Napikispest 2018.06.25.

 • Lanzafame // a Blikk úgy tudja, hogy a Fradi 160 milliót ajánlott érte.
 • Vernes Rikárdó // Diósgyőrbe került, ahol összeállhat az Ugrai-Vernes páros. Az pedig nézős.
 • Partizan vs. Honvéd // 17:30-tól a YouTube-on.
 • Ignajtovic // a Facebookon pár perce megváltoztatta a borítóképét. Vajon mit jelenthet?

“Napikispest 2018.06.25.” bejegyzéshez 79 hozzászólás

 1. Ignjatovic a fb-on Honvédos képet rakott ki borítóképnek. Kanyaros pólót tart a kezében. Szerintem egy középső védő megvan. :)

  1. én alapvetően örülnék neki a védelem stabilitása szempontjából nem 1 KossuthLaller kategória.
   de erősen árnyalja a képet, amit páran felvetettek itt az “öltözőre gyakorolt negatív hatásával” kapcsolatban…
   szóval most el vagyok bizonytalanodva, mint Pelikán elvtárs a nagy árvíz idején.
   (milyen arcok tűnnek fel ezen a nem is régi videón…)

   1. Igen…ezt Latabár mondta többször is. Emiatt én is aggodok, független attól, hogy Ignja nagy kedvencem volt. Bár kiváncsi lennék, hogy konkrétan milyen baj volt vele.

    1. ami nagyobb gond, hogy RW is egyből ezzel jött…de ebben a kérdésben passzolok.
     a pályán csak annyi látszott, hogy 1 q..a kemény ember van a védelem közepén, aki ehhez képest még nem is túl sok lapot gyűjt… ellenben jól helyezkedik, jól olvassa a játékot.
     és a videót nézve, védő létére nem kevés gólt is szerzett!
     (gáz a memóriám, nem emlékeztem ennyire :) )

     1. Rossi nem véletlen nem ragaszkodott hozzá, a keretből a ténylegesen kedvenceink pedig nincsenek valami nagy véleménnyel róla…azok az arcok, akiket pont azért kedvelünk, mert azt látjuk rajtuk, hogy nekik még valamit számít a Honvéd. Nekem nagy kedvenc volt Ignja (az adott éra szűk keretei között nyilván), így engem is megdöbbentett a csapatemberek ilyetén reakciója. Így én nem feltétlen örülnék. Ráadásul gondoljatok bele: az arc tényleg jó képességű játékos. Már anno sem értettük hogy hogyhogy nem viszi el tőlünk senki – Rossi miért hagyja ki néha meccsekre, miért mondja a sajtóesemények előtt, amikor rákérdezek, hogy “PROBLEM INDA HEAD”, aztán mikor elkerül tőlünk, megy a szerb bajnokság alsóházába… hát…nem tudom… Andrics jó kis játékos de kurva sok lesz már a délszláv, az meg mindig kurva nagy veszély.

      1. ezt az “ics”-esedést már én is sokallanám, főleg, ha a tesztelés alatti montenegrói is jönne.
       én remélem, hogy van akkora tartása ennek a mostani öltözőnek, hogy 1 ember nem dönti be…ill. SA nem hülye és kommunikál annyit a csapattal, hogy akár ez is szóba kerülhetett !?
       mert a játéka nekem egyértelműen pozitív volt, pont az a stabilitást adta középen, amit pl. még Tandiánál érezhettünk vagy a bajnoki évben Bobálnál…

      2. Hantának már privát üzenetben javasoltam, hogy nem tudnátok mostanában az Attilával egy interjút csinálni? Talán most több olyan téma is van, ami miatt érdemes lenne és esetleg erre is fel lehetne hívni a figyelmét. Pont Attila volt az, aki a legtöbbet szívta a délszláv játékosok miatt 2008-ban.

       1. tervben van, nem csak ő, hanem még játékosok is, de én is gondoltam speciel Supkára. Idő és ráérés függvénye az egész, sajnos ez a szűk keresztmetszet :(

  1. Az 500.000 pont 500.000-el több a 0-nál (nullánál).
   Plusz ha a fizetését is nézzük (legyen mondjuk 15.000/hó, talán nem lövök nagyon mellé), akkor az még 180.000 relatív plusz. (Összesen cirka 220 millió forint tehát.)
   Félek, valami hasonló gondolat simán lejátszódhat az agyakban, hiszen jövőre lejár a szerződése, pénzt most lehet érte kapni, vagy nagyon halvány eséllyel télen.

   1. Ebben a stratégiai kérdésben nagyon nem értünk egyet! :(

    1. Hát, pedig el tudom képzelni a klubházból.
     Azt, hogy mi Lanza maradását szeretnénk, szerintem pont leszarják egy adott helyzetben :(

     1. Én meg ezt a “fajta” hozzáállást sz@rom le, már bocsi… mármint, amit az elmúlt hetekben // napokban érzek, tapasztalok a klubházból, sajnos!!! :( :( :(

   2. penzt lehet kapni telen is….persze nyilvan nem itthon, hanem mondjuk kinaban :)

   3. Azt a 15000 EUR-t nem Hemi állja! kb, 7000-et áll Hemi a többit egy lelkes Kispesti! tudja a fene, hogy kicsoda…

   4. Úgy hallottam, hogy a fizetési sapka feletti összeget egy szponzor állja, így mivel valakit azért kellene venni a helyére, ebből igazán nincs megtakarítás.

   5. Igen, de Lanzával nagyobb esély van az EL-ben továbbjutni, akkor megkereshetjük az eladásából befolyt pénzt úgy is, hogy marad. Ha marad, jövőre is több győzelmünk lesz, ami több bevétel, ha megint EL selejtezős helyre vezeti a csapatot, az megint plusz bevételi lehetőség. Hosszabbítani kellene vele, akkor játszhatna az új Bozsikban is, és Hemi is nagyott nőne a szurkolók szemében.

 2. FELHÁBORÍTÓ!!! MOCSKOS ZÖLDEK!!!
  Nagyon kíváncsi leszek, hogy jön-e CS.A.K. úgy “élből” rá cáfolat – én ezt tenném! Már elnézést, de ez a pénz nemCS.A.K. “pitiáner” és kisstílű ezen a szinten, de még felháborító, és gyomorforgató is, szvsz Nekem ez nem az az “ajánlat”, amit egyből nem lehetne simán visszautasítani…remélem ezzel az érzéssel // gondolattal azért eme fórumon nem vagyok egyedül??? :(

  1. Hát ez az összeg lepkefing! Kedves Tulajdonos úr, remélem Ön is így gondolja!

   1. Szerintem meg az enbéegyponthu és társai az ŐRÜLETESEK!!! ;)

   2. jaja, amikor elolvastam azt a cikket, miutan a mult heten valaki belinkelte a következöre jutottam
    1. A ferencvaros es a videoton is bejelentkezett
    2. Hemi 2 millat kert
    3. Vidi penzt es csomagot ajanlott (Henty is benne volt a csomagban)

    4. mindket csapat dragallotta.
    Hetvegen jött a hir, hogy Henty Eszekre ment. Tehat a csomag resz, vagy nem is volt, vagy el lett utasitva.

    atigazolasi piac augusztus vegeig nyitva (ami röhej annak tekinteteben, hogy julius elejen mar bajnoksag van).

    Olyan erzesem van, hogy ha el akarjuk öt adni elsösorban nem itthon akarjuk eladni. Valoszinüleg volt DAC-os vonal is de az Rossi kapitanyi kinvezesevel kutba esett. Az, hogy törtenesek vannak az szinte biztos, mert nagy a kuss a hivatalos kommunikacios oldalon, es nem sokara nevezni kell az EL selejtezöre. Amugy Eppel eladasa eseten azon sem lepödnek meg, ha hosszabitana egy evet ( a kapott penzböl talan telne ra)

 3. Totál olyan érzéseim vannak, amikor az Öreg “elődei” megcsinálták a bizniszeiket a Dömével, a Pisonttal, a Hamarral, a Kálmánnal, az Illéssel, a Bárányossal, a TóthMisivel, a jó öreg RobWarzsival, a Sasuval, és még lehetne sorolni napestig… nagyon remélem, hogy ez CS.A.K. egy múló “rosszul” érzés, vagy mifene…?!? :(

 4. Ezt korábban is mondhattad volna! Ezen a jó klubtulajunk biztos elgondolkodik. 😊

  1. a klubtulaj sokunkat “nem érdekel” , de sajna ő írja alá a papírokat és nézi a számlakivonatot.
   ez utóbbi sokkal nagyobb hatással van rá, mint hogy mennyi ember megy ki a Bozsikba :)

  2. Az Eppelért kapott pénzt oda kell adni Lanzának és három évvel meghosszabbítani a szerződését! Ő többet hoz, mint amennyit bele kell fektetni.

   1. Sokak véleményével ellentétben, szerintem Hemi nem hülye, és Ő is egyetért az utolsó mondatoddal.

   2. Így van.Ez az,amit egyesek képtelenek felfogni és csak ismétlik a hülyeségeiket.

 5. Valami olyasmit mondott Hemi hogy bîzzunk benne vagy hasonló hogy a keret megerősîtése minőségi lesz..azt mondta hogy Lanza marad.Viszont olcsó mez,normális játékosok sehol nagyon úgy néz ki hogy idén még kevesebbet fog a csapatra költeni.Mivel saját lóvéhoz nem nyúl kb.,ezen a nyáron a játékos eladásokból akar kicsit túlélni.

  1. Ezredszerre is: neked/nekünk nem kibaszottul mindegy,hogy ingyen megy,vagy nem ingyen megy???? Te,vagy én fogjuk elkölteni az érte kapott pénzt??? Nem! Hemingway igazol játékost pénzért??? Nem! Akkor miről beszélünk??? De ha már itt tartunk: Lanza tud segíteni a csapatnak még legalább egy évig??? Igen! Meg lehet hosszabbítani egy kurvakibaszott szerződést? Igen!

   1. Nyugi van, nem tudom mire fel ez a stílus?!

    Oké, hogy Dollár Papa nem fog pénzért játékost igazolni, de nagyon nem mindegy, hogy mekkora a büdzséje. Persze azt szeretném, hogy maradjon Lanza, nagyon nem szeretném, ha más magyar csapatban játszana, de azt gondolom, hogy nincs realitása a szerződéshosszabbításának, mivel a mostani szerződése többszörösét ígérik olyan csapatok, ahol jóval több esélye lehet címekért küzdeni. Ezzel a bérkerettel, amivel Hemi dolgozik csoda kell a címekhez, ez összejött egyszer, de a realitás az, hogy amíg MTK/Mezőkövesd kaliberű csapatok is többet fizetnek nálunk, amíg a Fradi/Vidi/Puskás többszörösét adja a mi béreinknek, addig el fognak menni a legjobbjaink. Kinget, Bobált, Prossert, Botkát, Kosztát nem tudtuk megtartani, nem hiszem, hogy pont Lanzát fogjuk.

    És ki tudja lehet, hogy Lanza eladásából 2-3 meghatározó játékos szerződését tudjuk meghosszabbítani és legalább őket nem veszítjük el

    1. Minden 3.nap előjön ez a frász,hogy vki felböffenti,hogy “most pénzt kapunk érte”. Ezt ugye leírtam…
     A másik: 1,7 milliárd a klub költségvetése(ebből nehogymár ne lehessen a legfontosabb játékosnak 150milliót kifizetni/ennyiről van szó elvileg).Át kell csoportosítani összegeket az ő fizetéséhez.Ennyi.Játékoseladások(befolyó összeg+bérköltség is felszabadul).Simán,nagyon simán ki lehet gazdálkodni.
     Kosztát nem “nem tudtuk megtartani”,hanem ő a cserepadra sem fért volna,mert Danilo volt a 3.számú csatár(joggal).Létszámfeletti volt,el kellett adni,az egy jó döntés volt.

     1. és átjött már neked, hogy az öreg milyen magasról tesz rá, hogy mit szeretnénk mi vagy akár mi volna a logikus ???

     2. Ja és Lanza többet ér,mint 3 meghatározó játékos.Mondhatsz nyugodtan 3 nevet,de mind pótolható.Lanza nem pótolható!

      1. Jó, ezt értem, és ne tegyünk úgy, mintha én ne azt szeretném, hogy maradjon. Csak szerintem irreális elvárás, hogy az öreg fizessen neki annyit, mint a Vidi/Fradi, és ha fizetne is annyit, akkor se vagyok benne biztos, hogy minket választana.

       Te úgy számolsz, hogy ha kell Lanzának oda kell adni 3 ember pénzét, ha én vezetném a klubot én is erre hajlanék. A Hemi-féle realitás ennek az ellenkezője, a tapasztalat azt mutatja, hogy inkább vesz 5-6 játékost hátha lesz belőlük valami, minthogy 2 minőséginek odaadja az 5-6 alsópolcos játékos pénzét. Ezt alapulvéve azt gondolom, ha jó pénzt adnak, akkor jobban járunk az eladásával, mintha +1 évvel ingyen távozna. Nyilván csak azután, ha kiestünk az európai kupákból.

    2. Azt a csapatnak nevezett szornyszulottet itt maximum Felcsutnak hivjuk

 6. Blikknel, Lanza meg nem lötte be a Vasas ellen, es csak 17 golnal jar :) magas szinvonalu, jol tajekozott sport-rovatra utal….

 7. nem szeretnék negatív lenni Ricsivel kapcsolatban, de a Diók is gondban lesznek, ha vele próbálnak nagyot alakítani az nb1ben…

   1. lóxart…Ricsi sajna nem nb1es szint akaraterőben, alázatban…stb

  1. Hát anno adott egy jó nagy gólpasszt Bacsa góljánál pár éve egy 2-1-es vereségünknél…

 8. Hemingway azt nyilatkozta, hogy két kör az EL-ben a klubnak 500 ezer eurót jelent. Lanzafame árát tehát ezzel együtt is kell számolni, hiszen a maradása – ugyan messze nem biztos, de – jó eséllyel továbbjutást és ezáltal plusz pénzt jelenthet a csapatnak. Hemingway biztos, hogy ezzel is kalkulál. Jó lenne, ha az átigazolási-saga minél hamarabb véget érne. Az nem is kérdés, hogy Lanzafame nélkül, vagy vele, de ugyanúgy szeretjük a csapatot. Légiósok zsoldosok, jönnek-mennek.

  1. Lanza akkor most inkabb Vidihez vagy Fradihoz van kozelebb?maradasra keves az esely szerintem….:( de 500 ezer euroert biztos nem adjuk!!

 9. tekintve, hogy Igna nem volt mar csapatban amikor a kanyar 25 eves volt, eleg friss kep lehet, hacsak nem jart at szurkolni….

 10. Továbbra sem pontosan értem ezt a titkolózást, mondhatni hírzárlatot. Lanzáról napi szinten jön cikk, hogy Fradi, hol a Vidi környékezi, miközben állítólag sérült. Eppel már Kazahsztánban tesztelik, talán már le is igazolták. Gróf is érdekes posztokat pakolgat ki. Közben a Csapat a szerb Partizan ellen meccsel, amiről csak néhány szemfüles szurkolótól tudunk….mi a faszom van a BHO-n? Miért nem lehet naprakész infókat adni arról, hogy felkészülési időszakban, néhány héttel az első EL mérkőzésünk előtt, mi a búbánat van a Csapattal?

  1. jobb esetben ez nem hírzárlat, csak még nem dőlt el.
   de sajna mindenhol azt hallani, h nem marad……………………

 11. Én ezt az összeget nagyon keveslem. Lehet, hogy félrecsúszott valami info és a fizetése lenne ennyi. Ha azt nézzük, hogy a pletykák szerint egy-két külföldről hazatelepült magyar válogatott keres 8-10 milliót havonta, akkot akár reális is lehet.
  Persze az is elképzelhető, hogy az egészből semmi sem igaz, vagy mondjuk Eppelt adtuk el ennyiért (azt is reálisnak gondolnám), ki tudja?

  Én azért remélem, hogy marad, szerintem az anagiakat leszámítva ő is úgy járna a legjobban.

 12. Ignja, ha igaz, akkor örülök neki.
  Hallottam én is anno ilyen-olyan pletykákat az öltöző felől, de ha igazak lennének, akkor csak nem hívnánk már vissza… Legalábbis remélem

  1. én inkább azt remélem, hogy annyira átalakultak a viszonyok az öltözőben azóta, hogy elment,
   hogy nem lehet ugyanott folytatni, bármi is történt…

 13. ne legyenek illúzióid, ugyanolyan zsoldos, mint a többi… :/
  csak nekünk kedvesebb

 14. Lanza téma már megint.Sztem direkt basszák az idegeinket.Egy normális klubtulaj egy ilyen játékos eladás témára kapásból rávágja,hogy itthon NEM eladó.Itt nem egy botkáról,nem egy prosszerről van szó.Lanzafame egy legenda nálunk,ha tetszik,ha nem.Eleve ilyennek szóba sem szabadna kerülni.Eleve!
  Szóba került itt korábban:őt mindenáron meg kell tartani,akár játékoseladások árán is.Ilyen horderejű dolgokat nem szabad elviccelni. Lanza eladása itthonra,a Kispest szurkolók megalázása lenne(de Hemingwayé is,bárhogyan is kommunikálja a dolgot).Ha mégis,akkor külföld,de a zöld szar semmiképpen sem elfogadható.Semmiképp!Ezzel Lanzafaménak sem ártana tisztában lennie!
  Ignja? Fene tudja.Játékban jó,de öltöző?
  Andrics:neee!!! Az a szerencsétlen küzd és hajt ugyan egész meccsen,de a labdába belebotlik.Hagyjuk ott ahol van,nem idevaló!
  Arabuli viszont nem rossz.Küzd és hajt ő is,viszont a labdával is tud bánni.Ő erősítés lenne(Eppel helyére/mert Lanzát sem ő,sem más nem tudná pótolni).

  1. Hemingwayben eddig(nem tudom ez meddig lesz így) azt az egyet mindenféleképpen bírtam,hogy nem raboltak le minket gazdag hazai csapatok(nem úgy mint korábban pl André Alvest,vagy előtte Illéséket,Hamarékat),mármint ami az igazán meghatározó játékosokat illeti.Nem hagyta,volt tartása.De egy igazi klubtulajnál(és pláne egy ilyen nagy klub tulajánál)ez a minimum,mert ez nem egy siófok és nem egy békéscsaba(botkát és prosszert nem ide veszem,mert ők nem tartoztak a legfontosabb játékosaink közé).

   1. Ott van a linkben. :)
    Népligeti forrás, kb. olyan súlyú, mint a Blikk. :)

 15. A magyar-kazah online szótár csodákra képes:)
  Әр адам EPPEL үздік бомбардир екенін қазірдің өзінде білед!

 16. Homályosítson fel valaki légyszíves, mi ez a probléma Ignjatoviccsal? Nekem ez kimaradt.
  Egyébként én 500ezerért odaadnám Lanzát bárkinek, persze egy kicsit kéretném még magam. Egyrészt fél év múlva lejár a szerződése, másrészt sokkal beljebb vele sem vagyunk nemzetközi szinten, harmadrészt el kell engedni pénzt keresni, ha már nálunk nem tud, szerintem megérdemli. Negyedrészt Doll úgysem fogja tudni használni megfelelően, mert totál nincsenek egy hullámhosszon szvsz. Mondjuk a Vidibe viszont nagyon illene. Ötödrészt meg nem kellene megint beleköpni a nagyfiúk levesébe, mert rábszás lesz a vége, oszt mehetünk Dunaújvárosba meccset nézni.

  1. Lanzának nem fél év múlva,hanem jövő nyáron jár le a szerződése,fogjátok már fel. És nem, a Fradiba semmi pénzért nem szabad elengedni. Ő a 21.században a legnagyobb kispesti kedvenc,r Magyarországon sehová nem szabd eladni,pláne nem a legjobban utált ellenfélhez. Ha pénzt akar keresni,irány külföld!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.