Napikispest 2018.09.27.

 • közbeszerzés // mindenféle pletykák keringenek az új Bozsik közbeszerzése körül, gyorsan tegyük helyre a legfontosabbat:
  • a TED-en, vagyis az EU közös közbeszerzési portálján egyetlen szó sincs arról, hogy eredményesen zárult volna a kiírt közbeszerzés. Tehát még mindig elbírálás alatt áll, magyarul nincs még se győztese, se vesztese, egyedül a várakozás van.
  • ami viszont fura, hogy június óta várunk a győztesre, és bárhogy számolom, ez simán három hónap. Máskor gyorsabb szokott lenni a folyamat.
  • nyugi // fel vagyok iratkozva a “Bozsik” és a “stadion” kulcsszavakra, tehát amint bármi változás van a közbeszerzés státuszában, és az felkerül a portálra, azonnal jön az értesítés, és máris kerül ki ide az oldalra.

“Napikispest 2018.09.27.” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Hemi a rádióbeszélgetésben elég erősen utalt arra, hogy Cipf küldöldre megy.

  5 fiatal játékosról beszélt, aki a nagycsapatnál maradt:
  Májer
  Banó
  Kovács
  Temesvári
  Szendrei

  Tehát Cipf lecsó.. :( :( :( :( :( :(

  1. Amennyiben külföldre megy, akkor nem bántom…
   De akkor már olyan helyre menjen, ahol magas szinvonalú az utánpótlásképzés. lásd. Németo., Spanyolo., Belgium…, Angliát kerülje, szvsz. mára már Hollandia is felejtős!

  2. És közülük is szerintem csak Banó fog játszani bajnokin, remélhetőleg ő sokat, meg néha – néha Májer. Kupában nagyobb esélyük van több szerepet kapni, főleg amíg alacsonyabb osztályúakkal játszunk. Annyi hátvédet igazoltunk a nyári átigazolási szezon óta hogy Kovácsnak és Temesvárinak alig van esélye még a padra is, hogy odakerüljön. Talán majd jövő nyártól. Szendrei meg bőven Májer mögött van tudásban.Kíváncsi vagyok, hogy a Danilo – Ngog – Tischler hármas mennyit lesz egyszerre a pályán, mert az növelné Májer esélyeit is, ha nem valamelyikük után kellene becserélni, hanem valamelyikük helyett.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.