Napikispest 2018.02.05.

 • edzőtábor // ma indul a csapat törökbe (Törökbe?) edzőtáborozni. Amint lesz utazókeret, kitesszük, mert nagy valószínűséggel az egyben a tavaszi keretünk is lesz, kivéve ha valami csoda történne, mondjuk Eppel out, Fedorchuk in.
  • amit eddig tudunk [9:00] // az Instagram szerint Lovric, Kamber, Kabangu @ Ferihegy, viszont Rózsahegyi tegnap posztolt Bécsből, ugyanazt, mint Daru Bence, akit a Győr vett kölcsön egy évre Paksról. Lehet Rózsahegyit is?
   • update [14:00] // Gergényi és Rózsahegyi az NB II-es Szeged 2011-gyel utazott edzőtáborozni Törökországba. (via szeged2011.hu) Érdekesség, hogy a szombati, Hódmezővásárhely elleni edzőmeccsen még egyikük sem játszott.
  • kint a keret [10:10] // Berla, Gróf, Horváth A., // Bobál D., Heffler, King, Kosút, Kukoc, Lovric // Banó-Szabó, Gazdag, Holender, Kamber, Lukács, Nagy G., Pölöskei, Stoiacovici // Danilo, Eppel, Herjeczki, Kabangu, Lanzafame, Májer, Tömösvári. (via honvedfc.hu)
   • Baráth sérült;
   • a nyáron igazolt Deák nincs az utazókeretben;
   • központozási hibák miatt egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy Lukács és Banó-Szabó utazott, vagy Baráthoz hasonlóan sérültek? // update [13:00] Luki közben kitett egy instapillanatot az istanbuli reptérről.
A felsorolás egy ideig követi a posztokat, azonban valahol Májer után megbicsaklik, így tényleg nem tudjuk megmondani, hogy Sztoja után a pont mit jelenthet. Ha ott van, akkor a két játékos sérült, ha Banó után, akkor csak Boti. (képernyőkép: honvedfc.hu)
 • meccsjegyek // a Siófok (kupa, 02.28.), Videoton (03.03.), Haladás (03.17.) és Balmazújváros (04.07.) elleni hazai meccsekre már lehet jegyet venni az MLSZ online rendszerében. Fontos, hogy a Honvéd bérletet csak offline forgalmaz, azokért majd ki kell fáradni Kispestre egy pénztárhoz.
  • FTC (Üllői, 02.24.) // egyelőre nem elérhető;
  • Vasas (Megyeri, 03.10.) // egyelőre nem elérhető;
  • Diósgyőr (Mezőkövesd, 03.31.) // egyelőre nem elérhető;
  • A Bozsik jegyárai változatlanok, vagyis online 1300 a kanyar, 2000 a korzó és 3000 a tribün. Illetve annyira mégsem, mert a Honvéd oldala szerint ezek a helyszíni, tehát nem az online árak, vagyis vélhetőleg rosszul lettek feltöltve a rendszerbe. A helyes számsor az 1200/1800/2800 lenne. Reméljük javítják.
  • Az őszre és tavaszra szétbontott bérletek és a tavalyi éves bérletek árának összehasonlításával külön posztban foglalkoznánk, mert sajnos a mindenfelé keringő tév- és egyéb hitek miatt a téma kikerülhetetlen.

“Napikispest 2018.02.05.” bejegyzéshez 64 hozzászólás

  1. talan egy alapitvanyt lehetne csinalni a nyugdijas labdarugoknak ami kiegesziti a jövedelmüket egy X összegre, ha azt nem eri el….hogy ezt valogatott vagy klub szinten kellene, illetve mik lennenek a minimum feltetelek, azt eldönthetnek az okosok…

   1. nagyon lehangolt a vége… :/
    kellene valami jól átgondolt megoldás az ilyen helyzetekre.

  1. Egyáltalán Deák itt van még a csapatnál?Meccsek óta nem lehet találkozni a nevével,az MFA meccsein sem.Az utazó névsorból sem derül ki,hogy sérülés vagy egyéb okok miatt maradt ki.

  2. Fedorcuk még utánuk mehet ? Történt már ilyen,vagy amikor hazajönnek akkor csatlakozik.Azért illeme mondani valamit,hogy Fedorcuk jön-nemjön …..
   Mindenképpen jó lenne egy hozzá hasonló rutinos jó középső középpályás,irányító,támadó.

  3. “…a királynőt megölni, nem kell félnetek jó lesz! // a királynőt megölni nem kell, félnetek jó lesz!…”

 1. “FTC (Üllői, 02.24.) // egyelőre nem elérhető;”

  Bocs, de maradjunk a magyarnál: “nem érhető el” vagy másként: “elérhetetlen”, de nem “not available”… :)

 2. Azt láttátok már, hogy a honvedfc.hu a támogatók között ott van most már a Veritas?

 3. Picit hosszabb leszek ma :
  A játékosügynököről szólnék pár szót…
  Hetek óta átkozzuk 3 játékosunkat akik nem akarnak aláírni.
  Előrebocsájtanám hogy NE a játékosokat szidjuk !! Ezek a játékosok jóhiszeműen vagy más tanácsára leszerződtek a magyar futball némely vérszívójához.
  Ezek a vérszívók összebeszélik a játékosok fejét, hitegetik őket mindenféle külföldi szerződéssel és mindenhová el akarják jó pénzért passzolni a játékost a maguk jutaléka érdekében.
  Nézzük Bobál Dávid esetét.
  Ő a T&M INTERNATIONAL FOOTBALL AGENCY-hez szerződött le. Innetől kezdve ez az ügynökség mondja meg hogy Dávidnak hova KELL szerződni. Tehát már nem Dodi kezében van a saját sorsa. Mindenben az ügynökséggel kell megállapodni annak aki szerződtetni akarja ( vagy szerződésthosszabbítani akar).
  Ezért nem tudnak megállapodni az Öreggel sem, mert nem elég már Dodi fizetési igényét kielégíteni hanem az ügynökség is jól akar lakni.
  És hogy picit a kép összeálljon nézzük hogy ugyanezen ügynökségnek milyen tranzakciói voltak a közelmúltban.
  Bizonyos Prosszer Dániel nevű úr valaki által fölbuzdítva folyamatosan külföldre rohangált próbajátékra, akaár csapatunk kárára.Ugyanis felkészülési időszakban repült ki Angliába megmutatni magát ahová ez a remek manageriroda kiküldte ezt az átlagos magyar focistát.Onnan pár nap múlva páros lábbal rúgták picsán Prosszert.Az iroda mégis jó pénzt akart csinálni ezért kapcsolatba lépett a Felcsúf csapatával ahol korlátlan pénzt lehet szimatolni és eladta oda Danit.Minden etikai gátlótényező nélkül.
  Ugyanez az iroda intézte az érthetetlen tranzakciót amikor a nehéz helyzetben lévő Haladás a kiesés elleni küzdelem kellős közepén hirtelen eladta legnagyobb értékét a Vasasnak. Gaál Bálintról van szó természetesen…
  Ugyanez az iroda csinált hirtelen a semmiből válogatott balhátvédet a szürke-ízetlen Szabó Jánosból (Paks).
  Ők managelik évek óta Laczkó Buksit, aki évek óta mint márkanév van eladva, játéka évek óta nincs…
  Ők voltak akik kurta-furcsa mód kiszaggaták tőlünk Szilvási Petit, akti már nem tudni hanyadik helyre adják el, karriert, szakmai oldalt nem kímélve.

  Folytassuk tovább :
  Nagy Geri szintén nem írt alá. Pedig sokan belevizionáljuk a klubhűséget, szeretjük csupaszív játékát.
  És valószinűleg nem is fog, ugyanis már ő sem sajátmaga dönt már a sorsáról.
  Ő egy bizonyos MICHAEL R. NAGY SPORTMANAGEMENT-hez szerződött le.
  ez az a cég aki megmondja hogy hova kell igazolni, mennyi pénzért. Tehát ha az Öreg szeretné hogy Geri maradjon akkor ezt a céget jól megtömve pénzzel tudná csak Gerit itt tartani.
  És hogy miről hirhedt ez a cég ?
  Ő intézte egy bizonyos Botka Endre gyors eligazolását….Nem értettük akkor hogy tehetett ilyet Endi…Hát úgy hogy már nem ő döntött saját sorsáról…
  És ugyanez az iroda marta ki belőlünk az egyik legnagyobb tehetségünk, bizonyos Vida Krisztophert is…

  És Ikenne King maradt a végére.
  Igazi manager csemege ő, ugyanis bajnokként és a tavasz posztonkénti rangsorát megnyerő jobbhátvédként nagyon felértékelődött.
  Le is csapott rá az egyik legnagyobb iroda a CAREERS MANAGEMENT GROUP.
  Ők alapvetően jóféle iroda.Rengeteg játékost futtattak fel tisztességesen, normális külföldi szerződést kieszközölve. ( Nagy Ádám, Németh Krisztián, Bese Barnabás,és még rengetegen).
  Honvédos szálakat kutatva náluk 1-2 érdekesség :
  A CAREERS MANAGEMENT GROUP manageli mai napig Vadócz Krisztiánt. Mivel ez a cég leginkább külföldi csapatokhoz közvetít, így jelenelg tényleg reménytelen Krisztián hazaszerződése egy ideig.
  Ők közvetítették hozzánk, majd tovább Paksra Hajdú Ádámot. Zseniálisan be tudták a trágyát csomagolni díszdobozba többször is :)
  Ők passzolták el Koszta Márkot pár hónapja…Márkónak olyan sok beleszólása nem volt…a pénz beszélt….
  Balázs Zsoltit és ők lökdösik ide-oda , és még mindig el tudják adni teljesítmény nélkül…

  Na száz szónak legyen 1 vége : Ne bántsuk játékosaink akik ilyen-olyan kurta-furcsa ügyletek során elkerülnek tőlünk. Ne bántsuk az Öreget se. Neki annyi az elve hogy nem hagyja magát zsarolni.
  Ne Botkázzunk,ne Prosszerezzünk. Ne Bobálozzunk,NAgyGerizzünk. ezeknek a játékosoknak tele lett beszélve a feje sok faszsággal és aláírtak egy szerződést ahová rabszolgának álltak.

  Nézzünk előre. Itt a sok feltörekvő fiatal nálunk. Én a Hemingway Group helyében rögvest alapítanék egy managerirodát és az életük végéig managelném a kinevelt játékosaim.Akkor is keresnék rajta ha már a 8. csapatba igazol el..
  Még egy gyors hír : Sokan újságcikk alapján már lemondtak Fedorcsukról.
  Fordítottam ukrán újságokat.Nincs még veszve a dolog, ugyanis kinyilatkozta hogy nem kibaszott orvosi vizsgálatokra vágyik hanem imádja ezt a csodás játékot és játszani akar.Nem a pénz érdekli…
  Szerencsés landolást a csapatnak Törökországban !

  1. Én azt megértem, sőt elfogadom, hogy azok a játékosok akik bajnokok lettek, több pénzt szeretnének. Nincs ebben semmi különös, jól teljesítettek jár nekik. De azért mégiscsak ők írták alá a közvetítő irodákkal a szerződést, tehát ez ügyben nem jár teljes felmentés.

   1. Nyílván nem ennyi időt gondolkodik, hanem inkább kivár, hogy beesik-e egy jobb lehetőség.

  2. Hmmm, Fedorcsukot le kéne vadászni a közösségi médiában, hátha valahol elszólja magát, hogy merre, hol van éppen, mi a célja. Franc ezekbe a cirill betűkbe :)

  3. Ha lenne rálátásod a dolgokra ezt a blődséget nem írtad volna le.
   1. Kosztának volt két hete hogy találjon magának csapatot mert nem számított rá az öreg.Azért írom hogy az öreg mert új edző jött szinte nem is látta. Kellett a pénz érte!
   2. Mindenki eladó ha megfelelő ajánlat jön érte mindig ezt szajkózza!Ez történt Botka és Prosszer esetében.
   3.És egy dolog még a rabszolgaságról!Akkor kerül valaki erre a sorsra ha aláír egy klubbal és a hosszabbítás miatt azzal fenyegetik ha nem írsz alá nem játszol!
   4.Tudod ettől már csak az a legrosszabb amikor az öreg keres neked csapatot és nem akarsz menni!Na akkor még rosszabb a helyzet!

   1. Biztos igazad van , de az tény, hogy belerakott az öreg egy kalap pénzt, hogy ezek a fiuk ide jussanak!
    Azt viszont én tudom, hogy Bobál már egy évvel ezelött megmondta, hogy oda fog menni ahol többet kap.
    Ami gáz, hogy ezt egy fradista haveromnak mondta akivel nem kocsmában beszélgetetett…
    Persze a pénz sokat számít , de az akadémiát fenntartani kaja, edzö orvos stb szintén pénzbe van.
    Szóval én biztos nem játszatnám egyiket sem csak csereként, ha nincs helyettük más.
    Fél évig itt vagyok még játékosokkal építkezni nem lehet.
    Tudom sokat visszaadtak ök, és örök köszönet érte, de a magam példáján mondhatom, hiába kaphatnék máshol több pénzt, én mégsem mennék akárhová. A pénz 22 évesen lehet többet jelent…

     1. Persze igazad van általában, de ez a közszereplövé válás átka!
      Könnyen kereshetsz huszonévesen havonta akár milliókat, de ítélnek és megítélnek akár fél infok , vagy egyszerü pletykák alapján…
      Fentebb kérdezted, engem az érdekelne , hogy Lanza kivel van legjobb viszonyban a fiúk közül?

      1. Holnapra megmondja.Ismer egy autógyári munkást,aki Lanza kereszanyjának a második legjobb barátnőjének a hentesével lakik egy utcában olaszba.Régóta együtt számolgatják az érme oldalait,annyit már most elárul.

     1. Vannak az embernek barátai akik nem Kispest szurkolók, elég baj nekik, de ha jó emberek, amolyan szent bolondként tekintek rájuk.
      Viccet félretéve van , hogy az emberi kötelékek szorosabbak, mint az egymás örökös szivatásának természetes ösztöne.

  4. Ehhez képest pár napja még nem pont így láttad.
   Nagy Geri: “gyenge fizikumú a párharcoknál,nincsenek kulcspasszai. A mostani fizetéséért kapunk a posztjára egy kiforrt szerb kétméteres gyilkológépet”
   Bobál Dávid: “lassú , darabos, könnyen átjátszható, jelenleg el van fogyva.Összesen másfél jó szezonja volt , amiért nagyobb pénzt szeretne.Szeretjük mert sajátnevelés, de kapunk hasonlót vagy jobbat azért a pénzért amit ő szeretne.”
   És:
   “Imádjuk őket de ha nem akarnak itt játszani mert 20 Forinttal többet adnak máshol akkor menjenek.”

   Konkrét számok nélkül (értsd: pontos kép arról, hogy ki, mennyit keres az nb1-ben, valamint, hogy nekik mennyit ajánlott H) üres okoskodás minden. Mondjuk arra is van kereslet. :)

   Részemről egyébként a szakmai részével totál nem értek egyet, mert ezek bajnokságot nyertek nekünk 24 év után, ez a tény. Amellett, hogy Bobál szopatva volt balhátvédben (és még van sajnos is) nem lehet elmenni, akkor sem, ha esetleg tényleg volt némi formahanyatlása.
   Az aláír-nem ír alá kérdésben meg akkor sem tartanám magam elég okosnak, hogy leírjam, _mi_van_, ha ismerném a pontos részleteket.

   1. Akkor nyomassad az upvote-ot, mer arra gyúrok. :)

    Hú de vicces gyerek vagyok, pedig még nem ittam ma semmit. Még. :)
    Na szép estét! (De utálom, ha ezt mondják. :))
    Á, szar volt ez az egész nap. Eddig.

    1. csatlakozom, az enyém is xar volt! :))
     és én is unom az ál/dez/kamu információkat!! :)

  5. Tudtommal dolgozik a klubnál menedzser, legfeljebb a többség tolmácsként azonosítja be

   1. Az nem lehet!Te ,ezzel a pökhendi vidéki TSZ president stilussal,meg elmaradhatatlan felmentőfejekkel a végén?!Nem,nem,nem.Itt valaki más téved,Latikám!:-)) :-(( /\ .:-0 xD

   2. Nekem is vannak infóim, de sajnos nem mondhatom el. Mindig csak annyit mondhatok, hogy kíváncsiságot keltsek, de tényeket akkor sem ha megfeszítenek. Szerintem ez így a legkorrektebb részemről.

    1. Latyi…azért költői túlzás “hozzád közelálló informátorról” beszélni. :D
     ahhoz informálni is kellene… erre pedig 0 bizonyítékot adtál eddig.

     1. bocs, q..vára nem érdekel Simon Zoli… :D
      a béna céges tájékoztatás miatt érdekelt volna néhány konkrétum a srácokkal kapcsolatban,
      de semmit nem mondtál, amióta itt vagy, csak általánosságokat ismételsz,
      szóval, ha ezt kívülről látod, akkor elég gyerekes… tök mind1 h leto.od vagy nem.

      1. Válaszolj nyugodtan bármit, engedd el a fantáziád, aztán majd úgyis gyáván törölni fogod.

    2. Hali Lati! Csak szólni szeretnék, hogy véletlenül kitörlődött a hozzászólásod érdemi rész, majd ha lesz alkalmad pótold!
     Azért gondolom, hogy véletlen lehet a dolog mert amúgy aljas sunyi dolog az én reflexiómra választ írnod, úgy hogy a Te hozzászólásod lényegi rész eltűnt!

     1. Bocs, fentebb sikerült a választ írnom, de ide is leírom, hogy “Khmm” utáni részt törölted, ezt Te is tudod.

    3. Érted, Te, hogy miről van szó, csak terelsz. Én írtam választ egy előző hozzászólásodra, ami úgy kezdőzött, hogy “Khmm”, na ebből tűnt el valami, de gondolom majd pótolod.

 4. Gergényi Bence és Rózsahegyi Dominik a Szeged 2011-Grosics Akadémiával utazott törökországi edzőtáborba.

  1. Köszi. Ez egész váratlan, mert ahogy nézem, a Szeged eddigi edzőmeccsein nem is játszottak, még a szombaton, vagyis az utazás előtt egy nappal sem.

    1. Ez most akkor azt jelenti,hogy megvették tőlünk őket?Mert arról nincs szó a cikkben,hogy kölcsönbe kerültek volna.

     1. ebben van valami… a nagy felindulás után totál elcsendesedett a Szeged

  2. Gergényinek jót tenne a kölcsönadás, remélem erről van szó. Az Nb2 jelenleg előrelépés lenne, de őt visszavárnám mindenképpen! Bal oldali védőként hiányposzton játszik és korosztályos válogatottként megfelelő megoldás lehet a posztján.

   1. Rózsahegyit már szerintem teljesen leírták Kispesten.Fehér Imrével ketten maradtak a 97-esekből,aztán évek óta azt halljuk,hogy a 97-es korosztályban nincs megfelelő játékos,akit be lehetne építeni.Nem értem,hogy Rózsahegyivel is mi történhetett az évek folyamán,mert évekig utánpótlás válogatott volt,a fizikuma is megvan,de valahogy mégse tud kitörni.Mondjuk én azt veszem észre,hogy NB2 kiesőjelölt csapatokba igazolni nem túl szerencsés.Fél szezon után kipottyannak NB3-ba,onnan pedig már nehéz lesz visszaigazolni magasabb osztályba.

 5. a nagyon béna klub kommunikációt még 1 dologgal lehet tovább rontani, ha itt az állítólagos “bennfentesek” elkezdik osztani a tudást mindenféle vélt vagy valós infókkal kapcsolatban… faxa.
  részemről, már nagyon várom a meccseket, ott gól van, játék van és kevesebb a rizsa és a háttérinfók.

  1. Haha most már a török repülőúton veszekszünk, egyszerűen nem bírunk a feles energiaákkal! Legyen már tavasz!! :D :D
   Na, de ez van ha népszerű a csapat. :)

 6. Vajon hol a csapat? A Bermuda háromszög felett ugye nem repültünk el? :)

   1. Aha,csakhogy megnéztem én is a neten a Bp-Törökország repulojaratok, + még a Töröko belföldi jaratok számát /indulasat,minunsz idő eltolódás,mert tudtam hogy ezzel rukkolsz majd elő.De ebbe legalább tettél egy kis melót.Azonnal láttam,hogy valami nem stimmel.Ott hibáztál,hogy talán először hiányzott a “jolertesultseget” jelző : ) .

 7. Az Mtk-honlap szerint 1000 néző volt szombaton. Azt hittem, nincs lejjebb. De az NS szerint 1200 :D

  1. Nagyon jó példa arra, hogy a managerek, türelmetlen szülők, telebeszélt fejű fiatalok, hogy tudják elcseszni egy fiatal tehetség kibontakozásának lehetőségét…
   Ki az a hülye, aki a felnőtt keretbe verekedés küszöbén nem a saját karrierjére gondol?
   ha marad, akkor már magyar bajnok, 15-20 NB1-es meccsel 1-5 góllal…
   Sok sikert a hülye gyerek további pályafutásához!

  1. Nekem tetszik a Loki piros-fekete melegítője,de azért a miénk szebb!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.