Napikispest 2018.11.27.

 • születésnap //
 • Puskás @ Liverpool // egy – számomra legalábbis – ismeretlen sztorit dolgoz fel az Index Öcsibácsiról. A történet lényege szerint egy liverpooli művelődési ház megsegítésére szervezett gálameccsen lépett fel, de a többit inkább olvassátok el náluk. Érdemes.
  • Legenda – így lehet összefoglalni egy szóban a jelenséget.

Egy csodás liverpooli sztori, amiből minden kiderül Puskásról

Aliverpooli South Parkway pályaudvar épületében n ovember 27-től emléktábla őrzi annak az 1967-ben játszott jótékonysági mérkőzésnek az emlékét, amely Puskás Ferenc szereplése miatt vált legendássá. A város Garston nevű negyedében található busz- és vasúti pályaudvar 2006-ban épült a South Liverpool egykori pályájának helyére, az emléktábla a korábbi londoni magyar konzul, dr. Andrew Zsigmond kezdeményezésére valósult meg.

“Napikispest 2018.11.27.” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Debreczeni András már az NBII-ben sem kell…pedig válogatott volt nálunk, szerintem ha marad nálunk akkor többre vihette volna.

  1. Debreceni? áááhhh…. mikor nálunk volt, akkor sem értettem mire fel az a nagy hype
   Lassú, de legalább bizonytalan játékos.
   Most a keretbe sem férne be

   1. A távozása után pedig CSAK visszafelé fejlődött. Többen jártak már így.

    1. Az utóbbi évek tapasztalatai:
     Érdemes Kispestre jönni ha nem megy a játék vagy nem kellesz sehova;
     Ha megy a játék nem érdemes elmenni Kispestről mert onnantól már csak lefelé.

 2. Vidi ellen a helyszínen nem lehet majd jegyet venni, nekem van klubkártyám, de lenne olyan (gyerek) akinek nincsen, nem minden Honvéd szurkoló lakik a Bozsik környékén, iszonyatosan bosszantó, lehet így én sem tudok majd elmenni a meccsre. Azért nem lesz jegyértékesítés a helyszínen, mert a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette a meccset, nevetséges, mi köze ennek a jegyvásárláshoz?

  1. És ezeket a problémákat klubhovatartozástól függetlenül a klubkártya bevezetése óta nagyon sok szurkoló eszkalálja, de valahogy a mi kis mlsz-ünk nem akarja ezt meghallani!

  2. A gyereknek nem lehet klubkártyát csináltatni? Vagy MLSZ kártyát?

   Ettől függetlenül hatalmas nagy balfasz az MLSZ ez ügyben. Borzasztó nagy gyökérkedés folyik a jegyekkel. A cél az lenne, hogy minél egyszerűbben jegyhez jusson az ember, ezek meg szándékosan alátesznek az embernek. Nekem van klubkártyám, de nem mindenki gondolkozik úgy mint én és meccsre mennének.

   1. Természetesen lehet gyereknek is csináltatni kártyát, a barátom kisfiáról van szó, évi max. 1-2 meccsre szokott kijönni a gyerekkel, messze vidéken laknak. Csak tényleg bosszantó, amikor ilyenbe ütközik az ember, s így most min. 3-al kevesebben leszünk a vendégben.

    1. Hát akkor csináltatni kell Neki is, sajnos egyelőre ez a helyzet… Akár évi 1-2 meccs miatt is. Széllel szemben nem érdemes. Nekem van MLSZ és Honvéd kártyám is. Hát jól tökön szúrtam vele magam, mert a klubkártya felülírja az MLSZ kártyát, tehát én hazai szektorba nem tudok beülni, ha pl egy haverom a hazainak szurkol, én a vendégnek és együtt néznénk. Egy nagy kaka ez a rendszer. Az meg, hogy a rendőrség ilyen szinten nem működik együtt az MLSZ-szel vagy a rendező klubbal… Mi az hogy a rendőrség mondja meg, hogy lehet jegyet árusítani vagy nem? Igenis biztosítsák azt a k…va helyszínt úgy, hogy a szurkoló tudjon jegyet vásárolni!!!

   1. Elsőszámú,gyors és hiteles hirforrássunkon kint van, felhívás keretében.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.