Napikispest 2018.06.11.

 • új Bozsik // ma kettőkor zárul a második közbeszerzés összesen hatodik módosított határideje, hogy valaki jelentkezzen stadiont építeni nekünk. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
 • Pisont Pista // (ha nem tudnád kezelni a Honvéd honlapját, akkor nem feltétlen benned van a hiba. l. az alábbi kommentfolyamot, amiből kiderül, hogy nekem is komoly problémáim vannak vele.)
  • ja, és a hír: Pisi egy évet hosszabbított, és marad az NB III-as csapatunk edzője, ami egyben azt is jelenti, hogy lesz NB III-as csapatunk, ami – ha jól nézem – ritkaságszámba fog menni a nagyoknál.
 • játékoskeringő // leigazoltuk Holdampf Gergőt. A részletekről gondolom majd valamikor később tájékoztatja a szurkolókat a klub.

“Napikispest 2018.06.11.” bejegyzéshez 30 hozzászólás

 1. Ismét a szurkoló kiszolgálásának csúcsán vagyunk. Ez az egymondatos + egyfényképes kommunikáció még egy amatőrtől is kevés! Szánalmas, szégyenteljes.Nincs tíz nap a sorsolásig, de a Bozsikban megállt az élet. Egyedül a szurkolói foci, ami színt visz a szürke hétköznapokba!
  Megnéztem az Újvidéki túra vieóját és azt gondolom idén egy hasonló túrával, de nem olyan eredménnyel kieggyeznék. Azt hiszem többen is lennénk mint akkor!

 2. probald ki egyszer :) csak ajanlani tudom, remelem mindenhol olyan könnyü es olcso lesz elerni, mint angliaban, ahol mar reg nem a gazdagok sportja. egy sport amit nyugodtan üzhet az ember 70 eves korig, orvosi problema nelkül. friss levegö, hosszu seta, emellett esz es ügyessegi jatek, mondon en nagyon szeretem, pedig nem vagyok gazdag, csak egyszer megleptek egy golf tanfolyammal es szerelem volt elsö erintesre :)

  1. masreszröl el sem tudod kepzelni, hogy mennyit hoz a turizmusnak nehany jo golfpalya. golfturizmusra oriasi kereslet van amerikaban, a briteknel, de a nemetknel is (bar ök meg nem ismertek fel, hogy ez ugyanolyan sport mint a többi, ragaszkodnak ahhoz, hogy ez az elitek sportja)

    1. Igen, nézz utána, hogy hány angol, amerikai pénzes turista ugrik el néhány nap szabira golfozni…

   1. Az olimpiai felkészülésre szóló pénz felhasználásáról van szó. Ha a turizmus oldaláról jut, az rendben van.

 3. Szerintem lenne igény a golfpályák köré lelátókat is felhúzni, csak hogy ne csak a haverok füves cégei, hanem a betonkeverősök se maradjanak pénz nélkül, ha elfogynak az átépítendő stadionok :)

 4. Majd ha az mtv1, tv2, echo tévén lesz ez téma, akkor örüljél… :)

 5. nekem kicsit zavaró, hogy H. ferike lett az egyik sokat idézett etalon…az egyik “ner” csapattól ??!
  “elcsalták a bajnokságot”… emlékeim szerint, tavaly ilyen feltételekkel nyertünk… :D
  amúgy a többi megállapítás mind helytálló, csak nekem kicsit mindig +keserűség, ha ilyen kritizáló embereknél a kárörvendést is ott érzékelem az arcán.

  1. az én rossz érzésem lehet részletkérdés, de az, hogy Horváth Feri meg a főnöke sírja tele a médiát, az röhej…ill. totál visszás, mivel maguk is annak a rendszernek az eredményei, amit fröcsögve fikáznak…:D
   ( hogy a “magyarok” mit csinálnak ilyen nincs…ez csak 1 általánosítás.)

 6. Július 7-én a Zlate Moravcét fogadjuk edzőmeccsen
  (Kommentnews)

 7. Ma kezdődik a felkészülés??? aztakurva!
  Akkor talán ma már lesznek próbázók is, egy két játékos feltűnhet, illetve el…

 8. Akkor szerintem végre várható a BHO-n valami tájékoztatás, mert a felkészülés első napján mindig írnak valamit.:) Akiket felsorolt az nso (Arabuli, Uzoma, Burmeister) azok szerintem jó erősítések lehetnek. Remélem Eppelen kívül több távozó nem lesz… :)
  Híres Gáborról lehet tudni, hogy milyen szakember? Az látom a Wikipédián, hogy több kiscsapatnál volt már edző. :)

  1. Azért nemkicsit vagyunk MTK-s edző továbbfoglalkoztató hely :)
   Híres
   Lőrincz
   Pölöskei
   Farkas Tibor

  2. Elviekben, gyakorlatilag még a dátumot is az NS ből tudtuk meg…
   pedig nekünk van a világ legjobb marketing csapata! by Hemi

   1. No-no…Én nem ezt mondtam, okay? A marketing csapatom a világ legjobb csapata, abban az árkategóriában, amennyiért tartom őket…vagyis az önkéntes, ingyen dolgozó csapatom, ebben az árkategóriába a legjobb. Okay? Nincs még kint a BHO-n a hír? Akkor az a hír nem is igaz. Majd mi megerősítjük, ha 100% lesz. Ne üljünk fel minden kamu hírportál, megtévesztő, szenzációhajhász cikkeinek. Persze, lehet, hogy majd egy hét múlva mi is ugyanazokat a híreket erősítjük meg, de úgy gondolom, az csak a véletlen műve lehet, hogy pont annál az igazolási hírnél beletrafált a másik portál is egy héttel korábban. Ne feled kedves Barátom! Igazi, valós híreket a Kispesten történtekről csak nálunk fogsz kapni. Egyszer. Pár sorban. De azok tényleg igazak lesznek. :) Maradok tisztelettel, a még mindig szponzorok után kutató Barátod…Hemingway

  3. Az a véleményem, hogy ez így elég röhejes, mondhatni dilletáns. Most meddig tartana írni egy cikket, hogy a felkészülés mondjuk holnap kezdődik, igazolásokkal, programokkal kapcsolatos hírekkel hamarosan jelentkezünk. És szépen apránként cseppegtetni a híreket, hogy érezze az ember, hogy foglalkozva van a szurkolókkal…aztán amikor minden összeállt, akkor írni egy összefoglalót, hogy mi a felkészülési program, kik jöttek, kik mentek, stb. Illetve az érkezőkkel riport, az edzővel riport, az EL ellenfél elemzése, stb. stb. Annyi mindennel színesebbé lehetne tenni a honlapot… :(

  4. azért ettől a burgermeister-től nem esnék hasra.
   voltak remek megmozdulásai ellenünk is.

   1. Neked nem is kell…elég, ha az ellenfelei esnek hasra. :D

 9. Akkor vágjunk bele:)
  Piros-fekete vagy Piros-fehér-fekete? Én az utóbbira szavazok, egyedi lenne a három színkombináció” hivatalossá tétele, nem lenne eretnek dolog, számos csapatnál van ez így. Én felvállalnám a múltunkat ekképpen is (amúgy is mindig ott volt és lesz a fehér szín bármi is lesz a mezeink között!)

  Az új mezről:
  …ha Én marketinges lennék, akkor előjönnék egy olyan dumával, hogy “tisztelet az ősöknek” és ezért a következő szezonban megemlékezve a hajdani hőseinkre, újratöltve egy klasszikus mezkombót választottunk hazai szerelésnek. Megspékelve pár régi fotóval. (lsd. lentebb Bodonyi Béla)

  (Mondjuk anno sem volt kolbászból a kerítés a noname csíkos mez, diszkréten harmonizált az adidas nadrággal:)

  Szóval…akár még jó is lehet ez az idei “kétszínűség”, de amivel nekem bajom van az inkább az a Macron. Givova után lelkesedtem mint egy kiskamasz, hogy feltörekvő márka, nagy lehetőségek, csodás mezek az angol bajnokságból, aztán meg jött a pofára esés. Valahol döbbenet, hogy egy osztrák IV. liga szintjén állunk ebben a kérdésben, ahol a helyi hentes vesz egy garnitúra szerelést Hanséknak, kb. így állunk mi is ezen a téren. (A cég védelmébe annyi, hogy pld. a DAC új Macro meze pld. nagyon ütős lett, de gondolom annak ára is van)

  Legyen olcsó, fapados, mindegy, hogy miben játszunk, nem az a lényeg…..mintha a 60-as években lennénk komolyan. Semmi elképzelés, kreativitás, üzleti érzék, egyediség iránti igény és hajlam sincs ezen a téren sem. Nemcsak a Honvédnál persze, hanem a válogatottnál sem mondjuk. Szerintem mi vagyunk az egyetlen válogatott, akit az adidas öltöztet, ahol az igénytelenség alapkövetelmény. 2 évvel ezelőtt vettek szerintem akciósan X ezer db-ot ebből (a már akkor is megmosolyogtatóan avitt mezvariációból és amíg van raktáron, akkor addig ezt használjuk). Meg kell nézni még a Fehéroroszok is egyedi (adidas), nemzeti mezben léptek pályára ellenünk. Hálás köszönet az ezer éve hazai adidas főisten Császár Attilának, ezért az évtizedek óta tartó tragikomédiáért. Ha már a Fehérorosz meccs, agybajt kaptam attól, hogy a magyar válogatott dacolva a tradícióval tiszta pirosban játszott. Kikérem magamnak! Ez meg mi?? Tudom volt már ilyen korábban is, de ez vérlázító! Már a németek, angolok is visszatértek, magasról pottyantva a FIFA/UEFA iránymutatásra, hogy az egyik tagállami sportszövetség csapatának tiszta sötét, a másiknak pedig tiszta világosban kell játszania! Gondolom azért, hogy a fekete-fehér televíziót nézők is megtudják különböztetni a csapatokat. (Zárójelben jegyzem meg a múltheti Dán-Mexico meccsen a hazaiak piros mezben.fehér nadrágban az Aztékok meg zöld mezben-fehér nadrágban játszottak). Falra mentem 2-3 éve a tiszta fehérben pompázó német válogatottól is, de úgy látszik arrafelé megjött az ész!

  Visszatérve hozzánk, ha már ezt dobta a gép, akkor mindenképpen egy fekete nadrág, amúgy Bilbao,PSV,Sunderland mintára rohadt egyedi lenne! Mondjuk olyan utópiára már nem is gondolok, hogy a szenzációs honlapunkon meglehetett volna szavaztatni mondjuk három variációt az olcsóbbikból, hogy az a barom szurkoló érezze már egy kicsit, hogy beleszólhat szeretett klubja ügyeibe ilyetén formában is. Ugyanezt meglehetett volna játszani az idegenbeli és a harmadik szám mezzel is.
  Ha lehetne olyan kérés még esetleg, hogy csóró kapusoknak is vegyenek már könyörgöm 1-2 garnitúra (a csapatétól eltérő) mezt. Szomorú látni, hogy szerencsétlenek, miben védenek, legalább nekik legyen más fazonú. drágább, változatosabb színvilágú szerelésük! Bizakodjunk, mert ugye abból csak 2 garnitúra kell egy meccsre, hátha azt kilehet gazdálkodni!

  Illetve a mosodástól is lenne egy kérés, a mezek mosásánál használjanak már színfogót (nem egy nagy összeg) mert az idei szezon végén is a fehér számok egynémely mez esetében már gyönyörű rózsaszínben pompáztak a mosás hatására)

  Éljen a marketingünk!
  Csodás dolog ez, csak így tovább!
  /165731299e11ade00834a212997c80e76e025f4df433a1206938c7fdae1ad9ca.jpg

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.