Napikispest 2018.06.24.

 • Eppel @ Kajrat Almati // Marci már Kazahsztánban van orvosi vizsgálaton, miutána – a Nemzeti Sport értesülései szerint – a két klub, valamint a klub és a játékos már megegyezett egymással.
 • buszok a Rabotnicki ellen // legalább két szurkolói busz indul Szkopjéba az Európa-liga meccsre. Az első ötvenes már megtelt, vagyis nem érdemes az utolsó napokra hagyni a döntést. Indulás kedd este, szerda Szkopje, délután/este meccs, majd indulás vissza. Csütörtök reggel már akár be is lehet mennid dolgozni, vagyis megúszható a túra egyetlen szabadnappal.

“Napikispest 2018.06.24.” bejegyzéshez 33 hozzászólás

 1. Sajnálom..nehéz lesz pótolni.Kérdés hogy az érte kapott pénzt visszaforgatja e Hemi vagy vadászunk valami ingyen légiósra…eddig nagyon nem állzuk jól igazolások terén.Abba bele sem gondolok hogy milesz ha Lanza is megy.

  1. Biztosan visszaforgatja, hiszen igért 3-4 minőségi igazolást 😀! Én annak is örülnék, ha noname játékosok jönnének, de az Eppelért kapott pénzből Lanza hosszabbítana! Amúgy, szerintem egy év múlva Eppel újra nálunk fog játszani!

   1. Majd meglátjuk… Azért, Te sem bánnád, ha nekem lenne igazam!

   2. “Biztosan visszaforgatja, hiszen igért 3-4 minőségi igazolást”

    Biztosan! Hiszen eddig még minden úgy történt, ahogy előre mondta… :D :D :D

   3. ???
    Astana, Gabala, Karjat, szokj hozzá, mert minden évben ők eljutnak a csoportkörökig… és mi? A magyar már rég nem focinemzet! Fogadd el!

  2. De ehezz kell egy Eppel is akiben nincs annyi becsvágy hogy inkább egy lengyel középcsapatban játszon havi 30000 euróért És esetleg onnan egy belga, holland középcsapat is kijöhet…… Neki inkább kazahok kellenek havi 50000 euroért ami közismert játékostemető……. Azt hittem ő a diplomájával okosabb lesz de nem……beállt a sorba….. Döme, Dzsudzsák, Guzmics, és még megannyi megélhetési játékos… Ebben szép hagyományaink vannak

   1. Miért is jobb egy belga középcsapat kevesebb pénzért, mint a kazah bajnok, amelyik jól fizet? Vagy az állítólagos magasabb színvonalú bajnokságban jobb padozni?

    Egyébként szerinted mit kellene szem előtt tartania egy általad megélhetésinek nevezett profi (aki ebből él) játékosnak a megélhetése helyett?

    Vagy mi a baj? Hogy nem az idióta “szakértők” (akik tutira tudják, hogy “szakmailag” mi az érdeke a játékosnak) jótanácsai szerint rendezik a saját életüket? Tehát nem az övékét vagy a tiédet… (Nem tudom, érted-e)

 2. Azért baromi, hogy 73 évvel a háború után ezek a partizánok még mindig bujkálnak.

   1. Őt is amikor ide “kukázták”, akkor mindenki hurrogott ellene, most meg!
    Lehet találni hasonló jó képességű alúlértékelt kapust még!
    No para

   1. Ha holnap nem is de a héten bőven. Hiszen ha Lanza eligazol az új csapatában is pörög már a felkészülés. Ok. Kapott haladékot valószinüleg egy-két hetet ami letelt. Vagy kispesten vagy valahol az országban el kell kezdenie edzeni…

    1. Gróf viszont nagyon KORREKT!
     Nem kamuzgat, nem jelent sérültet, nem nyaralgat, edz rendesen és simán elmondja, hogy valszeg megy!
     KORREKT!!!

  1. szerintem ez szimpla eletfilozofia, ugy elj es dolgozz, hogy amikor befejezed/meghalsz akkor ne kelljen szegyenkezned es jo szivvel emlekzzenek rad… nem kell annyi mindent möge gondolni….(remelem:) )

   1. 2018 átigazolási időszak…Honvéd … nem kell mögé gondolni ? :DD

 3. Batik Bencét,Pávkovics Bencét szivesen látnám középső védőként,esetleg a Fradiból a fiatal Takácsot.
  Csatárnak Géresi Krisztiánt a Vidiből,Balogh Milán Monorról NB III. gólkirály MFA-n nevelkedett.

 4. Ma Partizan-Kispest meccs 17.30-kor,élő stream a youtube-on(partizan tv live stream)CSAK üdv a Vajdaságból!

  1. köszönet!
   bár a kínai meccsből kiindulva nem sok jót várhatunk ma sem. :(
   persze az is 1 kérdés, hogy ha már Gróf is kifelé tekintget, akkor mennyire volt benne a 2 szabadrúgásgólban…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.