Napikispest 2019.04.11.

új tulajdonosok bemutatkozása // a Honvéd oldalán már kint van a hivatalos anyag, mi azonban csúszunk vele, mert vannak egyéb dolgaink is, amit úgy hívnak civil élet, vagy más néven: munka.

Supka a Digisportnál, // a Reggeli Startban járt (kék ing, mellény, szokásos elegancia), és mesélt az Öreggel való kapcsolatáról, a játékosairól, a múltról, és konkrétan kimondta végre, hogy 2008-ban bizony nem volt minden tiszta a bunda és egyes játékosok viszonyában. Tíz évnek kellett eltelnie, de végre átestünk rajta. (A videót itt találjátok.)

mindeközben Ben-Hatira berlini lakásán // házkutatást tartott a német rendőrség – írja a HVG. Az anyag szerint kilencven lakást kutattak át, és ebbe az eresztésbe esett bele Ben-Hatira is. A gyanú szerint olyan szervezeteket támogatott, amelyek bár segélyeket gyűjtenek krízis súlytotta térségekbe, a valódi tevékenységük azonban a Hamász támogatása volt.

a Honvéd természetesen // kiáll a játékosa mellett: “Mi mindaddig hiszünk játékosunk ártatlanságában, amíg be nem bizonyosodik annak az ellenkezője.” (via honvedfc.hu) // Megjegyzem: ezt így is kell, és így is jártunk el példálul Bognár Gyurival, vagy Lanzafaméval.

“Napikispest 2019.04.11.” bejegyzéshez 84 hozzászólás

    1. Kösz. Asszem, ez várható volt. Lanza nem tűri, ha nem kezdő, idő kérdése volt, mikor robban az olasz.

      1. Teljesen mást játszanak, és Lanza nem nagyon fér be a Rebrov által elképzelt játékrendszerbe..

     1. Nem tudom sajnálni! Menjen felcsutra, ott játszhat és akár egy jó szerződést is köthet!

      1. Kínába fog menni, vagy egyéb keleti bajnokságba.
       Kevés neki a majd’ 20 milla/hó.

    1. Az olasz szereti a fizuját.
     Ennél jobban csak a még több fizut szeretné.
     Balhézik is, hátha összejön neki egy zsírosabb keleti kaland…
     Nyáron menni kína/ kazikstan :)

   1. Várható volt, ott nem hozzá igazodnak,mint itt.. A Latifu gyerek is vele balhézott össze, mennie kellett.. A zöldeknél Lovréval volt valami konfliktusa, most ő került ki a keretből..

   1. ő nem az a fajta, aki tolerálja a büntiket :)
    szerintem már szervezi a távozását..

   2. Most, de ha igaz amit a fradisták írnak, hogy összerúgta a port Rebrovval, Lovréval és másokkal is, mert nem tetzsett neki, hogy be se cserélték a Paks ellen, akkor szépen lassan lefő neki a kávé..

  1. ” Az Idő Igaz, s Eldönti, Mi Nem Az! ” ( forrás: szül. Petrovics – Petőfi – Sándor )

    1. nem vettem, de az utóbbi pár napban több helyről is hallottam

     1. Valszeg a Fradi akarja, de az új tulajok emelhetik itt is a tétet, valamint minek menne oda Dibusz mellé?

  2. Tényleg csak a pénz alapján választott. Ezt előre lehetett látni. Az FTC nem Honvéd, ahol vezérürüt játszhat.

  3. Horváth Ferike pedig megy picipestre!XD Az nem egy hét bünti lesz!!XD

   1. Nem biztos, hogy tudod, de őt is mi neveltük ki többek között Nektek és a magyar focinak!:)
    Te hány ilyen saját nevelést tudsz mondani mostanában?:)

    1. Tisztában vagyok vele és egyétek meg amit főztetek!Jó a moslék is nektek!

     1. Nekünk?:) Nálatok játszott sok meccset, mi csak neveltük:)

       1. Csak aztán nehogy sírjatok, ha meglátjátok a jövő évi bajnokcsapat tablóján nálunk!:) Egyébként miért nem vitatod meg ezeket a kérdéseket a hasonszőrűekkel a saját oldalatokon, ott biztos több pozitív visszajelzést kapnál!:)

        1. Mert most csak trollkodom kicsit és vicces amiket írtok.Jövő évi bajnokcsapat a picipest XD!Picipesti témát inkább a picipestiekkel vitatom meg ,de amúgy sem vagyok like vadász úgy,hogy nem zavar ha nem kapok pozitív visszajelzést.:)

         1. Ha Te ebben örömöd leled… De hát fradista vagy… Talán még emlékszel rá, nem volt olyan rég, amikor legutóbb sikerült, azt sem gondoltátok volna!:)

          1. Szerintem még ti sem gondoltátok volna.:) Szorítottam is nektek a mol ellen.:)Remélem is,hogy jövőre nem csak két csapat megy az első helyért.Fradistaként írom,hogy egy jó újpest is kellene.:)

         2. Itt a Picipestezésel nem sokra mész. Tudod, itt mindenki inkább Picipesti mint fideszvárosi.

         3. Ez nem emberkedés inkább trollkodásXD Az,hogy neked pöcsméretek jutnak eszedbe komment olvasáskor az valami betegség lehet talán féreg az agyadban vagy nem tudom.Majd meghúzom magam…

   2. Gémerkém! Teperjetek a 3. csillagért, igaz ez most nem arany, nem ezüst, nem gyémánt, nem bronz, inkább narancsszínű, ha úgy tetszik jaffa árnyalatú terrakotta – Kutyatov kottájából, egészségetekre!!! ;) monsters ultrász, hah hah hah… ;) XD XD XD
    Minden zöld megvehető kilóra, hambergerádika meg kifőzte hozzá nektek a receptet, igazi nerista pisták vagytok ki komám – gerinc nélkül… erkölcs helyett erkölcstelenség, erő helyett erőtlenség, egyetértés helyett meg eggyetmondás barátom!!!

      1. Megyünk és te is jössz. Térdelsz,majd teszed a dolgod,azt amire valók vagytok.

     1. Majd rendezik házon belül.Ha esetleg nem tetszik neki valami akkor mehet:)Valószínű,hogy beáll a sorba és teszi a dolgát mint ahogy Danink is.

 1. akkor csak röviden, ha belefér… milyen volt a személyes benyomásotok ?
  Ti is kérdeztétek őket ?

 2. Fradista körökből info : Gróf már 2-3 hónapja tárgyal a fradival. Nemrég szoliPalival vacsiztak,sustorogtak. Állítólag szóban már megszületett a megegyezés. Kiváncsi vagyok mi sül ki ebből…
  Másik dolog: A zsoldosnál novemberre prognosztizáltam hogy el fog fogyni fizikálisan vagy mentálisan és begőzöl. Tévedtem pár hónapot…

  1. Dibusz mostanában sok hülyeséget csinál. Felipe jobb lenne nekik, de a sok légiós miatt lehet, hogy magyar kapust akarnak. Nem örülök neki, de az évek során immunissá váltam a játékosaink szakmai és anyagi előrelépésére. (vagy árulására: kinek hogy tetszik)

   1. Felipe nekünk is jó lenne. A többiek fényévvel útánna jönnek.

    1. Most már akár egy kis Ner hát széllel talán meg is oldaható lenne a leigazolása… :D

   1. Azt. Minden volt játékosunk szarul járt ott sztem,de ő tudja.

    1. Annyira nem jártak szarul….. 3-5x an yit kapnak mint nálunk….. Az hogy nem játszanak az pont nem érdekli öket

     1. jól mondod, mert a játékosok máshogy élik ezt meg, mint mi szurkolók.

      Nekik ez munkahely, ha máshol sokkal többet lehet keresni, el fog menni.
      Gróf szereti a jelenlegi munkahelyét, meg mi is őt – de hülye lenne 3-5x annyi pénzről lemondani.
      Ez van.
      Kivédeni ezt csak drasztikus fizuemeléssel lehet,
      Gróf pont egy jó teszt az új tulajok szándékaival kapcsolatban. Ha marad, elmondhatjuk, hogy zsebbe nyúltak és komoly terveik vannak.

       1. fradinál már jobban fizetnek, mint ahova a magyarok el tudnak menni külföldön

      1. Ha már megegyezett a fradival,akkor az uj tulajok nem tehetnek semmit.
       Márpedig azt lehet olvasni,h 2-3 hónapja tárgyalnak és szóban megegyeztek.

     2. Botka 4-5 misi. Nálunk szinte biztosan bőven 1 alatt volt.
      Szvsz 5-10 az…

  2. Volt egy nyilatkozata ahol arra hivatkozott hogy a leendő családjára is gondolnia kell…….ezt az érvet a fradinál szokták elsütni.

  1. Látszik, hogy a nemzeti sportnak közé se volt ahhoz hogy a játék képe, taktika alapján értékelje a csapatok teljesítményét, kozhelyek és hulyesegek sorozata (magyarok vs kulfoldiek, szurkolok vs hemi na persze majd pont ezért megy rosszul a csapatnak)

 3. Hát ez kicsit olyan számomra, amikor egy viszonylag ismeretlenebb ökölvívó játszik boxmérkőzést egy világszervezet övéért. A meccs előtt vázolja, hogy ő egy kurva jó ökölvívó, el akarja a közönséget kápráztatni a teljesítményével, az övnek méltóan akar küzdeni, apai-anyait bele fog tenni, a célok között szerepelnek újabb övek, de az, hogy ebből mi valósul meg, csak az első gong megszólalása után fog csak látszódni. Anno Hemingway az első idényében is hatalmasakat igazolt (Tomic, Bogdanovics, Smiljanic, Szabó T., stb.), aztán láttuk, hogy milyen irányba kanyarodott az igazolás politikája. Én szorítok, hogy sikeresen vegyék az akadályokat és remélem nem fajulnak a dolgok Koncz-Vida szintre, és tényleg valami értékelhető építkezés indul be Kispesten.

  1. Mégis mit kellene mondania a tulajdonosnak, ha a céljairól kérdezik? Mondja, hogy “Mit tudom én?” Vagy: “Majd meglátjuk.” De maradhatunk a bokszolónál is. Mondja, hogy “Most aztán péppé verik a pofámat.”?

   1. Ezt nem rosszindulatból írtam. Csak itt Kispesten már megfordult jónéhány nagy célokat beharangozó tulajdonos, akik az első pofon után parkoló pályára tették a Csapatot…de természetesen a bizonyítási lehetőséget tőlem megkapják az új tulajok, én nagyon szurkolók, hogy egy igazán jó Csapatot hozzanak össze itt Kispesten.

    1. hát… egyelőre csak bizakodhatunk.
     nem lehet Koncz-Vida időket vizionálni, amikor már működik az új akadémia és jövőre új stadionunk lesz.
     persze ezt is lehet (akár szándékosan) xarul csinálni, de akkor minek tettek volna bele pénzt ?
     ha a hemi érából indulunk ki, akkor talán 1 “korrektebb” fizetéssel megtartható lesz néhány olyan alapjátékos, akik eddig automatikusan dobbantottak.
     persze előbb meg kellene közelíteni a 17es keret és szakmai stáb szintjét, hogy legyen mire építeni hosszabb távon.
     de én bízom benne, h sikerülni fog.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.