“Napikispest 2018.04.24.” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. A honlapon a sportsérülések cikkben azt hittem írnak valamit a Nagy Geri sérüléséről,állapotáról.Remélem nem súlyos és nem kell kihagynia meccset.
  Nem tudom megszerezhető-e a Batik Bence,szerintem jó lenne nálunk középső védőnek ! A Wideckert is elfogadnám a középpályánkra ! Jelenleg mindkettőjüknek kifele áll a szénája.

  1. Az a Batik srác jó fizikumú, meg hogy Korda Gyuri bácsit idézzem, kislány szurkolóinknak nagy kedvence lenne, de engem a játéka nem győzött meg az idei meccsein, mikor nagy ritkán lehetőséget kapott a fradiban. Lehet, hogy a komoly sérülésnek is köze volt ehhez, amiből nagy nehezen felépült.

   1. Én Uzomát szeretném régóta már Kispesten látni és akkor a balhátvéd pozíció gondunk meg is oldódna.Jól védekezik és a támadásokba is hatékonyan belép.

  2. Ezeknek olyan fizetési igényük van, amelyből Kinget és Bobált is simán itt tartaná az öreg… ide Kukocok, meg Kosutok jönnek csak… néha sikerül kukázni egy Hefflert… Eppelt…

  3. Nem vagyok a statisztikák rajongója, de az állításod Nagy G-vel kapcsolatban az mlsz inStat adatbázisa is alátámasztja. A 25-26-27. játéknapokon, a forduló válogatottja.

   Emlékszem Lassie sportszakértő fórumtársunk azon gondolatmenetére, amikor azt írta egy összevágott videó alapján “jól feltérképezett” épphogy lenem szerződtetett “sztárjátékosról”, hogy féllábbal is többet tud mint Nagy Geri!
   Egyre inkább az az érzésem, hogy ezt a csupa szív és alázat játékost, sok-sok “féllábbal is zseni” is nehezen tudná pótolni!

  4. Windeckert szerinted meg tudnánk fizetni a havi 2 milliós fizetési igényével?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.