadász, hiszen elhallgatják benne az anyag igazi meglepetését: a paksi gólt.

“Két éves minden idők egyik legtartalmasabb sportcikke az internetekről” bejegyzéshez 7 hozzászólás

    1. El sem tudod képzelni mekkora :(
      Két éve gyakorlom, de megközelíteni sem tudom az Ismeretlen Mestert. Vagy tartalmat viszek véletlenül bele, vagy nem figyelek oda, és csak kétszer írom le ugyanazt, esetleg bennefelejtek egy töltelékmondatot, szóval még elég messze vagyok, de nem adom fel!

  1. Esetleg kiegészítő információként, néhány semmit mondó megjegyzés:
    “A XXStadionba kilátogatott nem számottevő közönség egy rapszódikus, de az nb1 színvonalának megfelelő mérkőzést láthattak. A mérkőzést XX csapat meddő mezőnyfölé jellemezte, amit YY csapat lelkesedése tudott csak némileg kompenzálni. A mérkőzést AB bíró vezette, aki átlagos teljesítményt mutatott, de láttunk már tőle jobb és rosszabb bíráskodást is. A XX csapat ezzel örzi a helyét a középmezőnyben, míg YY csapatnak így nem sikerült beérni pontszámban ZZ csapatot.”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.