“Napikispest 2018.08.22.” bejegyzéshez 195 hozzászólás

 1. Azért ahogy látom, ide is erősen utaztatták a szurkolókat, mert a vidi ellen csak 20 an voltak! Biztos Lőrinc barát..

 2. mivel a mi közpénzünkből van építve az egész, én a helyetekben azért annyira nem örömködn ezen… Uefa-milliárdok Görögországba mennek Magyarország helyett.
  ennyi

  1. Milyen Magyarország Te agymosott? Az az egy két ember akihez tényleg menne? Mondjuk őket is én max születésileg nevezném Magyarnak. Ha legközelebb írogatni akarsz kérlek regelj be az összes kariddal, hogy letiltásoddal megkímélhessem magam a kommentjeidtől. Köszi.

 3. Bozsik Peti élmész a pi@ba!
  Szervilis megélhetési bukott észosztó ember!

  1. szégyen ez a fazon… kitiltanám a Bozsikból (remélem az új is az lesz!!)

  2. Ha belenézel a többi állami csatornába, teli van bozsikféle szakértővel, nem lóg ki belőle. Pénzért mindent, észnékül.

 4. Na…a kis Bozsik ma is megdolgozik a pénzéért.. :)
  Tehát a rálépek a másik bokájára az szerinte nem lap…persze aki a bajnokságban mutatott Vidi stíluson szocializálódik, és az M4-nél keresi a kenyerét, azon ne csodálkozzunk, ha ilyen faszságokat hord össze….

  1. Azt mondta, hogy még ki is fordította a lábát Huszti, ezért nem ér sárgát! Pedig pont az mutatta, hogy nem a labda érdekli, hanem “fegyelmezni” akar. A labda ment egyenesen, ő meg kilépett a lábra. Valóban nem ér még sárgát sem!

  2. 10/10! Amúgy ki ez a szkalap “riporter” (bérpropagandista)?

 5. Bozsik te jó ég…. Azt mondja, Huszti megmozdulása halvány sárga, de lehet, még az sem. Anyám borogass!
  Mikor veszik észre a bírók, a “szakértők”, az egész hatalom, h az egyenlőbbek túlzott támogatásával ártanak a magyar focinak???

  1. Nem fogják észrevenni, amíg a Gazdának a futball a hobbija! Mindenki tudja, hogy igazodni kell és sűrű nyelvcsapásokkal demonstrálni a hűséget!

 6. Trapista most mit mond? nagyon kussol. Undorító, hogy a magyar “játékvezetők” mit engednek meg juhásznak, meg a birkáinak idehaza. Aztán csodálkoznak, hogy kiállítják őket, a nem NerB1 játékvezetők …

  1. Hát úgye…külön pénz, külön szabályok, külön elbírálás. Ez nb1-s szinten verhetetlenné teszi őket, nemzetközi szinten pedig verhetővé. De ez legyen az ő bajuk.

 7. Ja kezd izgalmassá vált a meccs….görögnél is kiállítás….

  1. Érdekes módon ők nem reklamáltak olyan nagyon, mind a vidisták.

     1. Van időd lélekben felkészülni. Vagy tedd meg tippmixen :-)

 8. És akkor most magamban összehasonlítom azt az időszakot, mikor tizenéves Honvéd szurkolóként az emeletes ágyamban hallgattam rádión a nagy Videoton kupamenetelésének kinti közvetítését és végigizgulva szurkoltam a Magyaroknak, majd kitörő lelkesedéssel örültem a Burcsa beadásából szerzett gólnak ( hiszen Burcsa a helyzet kulcsa..😉).
  Most meg annak drukkolok, hogy legyen 3..😔

  1. Változnak az idők. ;) A görögöket a kiállitás láthatóan megzavarta…

   1. Mondjuk azon jobban lehetne vitázni, mert a labdához is hozzáért a görög.

 9. Egy kicsit pörgősebb a mérkőzés és a kommentátor már indokoltnak is látja a hétvégi bajnoki halasztást. Nem semmi. :)

 10. BT sporton neztem az utso 10 percet plusz a highlights.
  Husztira azt mondtak, hogy nincs egyertelmubb piros, a gorogre meg azt, hogy nem volt az,
  nem is nezte a labat csak a labdat, viszont ki kellett tamasztania valahova.

   1. jah, hat lehetett ra adni, ha csak azt latta hogy hogy lep ra.
    meg hianyoltak amugy egy sargat is a viditol :D

 11. Kiskovács… “így kell odamenni, ezt tanultam már én is az ovitól kezdve” Na ezért is tart itt a magyar foci, meg azért is mert az összes “ szakértő” azt magyarázza, hogy miért nem volt az és úgy tűnik el is hiszik.

 12. Azért tegyük hozzá, hogy ez az AEK nem tűnt verhetetlennek. Ha nincs a kiállítás, ma a Videoton versenyben lehetett volna a győzelemért is.
  Ez azért a mi hétvégi teljesítményünket is más színbe helyezi, hiszen a Videoton a legjobb csapatával játszott ellenünk, sokáig emberelőnyben.

 13. Bozsik a 2. kiállításról: “kompenzált a bíró. Persze rálépet Nego sipcsontjára, miután Nego elrúgta a labdát…” Mindezt úgy, hogy pont ismétlik megint, hogy Negonak köze nem volt a labdához a görög srác rúgta el.. Simek: a vidi visszajött a meccsbe, sőt ő az esélyes!! Most komolyan tényleg nincs egy szerény, reális, épeszű ember ebben a magyar fociban??

  1. nincs, foleg nem az m4en, Sebokot is kibasztak amikor kritizalta a valogatottat.

    1. ja nyilvan kurva nagy veszteseg :D
     amugy a spilerrol is azonnal kiraktak a britannicas tagot,
     miutan kritizalta a 2rulet a facebook oldalan.
     nagyon kell vigyazni hogy neres tvkben mit mondasz manapsag!!!

 14. Ilyen az, amikor a NER kebelében nevelkedő köcsögválogatott találkozik a nemzetközi futballal ÉS bíráskodással. És bazmeg, meg volt lepődve a piros lapon… :D

  1. Abszolút jogos ítélet volt. Többször is visszanéztem, és azt láttam, Huszti futtában még ütemet is váltott, hogy rá tudjon lépni az ellenfele bokájára. Akármi is történhetett volna a sértettel, nem Husztin múlott, hogy nem sérült meg. Kovács Istvánnak meg kívánom, hogy tapossa meg valaki, de alaposan, ha már az “óvodában” azt tanították neki, hogy így kell csinálni. Legyen gyakorlati tapasztalata is a tanultakról.

   1. Huszti nyilatkozata: “ezerből ezerszer így megyek bele egy párharcba”… No comment!

    1. És ezek tényleg nem értik b**meg… :)
     Részemről kvittek vagyunk a Vidivel, törlesztett a sors a szombatiért (persze vélhetően csak a következő bajnokiig, mert ott folytatják onnan ahol abbahagyták).

     1. Nem!
      Mert ez egy másik liga!
      és hétvégén folytatódik az ÁjKídó fityesz módra!

      1. Folytatódik hát! De a legközelebbi mennyei meccsig élvezzük azt, hogy a a világegyetem egyensúlyban van :D.

    2. Ez mondjuk kritika az összes ellenfelére nézve, mert ha rendszeresen tűrik, akkor puhány szarok. Mert nem igaz, hogy nem lehet úgy móresre tanítani, hogy akár ki se állítsa a bíró azt, aki “megfegyelmezi”, de egy életre felejtse el az ilyen belemenéseket.

 15. Mikor a szünetre vonuló Nikolicsra rákacsintott Kovács Zoli, már tudtam, hogy a bírót az öltözőben egy MOL-os boríték várja, hogy mielőbb egyenlő legyen a csapatok létszáma. :)

  1. Ez még viccnek is rossz, de nem Kovács Zolira nézve, hanem Rocchi -ra…

 16. Szomorú látni a a kommenteket. A hétvégi meccsünket egyértelműen elcsalták.Akkor pár pillanatig úgy gondoltam nem fogok szerdán a Vidinek szurkolni.De aztán felülkerekedett bennem a józan ész.Mégiscsak egy magyar csapatról van szó.Ezt a Videotont én is utálom.Náluk jobban csak Fagyit.De amikor a hazánkat képviselik akkor félre kell tenni a kicsinyességünket.Azzal kezdtem, hogy a szombati meccsünket elcsalták.Ez tény.Csakúgy mint a tegnapit a görögök javára.Ezt csak a legelvakultabbak nem látják.És éppen a Kispest szurkolók ne tudnák milyen ez egy görög csapat ellen?Máig fáj az a csalás amivel kiejtettek akkoriban bennünket.Akit esetleg megbántottam attól elnézést kérek.Hajrá Kispest.Innen Sopronból is.

  1. Én sem szurkoltam ellenük. Mégiscsak hazai csapat. DE! Huszti kiállításánál akkor is elégtételt éreztem, mivel az kiállítás volt! Legalábbis nemzetközi szinten. A bíró nem csalta el a meccset. Csak nem a hazai normáknak valóan vezette. Szerintem a bírónak igenis van/volt videója és nem félt használni a meccs előtt.

  2. Egy undorító, aljas csapat ez a mol vidi. Kicsinyesség az, ha az elmúlt 3-4 szezonban nyújtott gusztustalan dolgaik alapján gyűlölöm őket? Szerintem ennek a “nemzettudatosságnak” van az a szintje, hogy szorítok a vidinek, mert NB1-es csapat – és van az a szintje, hogy szurkolnék a magyar csapatnak, ha a csapat is magyar lenne.
   Aki kispesti, és látta a hétvégi meccsünket, és nem álértelmiségi honkirály azt megelégedéssel töltötte el a tegnapi vidi-szopi. Ennyi.

    1. Komoly összeggel mernék fogadni, hogy a Sousa csapatnak mindenki szurkolt, aki most az Athén sikeréért szorított ezen a fórumon. Mérlegelés tárgyát képezi, hogy az adott egyének nemzettudata változott, vagy a Videoton. Szerintem az utóbbi.

  3. “De amikor a hazánkat képviselik…”

   Nem “a hazánkat” képviselik, hanem a saját klubjukat. Ne keverjük már a dolgokat! Ez nem a válogatott. De nem kell megmagyarázni, miért drukkol az ember egy csapatnak egy adott meccsen.

 17. Kiskokó nyiltkozta… “itt mi kiscsapat vagyunk”… Mert, itthon nem?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.