Napikispest 2019.01.22.

 • Gróf Dávidra // jött ajánlat Ciprusról, azonban a klub nem fogadta el.
  • a török érdeklődő közbe leigazolt egy másik kapust,
  • az amerikai és a japán (ez új!) érdeklődés viszont már nem aktuális. (via NSO)
 • edzőmeccs // a svájci kettes Aarauval holnap – magyar idő szerint – 15:00-kor játszunk. Indulhat a streamvadászt. (via fcaarau.ch)

“Napikispest 2019.01.22.” bejegyzéshez 35 hozzászólás

 1. Gróf: a managere is azt mondja a vonatkozó cikkben, ha most nem megy el pénzért, akkor elmegy ingyen nyáron, vagyis így is úgy is elmegy, akkor fájó szívvel mondom, de inkább adjuk el most, h legyen pénz belőle a klubnak, és ne legyen ugyanabban a téli szünetben két alapember elengedve ingyen. Persze ez sok mindenen múlik, a klub, a játékos, a managere hozzáállásán stb. Ha szeretne Cyprusra menni, akkor adjuk el annyiért, amennyit ajánlanak, mert az értéken alul eladott játékos x millió forintért, az pont x millió forinttal több, mint a nyáron érte kaphatô zéró forint…

  1. alapvetően egyet értek ezzel a logikával, de abban az esetben nem igaz, ha Gróf annyival jobb Horváthnál/annál, akit hozni tudnánk, hogy az döntő lehet az EL-indulást érő helyekért menő harcban. Ha nem tudjuk pótolni, és ezért elbukjuk az EL pénzt, akkor lehet, hogy rosszabbul járunk, mintha ingyen elengedjük.

   1. Az egy nagyon negatív dolog mindenesetre, h külföldrõl nincs piaci alapú kereslet a játékosaink irânt, sokkal rémisztõbb, mint elsõre tünik.
    Emiatt is leszek nagyon kíváncsi, mi történik Temesvárival, Cipffel, hä õket sem tudjuk eladni külföldre, komoly gondokban vagyunk hosszú távon. (és nem, a legkevésbé sem akarnám, h távozzanak.)

   2. Szerintem finoman szólva Gróffal sem 100% az esély a nemzetközi elérésére. Jelenleg a keret erősségét valahol a 4-8 hely valamelyikére érzem, a negyedik hely nem garancia, plusz a kupában áll még a Fradi és a Vidi is, de még a Loki is ott van, akitől simán kizúgtunk tavaly, pedig akkor nem is igazán voltak formában.
    Nagy rizikózásnak érzem, h Gróf elmegy nyáron ingyen, és esetleg EL se jön össze.
    Egyetértek abban is Somával, h ennek rossz az üzenete is, ha sorra nem fizetnek az értékeinkért, és ingyen elmennek, ha lejár a szerződésük.

    1. Kevésbé finoman szólva, úgy max 35-40% környékén gondolom az EL-t.De ezt is inkább a szívem mint az eszem mondatja velem. Most már a Bajnokcsapat tàvozoibol összeàllított csapat alighanem gond nélkül verné a mostanit.

  2. Nekünk szurkolóknak az a jó, ha marad és tavasszal is lesz egy megbízható kapusunk, hiszen, ha eladjuk, úgy se forgatja vissza az érte kapott pénzt Hemi a csapatba.

  3. Kérdés, hogy ha nem engedjük el, akkor mennyire lesz motivált tavasszal? Lehet, hogy jobban járnánk egy szerényebb képességű, de bizonyítani akaró kapussal.

   1. Ez mekkora hülyeség. Nagyobb az aláíráspénz, ha ingyen megy. Minek védene rosszabul vagy kevésbé motivàltan?! Hogy ne kelljen senkinek a nyáron? !

    1. Nem arra gondoltam, hogy szándékosan rosszul akarna teljesíteni. Tapasztalatból mondom, hogy a kapusok lelkizősek, a teljesítményükön is hamarabb meglátszik, ha nincs valami rendben. Egy középpályást simán lekapnak egy félidő után, ha rosszul teljesít, egy kapust ritkábban, mivel bizalmi poszt. Ezért gondoltam, hogy ha menni akar, akkor menjen.
     Gondolom sem ő, sem a menedzsere nem önmaguk ellenségei. Valószínűleg kikalkulálták, hogy akkor is megkapják a nekik járó pénzt, ha most pénzért megy. (fizuban biztosan)
     Remélem sikerült érthetően kifejtenem a véleményemet, s talán neked sem tűnik akkora hülyeségnek.

     1. Így vagy úgy, mi szopunk a távozàsàval.Amugy a szovjet himnusz jó volt a csakfocin.;-)

      1. Ez igaz, legfeljebb előrehozzuk.
       Köszi, nem értem az arroganciát a fradistáknál. Talán most kellene szerénynek lenni, amíg csak pénz van, de még eredmény semmi.

     2. A menedzsere azt mondta, hogy elfogadhatatlan ajánlat volt és Dávid nem feltétlenül akar most elmenni, mert jól érzi magát Kispesten. Ezek után szerintem nem kell eladni mindenáron most.

      1. Meglátjuk, én már gondolatban elengedtem, de azért olyan búcsúmeccset kívánok neki, mint Botinak.

 2. Miert van olyan erzesem, hogy Lovric több szerepet fog kapni tavasszal?

  1. Helyes, megérdemli :) sokkal jobb, mint Skvorc és az elmúlt meccseken elég jól is teljesített :)

   1. Lovric qrva lassú, nem véletlenül játszik az nb3-ban már… csípem, meg minden, de azért inkább ne!

    1. De sajnos mint láttuk, még mindig hasznosabb, mint a kezdőcsapat közelében lévő Skvorc…

     1. Ivánnak (mint az edzőmeccsek is mutatják) pedagógiailag szerintem jót tett az utóbbi idők mellőzése, én is mindenképpen vele indítanék februárban. Nagy küzdő és nem ezt a befejezést érdemli meg, hogy nb3.

      1. Ha jol tudom Ivannak valami különleges betegsege volt, ami a teherbiro kepesseget csökkentette. valamikor az Ösz elejen mondta Hemi, hogy most mar rendben van. Nem hiszem, hogy öve a jövö, de ha a betegsege a multe akkor cserepadrol is segithet….

    2. Egy 196 cm magas játékos ritkán tűnik kívülről gyorsnak. Szerintem Skvorccal összehasonlítva pedig kifejezetten gyors.

   1. nem korrekt
    teljesen,
    a 11-es
    velemenyes volt
    plusz ha engedi elmenni
    a srac
    ziccerben lett
    volna,
    2 gol:
    a beadas utan
    kiszolgaltatott volt.
    lehet, h csak kifogast
    keres a szerzödes-
    bontasra Hemi

    1. A gyenge játék gondolom nem lehet alap egy szerződés felbontására. Ettől függetlenül már a többiekkel együtt el kellett volna küldeni decemberben. A mindenki látta, csak az edző, meg a tulaj nem tipikus esete.

 3. örülök, hogy maradt, félreértés ne legyen, de ciki, hogy még egy Gróf Dávidot sem tudunk eladni.
  Ha Grof nem, akkor kit fogunk? Kukocot?
  Ha külföldi zsozsó nem jön be, akkor az állami kezeken maradunk mi is, az meg szivacs…

 4. Esetleg tud valaki valamit a második csapat mára tervezett edzőmeccséről 18:30-kor Vecsésen?
  A honlapunkról lekerült a meccs, de a Vecsésén még fent van! Lesz meccs vajon?

  1. Itt Vecsésen szakad a hó, és eléggé beborít mindent, szóval nagy esély van rá, h elmarad.

 5. Remélem sikerül hosszabbítani Gróffal, úgy kéne ez, mint egy falat kenyér ezekben az ínséges időkben. Miért ne fordulhatna elő? Ez nyilván függ tőle is, meg a menedzserétől, aki ha mázlink van, talán nem feltétlenül a “minél többször eladni, annál jobb” típusú fazon, hanem valami normálisabb. Egy biztos, itt mindig meg fogja kapni a játéklehetőséget.
  Aztán ha egyszer valóban komoly kérője akad, annak nem lesz probléma elvinnie.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.