Sorra dőlnek ki a játékosok Rossi keretéből

Gulácsi helyett Gróf.

Sallai és Fiola még a hétvégi bajnokik után jelezte, hogy sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a válogatott észtek és finnek elleni meccseit. Ugrainak kedden, már a közös edzésen fordult maga alá bokája, szerdán pedig Gazdag és Lovrencsics esett ki sérülés, valamint Gulácsi vírusos gyomorrontás miatt.

Rossi a mezőnyjátékosok helyére nem hívott be senkit, azonban a szabályok értelmében három kapust kell nevezni, így Gróf csomagolhatott, és irány Telki.

Mostanában nem voltunk hozzászokva, hogy négy kispesti is a válogatottnál legyen, szóval becsüljük meg ezeket a napokat. (Nagy Geri, Eppel és Botka ezúttal nem kapott meghívót a bajnokcsapatból.)

Dibusz Dénes (Ferencváros)
Gulácsi Péter (RB Lepizig) // vírusos fertőzés
Gróf Dávid (Budapest Honvéd) // új
Kovácsik Ádám (MOL Vidi FC)
Baráth Botond (Budapest Honvéd)
Fiola Attila (MOL Vidi FC) // sérülés
Kádár Tamás (Dinamo Kijev)
Korhut Mihály (Hapoel Beer Sheva)
Lang Ádám (CFR Cluj)
Lovrencsics Gergő (Ferencváros) // sérülés
Willi Orban (RB Leipzig)
Paulo Vinicius (MOL Vidi FC)
Gazdag Dániel (Budapest Honvéd) // sérülés
Holman Dávid (Slovan Bratislava)
Kalmár Zsolt (DAC)
Kleinheisler László (Astana)
Kovács István (MOL Vidi FC)
Nagy Ádám (Bologna)
Pátkai Máté (MOL Vidi FC)
Böde Dániel (Ferencváros)
Dzsudzsák Balázs (Al-Ittihad Kalba)
Holender Filip (Budapest Honvéd)
Nagy Dominik (Legia Warszawa)
Sallai Roland (Freiburg) // sérülés
Szalai Ádám (Hoffenheim)
Ugrai Roland (Atrómitosz Athinón) // sérülés
Varga Roland (Ferencváros)

“Sorra dőlnek ki a játékosok Rossi keretéből” bejegyzéshez 69 hozzászólás

 1. Gróf nem fog kezdeni. Hitelét vesztené Rossi, ha betenné, mert eddig a háromban sem volt, vagyis nem tartozott nála a 3 legjobb közé, az első számú kiesett, nem fogja a tartalékként behívottat kezdetni.
  Tényleg gyanúsan sok a sérült, így viszont Boti szeintem kezd, és csereként esetleg Holender bejön.

  1. ha a nemzetközi szereplést is nézzük, akkor szerintem Kovácsik.

   1. Hol van a cicanadragod Jani ?! (Honved-BVSC kupadöntö, egy borizü hang, majd egy mosolygo nagy bajusz) akkoriban tiltotta be az mlsz a cicanadragot normal rövidnadrag nelkül.

 2. Azért az index.hu is megérdemelne egy sárga lapot:

  “Az ifjú Honvéd-nevelés Gazdag Dániel pedig 22 évesen először léphetett
  volna pályára a nemzeti csapatban, ha bizalmat szavaznak neki az észtek
  ellen. A Mezőkövesdre kölcsönadott középpályás már Leekens keretébe is
  meghívást kapott, de pályára még nem lépett a nagyválogatottban.”

   1. No azért nem hiszem, hogy lemondana válogatottságot kamu sérüléssel.

  1. inkább a para, hogy Gazdag elkezdett sérülésesdit játszani, az elmúlt félévben ez már a 3. v 4. eset, hogy sérültet jelent.

   1. ki ne találd már, hogy valójában nem sérült meg, csak kamuzik!

    1. én ilyet írtam volna?? csak arra utaltam, hogy egyre sérülékenyebb sajnos

     1. Így akarja elkerülni, hogy visszautasíthatatlan ajánlat éfkezzen. Híre megy, hogy sérulékeny…😉

     2. ok. csak a “sérülésesdit játszani” meg a “sérültet jelent” nagyon így hangzott. érdemes pontosan fogalmazni, különben félreértik. ;) peace.

 3. Csak úgy szelíden, mindenféle hangzatos konklúziók levonása nélkül, egyfajta átgondolás végett, az utóbbi évtizedek!!! válogatott meccseinek sorozatos, széles tárházú negatív előjelű tényeiből:
  a fontosabb meccseken játékosok kiállítása csapatunkból, – vitatható tizenegyesek megadása ellenünk, – zárt kapus meccsek, — most a szövetségi kapitány eltiltása, hat játékos sérülése.
  Velünk, nálunk mindig történik valami, a “mörfi” igencsak dolgozik !!!

  1. Átgondoltam. Egyfajtán. A magyar a világ legtehetségesebb nemzete. Mindenben. A futballban is. De láthatatlan hatalmak összeesküdtek ellene, és nem hagyják kibontakozni semmiben. A futballban sem. Különben mindenben a legjobb lenne. A futballban is. Tehát összeesküvés, meg a háttérhatalom van a háttérben (azért háttér- érted?). Bogár László is megmondta. Márpedig ő egy nagyon gógyis pali.

   1. Így van. Csak ott van a probléma, hogy teli vagyunk olyan ” tehetséges magyarokkal” akik nem annyira távoli keletiek, mint például te is lehetsz Gyula, mert neked a magyarokról jót még véletlenül se sem sikerül mondanod.

    1. A baj azokkal van, akik szerint mindig, mindenben mások tehetnek arról, ha valami ellenünkre történik, és ehhez a legképtelenebb teóriákat gyártják. Ha az a jó magyar, aki hülye mesékkel áltatja magát, akkor én valószínűleg nem vagyok az.

     1. Valószínűleg sok mindenben nem értünk egyet.Bár mivel nem beszéltünk sosem, lehet ez sem igaz.De ebben tökéletesen igazad van .

      1. mik a “hülye mesék”?
       ezek pl. buta általánosságok… de persze ilyen a “jó magyar” is

       1. Nem akarnék offolni, de ha már kérded, pl. hülye mese, hogy “szabadkőműves összeesküvés” vezetett Trianonhoz (és van ilyen mese!). Vagyis nem az, hogy az elszakított területek nagy részén különböző nemzetiségek éltek, akik nem velünk képzelték a jövőjüket. És ezzel le is zárnám, mert ez valóban off-téma.

        De ami a lényeg (ahonnan indult ez): a futballunk sikertelensége mögött se keressünk nem létező okokat, mert csak magunkat áltatjuk, és még nevetségessé is tesszük magunkat, ha ebben is mások ármánykodását látjuk.

        1. a foci tényleg csak rajtunk múlt, a történelem kicsit más tészta.
         és az hogy a történelmet a győztesek írják és ők húzzák meg a határokat nem jelenti azt, hogy a végeredménynek sok köze lesz az igazsághoz… :/
         trianon a történelem egyik legösszetetteb kérdése és legmocskosabb következménye.
         szerintem ugyanolyan szinten belejátszottak a középkortól induló népességarány változások, mint a magyar politika és lobbi bukása a döntő hónapokban, amikor rajzolgatták a térképeket…
         az ellen lobbi egy része szabadkőműves páholyokra vezethető vissza.
         ezek nem teóriák, csak az a kérdés, hogy mennyire kezeljük a helyén.

        2. Gyula. Ekkora baromságot. Ha ezt elhiszed akkor nagy baj van nálad.
         A székelyek mind románok akartak lenni szerinted? Meg a többmillió színmagyar? Hagyd abba az ivást, vagy kezeltesd magad. A történelmet már ne tanuld, mert te csak a baromságora vagy fogékony.

       1. Nézd elengedem a fülem mellett amit írtál.A végén sajnos mindig a hülye politikára lyukadunk ki.Pedig ez a felület a sportról szólna.Mindenkinek van igazsága amit ír.Én alapvetően nem szeretem amikor itt mindenki mindent szid.
        Hemiről sincs annyira rossz véleményem.Viszont ha mi hárman egymás mellett ülnénk egy bajnokin a győzelemnek biztosan egyformán nagyon örülnénk és ez a legfontosabb.

   2. Bogár László tényleg okos és legalább annyira ért a “gazdasághoz” , mint Te a focihoz.
    + a tapasztalata is legalább akkora.
    // amúgy meg háttérhatalom tényleg nincs.. :) Kennedyt is biztosan Oswald lőtte le…ill. homlokon, de hátulról… (vagy a háttérből ? :) :/ )
    érted…
    ui, ez utóbbi persze nem Bogár téma, csak a “nincs háttérhatalom” és az “összeesküvés-elmélet” kórus még ezt is megmagyarázza :D :((

    1. Mondjuk: inkább sokat olvasott. Nála a “szűrővel” van baj, mert hülye világmagyarázatok jönnek keresztül rajta.. Hasonlóan a másik “óriáshoz” Raffay Ernőhöz, aki pedig a szabadkőművesekről szóló olvasmányaiba gárgyult bele. :)

     1. 2 külön történet…DE Bogárnak legalább annyi a tapasztalati tudása, mint a “tanult” rész és a tanult is kicsit tágabbnak tűnik, mint az eu. átlag.
      Attól, hogy más megközelítésben látja és láttatja a történelmet, mint amit a tankönyvekben, újságokban olvastál, még nem biztos, hogy nem a valóságot látja/mondja.

 4. Milák Kristófot, aki most lett honvédos, például el lehetne hívni egy Honvéd-meccsre.
  mondjuk akkor lenne jó ötlet, ha már lenne stadionunk. De akár az utánpótlás-centrum átadásánál is ott lehetne, más Honvéd-sportolókkal együtt is.

  1. a honvéd mint egyesület és a budapesti honvéd futball futball club két külön cég. az egyesületnek van számos szakosztálya, leginkább a 13. kerületben (atlétika, vívás, kajak-kenu, e-sport [!] stb.), de nem tudok semmilyen együttműködésről.

   1. hasonló eredet, hasonló név, egymás presztízsét erősítheti a két egyesülés

 5. Olvasom a Honvéd hivatalos honlapján, hogy kapható a klub ajándékboltjában Szabó Timea új könyve amiben olvashatunk többek között Lanzafaméről is, a velekészült mély-bővebb interjú, amikor még nálunk játszott. Rá nézek a borítóra az illető személy a zöld majmok mezében pozól. Normálisak ezek??? Innentől kezdve az egész könyv nem érdekel…..akkor sem ha írnak benne még Rossiról, Hemi bácsi-ról stb….

  1. most komolyan….ha Honvéd mezben lenne a fotón, akkor érdekelne ??
   felejtős a csávó, a sztori…

   1. Ez a könyv nem csak róla szól, de nekünk is elakarják adni (mint olvasom kedvezményesen), közben ftc mezben pózol egy emberke a borítón, tök mindegy ki. Talán akkor az ftc ajándékboltban kellene próbálkozniuk. Ez az egész röhej…..

 6. Gróf eléggé reklámozza már magát, ő le fog lépni már talán most télen. Berlát ki látta védeni? Képes lehet jövőre már nb1ben játszani?

 7. …Sorra tűnnek el mellőlem a srácok
  mindegyiknek jobb dolga akadt.
  Zajos magányban foszforeszkálok
  a sápadt fényű telihold alatt.

  Annyi minden szarral kell még megküzdenem
  ellenséges szélmalmoktól zavaros szellemem
  “Nincsen veszély” – mondják –
  csak képzelem….
  // KT
  ez Don Quijote ébredése, de akár Rossié is lehetne :)

 8. Baráth egyre nagyobb önbizalommal és így egyre jobban játszik.

  1. És fontos kiemelni, hogy az Újpestben is játszott (igaz, legutoljára 15 évesen, de akkor is)!

   1. Meg a Fradiban is volt, mint megtudtok egy nagyokos riportertől :)

    Gratulálok Botinak, nagyot ment, igazi univerzális játékos, remélem hosszabb távon számol vele Rossi az alapcsapatánál!

  2. Boti a meccs elején elég sokat hibázott,de aztán nagyon feljavult, magabiztos lett és a védőmunkája mellett aktív volt az előre játékban is, több jó beadása volt. Ezek után Bozsik “szakértő” Péter Korhutot dicséri, akit alig lehetett észrevenni a pályán. Mondjuk Bozsiktól nem is vártam mást. Szegény Cucu!

   1. Agyf@szt kaptam én is “szakértő” úrtól, Korhut valami extra látványosan szabadult minden labdától, nulla előrejátéka volt, őt kiemelni……illetve Pátkait említette még meg, erre meg tényleg no comment. Be is fejezem Bozsik úr ekézését, mert tudom sokaknak sérti a lelkivilágát, ha kritika éri itt.
    Úgyhogy előre, magyarok vagyunk, szeressük egymást, örüljünk a sikernek, dagadjon a honfiúi kebel és becsüljük meg, hogy vagy 2-3 éve ilyen felkészült, objektív szakértő osztják az észt!

    (Egyébként Korhut helyén Filip nagyságrendekkel jobb megoldás lett volna, illetve Én már kicsit unom a Bozsik, Simek, Hajnal bebetonozott szakértői gárdát, nem hiszem el, hogy ne lehetne itt egy vérfrissítés vagy vetésforgó már végre.)

    1. Egy Váczi Zoli, Urbán Flóri, Véber Gyuri hármas az ütős lenne, azt hiszem ez esetben megnéznék minden műsort… :DDD Ja Dömét kihagytam…
     Egy kannás bort és egy pár üveg szódát kitennék még az asztalra hogy oldottabb legyen a beszélgetés :)

     1. Ezekre én is vevő lennék. Vébernek ki kellene készíteni egy vizesvödröt, amit alkalomadtán felrúghat…:)

     2. Még Horváth Ferit is odaültetném, hogy halljunk egy-két jó bemondást! (lásd: kecskeáldozat a középkörben)

      1. A Hali szurkerek/stáb helyében “körberajzoltam volna egy kecske alakot a kezdőkörben…:)

    2. Dehogy sérti!!! Enyémet biztos nem! ifj. Bozsik egy hatalmi talpnyaló igazi pöcsfej! Ahol tudja köpködi a Honvédot, igazi barom!

     1. Ő már akkor is ellenszenvvel volt a klub iránt, amikor ez a bagázs még sehol nem volt. Szerintem az frusztrálhatja jó negyven éve, hogy a Honvédban nem tartottak igényt rá, aminek viszont semmi egyéb oka nem volt, mint hogy nem volt elég tehetséges. Neki annyi adatott, hogy a Pénzügyőrben rúghassa… De erről senki nem tehet.

      1. Igen, ez régóta frusztrációt okoz nála. Azért apjára való tekintettel mégsem így kellene magyarország legpatinásabb klubját (le)kezelni. De ő tudja…egyszer azért a fülénél fogva kellene a Bozsik bejáratához odavinni, amíg le nem bontják és felmutatni a táblára, milyen név áll rajta!

     2. Ezt nagyon szépen összefoglaltad. Legszívesebben megvonnám tőle a Bozsik név használati jogát!

   2. Szerintem Boti a csapat egyik legjobbja volt, de a meccs utáni értékelésekben senkitől, egyszer sem hallottam a nevét. Igaz, legalább a meccsen rengetegszer.

 9. Nekem azért is tetszett a tegnap esti meccs, mert a riportertől sok érdekes dolgot megtudhattunk, Pl. hogy a focisták melyik utánpótlás csapatokban játszottak 15 éves korukban: Orbán Vili – ‘Lautern, Nagy Dominik – Pécs, Patkai – Vasas, Nagy Ádám – Szent Istvan SE, Dzsudzsák – Nyirlugos. Sőt, Szalai – Kispest!

  Á, a faszt! :) Az egyetlen, amit megtudhattunk, hogy Baráth – Újpest.

   1. az ESMTK toborzóplakátjain (pl. az uszodában) Szalai Ádám vigyorog ránk :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.